2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ya kızımda yan goruntuden anlamıstım yataydı ama alt görüntü hiç yoktu... bunda var oyuzden tam emın degılim görüntü boşş:)) bakarım

oneri icin teşekkürler bende bi bakayim rahat bi seye benim deihtiyacim var

Kızlar size oğlumun ultrason fotoğrafını atıyorum doktor arkadaşıma bunu verip arkasına erkek yazmış direk poponun alt kısmının fotoğrafı
Canim tebrik ederim. Cok guzel bir parti yapmissiniz. Her aniniz boyle keyifle, mutlulukla gecer insallah. Saglikla gelsin paşa❤

Amaan maşallahhh de kuzum

hayirli olsun canim. fotodan medicalparka gittigini okudum da sakincasi yoksa memnunsan doktorunu paylasabilir misin benle ben de sanirim evimize yakin oldugundan hastane degistircem. liv e gidiyoruz ama uzak kaliyor
Tabii canım ben de liv ile medical park arasnda kaldım aynı sebepten medical parkı tercih ettm .. doktorumdan çok memnunum daha önceki doktorumla kıyaslıyorum çok elektrik aldım çok sıcak kanlı bilgilendiriyor baya seni .. iletşim sıkıntısı da yaşamıyorsun msj arama vs dönüş yapıyormuş ben iletşim kurmadım hiç ama arkadaşımın tavsiyesiyle gidiyorum o da çok memnun
Doktorum pınar telli celtemen bi araştır istersen :)
ya kızımda yan goruntuden anlamıstım yataydı ama alt görüntü hiç yoktu... bunda var oyuzden tam emın degılim görüntü boşş:)) bakarım
Boşsa kız olabilir canım ama belki haftaylada alakalıdır ben 14. Haftada gittiğimde de görmüş ama net olsun öyle söyleyeym die tahminim var ama haftaya tekrar gel dedi bana o zamanda %90 eminmiş zaten

Kızlar ya ben yarın 13 haftalık oluyorum sizce cinsiyet belli olurmu? Erkenmı yoksa? En son 2 hafta önce gittim doktora dayanamayıp yarın gitmeyi düşünüyorum.

coook tesekkur ederim arastirayim bi. insallah ben de anlasabilirim

Yaa bunu yazdigin o kadar iyi oldu ki yarin hemen pentiye isinlanicam esortman giymekten bıktim tayti özledim :)) bebisin saglikla gelsin gule gule kullan aldiklarini canim ikili test gecsin biraz büyüsün bende alacagim insallah

Yaa bunu yazdigin o kadar iyi oldu ki yarin hemen pentiye isinlanicam esortman giymekten bıktim tayti özledim :)) bebisin saglikla gelsin gule gule kullan aldiklarini canim ikili test gecsin biraz büyüsün bende alacagim insallah
Aynen esofman oldu icim dışım.hic beklemiyordum bende bu kadar rahat olacağını ama dedigim modele bakmani tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…