2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Uygun biri denk gelirse bende baharda yapmayı planlamistim. Ama instagramda görüştüğüm yerler baya fiyat cikardilar ondan vazgectim sanirim tanidik falan bulmak lazim :))

Uygun biri denk gelirse bende baharda yapmayı planlamistim. Ama instagramda görüştüğüm yerler baya fiyat cikardilar ondan vazgectim sanirim tanidik falan bulmak lazim :))
ne kadar istediler? ben de instagramdan değil de burdaki fotoğrafçılarımızdan tutmayı düşünüyorum. henüz fiyat almadım. Ama bir arkadaşım çekim yaptırmıştı ondan gördüm çok beğendim.

Kızlar ya ben yarın 13 haftalık oluyorum sizce cinsiyet belli olurmu? Erkenmı yoksa? En son 2 hafta önce gittim doktora dayanamayıp yarın gitmeyi düşünüyorum.
hem doktora bağlı hem de bebeğin duruş şekline.
benim doktorum 16. haftadan önce tahmin yok dedi, başka da bişi demedi ben de kendi kendime nubdan tahmin yapmaya çalıştım biraz kıza benziyor. Burda da 3 kişi kız dedi,1 kişi erkek. Şimdi bana soruyolar ne hissediyosun diye; eskiden erkek diyordum şimdi kız diyorumNeden değiştirdiğimi soruyolar söylemiyorum

Burada fiyat yazmayayim dedim ama nerdeyse benim düğün cekimimle aynı fiyat yai baya baya tuzlu burda fotografcimi var ? Uyguna bulursam.bende yaptirmak.istiyorum ya bakalim ?

Burada fiyat yazmayayim dedim ama nerdeyse benim düğün cekimimle aynı fiyat yai baya baya tuzlu burda fotografcimi var ? Uyguna bulursam.bende yaptirmak.istiyorum ya bakalim ?
burda dediğim yaşadığım ilçede kız çok pahalı fiyat çıkarsa kendi imkanlarımla yaparım. makine var, biraz fotoğrafçılıktan anlayan arkadaşım da var, biraz da photoshop biliyorum. Çünkü bunun hamile çekimi var, yenidoğan çekimi var, yok 1 yaş çekimi var. İnsan herşeyi heves ediyor ama bakalım artık

Günaydın kızlar . Dün doktora gittim bebişim çok şükür sağlıklı ama tiroidim biraz yüksek çıktı ilaca başladım . Tiroid zannedersem bebekte sıkıntılara yol alabiliyormuş allah korusun aranızda var mı tiroid sorunu yaşayan

Ben de bilemedim ki canım 11. haftada da oluyosa iyi. Sonuçlar çıkar umarım sanki bana haftaya da çağıracak gibi geliyo. İlaç işe yarıyosa bırakma canım diğer türlü yaşanmıyo. Bana da geçmeyecek gibi geliyo biri 14 te geçer diyo biri 16 da geçer diyo. O da gözüme öyle uzak geliyo ki :)

Geçmiş olsun cnm inşllh bir daha olmaz bende 7. Haftada olmuştu bir daha olmadı ama dediğin gibi insan tedirgin oluyo ben de kullanayım bari bence o jeli bırakınca biraz rahatlarız gibi
Sağol canım aminn Rabbime emanet. Jel sıkıntı evet hala simsiyah geri geliyor sinirim bozuluyor

Geçmiş olsun canım. Değerin kaç çıktı gebelikte 2 altı olması lazım demişti doktorum ben gebelikten çok çok önce başlamıştım ilaca ki değerim 3 çıkmıştı diye uzun süredir 50'lik tiroid ilacı içiyorum. Size kaçlık verdi ilacı?

Hayırlı olsun canım partine bayıldım güzel fikirler edinmiş oldum sayende darısı başımızaa :)

Kızlar , hangi semttesiniz ?
Bana yakın var mı acaba , Ümraniye'deyim ben

Kartal'dayım bende :)

Teşekkür ederim canım evet bana da 2 civarı olması lazım dedi 3.5 çıktı 25 mg verdi .

Hadi ya ikinci prens geliyor desene Sanki erkekler çoğalıyor bu topikte:) MâşâAllah sağlıkla gelsin hepimizin yavruları

Aa hayırlı olsunn ne güzel erkenden öğrenmişsin cinsiyetiniii :)

Canım ben 8 senedir guatr hastasıyım 8 senedir ilaç içiyorum kızım var 5 buçuk yaşında ona hamileliğimde ilaç değerim biraz artırdık şimdi 2. Yolda bunda da arttı hapın değeri eğer çok yüksekse ilaca başlarsın sende onun belli değer Aralık’ları var yeni çıktı sanırım yükseklik eğer dr un yüksek dediyse yönlendirmiş olmalı bi dahiliye yada endokrin bölümüne hapın da bi zararı yok aksine hormon takviyesi yükseklik varsa mecbur normal sınırda tuttuğun sürece değerleri hiçbir sıkıntı olmaz

Günaydın canim benim de tiroidin 0.22 yani düşük cıktı dahiliyeye yönlendirdiler oraya gidene kadar beslenmem düzelince 0.34 çıkmış ilaca gerek yok ama her ay takip edilecek dediler

Günaydın bir erkek daha maşallah hayırlı olsun canim. 2 erkek birbirlerine canyoldasi olurlar ne güzel. Sağlıkla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…