Aynen canım bende söylemedim daha. Bide etraftan cinsiyet ne diye soran insanları hiç samimi ve iyi niyetli bulmuyorum malesef. Bana hayırlı olsun demeden direk cinsiyeti soran o kadar insan olduki sana anlatamam, yazık insanlara gerçekten.Ben oyuzden kimseye söylemıyorumçevre meraktan catlayacak ama yok dıyorum bellı degıl
Demekki doğruymuş ama benimki 1 hafta önden gitmiyor her gittiğimde 3/4 gün önde oluyor bakalım inşallah belli olur bugün :)Benimde bir hafta önden gidiyor doktor kesin değil ama erkeğe benziyor demişti ,kesin erkek o zaman :)
Başın sagolsunCanım varsayalımki bebekte birşey var allah korusun, o bebek benim her türlü kabulum aldırmayı düşünmedim tabi bu birazda görüş meselesi. Bende panik atakda var bebek doğana kadar içim içimi yer çok aşırı stresli bir insanım ben, bi evladımı daha kaybettim ben doğumdan 9 ay sonra daha fazla yıpranmak istemiyorum.Onun için madem müdahale edilemeyecek birşey hiç bilmiyim daha iyi benim için. Birde çok duyuyorum yanlış sonuç bile çıkabiliyomuş bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.
Aklımda tatlım :) odaya girmeden bi 10 dakka önce yesem yeterli herhaldeTatli bireyler yemeyi unutma canim :)) minik uyuyorsa ben gibi hayal kirikligina uğrama :)
Yani bana gelen minik hastalardan ben öyle gördümBilmemmm öyle ayıramıcam kızım 3,5 yasında bana göre halaa bal kaymakk
Annem ılk haftalar bende kaldı sonra gitti zaten gerek yoktu sen bakabılıyorsun canım merak etme elıne alınca herseyı yapabılceksın.
hee uykucu olan sensın anlasıldıcocukların sevmıyor hahaa neyse ki öyle derdim yok
Ben 4yaş ıstıyordum zaman yaklaşmaya baslamıstı bahane yaa bu sene kı tatillerim bıtsın sonra bırakırım yaaa dedımsonra cesaretlendım başa dönmek kolay mı
Sende bılıyorsun baksana nasılda büyüdüler zaman su gibi akıyor oyuzden ben şuan uyutmamasına razıyımBen hamılelıgı cok sevmedıgıme karar verdım sen bekle sakin sakin
Aynen canım en iyisi onu beklemek :) bende hiç bişey almadım henüz beneğe gerçi erkek olsada mavi hiç bişey almayı düşünmüyorum genelde beyaz gri siyah kahverengi lacivert vs almayı düşünüyorum.Benim de 11+4te kıza benziyor dendi 12+5 te erkek gibi pipi var dedilereğer erkekse birkaç gün içinde pipisi oluşmuş olur yavrumun :) ama ben renkli ultrasona kadar inanamam herhalde
Sağol canım benim amiin o güzel duan için. Rabbim evlat acısını kimseye ama kimseye yaşatmasınBaşın sagolsunınsallah bu yavruna saglıkla kavusursun mutlu saglıklı büyütürsün
Onlar zaten ayrı kımlerden bahsettıgını anlıyorum malesef o dedıklerın de bende erkek erkek diye tuhaf davrananlar... ama dıgerlerını ıyı nıyetlı merak bılıyorum. Kım ne dusunurse dusunsun umrumda degıllerAynen canım bende söylemedim daha. Bide etraftan cinsiyet ne diye soran insanları hiç samimi ve iyi niyetli bulmuyorum malesef. Bana hayırlı olsun demeden direk cinsiyeti soran o kadar insan olduki sana anlatamam, yazık insanlara gerçekten.
Canım genelde cinsiyet belli olanlara doktorlar hep tahmin demiş detaylı ultrasona girilsin kesinleşsin öyle eklicem acele etmeyin
AmiiiiinnnnnnnSağol canım benim amiin o güzel duan için. Rabbim evlat acısını kimseye ama kimseye yaşatmasın
Ya evet ortak renkler daha iyi ama mesela hastane çıkışlarından bitanesini maviş alırımmm :) ama erkek çocuğunda griye bayılıyorum ben de kızda da sarı yeşil falanAynen canım en iyisi onu beklemek :) bende hiç bişey almadım henüz beneğe gerçi erkek olsada mavi hiç bişey almayı düşünmüyorum genelde beyaz gri siyah kahverengi lacivert vs almayı düşünüyorum.
Bitter varsa bitter yer,onu daha çok seviyorlarmışAklımda tatlım :) odaya girmeden bi 10 dakka önce yesem yeterli herhalde
Bence bıraz da ınsanın kendı sabrı tahamullüyle ilgili bende gozlerımın acıdıgını bılırım yorgunluk ve uykusuzluktan. Resmen uyuyamıyorsun sureklı emzır gaz cıkar gaz krızlerı vsBen doğumdan sonra ilk 3 ay zaman zaman ' ya Allah ım şu çocuğu bir kaç güncük içeri koymanın bir yolu olsaydı' derdim. Ben çok zorlandım canım benim bebeyle ilgiliydi biraz da
Benimde umrumda değil valla allahım ne veriyorsa hayırlısı olduğu için veriyo bunu unutmamak lazım. 5 tane kızı oluyor insanın kocası erkek erkek diye kadının etini yiyor en sonu erkek oluyor ama aileyi mahfediyor çok gördüm bunu yada tam tersi bir tane kız oluyor kadın keşke oda erkek olsaydı diyor ne biliyim böyle dememeyi nasip etsin rabbimOnlar zaten ayrı kımlerden bahsettıgını anlıyorum malesef o dedıklerın de bende erkek erkek diye tuhaf davrananlar... ama dıgerlerını ıyı nıyetlı merak bılıyorum. Kım ne dusunurse dusunsun umrumda degıller
Tabı kı canım ınsan erkek bebek ıster kız ıster olabılır cok normal ama zıhnıyetı farklı olanlardan nefret edıyorum. Allah onlara akıl fıkır versın öyle diyelimm. Bıze de hayırlı evlatlar versınBenimde umrumda değil valla allahım ne veriyorsa hayırlısı olduğu için veriyo bunu unutmamak lazım. 5 tane kızı oluyor insanın kocası erkek erkek diye kadının etini yiyor en sonu erkek oluyor ama aileyi mahfediyor çok gördüm bunu yada tam tersi bir tane kız oluyor kadın keşke oda erkek olsaydı diyor ne biliyim böyle dememeyi nasip etsin rabbim
3.5 canımKaç cikti canim
Bence bıraz da ınsanın kendı sabrı tahamullüyle ilgili bende gozlerımın acıdıgını bılırım yorgunluk ve uykusuzluktan. Resmen uyuyamıyorsun sureklı emzır gaz cıkar gaz krızlerı vsherkesın yasadıgı seyler...
yeter ki saglıklı olsunlar ben hep böyle dusunup kendımı rahatlatıyorum belkı ondandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?