- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Hey masallahKızlar size oğlumun ultrason fotoğrafını atıyorum doktor arkadaşıma bunu verip arkasına erkek yazmış direk poponun alt kısmının fotoğrafı
Canimmm : )umraniye diyorsunuz bisi diyorsunuz ben anadolu yakasinda cok yeniyim siz bana gelin anadoluya hosgeldin diyeHemen gel dolapta var :) ev sohbetlerinde çaylarda ilk yapılan şey ondan heralde :)
Maşallahhh canım benim neden sordum diyim,bi yerde kadınlar bahsetmiş de erkek bebekte genelde kanama olur falan diye ama aslı yok sanırım :)Yok canım çok şükür hiç olmadı
Anneliğin hislere etkisi oluyor sanırımOhh afıyet olsun bende yapr yerım ama ne alaka hıssettim evde olduğunu
Ya benım asermek degıl boyle durup dururken bır an aklıma sevdıgım yemekler gelıyoecok alem oldum ya
Bende oldu 7 8.hafta arasi cok cok az bir defa oldu erkek diye mi bilemem amaMaşallahhh canım benim neden sordum diyim,bi yerde kadınlar bahsetmiş de erkek bebekte genelde kanama olur falan diye ama aslı yok sanırım :)
Ben yeniyim bu tarafta daha cozemedim : )Uzak gibi gibi :))
Canimmm : )umraniye diyorsunuz bisi diyorsunuz ben anadolu yakasinda cok yeniyim siz bana gelin anadoluya hosgeldin diye
Ya bence açıklaması da şudur hani erkek daha hızlı büyüyyormuş ya,rahim içi genişlediğinden belki ufak kanama olabilir bilemedim ki:) kanama olmayan ama erkek olan da çok varBende oldu 7 8.hafta arasi cok cok az bir defa oldu erkek diye mi bilemem ama
Benim boy kısa olunca tam olduDefactoda denedim ama bilek kısmı çok kısa geldi bana boyları hoşuma gitmedi yani
Kanama olan kiz olanda var bilemedim kisiden kisiye hersey degisiyor ya onlardan biridir bu varsayimda belki : )Ya bence açıklaması da şudur hani erkek daha hızlı büyüyyormuş ya,rahim içi genişlediğinden belki ufak kanama olabilir bilemedim ki:) kanama olmayan ama erkek olan da çok var
Yolun düşerse beklerim ama kisirim iyi degildir borek yaparim kek yaparimErenköyü de bilirim bir süre iş yerim oradaydı sonra bağdat caddesine taşındı sonra kapandıgüzeldir anadolu yakasi Avrupa yakasına nazaran ben daha çok seviyorum bu tarafı.. umarım alışırsın zorlanmazsin canım
Çok geçmiş olsun canımKızlar acilden geliyorum kanamam oldu ilk defa. Pruluton iğne yaptılar ve progestan hap verdi evdeyim şimdi ama çok korktum dualarınızı bekliyorum
Benim geçtı o gunler bır kaç haftadır ıyıyım canım ne ıstıyorsa yıyorum çok şükürAnneliğin hislere etkisi oluyor sanırım
Benim de aşerme olmuyor aklıma gelince iyiysem bulantım yoksa yapar yerim
Varsayımdr bence çürüttük bak :)Kanama olan kiz olanda var bilemedim kisiden kisiye hersey degisiyor ya onlardan biridir bu varsayimda belki : )
YaaYiğidin malı meydanda masallah
Ben de normalde lcw dan bişey almam ama pantolonda mecbur kaldım ama bende bel kısmı tam oluyor ben normalde 34 beden giyiyordum bunda en küçük 36 onu alıyorum bel bacak tam sadece diz kısmı hoşuma gitmiyorYa ben ılkınde gebeden kot almıstım kalıtelıydı baya hatta duruyor ama suan buyuk olmuyor.
Bu sefer dedım okadar vermeme gerek yok öylesine lcw hıccc sevmesemde almak zorunda kaldım.
Paçaları dar tam ustumu sarıyor ama bel kocaman ıste
Bır marka daha vardı bahcıvan almıstım hamıleler ıcın M ile baslıyordu sankı unuttum ya
masallah
Yaa dimi canım birazda o yüzden attım en azından ultrasondan bakarken anlaşılabilir cinsiyeti bilmeyen arkadaşlarda anlar diyeHey masallahyanı şunu görünce kızımdan emın olmaya basladım sanki bu kaç hafta
Ya ben de aslında çok uzun değilim normalim yani şaşırdım baya bilekten bile yukarda kaldıBenim boy kısa olunca tam oldu
Hahaha resmen pipisi görünüyor bu kuzununKızlar size oğlumun ultrason fotoğrafını atıyorum doktor arkadaşıma bunu verip arkasına erkek yazmış direk poponun alt kısmının fotoğrafı
Bize varsayim mi dayanir hepsini hallederizVarsayımdr bence çürüttük bak :)
Aynen bende almak ıcın aldım...Yaagöster amcalara pipini diyen annelerden olmam inşallah hiçte öyle bi insan değilimdir
Ben de normalde lcw dan bişey almam ama pantolonda mecbur kaldım ama bende bel kısmı tam oluyor ben normalde 34 beden giyiyordum bunda en küçük 36 onu alıyorum bel bacak tam sadece diz kısmı hoşuma gitmiyor
Yaa dimi canım birazda o yüzden attım en azından ultrasondan bakarken anlaşılabilir cinsiyeti bilmeyen arkadaşlarda anlar diyeburda 15 haftalık
Ya ben de aslında çok uzun değilim normalim yani şaşırdım baya bilekten bile yukarda kaldı
Çok çeşit wardı aslında bizim burda en üst katı indirim katı oluyor başka bişey bakayım derken bir sürü hamile kotu buldum 60 tlden 40 tl ye düşmüştü denk geldim sanırım benYaagöster amcalara pipini diyen annelerden olmam inşallah hiçte öyle bi insan değilimdir
Ben de normalde lcw dan bişey almam ama pantolonda mecbur kaldım ama bende bel kısmı tam oluyor ben normalde 34 beden giyiyordum bunda en küçük 36 onu alıyorum bel bacak tam sadece diz kısmı hoşuma gitmiyor
Yaa dimi canım birazda o yüzden attım en azından ultrasondan bakarken anlaşılabilir cinsiyeti bilmeyen arkadaşlarda anlar diyeburda 15 haftalık
Ya ben de aslında çok uzun değilim normalim yani şaşırdım baya bilekten bile yukarda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?