Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yasatmaşın iyi haberlerini alalım InşAllahKızlar acilden geliyorum kanamam oldu ilk defa. Pruluton iğne yaptılar ve progestan hap verdi evdeyim şimdi ama çok korktum dualarınızı bekliyorum
Hahahahaha hadi yaaaaÇok bile geldi
Ya bu eşim bir tuhaf ailesi geliyor kaç ayın başında gidip uyuyor odasındatuhaf
Çok geçmiş olsun canımKızlar acilden geliyorum kanamam oldu ilk defa. Pruluton iğne yaptılar ve progestan hap verdi evdeyim şimdi ama çok korktum dualarınızı bekliyorum
O hediyeleri,ben de onlara götürürüm artıkgelin sabahlığı yapan arkadaşım yapıyor,hastane çıkış seti olarak değil de o tekli tulum yapıyor ,
Çok geçmiş olsunn canımKızlar acilden geliyorum kanamam oldu ilk defa. Pruluton iğne yaptılar ve progestan hap verdi evdeyim şimdi ama çok korktum dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsunn canım
Msj attım canım sana
O daha iyiymiş hiç aklıma gelmezdi geri götürmekay var mı hesabı falan baksam
Kizlar ben giremedim ne oldu bilmiyorum daCanım oda kendini kötü hissedip ciddi bi şekilde söylemiştir ben öyle düşünüyorum. Hatta tam olarak hatırlamıyorum biri eşine git bana karpuz bul demiş bişeye kızmışta canı çekmediği halde burda biride of karpuzmu dedi sonra arkadaş baya üzüldü lütfen adresini ver göndericem falan dedi sanırımfreyahel ’di demi canım öyle bişey hatırlıyorum. Yani konuşuluyor illa oda üzülüp göndermek istemiştir bence.
Canım yanlış alıntı yaptın sanırımÇok geçmiş olsun
Arkadasim bence yanlış dusunuyorsun.Kusura bakmada kul hakkını giriyorsunuz kelimesini ben yazmadım bu 1 önce yazdığım yazıyı iyi oku sadece rica da bulundum siz büyüttünüz kusura bakma daha dikkatli oluruz demenizi beklerdim bianda yok abarttınız yok adres wer yollayayım yapıcı bir değil bu herkezin durumu ortada ki herşeyden kısmaya çalışanlar var ben yollarım diyim kendini yükseltmeye çalışmısın neyse uzatmıcam ben dedim diyeceklerimi daha da bu polomiği uzatmıcam doğru düşündüğünüz davranışlarınıza devam edin
Canım senin hiç kanama olmuş muyduSon zamanlarda erkek gibi geliyordu bana :) bir de benim göbeğim birden çıktı kilo almamama rağmen her gören kesin erkek diyordu
Ultrasona bakmadan önce doktorla knuşuyoruz ya canım orda dedim buarada cinsiyeti arkadaşıma söylerseniz parti yapmak istiyoruz dedim:)
Aynen canım hep erkek duyuyoruz :) burda da erkek çok heppastayı ben de çok beğendim canımm pinterestten bulmuştum
Teşekkürler kuzumarkadaşlarımla birlikte hazırladık :) arkadaşım balonları sipariş verdi bir diğeri tasarımları yaptı böyle böyle gelişti
Yani bana da erken gibi geldi. Bence olmadı diğer hafta gel diyecek :) aynen benim fazla sabrim kalmadi bayadir da çekiyorum geçsin nolur diye uyanıyorum hergün. İnşallah geçerSenin ki erken çağırmış ozaman :)) 16.hafta cok gec ya 4 aylik oluyor ozamana o kadar surmesin
Evet maşallahhh sana severek mi evlendiniz canım2 ay nişanli kaldım ve düğünüm oldu ve şimdi çok şükür hamileyim çok istedik eşimle duyunca çok ağladım sevinçten çok kısa zamanda herşeyi yaşadım gibi birşey
Senin gibi dusunuyorum ben bu konuda.Kul hakkina giriyorsunuz dediniz ses cikarmadim. Ayrica paylasan bendim madem oyle cani cekene de ben gondereyim konu kapansin dedim yine suclu oldum bunu yazmamin sebebi sizi asagilamak falan kesinlikle de degil oyle mizacta bir insan da degilim. Asil siz cok seviyorsunuz olaylari büýütmeyi ve yanlis yerlere çekmeyi bunda kirilacak ne var insaniz benim canim birsey cekse rica etsem biri gonderse ne cok sevinirim. Boyle kücük yardimlarla hayat güzel burda sana senin paran yok alamazsin vs. Kastedilerek yazilmis birsey yok canim oyle anlasildiysam affola ama ben oyle bir insan değilim hicte olmadim
Ben ne anladığımı çok iyi biliyorum konuyuda kapattım oyüzden bişey demicem ve şunu eklemek istiyorum demicem demicrm diyorum tutamıyorum üslup war uslup war iyi niyetli yazılmış olsada uslubunu beğenmedim ve doğal olarak sinirlenip çıkıştım hamileyiz hepimiz bir anda parlayabiliyorum ya kusura bakma akıl edemedim canın çektiyse adresini verirsen yollayabilrim demek farklı ay ne uzattınız ne büyüttünz adres ver yollayayım demek bambaşka benim karekterim bu ne denmek istediğine değil ne şekilde dile getirdiğidir önemli olanArkadasim bence yanlış dusunuyorsun.
Bak simdi benim her meyveyi bulmada ekstra bir durumum var burada bir arkadas sunu istedi canim dese inan hemen yollamak isterim kendimi ustun gordugum icin degil aksine ayni durumda oldugumdan yardimci olmak icin.
Yada bir arkadas baska birseyin uyguz yada bol oldugu bir yerde olsa ay banada gondersene diyebilirim yine bende yok o benden ustun diye degil ayni durumda oldugumuz icin: )
BencedeArkadasim bence yanlış dusunuyorsun.
Bak simdi benim her meyveyi bulmada ekstra bir durumum var burada bir arkadas sunu istedi canim dese inan hemen yollamak isterim kendimi ustun gordugum icin degil aksine ayni durumda oldugumdan yardimci olmak icin.
Yada bir arkadas baska birseyin uyguz yada bol oldugu bir yerde olsa ay banada gondersene diyebilirim yine bende yok o benden ustun diye degil ayni durumda oldugumuz icin: )
Bana gelebılırsınPeki benim canım arkideş aserirse ne olacak
Anladim.Ben ne anladığımı çok iyi biliyorum konuyuda kapattım oyüzden bişey demicem ve şunu eklemek istiyorum demicem demicrm diyorum tutamıyorum üslup war uslup war iyi niyetli yazılmış olsada uslubunu beğenmedim ve doğal olarak sinirlenip çıkıştım hamileyiz hepimiz bir anda parlayabiliyorum ya kusura bakma akıl edemedim canın çektiyse adresini verirsen yollayabilrim demek farklı ay ne uzattınız ne büyüttünz adres ver yollayayım demek bambaşka benim karekterim bu ne denmek istediğine değil ne şekilde dile getirdiğidir önemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?