2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar ben giremedim ne oldu bilmiyorum da
Ben bir defa bir meyve adi yazdim yazdigim an pisman oldum zaten : (

Arkadasim bence yanlış dusunuyorsun.
Bak simdi benim her meyveyi bulmada ekstra bir durumum var burada bir arkadas sunu istedi canim dese inan hemen yollamak isterim kendimi ustun gordugum icin degil aksine ayni durumda oldugumdan yardimci olmak icin.
Yada bir arkadas baska birseyin uyguz yada bol oldugu bir yerde olsa ay banada gondersene diyebilirim yine bende yok o benden ustun diye degil ayni durumda oldugumuz icin: )

Canım senin hiç kanama olmuş muydu

2 ay nişanli kaldım ve düğünüm oldu ve şimdi çok şükür hamileyim çok istedik eşimle duyunca çok ağladım sevinçten çok kısa zamanda herşeyi yaşadım gibi birşey
Evet maşallahhh sana severek mi evlendiniz canım

Senin gibi dusunuyorum ben bu konuda.
Komsumuza yaptigimizdan ikram etmek gibi birsey bu.sen ustun ben ustun oldugumuzdan degil hamile heyecanli esit oldugumuzdan.benim yasadigim yerde senin istediğin sey varsa gondermek bana keyif verir.baskasinin yoresinde istediğim birsey varsa isterimde ben ay nasilda hosuma gider : )hediyelesmek tam benlik

Ben ne anladığımı çok iyi biliyorum konuyuda kapattım oyüzden bişey demicem ve şunu eklemek istiyorum demicem demicrm diyorum tutamıyorum üslup war uslup war iyi niyetli yazılmış olsada uslubunu beğenmedim ve doğal olarak sinirlenip çıkıştım hamileyiz hepimiz bir anda parlayabiliyorum ya kusura bakma akıl edemedim canın çektiyse adresini verirsen yollayabilrim demek farklı ay ne uzattınız ne büyüttünz adres ver yollayayım demek bambaşka benim karekterim bu ne denmek istediğine değil ne şekilde dile getirdiğidir önemli olan

Bencede

Anladim.
Yazi dilinde uslup aramiyorum ben mimiksiz tonsuz bir dil belki cok samimi cok icten yazilsada sert gelebiliyor.
Cok takilmamk lazim bence.en basiti hepimiz sosyal medya kullaniyoruz bugun biri yaz gelsede yesek diye butun yaz meyvelerini paylasmis : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…