2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaslar evet benim yavas yavas bisiler alalim diyen ve hala gozume batan esim sayesinde bugun bana hamile tayti almaya gittigimizde bebise banyo kuvet seti biberon tirnak makasi seti muslinler zibinlar corap 1 koli islak mendil aldik geldik.
Yalniz pentinin hamile tayti bu kadar mi rahat olur 2 model var sentetik parlak olan degilde pamuklu olani deneyin derim tayt kullanmak isteyenler

Kelimesi,kelimesine katılıyorum,ağzına sağlık

Anadolu yakasindayim sen kasindin

Kızlar burda konular maddiyata gelecekse kul hakkına girmiş olacaksanız ozaman bebeklerınıze aldıgınız kıyafetlerı,esyaları,partileri vs hiç bır konuyu paylaşmayın biri çıkıp maddi durumu kötü olan var yapamayan alamayan var bu neyın cakası derse hıc sasırmıcam cidden(aslaaaaaa kendı fıkrım degıl)

Yaz meyvelerı konusunda canı ceken vardır ulaşamaz ben sahsım adına kesınlıkle katılıyor ve saygı duyuyorum.

Yahu rahat bırak şu adamı bıraaaak alsın

Tayt tavsıyenı degerlendrcem

Ben de istediğim gibi hamilelik pantolonu bulamıyorum intten de hep aynı abuk subuk modeller tarz hiç yok

Ya bana kalsa eskı kotlara gırıyorum devam edıcem ama cocugum sıkısır korkuyorum:) hamıle pantlnu sınır oluyorum yaaa tarz marz kalmadı
Ben hamile kotlarini sevmiyorum cok rahatsiz geliyor.dun aksam yemege gittik normal taytim evden cikarken mis gibi oldu yemekte malum ben aksamlari 8 aylik olan gibegimle nefes alamadim resmen.evde esofmanla fark etmiyorum tabi aksamlari.
Tayt daha rahat geliyor bana.

Evt ya bıde bana karın bolgesı boll sonaaaa kadar sıktımmmm yok yok sınır gelıyor tepeme ay bılemıyorum sevmıyorum yaaa
Tayt alacaktım ıyı oldu bakarımm

Bana da lazım, bakayim bir pentiye . Teşekkür ederim öneri için

Anadolu yakasindayim sen kasindin

Kızlar , hangi semttesiniz ?
Bana yakın var mı acaba , Ümraniye'deyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…