2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben oyuzden kimseye söylemıyorum çevre meraktan catlayacak ama yok dıyorum bellı degıl
Aynen canım bende söylemedim daha. Bide etraftan cinsiyet ne diye soran insanları hiç samimi ve iyi niyetli bulmuyorum malesef. Bana hayırlı olsun demeden direk cinsiyeti soran o kadar insan olduki sana anlatamam, yazık insanlara gerçekten.

Başın sagolsun ınsallah bu yavruna saglıkla kavusursun mutlu saglıklı büyütürsün

Yani bana gelen minik hastalardan ben öyle gördüm ama başıma gelince tabiiki de her yaşını severim onu

Ben doğumdan sonra ilk 3 ay zaman zaman ' ya Allah ım şu çocuğu bir kaç güncük içeri koymanın bir yolu olsaydı' derdim. Ben çok zorlandım canım benim bebeyle ilgiliydi biraz da

Benim de 11+4te kıza benziyor dendi 12+5 te erkek gibi pipi var dediler eğer erkekse birkaç gün içinde pipisi oluşmuş olur yavrumun :) ama ben renkli ultrasona kadar inanamam herhalde
Aynen canım en iyisi onu beklemek :) bende hiç bişey almadım henüz beneğe gerçi erkek olsada mavi hiç bişey almayı düşünmüyorum genelde beyaz gri siyah kahverengi lacivert vs almayı düşünüyorum.

Onlar zaten ayrı kımlerden bahsettıgını anlıyorum malesef o dedıklerın de bende erkek erkek diye tuhaf davrananlar... ama dıgerlerını ıyı nıyetlı merak bılıyorum. Kım ne dusunurse dusunsun umrumda degıller

Ya evet ortak renkler daha iyi ama mesela hastane çıkışlarından bitanesini maviş alırımmm :) ama erkek çocuğunda griye bayılıyorum ben de kızda da sarı yeşil falan

Ben doğumdan sonra ilk 3 ay zaman zaman ' ya Allah ım şu çocuğu bir kaç güncük içeri koymanın bir yolu olsaydı' derdim. Ben çok zorlandım canım benim bebeyle ilgiliydi biraz da
Bence bıraz da ınsanın kendı sabrı tahamullüyle ilgili bende gozlerımın acıdıgını bılırım yorgunluk ve uykusuzluktan. Resmen uyuyamıyorsun sureklı emzır gaz cıkar gaz krızlerı vs herkesın yasadıgı seyler...

yeter ki saglıklı olsunlar ben hep böyle dusunup kendımı rahatlatıyorum belkı ondandır.

Benimde umrumda değil valla allahım ne veriyorsa hayırlısı olduğu için veriyo bunu unutmamak lazım. 5 tane kızı oluyor insanın kocası erkek erkek diye kadının etini yiyor en sonu erkek oluyor ama aileyi mahfediyor çok gördüm bunu yada tam tersi bir tane kız oluyor kadın keşke oda erkek olsaydı diyor ne biliyim böyle dememeyi nasip etsin rabbim

Kızlar dün burda kıyafet konusu vardı yazacaktım arada kaynadı baska mevzulardan....
Benım dogum Allah nasip ederse mayıs sonu olacakmış.
Şimdi şöyle dusunuyorum foto cekımı vs ıcın hastane çıkısı alınabılır. Onun harıcı o hastane cıkıslarına gerek yok begendıgınız takımlar almak daha kullanıslı...
Kendı fıkrım ılk 40 gun ben ınce uzun kollu gıydırırım sonra zaten yavas yavas yazlıklara geçiş yaparız. Bana gore bebeklere en guzel en rahat tulumlar
Eldıven ve onluk bol bol alın :))) tırnakları kessenız bıle kendı gozune fln sokmaya calısıyorlar.

Parte şimdi sen de okuyunca içim biraz rahatladı.Ne de olsa sen bizden tecrübelisin.Bizim ilk,çok acemiyiz.Ben annemle çok yakınım,5 dakikalık mesafede oturuyorum.Bir hafta yanımda kalması yeterli olur mu?Ya arkadaşım Doğum yaptı,40’ına kadar kızı yalnız bırakmıyorlar.Kaynanası,teyzesi,annesi ev de en az yatılı 10 kişi var.Ben kalabalığı hiç sevmem.Evlendiğim günden beri de evde yalnızım zaten,yalnızlığa çok alıştım.Kaynanam,görümcem filan tabiki de gelecekler onların da torunu,sevmesem de asla birşey demem.Ama 40 gün boyunca yanımda da kalmalarını istemem.Bunun için önerilerin nelerdir?Normal Doğum yaptığın için mi çabuk toparladın?Kusura bakma uzun oldu ,ama dertliyim bu konuda @ParteMoralll

Tabı kı canım ınsan erkek bebek ıster kız ıster olabılır cok normal ama zıhnıyetı farklı olanlardan nefret edıyorum. Allah onlara akıl fıkır versın öyle diyelimm. Bıze de hayırlı evlatlar versın

Amin canım önce sağlık ben çalışma hayatından direk bebek ve ev hayatına geçince birde ilk olunca çok zorlanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…