2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaa maşallah bize de cesaret verdin valla ben de en çok ilk 3 aydan korkuyorum acikcasi normal yemeye gecince versinler her turlu bakarim :))

Canım benim doktorda öyle dedi 14. Haftadan önce söylemem dedi ama merak işte ısrar edeceğim. Artık net bi resim verirsede burayla paylaşıp sorarım size :)
Tatli bireyler yemeyi unutma canim :)) minik uyuyorsa ben gibi hayal kirikligina uğrama :)

Kaç cikti canim

Kızlar Eylül ayında hamile kalanların “erkek bebeklerinin olma olasılığı daha yüksekmiş.Hemen hemen hepimiz de eylül ayında hamile kaldık Tuğçe Işınsu bir tv programında söylemişti
Benim aslında 26 ağustostu ama geç döllenme olunca 6 eylüle sarktı ben kız hissediyorum başından beri çin takvimi rus takvimi hepsi kız diyo bakalım yarın gidicem kısmetse randevu bulursam heycanla bekliyorum

Aynen zaman çok hızlı geçiyormuş ben arayı senden daha çok verdim oğlan 5 yaşında onunda etkisi var. İlkinde hevesle hemen doğsun isterdim şimdi yok anacım beklerim 9 ay sakin sakin :)))))
Ben 4yaş ıstıyordum zaman yaklaşmaya baslamıstı bahane yaa bu sene kı tatillerim bıtsın sonra bırakırım yaaa dedım sonra cesaretlendım başa dönmek kolay mı
Sende bılıyorsun baksana nasılda büyüdüler zaman su gibi akıyor oyuzden ben şuan uyutmamasına razıyım Ben hamılelıgı cok sevmedıgıme karar verdım sen bekle sakin sakin

Hayirli olsunn ne güzel erkenden ogrenmissin sende :)

Yaa maşallah bize de cesaret verdin valla ben de en çok ilk 3 aydan korkuyorum acikcasi normal yemeye gecince versinler her turlu bakarim :))
Oda hemen geçıyor kızımda sadece ılk 40gün hemen geçsın ıstemıstım okadar... kızım kocaman oldu bakıp bakıp sasıyorum oyuzden kıymetlı zaman her yaşları anları kıymetli

Benim de 11+4te kıza benziyor dendi 12+5 te erkek gibi pipi var dediler eğer erkekse birkaç gün içinde pipisi oluşmuş olur yavrumun :) ama ben renkli ultrasona kadar inanamam herhalde

Bence gec döllenme önemli değil ya sat önemli :) her ne kadar gec döllenme olsa da döngüye göre vücut kendini hazırlıyodur. Benim de 5 gün gec döllenme ama hemen haftasını yakalamış hatta öne gecmiş aşkım benim:)

Oda hemen geçıyor kızımda sadece ılk 40gün hemen geçsın ıstemıstım okadar... kızım kocaman oldu bakıp bakıp sasıyorum oyuzden kıymetlı zaman her yaşları anları kıymetli
Immm bakmak nasıl bilmiyorum ama sanki en tatlı zamanlar 6ay -2 yaş

Ilk 40 gün beni yalniz birakmasinlar zaten o aglar ben aglarim :)) ama herkes senin gibi soyluyor gecince o zamanlar cok araniyormus ozleniyormus cok cabuk buyuyolar diye :)

İnş benimki de geçer yaa ilk aylar her gittiğimde geri çıkıodu korkar oldum gitmeye gene şu kadar geri dicek diye yarın gidicem bakalım yakalamışmı

Ayy kıyamamm... bende hıcc yok öyle uyku falan ya ilk günler sabahları gozumu zor açma durumu olmuştu okadar... kızımda da yasamadım oda hıc sevmez uykuyu tamam anlaşıldı ıkıncı de sevmeyecek
Canım partem
Ben çok seviyorum kız uykuyu uyuyamıyorum kaç gündür kız bizimle uyuyor , babaannesi ve dedesini uyutsun diye yanımda yatırdım yoksa sabaha kadar esir alırdı
İki günde bezdirdi zaten oyun oynamaktan
Bugün gideceklermiş.

Benim kızımda , esimde uykuyu sevmez :))

İnş benimki de geçer yaa ilk aylar her gittiğimde geri çıkıodu korkar oldum gitmeye gene şu kadar geri dicek diye yarın gidicem bakalım yakalamışmı
2 haftaya kadar normalmiş geri olması falan değişiyormuş :) bizim bi tanıdık hep ginündeydi doğuma 10 gün var bebek 10 gün geri dediler kadın stresten ertesi gğn doğum yaptı çok şükür kilosunda sağlığı da iyi bebişin

Immm bakmak nasıl bilmiyorum ama sanki en tatlı zamanlar 6ay -2 yaş
Bilmemmm öyle ayıramıcam kızım 3,5 yasında bana göre halaa bal kaymakk
Ilk 40 gün beni yalniz birakmasinlar zaten o aglar ben aglarim :)) ama herkes senin gibi soyluyor gecince o zamanlar cok araniyormus ozleniyormus cok cabuk buyuyolar diye :)
Annem ılk haftalar bende kaldı sonra gitti zaten gerek yoktu sen bakabılıyorsun canım merak etme elıne alınca herseyı yapabılceksın.
hee uykucu olan sensın anlasıldı cocukların sevmıyor hahaa neyse ki öyle derdim yok

Canım varsayalımki bebekte birşey var allah korusun, o bebek benim her türlü kabulum aldırmayı düşünmedim tabi bu birazda görüş meselesi. Bende panik atakda var bebek doğana kadar içim içimi yer çok aşırı stresli bir insanım ben, bi evladımı daha kaybettim ben doğumdan 9 ay sonra daha fazla yıpranmak istemiyorum.Onun için madem müdahale edilemeyecek birşey hiç bilmiyim daha iyi benim için. Birde çok duyuyorum yanlış sonuç bile çıkabiliyomuş bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…