Anladım şimdi bir de şu açıdan bak olaya ;doktorlar da riske girmek istemiyorlar.Ondan belki bu kadar yükselmiş olabilir,yaptığı davranışlar çok yanlış,o kesinlikle kabul edilemez.Benim doktorum da ilk yaptığımız ikili tarama testi oldu.Bunu yaptırmıyorsan diğer testlerin hiçbir önemi yok demişti.Neden yaptırmak istemiyorsun,çok çok özel değilse ?Cuma özel bi doktora gittim onlada tartışıp geldim zaten. Bana ısrarla 2’li testi yaptırmamı söylüyor bende ısrarla istemediğimi söyledim. Cahil diye hitap etmeye başladı bana elimdeki kağıdı aldı yırttı çöpe filan attı. Tabi ben şuan özet geçiyorum yoksa baya bi uzun uzun konuşmalar oldu. Muayene esnasıda cinsiyeti sorduğumda “ikili taramayı yaptırırsan söylerler cinsiyeti” dedi. Gördü aslında o cinsiyeti ama bana zıtlandığı için söylemedi.
Bu kesin bilgi miZaten önden gidiyorsa erkek oluyormuş canım. Benimde cuma gittiğimde sat’a göre 12+3 tü ultrasonda 13 çıktı. Bende sırf bu yüzden ilk zamanlar kız hissetsemde artık erkek hissediyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Hem uykusuzsun hem kusmuşsun. Başka bişeyler yiyebildin mi. Bence rapor al. Ben bikere aynı şekildeyken zorlayıp gitmiştim kendimi gün biterken çok ağladım çok pişman oldumNEZLEYE ÖNERİSİ OLAN..?
kızlar dün nezle oldum bugün devam ediyor. gece boyu su içmeye kalktım. önce tuvalete gir, sonra su iç.. gece kaç kere kalktım bilmiyorum. Sabah ta içtiğim suları kustumÇok ağır geçirmiyorum ama bacaklarım ağrıyor hafiften. çalışmasam evde dinlensem şikayet etmeyeceğim ama belki de rapor almalıyım bilmiyorum.
Benim de erkek canım ama hiç kanamam olmadı şükürMaşallahhh canım benim neden sordum diyim,bi yerde kadınlar bahsetmiş de erkek bebekte genelde kanama olur falan diye ama aslı yok sanırım :)
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun.Eğer doktora gideceksen rapor almak için git.Ben geçen hafta grip için gittiğim zaman ,hiçbir şey yapmadılar,serum bile takmadılar.Serumun içinde tuzlu su var,sana fayda etmez dediler.Şu karışımları yaptım,NEZLEYE ÖNERİSİ OLAN..?
kızlar dün nezle oldum bugün devam ediyor. gece boyu su içmeye kalktım. önce tuvalete gir, sonra su iç.. gece kaç kere kalktım bilmiyorum. Sabah ta içtiğim suları kustumÇok ağır geçirmiyorum ama bacaklarım ağrıyor hafiften. çalışmasam evde dinlensem şikayet etmeyeceğim ama belki de rapor almalıyım bilmiyorum.
geçmiş olsun canım ben de aynı duurmdayım. kulak burun boğaza mı gideceksin? ilaç veriyolar mı..? ben de bi düşündüm ama en azından rapor alsam da dinlensem bilemedimRandevuma 1 hafta var ama çok hastayım bugün gidip bir gorunecegim hapşırmaktan kasiklarim acidi.
Bence kesin değil kuzu ;benimki haftası haftasına uyumlu gidiyorBu kesin bilgi mibenimkide önde gidiyor
ben de aile hekiminden en fazla rapor alırım diyordum. Zencefili çok öneriyorlar şimdi bi aktara gidip alayım. önerilerin için sağol canım ben de bayılırım domates çorbasına yapayım bari akşamCanım benim öncelikle çok geçmiş olsun.Eğer doktora gideceksen rapor almak için git.Ben geçen hafta grip için gittiğim zaman ,hiçbir şey yapmadılar,serum bile takmadılar.Serumun içinde tuzlu su var,sana fayda etmez dediler.Şu karışımları yaptım,
Ihlamur içine;elma,ayva,çubuk tarçın attım.Bardağa koyunca da bal kattım
Yarım su bardağı sıcak suyun içine yarım çay kaşığı toz zencefil,bal bir kaç damla limon kattım
Yemek yiyemiyordum domates çorbası yaptım,içine kaşar peyniri attım ,o benim midemi tuttu,açlığım gitti
Bir de bol bol meyve ye
EVET canım endişelenme çok yüksek değil gebelikte yükselme ihtimali var demişti doktorum o yüzden hassas davranıyorlarDoktorda şuan endişelenme ilacını kullan dedi . İyotlu tuza bi bakayım canım
HD kalitesi :) aynen bende öyleyim bende koyayım eşim demesin bu ne şimdi :))Günaydın canım ;ben full hd kalitesinde kabuslar görüyordumbana yastığının altına kahvaltı bıçağı koy dediler,dün gece denedim ve hamile kaldığımdan beri ilk defa rahat bir şekilde uyudum.Psikolojik veya değildir bir dene istersen
Tamam o zaman hala kız hissedebilirim :)) Günlerde geçmiyor zaten öğrensem rahatlasam
Bence kesin değil kuzu ;benimki haftası haftasına uyumlu gidiyor
Çok geçmiş olsun canım. Hastaneye git tabi evde ilermesinRandevuma 1 hafta var ama çok hastayım bugün gidip bir gorunecegim hapşırmaktan kasiklarim acidi.
geçmiş olsun canım ben de aynı duurmdayım. kulak burun boğaza mı gideceksin? ilaç veriyolar mı..? ben de bi düşündüm ama en azından rapor alsam da dinlensem bilemedim
Çok geçmiş olsun canım. Hastaneye git tabi evde ilermesin
İşe gidiyorum mecbur giriyorum toplu yere malesef canım bide çocuklar hep okula hasta geliyo. Şu ara salgın olması çok kötüymüş. Bide bizim hastalık normal olanki gibi geçmiyo daha çok etkiliyo. Tekrardan geçmiş olsun canım. Tahlil yaparlar hem için rahatlarEşim gelsin öğleden sonra gideceğim en kotu yetişemesem bile acile gideceğim gözlerimi bile zor açıyorum vallahi.
Aman sizde dikkat edin canım salgın var önce eşim sonra ben bizden önce daha bir çok arkadaşım..
Toplu yerlere girmemek lazım bu aralar.
İşe gidiyorum mecbur giriyorum toplu yere malesef canım bide çocuklar hep okula hasta geliyo. Şu ara salgın olması çok kötüymüş. Bide bizim hastalık normal olanki gibi geçmiyo daha çok etkiliyo. Tekrardan geçmiş olsun canım. Tahlil yaparlar hem için rahatlar
Aa enteresan deniyim bakalım dediğin gibi psikolojjik bile olsa rahat uyuyayımda warsın bıçak işe yaradı diyimGünaydın canım ;ben full hd kalitesinde kabuslar görüyordumbana yastığının altına kahvaltı bıçağı koy dediler,dün gece denedim ve hamile kaldığımdan beri ilk defa rahat bir şekilde uyudum.Psikolojik veya değildir bir dene istersen
Benimkide önde gidiyor canım ve erkek doğru olabilir :)Bu kesin bilgi mibenimkide önde gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?