2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ohh afıyet olsun bende yapr yerım ama ne alaka hıssettim evde olduğunu
Ya benım asermek degıl boyle durup dururken bır an aklıma sevdıgım yemekler gelıyoe cok alem oldum ya
Anneliğin hislere etkisi oluyor sanırım
Benim de aşerme olmuyor aklıma gelince iyiysem bulantım yoksa yapar yerim

Canimmm : )umraniye diyorsunuz bisi diyorsunuz ben anadolu yakasinda cok yeniyim siz bana gelin anadoluya hosgeldin diye

Erenköyü de bilirim bir süre iş yerim oradaydı sonra bağdat caddesine taşındı sonra kapandı güzeldir anadolu yakasi Avrupa yakasına nazaran ben daha çok seviyorum bu tarafı.. umarım alışırsın zorlanmazsin canım

Bende oldu 7 8.hafta arasi cok cok az bir defa oldu erkek diye mi bilemem ama
Ya bence açıklaması da şudur hani erkek daha hızlı büyüyyormuş ya,rahim içi genişlediğinden belki ufak kanama olabilir bilemedim ki:) kanama olmayan ama erkek olan da çok var

Ya bence açıklaması da şudur hani erkek daha hızlı büyüyyormuş ya,rahim içi genişlediğinden belki ufak kanama olabilir bilemedim ki:) kanama olmayan ama erkek olan da çok var
Kanama olan kiz olanda var bilemedim kisiden kisiye hersey degisiyor ya onlardan biridir bu varsayimda belki : )

Yolun düşerse beklerim ama kisirim iyi degildir borek yaparim kek yaparim

Yiğidin malı meydanda masallah
Yaa göster amcalara pipini diyen annelerden olmam inşallah hiçte öyle bi insan değilimdir
Ben de normalde lcw dan bişey almam ama pantolonda mecbur kaldım ama bende bel kısmı tam oluyor ben normalde 34 beden giyiyordum bunda en küçük 36 onu alıyorum bel bacak tam sadece diz kısmı hoşuma gitmiyor

Hey masallah yanı şunu görünce kızımdan emın olmaya basladım sanki bu kaç hafta
Yaa dimi canım birazda o yüzden attım en azından ultrasondan bakarken anlaşılabilir cinsiyeti bilmeyen arkadaşlarda anlar diyeburda 15 haftalık
Benim boy kısa olunca tam oldu
Ya ben de aslında çok uzun değilim normalim yani şaşırdım baya bilekten bile yukarda kaldı

Aynen bende almak ıcın aldım...
Evet evet benım alt goruntu var 12hafta boş :) bakalımm :))senın oğluşun da hayırlı olsun

Çok çeşit wardı aslında bizim burda en üst katı indirim katı oluyor başka bişey bakayım derken bir sürü hamile kotu buldum 60 tlden 40 tl ye düşmüştü denk geldim sanırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…