2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
NEZLEYE ÖNERİSİ OLAN..?
kızlar dün nezle oldum bugün devam ediyor. gece boyu su içmeye kalktım. önce tuvalete gir, sonra su iç.. gece kaç kere kalktım bilmiyorum. Sabah ta içtiğim suları kustumÇok ağır geçirmiyorum ama bacaklarım ağrıyor hafiften. çalışmasam evde dinlensem şikayet etmeyeceğim ama belki de rapor almalıyım bilmiyorum.

Anladım şimdi bir de şu açıdan bak olaya ;doktorlar da riske girmek istemiyorlar.Ondan belki bu kadar yükselmiş olabilir,yaptığı davranışlar çok yanlış,o kesinlikle kabul edilemez.Benim doktorum da ilk yaptığımız ikili tarama testi oldu.Bunu yaptırmıyorsan diğer testlerin hiçbir önemi yok demişti.Neden yaptırmak istemiyorsun,çok çok özel değilse ?

Çok geçmiş olsun canım. Hem uykusuzsun hem kusmuşsun. Başka bişeyler yiyebildin mi. Bence rapor al. Ben bikere aynı şekildeyken zorlayıp gitmiştim kendimi gün biterken çok ağladım çok pişman oldum

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun.Eğer doktora gideceksen rapor almak için git.Ben geçen hafta grip için gittiğim zaman ,hiçbir şey yapmadılar,serum bile takmadılar.Serumun içinde tuzlu su var,sana fayda etmez dediler.Şu karışımları yaptım,
Ihlamur içine;elma,ayva,çubuk tarçın attım.Bardağa koyunca da bal kattım
Yarım su bardağı sıcak suyun içine yarım çay kaşığı toz zencefil,bal bir kaç damla limon kattım
Yemek yiyemiyordum domates çorbası yaptım,içine kaşar peyniri attım ,o benim midemi tuttu,açlığım gitti
Bir de bol bol meyve ye

ben de aile hekiminden en fazla rapor alırım diyordum. Zencefili çok öneriyorlar şimdi bi aktara gidip alayım. önerilerin için sağol canım ben de bayılırım domates çorbasına yapayım bari akşam

HD kalitesi :) aynen bende öyleyim bende koyayım eşim demesin bu ne şimdi :))

geçmiş olsun canım ben de aynı duurmdayım. kulak burun boğaza mı gideceksin? ilaç veriyolar mı..? ben de bi düşündüm ama en azından rapor alsam da dinlensem bilemedim

Çok sağol canım sana da çok geçmiş olsun..
Önce bir kendi doktoruma gideceğim kadın doğuma sonra KBB .
İnşallah bir an once atlatiriz.Cok zor vallahi

Çok geçmiş olsun canım. Hastaneye git tabi evde ilermesin

Eşim gelsin öğleden sonra gideceğim en kotu yetişemesem bile acile gideceğim gözlerimi bile zor açıyorum vallahi.
Aman sizde dikkat edin canım salgın var önce eşim sonra ben bizden önce daha bir çok arkadaşım..
Toplu yerlere girmemek lazım bu aralar.

İşe gidiyorum mecbur giriyorum toplu yere malesef canım bide çocuklar hep okula hasta geliyo. Şu ara salgın olması çok kötüymüş. Bide bizim hastalık normal olanki gibi geçmiyo daha çok etkiliyo. Tekrardan geçmiş olsun canım. Tahlil yaparlar hem için rahatlar

Aman aman dikkat et yinede elinden geldiğince olunca oluyor yine ama işte dediğin gibi normal geçmiyor bizlerin süreci..

Aa enteresan deniyim bakalım dediğin gibi psikolojjik bile olsa rahat uyuyayımda warsın bıçak işe yaradı diyim

Herkese merhaba arkadaşlar hamile olmak istiyorum ve şuan adetime 7 gün var ama geçen son bı haftadır belimde ve sol kasigimda aşırı ağrı var sizce hamilemiyimdir lütfen yardımcı olun ve başına böyle bir durum gelip hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı?
İnşallah hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…