2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yolun düşerse beklerim ama kisirim iyi degildir borek yaparim kek yaparim

Kısırı da ben yapar getiririm
Börek dedin kalbimi kazandın havalar güzel olsaydı caddebostan sahilde buluşup cimenlerde oturup yaptıklarımızı yer içerken sohbet ederdik Ben piknik aşerdim galiba

Kısırı da ben yapar getiririm
Börek dedin kalbimi kazandın havalar güzel olsaydı caddebostan sahilde buluşup cimenlerde oturup yaptıklarımızı yer içerken sohbet ederdik Ben piknik aşerdim galiba
Ya evet sevdim ben orayi havalr iyiken gidiyorduk bol bol azcik gunes gorunce bile gidiyoruz ne guzel olurdu

Bir İzmirli yok mu yahu
15 yaşıma kadar her yaz Ayvalık-İzmir arasında gidip geldim.Ünv’de de Ege Ünv.yazmıştım ama kısmet olmadı,eşimle yaşamak istediğimiz tek yer olarak kaldı.Ama iş burda olunca mecbur kıpırdamadan yaşayıp gidiyoruz.Ama tek söylediğim birşey var “İnsan Deniz olan bir yerde yaşamalı “

Aynen bende almak ıcın aldım...
Evet evet benım alt goruntu var 12hafta boş :) bakalımm :))senın oğluşun da hayırlı olsun
Ben lcw “dan hamile tulumu aldım.Karın kısmı bomboş,alt kısım tam oturdu.Ama ben şu şekilde giyiyorum.Üstüne sweat giyip ,kapatıyorum.Sadece tuvalete gittiğim zaman soyunmak çok zamanımı alıyor

Ama her deniz kenarı olan yer İzmir değil

Ben lcw “dan hamile tulumu aldım.Karın kısmı bomboş,alt kısım tam oturdu.Ama ben şu şekilde giyiyorum.Üstüne sweat giyip ,kapatıyorum.Sadece tuvalete gittiğim zaman soyunmak çok zamanımı alıyor
Gözümde canlandı bence çok şirin olmuştur severım öyle :)) benim kot bahcıvan kenarda giyemiyorum daraltıp giyerimm... Çok guzel tadını cıkaralım.. yoksa kımsenın oncelık verecegı yok anlasılmıyor

Küçük yardımlarla hayat daha yaşanabilir daha guzel ayni heyecanlari ayni duygulari paylasiyoruz. Benim şehrimde olmayan birsey canim çekse cekinmeden isterim ben eğer yardim edebilecegim bir durum varsa da ederim. Bu üstünlük değil ki yardimlasmanin en güzel hali

Maşallahhh canım benim neden sordum diyim,bi yerde kadınlar bahsetmiş de erkek bebekte genelde kanama olur falan diye ama aslı yok sanırım :)
Aa yok canım maşallah diyimde hiç olmaı hatta bende yerleşme kanaması bile olmadı
Hahaha resmen pipisi görünüyor bu kuzunun :)
Evet teyzesi baya net aslında doktor %100 dedi değişşrse fln şok olurum
Aynen bende almak ıcın aldım...
Evet evet benım alt goruntu var 12hafta boş :) bakalımm :))senın oğluşun da hayırlı olsun
Boşsa kızdır canım kızların boş oluyormuş banu çiftçi hafta hafta gebeliğin 14 ya da 15. haftasında gösteriyor erkek ve kızın cinsel organının nasıl görndüğünü ordan bi bak istersen :)
Çok çeşit wardı aslında bizim burda en üst katı indirim katı oluyor başka bişey bakayım derken bir sürü hamile kotu buldum 60 tlden 40 tl ye düşmüştü denk geldim sanırım ben
Aa çok şanslısın canım iyi denk gelmiş ben 3 tane aldım 70-80-90 fln o civarlar hep fiyatları

Yaa baya uğraştırır cidden o seni

Bende tayt almak istiyordum. Artik ne giyecegimi bilemez oldum. Önerin çok iyi oldu canım❤

Kızlar size oğlumun ultrason fotoğrafını atıyorum doktor arkadaşıma bunu verip arkasına erkek yazmış direk poponun alt kısmının fotoğrafı

hayirli olsun canim. fotodan medicalparka gittigini okudum da sakincasi yoksa memnunsan doktorunu paylasabilir misin benle ben de sanirim evimize yakin oldugundan hastane degistircem. liv e gidiyoruz ama uzak kaliyor

kesinlikle

Yani bana da erken gibi geldi. Bence olmadı diğer hafta gel diyecek :) aynen benim fazla sabrim kalmadi bayadir da çekiyorum geçsin nolur diye uyanıyorum hergün. İnşallah geçer
11. Haftada ikili test yaptiranlar cok var seninki de bu hafta 11 olacak zaten diye tahmin ettim benim 10+6 çünkü erken demezler bence ama benim doktorum 12. Haftadan onve yapmiyorum ben dedi vallahi ben senden bir tık iyi durumdayim ilactan dolayi ama hic gecmeyecek gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…