- 3 Kasım 2018
- 178
- 167
- 18
- 38
Çok şükür çok nadiren bulantım oluyor bir de o olsa hiç dayanamazdım galibaPeki ya bulanti?
Aaa kesinmi canım gözün aydın oğlucuğunnnGünaydınlar, bugün bademcik ağrısıyla uyanınca Çarşamba günkü randevuyu öne aldım ve bebişimi gördüm, nasıl büyümüş nasıl hareketli ilk oğlumu böyle hareketli hatırlamıyorum, bu arada ilk oğlum diyorum çünkü 2. Geliyor
Günaydın kızlar . Dün doktora gittim bebişim çok şükür sağlıklı ama tiroidim biraz yüksek çıktı ilaca başladım . Tiroid zannedersem bebekte sıkıntılara yol alabiliyormuş allah korusunaranızda var mı tiroid sorunu yaşayan
3.5 çıktı canım şimdilik yönlendirmedi takibini yapıcaz dedi. İnsallah Allah’ın izniyle sorun olmazCanım ben 8 senedir guatr hastasıyım 8 senedir ilaç içiyorum kızım var 5 buçuk yaşında ona hamileliğimde ilaç değerim biraz artırdık şimdi 2. Yolda bunda da arttı hapın değeri eğer çok yüksekse ilaca başlarsın sende onun belli değer Aralık’ları var yeni çıktı sanırım yükseklik eğer dr un yüksek dediyse yönlendirmiş olmalı bi dahiliye yada endokrin bölümüne hapın da bi zararı yok aksine hormon takviyesi yükseklik varsa mecbur normal sınırda tuttuğun sürece değerleri hiçbir sıkıntı olmaz
İçim rahatladı canım çok sağol doktorda panikleme dedi ama insan hemen araştırmaya koyuluyor . Bebeğe etkilerini okuyunca üzüntüden kahroldumBenim yüksekti 4 ün üzerinde cikmisti!
ilaç kullanıyorum 2 ye kadar düştü merak etme korkma ilaçla 1 ayda düzeliyor zaten en düşük dozdan başlanıyor.
Benimde canım düzenli takip edilecekGünaydın canim benim de tiroidin 0.22 yani düşük cıktı dahiliyeye yönlendirdiler oraya gidene kadar beslenmem düzelince 0.34 çıkmış ilaca gerek yok ama her ay takip edilecek dediler
Günaydın bir erkek daha maşallah hayırlı olsun canim. 2 erkek birbirlerine canyoldasi olurlar ne güzel. Sağlıkla gelsin insallah
Amin iniallah tatlım severek veya görücü hiç fark etmiyor önemli olan saygı ve birbirine verdiğin değer böylece daha çok sever ve zamanla alişiliyor birbirineBazen görücü usulü severek evlenmekten kat ve kat daha iyi olabiliyor önemli olan evlendikten sonra canım :) Allah mutluluğunuzu daim etsin
Doktorda şuan endişelenme ilacını kullan dedi . İyotlu tuza bi bakayım canımÇok yüksek değilmiş canım bende ilk başta 25lik kullandım sonra 50ye çıkardı doktorum bünyeyle alakalı iyotlu tuz kullan
Canim anlıyorum seni ama internetten okursan herşeyi hamileliğin boyunca hep kafaya takarsın korkarsın. En olumsuz şeyler yazıyor çoğu zaman. Doktorunu dinle herşeyi sor ve doktordan aklında soru işareti kalmadan çık için rahat eder. daha bir sürü test var önümüzdeİçim rahatladı canım çok sağol doktorda panikleme dedi ama insan hemen araştırmaya koyuluyor . Bebeğe etkilerini okuyunca üzüntüden kahroldum
Kesinlikle canım benim :)Amin iniallah tatlım severek veya görücü hiç fark etmiyor önemli olan saygı ve birbirine verdiğin değer böylece daha çok sever ve zamanla alişiliyor birbirine
Bebek şuan gayet sağlıklı zaten canım . İlk çocuk olunca insan panikliyor . Hemen geçse şu aylar :)Canim anlıyorum seni ama internetten okursan herşeyi hamileliğin boyunca hep kafaya takarsın korkarsın. En olumsuz şeyler yazıyor çoğu zaman. Doktorunu dinle herşeyi sor ve doktordan aklında soru işareti kalmadan çık için rahat eder. daha bir sürü test var önümüzde
3 buçuğa randevu aldım canım dayanamadım :)Tahminde bulunur canım ama emin olmaz gitcen miii :)))
Canım benim doktorda öyle dedi 14. Haftadan önce söylemem dedihem doktora bağlı hem de bebeğin duruş şekline.
benim doktorum 16. haftadan önce tahmin yok dedi, başka da bişi demediben de kendi kendime nubdan tahmin yapmaya çalıştım biraz kıza benziyor. Burda da 3 kişi kız dedi,1 kişi erkek. Şimdi bana soruyolar ne hissediyosun diye; eskiden erkek diyordum şimdi kız diyorum Neden değiştirdiğimi soruyolar söylemiyorum
Zaten önden gidiyorsa erkek oluyormuş canım. Benimde cuma gittiğimde sat’a göre 12+3 tü ultrasonda 13 çıktı. Bende sırf bu yüzden ilk zamanlar kız hissetsemde artık erkek hissediyorum.Benim 13+4 dü ultrasonda 14+5 di tamamen gösteri oğlum doktor uyandırdı salladı
Aaaaayyyy hadi hayırlısı bakalım3 buçuğa randevu aldım canım dayanamadım :)
Günaydın canım ;ben full hd kalitesinde kabuslar görüyordumGünaydın kızlar sürekli rüyamda kanamam oluyor şimdiye kadar hiç yaşamadım Allah ım yaşatmasın bana ve kimseye kafama da takmıyorum hani kanama ile ilgili bişey korkuyla uyanıp gerçek sanıp wc ya koşuyorum bilinç altımım kafası baya bi karıştı
Yaaaa ne güzel sen hem Cuma günü gittin,hem de şimdi mi gidiyorsun ?Bizim artık ayda bire düştüZaten önden gidiyorsa erkek oluyormuş canım. Benimde cuma gittiğimde sat’a göre 12+3 tü ultrasonda 13 çıktı. Bende sırf bu yüzden ilk zamanlar kız hissetsemde artık erkek hissediyorum.
Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsunKızlar acilden geliyorum kanamam oldu ilk defa. Pruluton iğne yaptılar ve progestan hap verdi evdeyim şimdi ama çok korktum dualarınızı bekliyorum
Cuma özel bi doktora gittim onlada tartışıp geldim zaten. Bana ısrarla 2’li testi yaptırmamı söylüyor bende ısrarla istemediğimi söyledim. Cahil diye hitap etmeye başladı bana elimdeki kağıdı aldı yırttı çöpe filan attı. Tabi ben şuan özet geçiyorum yoksa baya bi uzun uzun konuşmalar oldu. Muayene esnasıda cinsiyeti sorduğumda “ikili taramayı yaptırırsan söylerler cinsiyeti” dedi. Gördü aslında o cinsiyeti ama bana zıtlandığı için söylemedi.Yaaaa ne güzel sen hem Cuma günü gittin,hem de şimdi mi gidiyorsun ?Bizim artık ayda bire düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?