2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sağ ol bebekimm
Valla yorgunlugum tembellikten sanırım , kış geldi yürümeyi bıraktım , evde sürekli uyku hali insanı kötü etkiliyor ya
Sorma hiiiç sevmıyorum sabah attım kendımı dısarı sanki hava çok güzelmiş giibi ama olsun evde olmaktan iyii
Ahh hıc sevmıyorum nisan hemen gelse havalar daha iyi oluyor hıc olmazsA

O zaman güvenmediklerinizden gelen hediye getirenleri kullanmamak en iyisi Evet kanatlı olan hastane çıkışları özellikle harika

Verdi ama bulantıların geçince başla dedi bende bu kadar kötü yapacağını düşünemedim içtim bi tane :/ önceki gebeliğimde çok zor geçmişti bulantılıydı 10+5 te rutin kontrolde kalp atışı durmuş dedi dr yaklaşık 8. Haftada iki üç hafta hiç farketmedim bi damla leke ağrı olmamıştı. Nasibi yokmuş.kürtaj oldum genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu varmış Rabbim bilir en iyisini. Tüp bebek olduğu için böyle detaylı inceledi doktorum İnşâAllah bu sefer sağlıkla doğar kuzum Amin İnşâAllah testlerimizde güzel çıksın.

Sorma hiiiç sevmıyorum sabah attım kendımı dısarı sanki hava çok güzelmiş giibi ama olsun evde olmaktan iyii
Ahh hıc sevmıyorum nisan hemen gelse havalar daha iyi oluyor hıc olmazsA
İyi yapmışsın , aslında diğer günlerin aksine hava iyi gibiydi :) camdan gördüğüm kadarıyla

O zaman güvenmediklerinizden gelen hediye getirenleri kullanmamak en iyisi Evet kanatlı olan hastane çıkışları özellikle harika
O hediyeleri,ben de onlara götürürüm artık gelin sabahlığı yapan arkadaşım yapıyor,hastane çıkış seti olarak değil de o tekli tulum yapıyor ,

Bulantı geçer tez zamanda inşallah da daha rahat ederiz. Rabbim hayırlısıni nasip etsin canım. Şimdiki iyidir bence tüp bebekle kromozon olayına çok dikkat ediyorlar. Ben de bu yaz yaptıracaktım baya araştırdım ordan biliyorum. Testler iyi olur inşallah canım sağlıkla doğar bebeklerimiz

Bendensin :) annem telde bunları ye diye sayıyor o saydıkça bana fenalık basıyor :)) sen nasıl oldun canım hafifledi mi bulantıların bu hafta okul nasıl geçti
Bir gün tam geçti diyorUm sonra ne var ne Yok gidiyor :/ biz seninle kurtulamıcaz anlaşıldı bulantıdan okul eh işte cuma gitmedim ama bu hafta gitmem lazım sınavlarım performanslarım var hep

Bir gün tam geçti diyorUm sonra ne var ne Yok gidiyor :/ biz seninle kurtulamıcaz anlaşıldı bulantıdan okul eh işte cuma gitmedim ama bu hafta gitmem lazım sınavlarım performanslarım var hep
Aynen ya bi gün hafif iyiyim diğer gün yine yataklara düşüyorum. Bu hafta kendimi zorlayıp gitmeye çalışcam ben de bi sınıfta konu geri kaldı onları yetiştirmeye çalışcam. Gittiğim günlerde ful konu işlemeyi düşünüyorum. Planım bu yönde :)) fenalaşırsam okuldan çıkarım artık. Aslında ücretsiz hakkımız olsa bu dönem gitmesek güzel olacaktı

Amin İnşâAllah canım. Evet dikkat ediyorlar ama biz baştan araştırmadık embriyoları İnşâAllah sağlıklıdır kuzum

Benim ikilim 22 aralikta randevuyu aldim canim sen ne zaman yaptiracaksin ben yaptirdigimda 12 + 4 olacagim. Sen niye boyle oldun ya bir doktora gitsene tekrar bunlar icin ?

Canım maşallah çok şanslısın. Çok güzel bir anı olmuş Eşime gösterdim bak cinsiyet partisi yapmışlar bizde mi yapsak diye. Aman hatun boşver ne partisi, erkekte olsa kız da olsa farketmez dedi
İkinci olunca mı böyle gamsız olunuyor bilmiyorum
İçimden de gelmiyor o böyle yapınca.
Belki baby shower partisi yaparım Ankara da. Hem ailemin yanında olacağım yaparız yardım da ederler

Amin İnşâAllah canım. Evet dikkat ediyorlar ama biz baştan araştırmadık embriyoları İnşâAllah sağlıklıdır kuzum
Bilinmez canım kaderden öteye geçemiyoruz. Ben de öncesinde hiç test yaptırmadım. Sonradan öğrendim bazıları hamile kalmadan genetik test yaptırıyormuş. İnşallah güzel olur

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bu bebeğini kucağında nasip etsin sıkıntısız bir gebelik süreci nasip olsun inşllh ben seni şimdi hatırladım memorialde yaptırmıştın galiba tüp bebeği ben de tüp bebekle hamile kaşdım crinone jel kullanıyorum sen halen kullanıyo musun bıraktın mı benim kafam karıştı biraz memorialde 12.haftaya kadar kullanmanz yeterli dediler benim yaşadığım şehirdeki takip doktorum 12de de kullan dedi aslında bırakmak istyrm ekstra hormon aldığım için süreci biraz daha zorlaştırdığını düşünüyorum ben de kabızlıkta yaptı

Benim ikilim 22 aralikta randevuyu aldim canim sen ne zaman yaptiracaksin ben yaptirdigimda 12 + 4 olacagim. Sen niye boyle oldun ya bir doktora gitsene tekrar bunlar icin ?
Doktor bu hafta gel dedi canım. Doktora çok söyledim canım normal diyo. Farklı doktorlara da gittim hepsi aynı. 16. haftaya kadar beklicen diyolar

Evet canım bana ismini adresini filan at da ben de yaptırıyım.Çünkü herkes şeker hamurundan kolay kolay yapamıyor.Çok güzel anı,hatıra kalıyor.Özenli olsun
Tamam canım atıyorum hemen tavsiye ederim hem piyasadan uygun fiyat verdi hep gerçi ben sık sık yaptırdığım içindir belki hem de cidden çok lezzetli
Ya benimde arkadaşım heves etti bu olaya biz de katıldık hemen bize yeterkii meşgale olsun yani

Kızlar acilden geliyorum kanamam oldu ilk defa. Pruluton iğne yaptılar ve progestan hap verdi evdeyim şimdi ama çok korktum dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…