2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ne yaparsak yapalım evde cinsiyet tahminiyle ilgili en ufak bir belirtiye ulaşamayacağız sanırım,hepimizin yaşadıkları birbirinden farklı.Şimdiye kadar bir tane bir belirtide bile yoğunlaşamadık
İlk oğlum hep bir hafta geriden gelirdin Doğuma yakın öne geçti bence de bu bi belirti değil

Evet canım ben çok uzun zamandır kullanıyom ve hamilelikte de her ay kontrol var ona göre ilaç dozu ayarlanıyor ilacını kullanfığın sürece sıkıntı yok

Öğlen uykusuna alıştım , evde misafir varken zor oluyor , misafirliğe gidince zor oluyor .
Esnemekten gözümden yaş akıyor resmen .
Ayy kıyamamm... bende hıcc yok öyle uyku falan ya ilk günler sabahları gozumu zor açma durumu olmuştu okadar... kızımda da yasamadım oda hıc sevmez uykuyu tamam anlaşıldı ıkıncı de sevmeyecek

Benim de aksine aklıma geldikçe o zor ilk zamanlar gözümde o kadar büyüyor ki. İyiki daha vakit var diyorum hiç hazır hissetmiyorum hatta direk 3 aylık doğursam ahahaha

Bu belirsizlik beni mahvetti resmen sanki 1 senedir hamileyim gibi geliyor. Dün gittim birsürü şey beğendim ama alamadım. Ama erkek olsa 12+2 de bu çocuğun herşeyi oluşmaz mıydı :))
Yok canımm ben 13+5te gittim doktor anlayamadı. 14+3te gittim o zaman anladı :) mesela erkeklerde çıkıntı geç çıkabiliyomuş o yüzden kız deyip sonradan değişen o kadar çok hamile varki. Hatta benim çevremde 2 arkadaşıma detaylı ulrtasona kadar kesin kız dediler 20. Haftada öğrendiler erkek olduğunu:)

Benim de aksine aklıma geldikçe o zor ilk zamanlar gözümde o kadar büyüyor ki. İyiki daha vakit var diyorum hiç hazır hissetmiyorum hatta direk 3 aylık doğursam ahahaha
Ya benım en çok esım ıstıyordu hamıle kalmamı ama ben zamanı hakkında aşırı kararsızdım. Kızım var ıkısı nasıl olacak yetebılırmıyım ıyı anne olabılırmıyım vs hatta ısteyerek bıraktım korunmayı ama o ay ıkıncı cızgıde şöyle baktım ama kalp atmaya basladı ya iştee bennnn yıne coştummmm suan hemen dogsun istiyorum kafamda ufacık bır kaygı yok yeterımmmmm aslan gıbı bakarızzzz kuzularımaa hahaha coştum yineee :)))ay aglasınlar zamaaaan cok hızlıııı geçıyorrr o bile çok kıymetliiiii

Ben de kullanmıştim canim 1 aya yakin o ilaci birsey olmaz Allahin izniyle sen kendine dikkat et fazla hareket etme yorma kendini yeterli

Ben oyuzden kimseye söylemıyorum çevre meraktan catlayacak ama yok dıyorum bellı degıl

Aynen zaman çok hızlı geçiyormuş ben arayı senden daha çok verdim oğlan 5 yaşında onunda etkisi var. İlkinde hevesle hemen doğsun isterdim şimdi yok anacım beklerim 9 ay sakin sakin :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…