dinlen canım dinlen benim hep bildiğin kırmızıydı Allah kimseyi evladıyla sınamasınmirkett papatya0612 @Temmuz07 @LovefooL @kralice86 havvaku @Jazzquell @Erolummm @Serylady Çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız gerçekten
Drdan geliorm şimdi bebek gayet iyiydi kese etrafında kanama da yokmuş, kanamam da kahverengi die çok korkulcak bir durum yok gibi ama yine de her kanama düşük tehdidir dedi. Progrestana devam edicm ve 1 hafta rapor aldım dinleneceğim bol bol bakalım
Randevuma 1 hafta var ama çok hastayım bugün gidip bir gorunecegim hapşırmaktan kasiklarim acidi.
NEZLEYE ÖNERİSİ OLAN..?
kızlar dün nezle oldum bugün devam ediyor. gece boyu su içmeye kalktım. önce tuvalete gir, sonra su iç.. gece kaç kere kalktım bilmiyorum. Sabah ta içtiğim suları kustumÇok ağır geçirmiyorum ama bacaklarım ağrıyor hafiften. çalışmasam evde dinlensem şikayet etmeyeceğim ama belki de rapor almalıyım bilmiyorum.
benmki erkek geride canım 1 hafta :) hatta geç döllenmeyi dyan bana kesin kız diyorduBu kesin bilgi mibenimkide önde gidiyor
Amin canımOlmaz bişeycik Allah’ın izniyle kalbini ferah tut canım
Parte şimdi sen de okuyunca içim biraz rahatladı.Ne de olsa sen bizden tecrübelisin.Bizim ilk,çok acemiyiz.Ben annemle çok yakınım,5 dakikalık mesafede oturuyorum.Bir hafta yanımda kalması yeterli olur mu?Ya arkadaşım Doğum yaptı,40’ına kadar kızı yalnız bırakmıyorlar.Kaynanası,teyzesi,annesi ev de en az yatılı 10 kişi var.Ben kalabalığı hiç sevmem.Evlendiğim günden beri de evde yalnızım zaten,yalnızlığa çok alıştım.Kaynanam,görümcem filan tabiki de gelecekler onların da torunu,sevmesem de asla birşey demem.Ama 40 gün boyunca yanımda da kalmalarını istemem.Bunun için önerilerin nelerdir?Normal Doğum yaptığın için mi çabuk toparladın?Kusura bakma uzun oldu ,ama dertliyim bu konuda@ParteMoralll
Yatıracak yerim bile yok ki benim,salon koltuklarım açılmaz,oturma odasında köşe takımım var o da zaten tek kişilik.Ayyy ne biliyim ya onu o halde görünce içim parçalandı,karaları bağladımCanım buna bende cevap vermek istiyorum. Ben sezeryan oldum hastanede 1 gece kaldım ve ilk günden itibaren yanımda kimse kalmadı. Allah'a şükür hemen toparlamıştım. Benim de annem ve kayınvalide yakındı gündüzleri gel git yapıyorlardı onun dışında eşimle ben halletim. Şimdiden bunları düşünme hem bir anacığın yeter sana 10 kişi neymiş öyle
Garmastan pomat Tecrübeli bir anneden bunun işe yaradığını duydum canım ve en önemli ilaç anne sütğ imişYa bir de tecrübeli anneler göğüs ucu kremi konusunda yardım edermisiniz?1 ay önceden kullanmak gerekir mi ?Lansinosh arkadaşım da hiç fayda etmedi,15 gün oldu hala kanıyor.
Yatıracak yerim bile yok ki benim,salon koltuklarım açılmaz,oturma odasında köşe takımım var o da zaten tek kişilik.Ayyy ne biliyim ya onu o halde görünce içim parçalandı,karaları bağladım
Anin inşallahTabı kı canım ınsan erkek bebek ıster kız ıster olabılır cok normal ama zıhnıyetı farklı olanlardan nefret edıyorum. Allah onlara akıl fıkır versın öyle diyelimm. Bıze de hayırlı evlatlar versın
Ya ne tatlı konuşuyorsun sen öyleYok canımm ben 13+5te gittim doktor anlayamadı. 14+3te gittim o zaman anladı :) mesela erkeklerde çıkıntı geç çıkabiliyomuş o yüzden kız deyip sonradan değişen o kadar çok hamile varki. Hatta benim çevremde 2 arkadaşıma detaylı ulrtasona kadar kesin kız dediler 20. Haftada öğrendiler erkek olduğunu:)
Benım annem az uzak ıstanbul oldugu ıcın trafık vs annem gıtmeden kalmayı tercıh etmıstı ama cok kalmadı belkı 15 gun sonra bazen bır ıkı gunluk geldı gıttı...Parte şimdi sen de okuyunca içim biraz rahatladı.Ne de olsa sen bizden tecrübelisin.Bizim ilk,çok acemiyiz.Ben annemle çok yakınım,5 dakikalık mesafede oturuyorum.Bir hafta yanımda kalması yeterli olur mu?Ya arkadaşım Doğum yaptı,40’ına kadar kızı yalnız bırakmıyorlar.Kaynanası,teyzesi,annesi ev de en az yatılı 10 kişi var.Ben kalabalığı hiç sevmem.Evlendiğim günden beri de evde yalnızım zaten,yalnızlığa çok alıştım.Kaynanam,görümcem filan tabiki de gelecekler onların da torunu,sevmesem de asla birşey demem.Ama 40 gün boyunca yanımda da kalmalarını istemem.Bunun için önerilerin nelerdir?Normal Doğum yaptığın için mi çabuk toparladın?Kusura bakma uzun oldu ,ama dertliyim bu konuda@ParteMoralll
Anladım canım :)) çok ilgileniyorum şuan bu duyumlarla :)Kuzum kessinmi değilmi bilmiyorum ama duymuştum
Evet evet hepsini itinayla çürütüyoruzNe yaparsak yapalım evde cinsiyet tahminiyle ilgili en ufak bir belirtiye ulaşamayacağız sanırım,hepimizin yaşadıkları birbirinden farklı.Şimdiye kadar bir tane bir belirtide bile yoğunlaşamadık
Bence tek kıstas bacak arası doktorda öyle deri benim lokumumun bacak arası boştu teyzeleri sonradan ordan bir şey pırtlama ihtimali bence yokkızlar ikinize de geçmiş olsun ben de geçem hafta hastaydım bütün hafta rapor aldım ıhlamur 2 bardağı geçmesin ama , ballı süt portakal suyu kivi fln bol bol c vitamini aldım. doktorum ateşini kontrol et ateş çok önemli doktora git ateşin düşmezse ve bana mutlaka ilaçlarla ilgili haber ver dedi. geçmiş olsun tekrardan.
benmki erkek geride canım 1 hafta :) hatta geç döllenmeyi dyan bana kesin kız diyordu
Tahinin üstüne çıkan yağı war ya o çok işe yarıyo diyorlar ben denemedim ama çok kişide işe yaramış canım ben dönüşümlü tahinin yağını ve lansinoh kremi kullanıcam ilkte çok yara olmuştu kanamalar çok fenaydı inş bu sefer rahat atlatırımYa bir de tecrübeli anneler göğüs ucu kremi konusunda yardım edermisiniz?1 ay önceden kullanmak gerekir mi ?Lansinosh arkadaşım da hiç fayda etmedi,15 gün oldu hala kanıyor.
Bu tez de çürüdüBenim kız :)
en iyi göğüs ucu kremi fito kremdirYa bir de tecrübeli anneler göğüs ucu kremi konusunda yardım edermisiniz?1 ay önceden kullanmak gerekir mi ?Lansinosh arkadaşım da hiç fayda etmedi,15 gün oldu hala kanıyor.
Aaaa o da nasıl bı sok olur ben mesela hazırladım kendimi oğluşum oğluşum diyip duruyorum kız derlerse adapte olamamYok canımm ben 13+5te gittim doktor anlayamadı. 14+3te gittim o zaman anladı :) mesela erkeklerde çıkıntı geç çıkabiliyomuş o yüzden kız deyip sonradan değişen o kadar çok hamile varki. Hatta benim çevremde 2 arkadaşıma detaylı ulrtasona kadar kesin kız dediler 20. Haftada öğrendiler erkek olduğunu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?