2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hamile pantolonu konusunda ben de size kayılıyorum yine de en iyisini lcw da buldum onlarında diz kısmı nedense bruş bruş gibi oluyor tam streç değil yani .. ben geçen ay giymeye başladım çnkü imkansız pantolonlarım kapanmıyor keşke tayt giyme şansm olsa ama işim gereği malesef giyemiyorum

Gebe ye baktın mı orası daha kaliteli

1 aydır bende giyiyorum defaktoda buldum üst karnı saran penye kısmı lastikli ayarlanabiliyor şu hamilelere daha güzel kıyafetler yapsalar yaw

Şimdi bile gelsen dolapta var dün eşim istemişti yapmıştım hiç üşenmem yeterki iyi olayım midem bulanmasın ve sevdiğim insanlar gelsin..
Ohh afıyet olsun bende yapr yerım ama ne alaka hıssettim evde olduğunu
Ya benım asermek degıl boyle durup dururken bır an aklıma sevdıgım yemekler gelıyoe cok alem oldum ya

Baktım bir kez canım tam içime sinen olmadı tekrar bakabilirim siyah pantolon almak istiyorum bi türlü bulamadım onu
Ya ben ılkınde gebeden kot almıstım kalıtelıydı baya hatta duruyor ama suan buyuk olmuyor.
Bu sefer dedım okadar vermeme gerek yok öylesine lcw hıccc sevmesemde almak zorunda kaldım.
Paçaları dar tam ustumu sarıyor ama bel kocaman ıste
Bır marka daha vardı bahcıvan almıstım hamıleler ıcın M ile baslıyordu sankı unuttum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…