Herkese merhaba arkadaşlar hamile olmak istiyorum ve şuan adetime 7 gün var ama geçen son bı haftadır belimde ve sol kasigimda aşırı ağrı var sizce hamilemiyimdir lütfen yardımcı olun ve başına böyle bir durum gelip hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı?
İnşallah hamileyimdir.
Canım inş hayırlısı ile hamile olursun :) benim de adetime 1-2 gün kala ve adet günüm sol kasığımda çok ağrım oluyordu ama tabii kişiden kişiye değişir bu bilemem. Hakkında hayırlısı
Bu belirsizlik beni mahvetti resmen sanki 1 senedir hamileyim gibi geliyor. Dün gittim birsürü şey beğendim ama alamadım. Ama erkek olsa 12+2 de bu çocuğun herşeyi oluşmaz mıydı :))
Günaydın canim benim de tiroidin 0.22 yani düşük cıktı dahiliyeye yönlendirdiler oraya gidene kadar beslenmem düzelince 0.34 çıkmış ilaca gerek yok ama her ay takip edilecek dediler
Günaydın bir erkek daha maşallah hayırlı olsun canim. 2 erkek birbirlerine canyoldasi olurlar ne güzel. Sağlıkla gelsin insallah
Zaten önden gidiyorsa erkek oluyormuş canım. Benimde cuma gittiğimde sat’a göre 12+3 tü ultrasonda 13 çıktı. Bende sırf bu yüzden ilk zamanlar kız hissetsemde artık erkek hissediyorum.
Canım inş hayırlısı ile hamile olursun :) benim de adetime 1-2 gün kala ve adet günüm sol kasığımda çok ağrım oluyordu ama tabii kişiden kişiye değişir bu bilemem. Hakkında hayırlısı
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin çok şükür bı kızım var 3 buçuk yaşında ve artık bı kardeşi olsun istiyoruz ilk hamileliğimde böyle birşey olmuş muydu hiç hatırlamıyorum ama inşallah olur hayırlısı artık
Ben de bilemedim ki canım 11. haftada da oluyosa iyi. Sonuçlar çıkar umarım sanki bana haftaya da çağıracak gibi geliyo. İlaç işe yarıyosa bırakma canım diğer türlü yaşanmıyo. Bana da geçmeyecek gibi geliyo biri 14 te geçer diyo biri 16 da geçer diyo. O da gözüme öyle uzak geliyo ki :)
Senin ilac fayda etmemesi cok kötü oldu ya bant isine yariyodur insallah ise basladinmi bu hafta ? 11 de yapiliyor ya yaptiranlar vardi ama benim doktorum ben 12den once yapmiyorum dedi niye bilmem :)
burda dediğim yaşadığım ilçede kız çok pahalı fiyat çıkarsa kendi imkanlarımla yaparım. makine var, biraz fotoğrafçılıktan anlayan arkadaşım da var, biraz da photoshop biliyorum. Çünkü bunun hamile çekimi var, yenidoğan çekimi var, yok 1 yaş çekimi var. İnsan herşeyi heves ediyor ama bakalım artık
geçmiş olsun canım ben de aynı duurmdayım. kulak burun boğaza mı gideceksin? ilaç veriyolar mı..? ben de bi düşündüm ama en azından rapor alsam da dinlensem bilemedim
Kızlar Eylül ayında hamile kalanların “erkek bebeklerinin olma olasılığı daha yüksekmiş.Hemen hemen hepimiz de eylül ayında hamile kaldık Tuğçe Işınsu bir tv programında söylemişti
mirkettpapatya0612TTemmuz07LovefooLkralice86havvakuJazzquellErolummmSSerylady
Çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız gerçekten
Drdan geliorm şimdi bebek gayet iyiydi kese etrafında kanama da yokmuş, kanamam da kahverengi die çok korkulcak bir durum yok gibi ama yine de her kanama düşük tehdidir dedi. Progrestana devam edicm ve 1 hafta rapor aldım dinleneceğim bol bol bakalım
Bu önden gidince erkek oluyor olayı da her zaman tutmuyor bence benimki birkaç gün önden gidiyor ve erkek ama çok yakın bı arkadaşım kısa süre önce doğum yaptı onun da bebeği hep önden gidiyordu bı hafta 10 gün kadar doğuma kadar da böyleydi ama çok tatlı bir kızı oldu
Bu önden gidince erkek oluyor olayı da her zaman tutmuyor bence benimki birkaç gün önden gidiyor ve erkek ama çok yakın bı arkadaşım kısa süre önce doğum yaptı onun da bebeği hep önden gidiyordu bı hafta 10 gün kadar doğuma kadar da böyleydi ama çok tatlı bir kızı oldu
Ne yaparsak yapalım evde cinsiyet tahminiyle ilgili en ufak bir belirtiye ulaşamayacağız sanırım,hepimizin yaşadıkları birbirinden farklı.Şimdiye kadar bir tane bir belirtide bile yoğunlaşamadık