Yaa maşallah bize de cesaret verdin valla ben de en çok ilk 3 aydan korkuyorum acikcasi normal yemeye gecince versinler her turlu bakarim :))Ya benım en çok esım ıstıyordu hamıle kalmamı ama ben zamanı hakkında aşırı kararsızdım. Kızım var ıkısı nasıl olacak yetebılırmıyım ıyı anne olabılırmıyım vs hatta ısteyerek bıraktım korunmayı ama o ay ıkıncı cızgıde şöyle baktımama kalp atmaya basladı ya iştee bennnn yıne coştummmm suan hemen dogsun istiyorum kafamda ufacık bır kaygı yok yeterımmmmm aslan gıbı bakarızzzz kuzularımaa hahaha coştum yineee :)))ay aglasınlar zamaaaan cok hızlıııı geçıyorrr o bile çok kıymetliiiii
Tatli bireyler yemeyi unutma canim :)) minik uyuyorsa ben gibi hayal kirikligina uğrama :)Canım benim doktorda öyle dedi 14. Haftadan önce söylemem dediama merak işte ısrar edeceğim. Artık net bi resim verirsede burayla paylaşıp sorarım size :)
Olmaz bişeycik Allah’ın izniyle kalbini ferah tut canım3.5 çıktı canım şimdilik yönlendirmedi takibini yapıcaz dedi. İnsallah Allah’ın izniyle sorun olmaz
Kaç cikti canimGünaydın kızlar . Dün doktora gittim bebişim çok şükür sağlıklı ama tiroidim biraz yüksek çıktı ilaca başladım . Tiroid zannedersem bebekte sıkıntılara yol alabiliyormuş allah korusunaranızda var mı tiroid sorunu yaşayan
Benim aslında 26 ağustostu ama geç döllenme olunca 6 eylüle sarktı ben kız hissediyorum başından beri çin takvimi rus takvimi hepsi kız diyoKızlar Eylül ayında hamile kalanların “erkek bebeklerinin olma olasılığı daha yüksekmiş.Hemen hemen hepimiz de eylül ayında hamile kaldıkTuğçe Işınsu bir tv programında söylemişti
Ben 4yaş ıstıyordum zaman yaklaşmaya baslamıstı bahane yaa bu sene kı tatillerim bıtsın sonra bırakırım yaaa dedımAynen zaman çok hızlı geçiyormuş ben arayı senden daha çok verdim oğlan 5 yaşında onunda etkisi var. İlkinde hevesle hemen doğsun isterdim şimdi yok anacım beklerim 9 ay sakin sakin :)))))
Hayirli olsunn ne güzel erkenden ogrenmissin sende :)Günaydınlar, bugün bademcik ağrısıyla uyanınca Çarşamba günkü randevuyu öne aldım ve bebişimi gördüm, nasıl büyümüş nasıl hareketli ilk oğlumu böyle hareketli hatırlamıyorum, bu arada ilk oğlum diyorum çünkü 2. Geliyor
Oda hemen geçıyor kızımda sadece ılk 40gün hemen geçsın ıstemıstım okadar... kızım kocaman oldu bakıp bakıp sasıyorum oyuzden kıymetlı zamanYaa maşallah bize de cesaret verdin valla ben de en çok ilk 3 aydan korkuyorum acikcasi normal yemeye gecince versinler her turlu bakarim :))
Benim de 11+4te kıza benziyor dendi 12+5 te erkek gibi pipi var dedilerYok canımm ben 13+5te gittim doktor anlayamadı. 14+3te gittim o zaman anladı :) mesela erkeklerde çıkıntı geç çıkabiliyomuş o yüzden kız deyip sonradan değişen o kadar çok hamile varki. Hatta benim çevremde 2 arkadaşıma detaylı ulrtasona kadar kesin kız dediler 20. Haftada öğrendiler erkek olduğunu:)
Bence gec döllenme önemli değil ya sat önemli :) her ne kadar gec döllenme olsa da döngüye göre vücut kendini hazırlıyodur. Benim de 5 gün gec döllenme ama hemen haftasını yakalamış hatta öne gecmiş aşkım benim:)Benim aslında 26 ağustostu ama geç döllenme olunca 6 eylüle sarktı ben kız hissediyorum başından beri çin takvimi rus takvimi hepsi kız diyobakalım yarın gidicem kısmetse randevu bulursam heycanla bekliyorum
Immm bakmak nasıl bilmiyorum ama sanki en tatlı zamanlar 6ay -2 yaşOda hemen geçıyor kızımda sadece ılk 40gün hemen geçsın ıstemıstım okadar... kızım kocaman oldu bakıp bakıp sasıyorum oyuzden kıymetlı zamanher yaşları anları kıymetli
Ilk 40 gün beni yalniz birakmasinlar zaten o aglar ben aglarim :)) ama herkes senin gibi soyluyor gecince o zamanlar cok araniyormus ozleniyormus cok cabuk buyuyolar diye :)Oda hemen geçıyor kızımda sadece ılk 40gün hemen geçsın ıstemıstım okadar... kızım kocaman oldu bakıp bakıp sasıyorum oyuzden kıymetlı zamanher yaşları anları kıymetli
İnş benimki de geçer yaa ilk aylar her gittiğimde geri çıkıodu korkar oldum gitmeye gene şu kadar geri dicek diye yarın gidicem bakalım yakalamışmıBence gec döllenme önemli değil ya sat önemli :) her ne kadar gec döllenme olsa da döngüye göre vücut kendini hazırlıyodur. Benim de 5 gün gec döllenme ama hemen haftasını yakalamış hatta öne gecmiş aşkım benim:)
Canım partemAyy kıyamamm... bende hıcc yok öyle uyku falan ya ilk günler sabahları gozumu zor açma durumu olmuştu okadar... kızımda da yasamadım oda hıc sevmez uykuyutamam anlaşıldı ıkıncı de sevmeyecek
2 haftaya kadar normalmiş geri olması falan değişiyormuş :) bizim bi tanıdık hep ginündeydi doğuma 10 gün var bebek 10 gün geri dediler kadın stresten ertesi gğn doğum yaptı çok şükür kilosunda sağlığı da iyi bebişinİnş benimki de geçer yaa ilk aylar her gittiğimde geri çıkıodu korkar oldum gitmeye gene şu kadar geri dicek diye yarın gidicem bakalım yakalamışmı
Bilmemmm öyle ayıramıcam kızım 3,5 yasında bana göre halaa bal kaymakkImmm bakmak nasıl bilmiyorum ama sanki en tatlı zamanlar 6ay -2 yaş
Annem ılk haftalar bende kaldı sonra gitti zaten gerek yoktu sen bakabılıyorsun canım merak etme elıne alınca herseyı yapabılceksın.Ilk 40 gün beni yalniz birakmasinlar zaten o aglar ben aglarim :)) ama herkes senin gibi soyluyor gecince o zamanlar cok araniyormus ozleniyormus cok cabuk buyuyolar diye :)
hee uykucu olan sensın anlasıldıCanım partem
Ben çok seviyorum kız uykuyuuyuyamıyorum kaç gündür kız bizimle uyuyor , babaannesi ve dedesini uyutsun diye yanımda yatırdım yoksa sabaha kadar esir alırdı
İki günde bezdirdi zaten oyun oynamaktan
Bugün gideceklermiş.
Benim kızımda , esimde uykuyu sevmez :))
Benimde 20 Aralıkta bakalım :)) 3 lü test falan olucak heralde o ne zaman bakalım gidince öğrenicez.Benim randevuma 9 gün kaldı,sen ne zaman gideceksin?Bundan sonraki de ayrıntılı ultrasyon olur zaten
Canım varsayalımki bebekte birşey var allah korusun, o bebek benim her türlü kabulum aldırmayı düşünmedim tabi bu birazda görüş meselesi. Bende panik atakda var bebek doğana kadar içim içimi yer çok aşırı stresli bir insanım ben, bi evladımı daha kaybettim ben doğumdan 9 ay sonra daha fazla yıpranmak istemiyorum.Onun için madem müdahale edilemeyecek birşey hiç bilmiyim daha iyi benim için. Birde çok duyuyorum yanlış sonuç bile çıkabiliyomuş bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.Anladım şimdi bir de şu açıdan bak olaya ;doktorlar da riske girmek istemiyorlar.Ondan belki bu kadar yükselmiş olabilir,yaptığı davranışlar çok yanlış,o kesinlikle kabul edilemez.Benim doktorum da ilk yaptığımız ikili tarama testi oldu.Bunu yaptırmıyorsan diğer testlerin hiçbir önemi yok demişti.Neden yaptırmak istemiyorsun,çok çok özel değilse ?
Kuzum kessinmi değilmi bilmiyorum ama duymuştumBu kesin bilgi mibenimkide önde gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?