İlk oğlum hep bir hafta geriden gelirdin Doğuma yakın öne geçti bence de bu bi belirti değilNe yaparsak yapalım evde cinsiyet tahminiyle ilgili en ufak bir belirtiye ulaşamayacağız sanırım,hepimizin yaşadıkları birbirinden farklı.Şimdiye kadar bir tane bir belirtide bile yoğunlaşamadık
Evet canım ben çok uzun zamandır kullanıyom ve hamilelikte de her ay kontrol var ona göre ilaç dozu ayarlanıyor ilacını kullanfığın sürece sıkıntı yokGünaydın kızlar . Dün doktora gittim bebişim çok şükür sağlıklı ama tiroidim biraz yüksek çıktı ilaca başladım . Tiroid zannedersem bebekte sıkıntılara yol alabiliyormuş allah korusunaranızda var mı tiroid sorunu yaşayan
Benim kız :)Kızlar Eylül ayında hamile kalanların “erkek bebeklerinin olma olasılığı daha yüksekmiş.Hemen hemen hepimiz de eylül ayında hamile kaldıkTuğçe Işınsu bir tv programında söylemişti
İlkini de bu haftada öğrenmiştim, teşekkür ederim, darısı tüm öğrenmeyenlere :)
Bazı doktorlar bu konuda katı nedense ya da yanılmak istemiyorlarAmin inşallah bana tahmin bile yapmadılar merak içindeyimm :):)
Sağlıklı olsunlar İnşâAllah amin aminİlk hamileliğim de erkek yılıydı sanırım bu yılda böyle, amin canım inşallah sağlıkla kucaklarız minnoşları:)
Birdahaki kontrol ne zaman ? O zaman kesin söylerler benceAmin inşallah bana tahmin bile yapmadılar merak içindeyimm :):)
Ayy kıyamamm... bende hıcc yok öyle uyku falan ya ilk günler sabahları gozumu zor açma durumu olmuştu okadar... kızımda da yasamadım oda hıc sevmez uykuyuÖğlen uykusuna alıştım , evde misafir varken zor oluyor, misafirliğe gidince zor oluyor .
Esnemekten gözümden yaş akıyor resmen .
Hemen mayıs sonu gelse saglıklı dogursam.... mınık mınık sevsemmm koklasamm emzırsem ayy nasıl güzelll aglasa vikkviikk evde eşimle gaz çıkarma koşturmalarına başlasakzaman geçer mi pöfff geçsinn kızımlaaaa kardeşi bulussunnn görmedim ama özledimm
Birdahaki kontrol ne zaman ? O zaman kesin söylerler bence
Bazı doktorlar bu konuda katı nedense ya da yanılmak istemiyorlar
Yok canımm ben 13+5te gittim doktor anlayamadı. 14+3te gittim o zaman anladı :) mesela erkeklerde çıkıntı geç çıkabiliyomuş o yüzden kız deyip sonradan değişen o kadar çok hamile varki. Hatta benim çevremde 2 arkadaşıma detaylı ulrtasona kadar kesin kız dediler 20. Haftada öğrendiler erkek olduğunu:)Bu belirsizlik beni mahvetti resmensanki 1 senedir hamileyim gibi geliyor. Dün gittim birsürü şey beğendim ama alamadım. Ama erkek olsa 12+2 de bu çocuğun herşeyi oluşmaz mıydı :))
Ya benım en çok esım ıstıyordu hamıle kalmamı ama ben zamanı hakkında aşırı kararsızdım. Kızım var ıkısı nasıl olacak yetebılırmıyım ıyı anne olabılırmıyım vs hatta ısteyerek bıraktım korunmayı ama o ay ıkıncı cızgıde şöyle baktımBenim de aksine aklıma geldikçe o zor ilk zamanlar gözümde o kadar büyüyor ki. İyiki daha vakit var diyorum hiç hazır hissetmiyorum hatta direk 3 aylık doğursam ahahaha
Ben de kullanmıştim canim 1 aya yakin o ilaci birsey olmaz Allahin izniyle sen kendine dikkat et fazla hareket etme yorma kendini yeterli@mirkett @papatya0612 T Temmuz07LovefooL @kralice86 @havvaku Jazzquell @Erolummm S Serylady Çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız gerçekten
Drdan geliorm şimdi bebek gayet iyiydi kese etrafında kanama da yokmuş, kanamam da kahverengi die çok korkulcak bir durum yok gibi ama yine de her kanama düşük tehdidir dedi. Progrestana devam edicm ve 1 hafta rapor aldım dinleneceğim bol bol bakalım
Ben oyuzden kimseye söylemıyorumYok canımm ben 13+5te gittim doktor anlayamadı. 14+3te gittim o zaman anladı :) mesela erkeklerde çıkıntı geç çıkabiliyomuş o yüzden kız deyip sonradan değişen o kadar çok hamile varki. Hatta benim çevremde 2 arkadaşıma detaylı ulrtasona kadar kesin kız dediler 20. Haftada öğrendiler erkek olduğunu:)
Geçmiş olsun bol c vitamini takviyrle bian once iyilesirsin insAllahRandevuma 1 hafta var ama çok hastayım bugün gidip bir gorunecegim hapşırmaktan kasiklarim acidi.
Ya benım en çok esım ıstıyordu hamıle kalmamı ama ben zamanı hakkında aşırı kararsızdım. Kızım var ıkısı nasıl olacak yetebılırmıyım ıyı anne olabılırmıyım vs hatta ısteyerek bıraktım korunmayı ama o ay ıkıncı cızgıde şöyle baktımama kalp atmaya basladı ya iştee bennnn yıne coştummmm suan hemen dogsun istiyorum kafamda ufacık bır kaygı yok yeterımmmmm aslan gıbı bakarızzzz kuzularımaa hahaha coştum yineee :)))ay aglasınlar zamaaaan cok hızlıııı geçıyorrr o bile çok kıymetliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?