2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aaa kesinmi canım gözün aydın oğlucuğunnn

Benim yüksekti 4 ün üzerinde cikmisti!
ilaç
kullanıyorum 2 ye kadar düştü merak etme korkma ilaçla 1 ayda düzeliyor zaten en düşük dozdan başlanıyor.

3.5 çıktı canım şimdilik yönlendirmedi takibini yapıcaz dedi. İnsallah Allah’ın izniyle sorun olmaz

Benim yüksekti 4 ün üzerinde cikmisti!
ilaç
kullanıyorum 2 ye kadar düştü merak etme korkma ilaçla 1 ayda düzeliyor zaten en düşük dozdan başlanıyor.
İçim rahatladı canım çok sağol doktorda panikleme dedi ama insan hemen araştırmaya koyuluyor . Bebeğe etkilerini okuyunca üzüntüden kahroldum

Benimde canım düzenli takip edilecek

Bazen görücü usulü severek evlenmekten kat ve kat daha iyi olabiliyor önemli olan evlendikten sonra canım :) Allah mutluluğunuzu daim etsin
Amin iniallah tatlım severek veya görücü hiç fark etmiyor önemli olan saygı ve birbirine verdiğin değer böylece daha çok sever ve zamanla alişiliyor birbirine

İçim rahatladı canım çok sağol doktorda panikleme dedi ama insan hemen araştırmaya koyuluyor . Bebeğe etkilerini okuyunca üzüntüden kahroldum
Canim anlıyorum seni ama internetten okursan herşeyi hamileliğin boyunca hep kafaya takarsın korkarsın. En olumsuz şeyler yazıyor çoğu zaman. Doktorunu dinle herşeyi sor ve doktordan aklında soru işareti kalmadan çık için rahat eder. daha bir sürü test var önümüzde

Bebek şuan gayet sağlıklı zaten canım . İlk çocuk olunca insan panikliyor . Hemen geçse şu aylar :)

Canım benim doktorda öyle dedi 14. Haftadan önce söylemem dedi ama merak işte ısrar edeceğim. Artık net bi resim verirsede burayla paylaşıp sorarım size :)

Benim 13+4 dü ultrasonda 14+5 di tamamen gösteri oğlum doktor uyandırdı salladı
Zaten önden gidiyorsa erkek oluyormuş canım. Benimde cuma gittiğimde sat’a göre 12+3 tü ultrasonda 13 çıktı. Bende sırf bu yüzden ilk zamanlar kız hissetsemde artık erkek hissediyorum.

Günaydın canım ;ben full hd kalitesinde kabuslar görüyordum bana yastığının altına kahvaltı bıçağı koy dediler,dün gece denedim ve hamile kaldığımdan beri ilk defa rahat bir şekilde uyudum.Psikolojik veya değildir bir dene istersen

Zaten önden gidiyorsa erkek oluyormuş canım. Benimde cuma gittiğimde sat’a göre 12+3 tü ultrasonda 13 çıktı. Bende sırf bu yüzden ilk zamanlar kız hissetsemde artık erkek hissediyorum.
Yaaaa ne güzel sen hem Cuma günü gittin,hem de şimdi mi gidiyorsun ?Bizim artık ayda bire düştü

Yaaaa ne güzel sen hem Cuma günü gittin,hem de şimdi mi gidiyorsun ?Bizim artık ayda bire düştü
Cuma özel bi doktora gittim onlada tartışıp geldim zaten. Bana ısrarla 2’li testi yaptırmamı söylüyor bende ısrarla istemediğimi söyledim. Cahil diye hitap etmeye başladı bana elimdeki kağıdı aldı yırttı çöpe filan attı. Tabi ben şuan özet geçiyorum yoksa baya bi uzun uzun konuşmalar oldu. Muayene esnasıda cinsiyeti sorduğumda “ikili taramayı yaptırırsan söylerler cinsiyeti” dedi. Gördü aslında o cinsiyeti ama bana zıtlandığı için söylemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…