Bana gelebılırsıntamamm kendımı feda edıyorm
Kelimesi,kelimesine katılıyorum,ağzına sağlıkBen ne anladığımı çok iyi biliyorum konuyuda kapattım oyüzden bişey demicem ve şunu eklemek istiyorum demicem demicrm diyorum tutamıyorum üslup war uslup war iyi niyetli yazılmış olsada uslubunu beğenmedim ve doğal olarak sinirlenip çıkıştım hamileyiz hepimiz bir anda parlayabiliyorum ya kusura bakma akıl edemedim canın çektiyse adresini verirsen yollayabilrim demek farklı ay ne uzattınız ne büyüttünz adres ver yollayayım demek bambaşka benim karekterim bu ne denmek istediğine değil ne şekilde dile getirdiğidir önemli olan
Anadolu yakasindayim sen kasindinaaa pardon hanımlar o zaman :) düşünemedik kusura bakmayın canı çekenlere yaparım ben evdeyim zaten bana gelsinler misafir olsunlar istanbul anadolu yakasinda olanlar :)
Sağlıklı faydalı şeyleri seviyorum diyelim. Kim ne sevmiyorsa onları sevmiyorum işte tam tersi gibi :) abur cubur paketli şeyler hiç yemem canımda hiç çekmez öyle huylarım yok :)
Hastaasın hadi öyle olsunn severımm napayımTamam çok sev beni
Evet canım hatta göndermek istedin demi? Bende bunu örnek olarak verdim biri göndermek istedi başka biride bunu dalga amaçlı sandıda o yüzden :)Kizlar ben giremedim ne oldu bilmiyorum da
Ben bir defa bir meyve adi yazdim yazdigim an pisman oldum zaten : (
Yahu rahat bırak şu adamı bıraaaak alsınArkadaslar evet benim yavas yavas bisiler alalim diyen ve hala gozume batan esim sayesinde bugun bana hamile tayti almaya gittigimizde bebise banyo kuvet seti biberon tirnak makasi seti muslinler zibinlar corap 1 koli islak mendil aldik geldik.
Yalniz pentinin hamile tayti bu kadar mi rahat olur 2 model var sentetik parlak olan degilde pamuklu olani deneyin derim tayt kullanmak isteyenler
Evet okudum konuyu.yazi dili bazen farkli anlasiliyor aslinda hic uzatilacak mevzu degil.: )Evet canım hatta göndermek istedin demi? Bende bunu örnek olarak verdim biri göndermek istedi başka biride bunu dalga amaçlı sandıda o yüzden :)
Bak bak kuzum nasil rahat hafif var yok arasi yormuyor harika : ))bi tayti daha nasil anlatabilirsemYahu rahat bırak şu adamı bıraaaak alsın
Tayt tavsıyenı degerlendrcem
Ya bana kalsa eskı kotlara gırıyorum devam edıcem ama cocugum sıkısır korkuyorum:) hamıle pantlnu sınır oluyorum yaaaBak bak kuzum nasil rahat hafif var yok arasi yormuyor harika : ))bi tayti daha nasil anlatabilirsem
Ben hamile kotlarini sevmiyorum cok rahatsiz geliyor.dun aksam yemege gittik normal taytim evden cikarken mis gibi oldu yemekte malum ben aksamlari 8 aylik olan gibegimle nefes alamadim resmen.evde esofmanla fark etmiyorum tabi aksamlari.Ya bana kalsa eskı kotlara gırıyorum devam edıcem ama cocugum sıkısır korkuyorum:) hamıle pantlnu sınır oluyorum yaaatarz marz kalmadı
Yok canım çok şükür hiç olmadıCanım senin hiç kanama olmuş muydu
Yaaa ne zaman istersen haberleşelim en sevdiğim şey ben birseyler hazırlıyım yiyelim içelim. Tek şartım oluyor genelde hepsi bitecekAnadolu yakasindayim sen kasindin
Evt ya bıde bana karın bolgesı boll sonaaaa kadar sıktımmmm yok yok sınır gelıyor tepemeBen hamile kotlarini sevmiyorum cok rahatsiz geliyor.dun aksam yemege gittik normal taytim evden cikarken mis gibi oldu yemekte malum ben aksamlari 8 aylik olan gibegimle nefes alamadim resmen.evde esofmanla fark etmiyorum tabi aksamlari.
Tayt daha rahat geliyor bana.
Bana da lazım, bakayim bir pentiye . Teşekkür ederim öneri içinArkadaslar evet benim yavas yavas bisiler alalim diyen ve hala gozume batan esim sayesinde bugun bana hamile tayti almaya gittigimizde bebise banyo kuvet seti biberon tirnak makasi seti muslinler zibinlar corap 1 koli islak mendil aldik geldik.
Yalniz pentinin hamile tayti bu kadar mi rahat olur 2 model var sentetik parlak olan degilde pamuklu olani deneyin derim tayt kullanmak isteyenler
Ya ne alaka bunu okuyunca aklıma kısır geldı hahhhahhahahahaYaaa ne zaman istersen haberleşelim en sevdiğim şey ben birseyler hazırlıyım yiyelim içelim. Tek şartım oluyor genelde hepsi bitecek
aaa pardon hanımlar o zaman :) düşünemedik kusura bakmayın canı çekenlere yaparım ben evdeyim zaten bana gelsinler misafir olsunlar istanbul anadolu yakasinda olanlar :)
Sağlıklı faydalı şeyleri seviyorum diyelim. Kim ne sevmiyorsa onları sevmiyorum işte tam tersi gibi :) abur cubur paketli şeyler hiç yemem canımda hiç çekmez öyle huylarım yok :)
Anadolu yakasindayim sen kasindin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?