- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Canım şuan devlete gidiyorum. Ama doğumu eşim polis doğudayız biz normalde, medical park var ankaraya göre bayada uygun fiyat olarak orda düşünüyorum ama tam değil. Benim zaten sezeryan olacak :)Hangi hastaneye devam etme kararı aldın?11.haftamda öğrenmiştim ben cinsiyetini
Birbirimize tutunarak yürüten tombikler mi oluruzHavalar duzelene biz nasil olacagiz acaba son aylara denk geliyor :))
Ben sade kahve rica ediyorumNe zaman isterseniz gelin bakir cezvem var
Ekran görüntüsü aldım yarın gidip bakacağim uzun zamandir birseyler ariyordum zaten ilac gibi gelecekAynen esofman oldu icim dışım.hic beklemiyordum bende bu kadar rahat olacağını ama dedigim modele bakmani tavsiye ederim.
Hahahahahahha büyük ihtimalle ama dogurmadan ve dogduktan sonra grup fotografi olsa ne.komik olurdu :)) o degilde hamilelik cekimi yaptiracakmisiniz ya ve kacinci ayda ?Birbirimize tutunarak yürüten tombikler mi oluruzya da yürüyemeyenler
Ben hamile çekiminden ziyade belki belki hastane de yenidogan çekimi yaptırayım diyorum... hamile iken zaten bir çok fotoğrafimiz olur :)Hahahahahahha büyük ihtimalle ama dogurmadan ve dogduktan sonra grup fotografi olsa ne.komik olurdu :)) o degilde hamilelik cekimi yaptiracakmisiniz ya ve kacinci ayda ?
Ben ikisi arasinda kararsizim :))Ben hamile çekiminden ziyade belki belki hastane de yenidogan çekimi yaptırayım diyorum... hamile iken zaten bir çok fotoğrafimiz olur :)
Daha vakit var kararını verirsin :)Ben ikisi arasinda kararsizim :))
Amin canım İnşâAllah hala çok tedirginim İnşâAllah kucağımıza almak nasip olurCanım çok geçmiş olsun Rabbim bu bebeğini kucağında nasip etsin sıkıntısız bir gebelik süreci nasip olsun inşllh ben seni şimdi hatırladım memorialde yaptırmıştın galiba tüp bebeği ben de tüp bebekle hamile kaşdım crinone jel kullanıyorum sen halen kullanıyo musun bıraktın mı benim kafam karıştı biraz memorialde 12.haftaya kadar kullanmanz yeterli dediler benim yaşadığım şehirdeki takip doktorum 12de de kullan dedi aslında bırakmak istyrm ekstra hormon aldığım için süreci biraz daha zorlaştırdığını düşünüyorum ben de kabızlıkta yaptı
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirsin ve iyi olursunKızlar acilden geliyorum kanamam oldu ilk defa. Pruluton iğne yaptılar ve progestan hap verdi evdeyim şimdi ama çok korktum dualarınızı bekliyorum
Görücü usulü ile evlendikEvet maşallahhh sana severek mi evlendiniz canım
Kızlar size oğlumun ultrason fotoğrafını atıyorum doktor arkadaşıma bunu verip arkasına erkek yazmış direk poponun alt kısmının fotoğrafı
Ben çok memnun kaldım içim rahat tavsiye ederm umarım seversin sende :)coook tesekkur ederimarastirayim bi. insallah ben de anlasabilirim
Ben zaten fotoğrafçı olduğmdan yaparım diye düşünüyorumHahahahahahha büyük ihtimalle ama dogurmadan ve dogduktan sonra grup fotografi olsa ne.komik olurdu :)) o degilde hamilelik cekimi yaptiracakmisiniz ya ve kacinci ayda ?
Teşekkür ederm kuzumgözün aydın olsun inşallah canım
Tahminde bulunur canım ama emin olmaz gitcen miii :)))Kızlar ya ben yarın 13 haftalık oluyorum sizce cinsiyet belli olurmu? Erkenmı yoksa? En son 2 hafta önce gittim doktora dayanamayıp yarın gitmeyi düşünüyorum.
Bazen görücü usulü severek evlenmekten kat ve kat daha iyi olabiliyor önemli olan evlendikten sonra canım :) Allah mutluluğunuzu daim etsinGörücü usulü ile evlendikama şimdi ikimizde birbirimizi seviyor veçok değer veriyoz çok şükür mutluyuz
Geçmiş olsun cnm inşllh bir daha olmaz bende 7. Haftada olmuştu bir daha olmadı ama dediğin gibi insan tedirgin oluyo ben de kullanayım bari bence o jeli bırakınca biraz rahatlarız gibiAmin canım İnşâAllah hala çok tedirginim İnşâAllah kucağımıza almak nasip olurEvet memorialde yaptırdım. Benim iki kez kanamam oldu o yüzden devam esiyorum jele doktor bırak diyene kadar devam edicem
Aaaa ne güzel ben bikac yerden fiyat aldim ama çok uçmuşlarBen çok memnun kaldım içim rahat tavsiye ederm umarım seversin sende :)
Ben zaten fotoğrafçı olduğmdan yaparım diye düşünüyorum
Teşekkür ederm kuzumdarısı tüm bekleyenlere olsun
Aa ne kadar acaba piyasası ? Benim en yakın arkadaşımda fotoğrafçı o çeker diye düşünüyorum zaten benim makinemde var en kötü kardeşimizi fln alıp yanımıza minik bir çekim yapabiliriz baharda hem güzel olur diyorum bakalım nasip :)Aaaa ne güzel ben bikac yerden fiyat aldim ama çok uçmuşlar
gecmiş olsun canım benimde olmustu o haftalarda hatta gecen haftada oldu. insan tedirgin olıyor gerçekten. ılaclarını duzenlı al yan yatacaksan soluna yatmayı tercıh et bol su iç Allahın izniyle birşey olmaz inşaallah.Kızlar acilden geliyorum kanamam oldu ilk defa. Pruluton iğne yaptılar ve progestan hap verdi evdeyim şimdi ama çok korktum dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?