Yolun düşerse beklerim ama kisirim iyi degildir borek yaparim kek yaparim
Ya evet sevdim ben orayi havalr iyiken gidiyorduk bol bol azcik gunes gorunce bile gidiyoruz ne guzel olurduKısırı da ben yapar getiririm
Börek dedin kalbimi kazandınhavalar güzel olsaydı caddebostan sahilde buluşup cimenlerde oturup yaptıklarımızı yer içerken sohbet ederdik Ben piknik aşerdim galiba
Canım ben oğluma hamileyken hiç kanamam olmamıştı :)Ya bence açıklaması da şudur hani erkek daha hızlı büyüyyormuş ya,rahim içi genişlediğinden belki ufak kanama olabilir bilemedim ki:) kanama olmayan ama erkek olan da çok var
15 yaşıma kadar her yaz Ayvalık-İzmir arasında gidip geldim.Ünv’de de Ege Ünv.yazmıştım ama kısmet olmadı,eşimle yaşamak istediğimiz tek yer olarak kaldı.Ama iş burda olunca mecbur kıpırdamadan yaşayıp gidiyoruz.Ama tek söylediğim birşey var “İnsan Deniz olan bir yerde yaşamalı “Bir İzmirli yok mu yahu
Çok yakınız :) çakmatayım bende :))Komşu çıkarsak atakent ümraniye :)
Çok şükür canım darısı başıma inşallah beni haftada maksimum 2 gün yokluyor ama geceçek biliyorumBenim geçtı o gunler bır kaç haftadır ıyıyım canım ne ıstıyorsa yıyorum çok şükür
Korkma canım bende de aynısı oldu geçti bol bol dinlen. Geçmiş olsunKızlar acilden geliyorum kanamam oldu ilk defa. Pruluton iğne yaptılar ve progestan hap verdi evdeyim şimdi ama çok korktum dualarınızı bekliyorum
Ben lcw “dan hamile tulumu aldım.Karın kısmı bomboş,alt kısım tam oturdu.Ama ben şu şekilde giyiyorum.Üstüne sweat giyip ,kapatıyorum.Sadece tuvalete gittiğim zaman soyunmak çok zamanımı alıyorAynen bende almak ıcın aldım...
Evet evet benım alt goruntu var 12hafta boş :) bakalımm :))senın oğluşun da hayırlı olsun
Bize varsayim mi dayanir hepsini hallederiz
Ya evet sevdim ben orayi havalr iyiken gidiyorduk bol bol azcik gunes gorunce bile gidiyoruz ne guzel olurdu
Ya de mi yalan o :)Canım ben oğluma hamileyken hiç kanamam olmamıştı :)
Ama her deniz kenarı olan yer İzmir değil15 yaşıma kadar her yaz Ayvalık-İzmir arasında gidip geldim.Ünv’de de Ege Ünv.yazmıştım ama kısmet olmadı,eşimle yaşamak istediğimiz tek yer olarak kaldı.Ama iş burda olunca mecbur kıpırdamadan yaşayıp gidiyoruz.Ama tek söylediğim birşey var “İnsan Deniz olan bir yerde yaşamalı “
Gözümde canlandı bence çok şirin olmuştur severım öyle :)) benim kot bahcıvan kenarda giyemiyorum daraltıp giyerimm... Çok guzel tadını cıkaralım.. yoksa kımsenın oncelık verecegı yok anlasılmıyorBen lcw “dan hamile tulumu aldım.Karın kısmı bomboş,alt kısım tam oturdu.Ama ben şu şekilde giyiyorum.Üstüne sweat giyip ,kapatıyorum.Sadece tuvalete gittiğim zaman soyunmak çok zamanımı alıyor
Küçük yardımlarla hayat daha yaşanabilir daha guzel ayni heyecanlari ayni duygulari paylasiyoruz. Benim şehrimde olmayan birsey canim çekse cekinmeden isterim ben eğer yardim edebilecegim bir durum varsa da ederim. Bu üstünlük değil ki yardimlasmanin en güzel haliSenin gibi dusunuyorum ben bu konuda.
Komsumuza yaptigimizdan ikram etmek gibi birsey bu.sen ustun ben ustun oldugumuzdan degil hamile heyecanli esit oldugumuzdan.benim yasadigim yerde senin istediğin sey varsa gondermek bana keyif verir.baskasinin yoresinde istediğim birsey varsa isterimde ben ay nasilda hosuma gider : )hediyelesmek tam benlik
Aa yok canım maşallah diyimde hiç olmaı hatta bende yerleşme kanaması bile olmadıMaşallahhh canım benim neden sordum diyim,bi yerde kadınlar bahsetmiş de erkek bebekte genelde kanama olur falan diye ama aslı yok sanırım :)
Evet teyzesi baya net aslında doktor %100 dedi değişşrse fln şok olurumHahaha resmen pipisi görünüyor bu kuzunun:)
Boşsa kızdır canım kızların boş oluyormuş banu çiftçi hafta hafta gebeliğin 14 ya da 15. haftasında gösteriyor erkek ve kızın cinsel organının nasıl görndüğünü ordan bi bak istersen :)Aynen bende almak ıcın aldım...
Evet evet benım alt goruntu var 12hafta boş :) bakalımm :))senın oğluşun da hayırlı olsun
Aa çok şanslısın canım iyi denk gelmiş ben 3 tane aldım 70-80-90 fln o civarlar hep fiyatlarıÇok çeşit wardı aslında bizim burda en üst katı indirim katı oluyor başka bişey bakayım derken bir sürü hamile kotu buldum 60 tlden 40 tl ye düşmüştü denk geldim sanırım ben
Yaa baya uğraştırır cidden o seniBen lcw “dan hamile tulumu aldım.Karın kısmı bomboş,alt kısım tam oturdu.Ama ben şu şekilde giyiyorum.Üstüne sweat giyip ,kapatıyorum.Sadece tuvalete gittiğim zaman soyunmak çok zamanımı alıyor
Bende tayt almak istiyordum. Artik ne giyecegimi bilemez oldum. Önerin çok iyi oldu canım❤Arkadaslar evet benim yavas yavas bisiler alalim diyen ve hala gozume batan esim sayesinde bugun bana hamile tayti almaya gittigimizde bebise banyo kuvet seti biberon tirnak makasi seti muslinler zibinlar corap 1 koli islak mendil aldik geldik.
Yalniz pentinin hamile tayti bu kadar mi rahat olur 2 model var sentetik parlak olan degilde pamuklu olani deneyin derim tayt kullanmak isteyenler
Kızlar size oğlumun ultrason fotoğrafını atıyorum doktor arkadaşıma bunu verip arkasına erkek yazmış direk poponun alt kısmının fotoğrafı
Küçük yardımlarla hayat daha yaşanabilir daha guzel ayni heyecanlari ayni duygulari paylasiyoruz. Benim şehrimde olmayan birsey canim çekse cekinmeden isterim ben eğer yardim edebilecegim bir durum varsa da ederim. Bu üstünlük değil ki yardimlasmanin en güzel hali
11. Haftada ikili test yaptiranlar cok var seninki de bu hafta 11 olacak zaten diye tahmin ettim benim 10+6 çünkü erken demezler bence ama benim doktorum 12. Haftadan onve yapmiyorum ben dedi vallahi ben senden bir tık iyi durumdayim ilactan dolayi ama hic gecmeyecek gibi geliyor.Yani bana da erken gibi geldi. Bence olmadı diğer hafta gel diyecek :) aynen benim fazla sabrim kalmadi bayadir da çekiyorum geçsin nolur diye uyanıyorum hergün. İnşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?