Uygun biri denk gelirse bende baharda yapmayı planlamistim. Ama instagramda görüştüğüm yerler baya fiyat cikardilar ondan vazgectim sanirim tanidik falan bulmak lazim :))Aa ne kadar acaba piyasası ? Benim en yakın arkadaşımda fotoğrafçı o çeker diye düşünüyorum zaten benim makinemde var en kötü kardeşimizi fln alıp yanımıza minik bir çekim yapabiliriz baharda hem güzel olur diyorum bakalım nasip :)
ne kadar istediler? ben de instagramdan değil de burdaki fotoğrafçılarımızdan tutmayı düşünüyorum. henüz fiyat almadım. Ama bir arkadaşım çekim yaptırmıştı ondan gördüm çok beğendim.Uygun biri denk gelirse bende baharda yapmayı planlamistim. Ama instagramda görüştüğüm yerler baya fiyat cikardilar ondan vazgectim sanirim tanidik falan bulmak lazim :))
hem doktora bağlı hem de bebeğin duruş şekline.Kızlar ya ben yarın 13 haftalık oluyorum sizce cinsiyet belli olurmu? Erkenmı yoksa? En son 2 hafta önce gittim doktora dayanamayıp yarın gitmeyi düşünüyorum.
Burada fiyat yazmayayim dedim ama nerdeyse benim düğün cekimimle aynı fiyat yai baya baya tuzlu burda fotografcimi var ? Uyguna bulursam.bende yaptirmak.istiyorum ya bakalim ?ne kadar istediler? ben de instagramdan değil de burdaki fotoğrafçılarımızdan tutmayı düşünüyorum. henüz fiyat almadım. Ama bir arkadaşım çekim yaptırmıştı ondan gördüm çok beğendim.
burda dediğim yaşadığım ilçede kızBurada fiyat yazmayayim dedim ama nerdeyse benim düğün cekimimle aynı fiyat yai baya baya tuzlu burda fotografcimi var ? Uyguna bulursam.bende yaptirmak.istiyorum ya bakalim ?
Benim 13+4 dü ultrasonda 14+5 di tamamen gösteri oğlum doktor uyandırdı salladıKızlar ya ben yarın 13 haftalık oluyorum sizce cinsiyet belli olurmu? Erkenmı yoksa? En son 2 hafta önce gittim doktora dayanamayıp yarın gitmeyi düşünüyorum.
Ben de bilemedim ki canım 11. haftada da oluyosa iyi. Sonuçlar çıkar umarım sanki bana haftaya da çağıracak gibi geliyo. İlaç işe yarıyosa bırakma canım diğer türlü yaşanmıyo. Bana da geçmeyecek gibi geliyo biri 14 te geçer diyo biri 16 da geçer diyo. O da gözüme öyle uzak geliyo ki :)11. Haftada ikili test yaptiranlar cok var seninki de bu hafta 11 olacak zaten diye tahmin ettim benim 10+6 çünkü erken demezler bence ama benim doktorum 12. Haftadan onve yapmiyorum ben dedi vallahi ben senden bir tık iyi durumdayim ilactan dolayi ama hic gecmeyecek gibi geliyor.
Sağol canım aminn Rabbime emanet. Jel sıkıntı evet hala simsiyah geri geliyor sinirim bozuluyorGeçmiş olsun cnm inşllh bir daha olmaz bende 7. Haftada olmuştu bir daha olmadı ama dediğin gibi insan tedirgin oluyo ben de kullanayım bari bence o jeli bırakınca biraz rahatlarız gibi
Geçmiş olsun canım. Değerin kaç çıktı gebelikte 2 altı olması lazım demişti doktorum ben gebelikten çok çok önce başlamıştım ilaca ki değerim 3 çıkmıştı diye uzun süredir 50'lik tiroid ilacı içiyorum. Size kaçlık verdi ilacı?Günaydın kızlar . Dün doktora gittim bebişim çok şükür sağlıklı ama tiroidim biraz yüksek çıktı ilaca başladım . Tiroid zannedersem bebekte sıkıntılara yol alabiliyormuş allah korusunaranızda var mı tiroid sorunu yaşayan
Kızlarr
Oğlumuz geliyor
Harika bir parti yaptık , her şey çok çok güzel oldu
Evi süsledik baya , pasta yaptırdık arkadaşlarım balon yaptırdı , yaka rozetler ve tahmin panosu hazırladıkailelerimiz ve bilen 2 arkadaşım vardı yaklaşık bi 20 kişiydik yani çook tatlı zaman geçirdik
Biz 3 kız kardeşiz ve hep kız ağırlıklı bi evde yaşadım şimdi oğlumun olma fikri beni çoook heyecanlandırıyor o yüzden
Kızlar , hangi semttesiniz ?
Bana yakın var mı acaba , Ümraniye'deyim ben
Teşekkür ederim canım evet bana da 2 civarı olması lazım dedi 3.5 çıktı 25 mg verdi .Geçmiş olsun canım. Değerin kaç çıktı gebelikte 2 altı olması lazım demişti doktorum ben gebelikten çok çok önce başlamıştım ilaca ki değerim 3 çıkmıştı diye uzun süredir 50'lik tiroid ilacı içiyorum. Size kaçlık verdi ilacı?
Aynen canım benim de siyah siyah geliyo bide ondan tiksiniyorum bitse de kurtulsam diyorum artıkSağol canım aminn Rabbime emanet. Jel sıkıntı evet hala simsiyah geri geliyor sinirim bozuluyor
Çok yüksek değilmiş canım bende ilk başta 25lik kullandım sonra 50ye çıkardı doktorum bünyeyle alakalı iyotlu tuz kullanTeşekkür ederim canım evet bana da 2 civarı olması lazım dedi 3.5 çıktı 25 mg verdi .
Hadi ya ikinci prens geliyor deseneGünaydınlar, bugün bademcik ağrısıyla uyanınca Çarşamba günkü randevuyu öne aldım ve bebişimi gördüm, nasıl büyümüş nasıl hareketli ilk oğlumu böyle hareketli hatırlamıyorum, bu arada ilk oğlum diyorum çünkü 2. Geliyor
Hâlâ mı siyah seninde ? Benim zaten bulantılarım çok yoğun giydiğim yıkanmış kıyafetlerimden bile tiksiniyorum hepsini yeniden yıkamak istiyorum:/Aynen canım benim de siyah siyah geliyo bide ondan tiksiniyorum bitse de kurtulsam diyorum artık
Günaydınlar, bugün bademcik ağrısıyla uyanınca Çarşamba günkü randevuyu öne aldım ve bebişimi gördüm, nasıl büyümüş nasıl hareketli ilk oğlumu böyle hareketli hatırlamıyorum, bu arada ilk oğlum diyorum çünkü 2. Geliyor
Canım ben 8 senedir guatr hastasıyım 8 senedir ilaç içiyorum kızım var 5 buçuk yaşında ona hamileliğimde ilaç değerim biraz artırdık şimdi 2. Yolda bunda da arttı hapın değeri eğer çok yüksekse ilaca başlarsın sende onun belli değer Aralık’ları var yeni çıktı sanırım yükseklik eğer dr un yüksek dediyse yönlendirmiş olmalı bi dahiliye yada endokrin bölümüne hapın da bi zararı yok aksine hormon takviyesi yükseklik varsa mecbur normal sınırda tuttuğun sürece değerleri hiçbir sıkıntı olmazGünaydın kızlar . Dün doktora gittim bebişim çok şükür sağlıklı ama tiroidim biraz yüksek çıktı ilaca başladım . Tiroid zannedersem bebekte sıkıntılara yol alabiliyormuş allah korusunaranızda var mı tiroid sorunu yaşayan
Günaydın canim benim de tiroidin 0.22 yani düşük cıktı dahiliyeye yönlendirdiler oraya gidene kadar beslenmem düzelince 0.34 çıkmış ilaca gerek yok ama her ay takip edilecek dedilerGünaydın kızlar . Dün doktora gittim bebişim çok şükür sağlıklı ama tiroidim biraz yüksek çıktı ilaca başladım . Tiroid zannedersem bebekte sıkıntılara yol alabiliyormuş allah korusunaranızda var mı tiroid sorunu yaşayan
Günaydınlar, bugün bademcik ağrısıyla uyanınca Çarşamba günkü randevuyu öne aldım ve bebişimi gördüm, nasıl büyümüş nasıl hareketli ilk oğlumu böyle hareketli hatırlamıyorum, bu arada ilk oğlum diyorum çünkü 2. Geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?