2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
dinlen canım dinlen benim hep bildiğin kırmızıydı Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Randevuma 1 hafta var ama çok hastayım bugün gidip bir gorunecegim hapşırmaktan kasiklarim acidi.

kızlar ikinize de geçmiş olsun ben de geçem hafta hastaydım bütün hafta rapor aldım ıhlamur 2 bardağı geçmesin ama , ballı süt portakal suyu kivi fln bol bol c vitamini aldım. doktorum ateşini kontrol et ateş çok önemli doktora git ateşin düşmezse ve bana mutlaka ilaçlarla ilgili haber ver dedi. geçmiş olsun tekrardan.
Bu kesin bilgi mi benimkide önde gidiyor
benmki erkek geride canım 1 hafta :) hatta geç döllenmeyi dyan bana kesin kız diyordu

Canım buna bende cevap vermek istiyorum. Ben sezeryan oldum hastanede 1 gece kaldım ve ilk günden itibaren yanımda kimse kalmadı. Allah'a şükür hemen toparlamıştım. Benim de annem ve kayınvalide yakındı gündüzleri gel git yapıyorlardı onun dışında eşimle ben halletim. Şimdiden bunları düşünme hem bir anacığın yeter sana 10 kişi neymiş öyle

Ya bir de tecrübeli anneler göğüs ucu kremi konusunda yardım edermisiniz?1 ay önceden kullanmak gerekir mi ?Lansinosh arkadaşım da hiç fayda etmedi,15 gün oldu hala kanıyor.

Yatıracak yerim bile yok ki benim,salon koltuklarım açılmaz,oturma odasında köşe takımım var o da zaten tek kişilik.Ayyy ne biliyim ya onu o halde görünce içim parçalandı,karaları bağladım

Ya bir de tecrübeli anneler göğüs ucu kremi konusunda yardım edermisiniz?1 ay önceden kullanmak gerekir mi ?Lansinosh arkadaşım da hiç fayda etmedi,15 gün oldu hala kanıyor.
Garmastan pomat Tecrübeli bir anneden bunun işe yaradığını duydum canım ve en önemli ilaç anne sütğ imiş

Yatıracak yerim bile yok ki benim,salon koltuklarım açılmaz,oturma odasında köşe takımım var o da zaten tek kişilik.Ayyy ne biliyim ya onu o halde görünce içim parçalandı,karaları bağladım

Bir de lohusalıkta insan normale göre daha hassas, gergin oluyor en sevdiğinin bile yaptığı, söylediği birşeyler batabiliyor, büyütebiliyorsun..Ne kadar az kişi o kadar iyi bence. En iyisi de insanın kendi annesi oluyor tabi. Nazını niyazını bir o çekiyor. Ben de üzüldüm arkadaşına.

Ya ne tatlı konuşuyorsun sen öyle Birisi anlatmıştı burda doktor erkek demiş kadın doktora tekme atmış falan hahaha Hiç demeseydi bir şey beni böyle heveslendirdi resmen doktor. Erkek derse hani kızdı diyormuşum Allahım evlerden ırak :))

Benım annem az uzak ıstanbul oldugu ıcın trafık vs annem gıtmeden kalmayı tercıh etmıstı ama cok kalmadı belkı 15 gun sonra bazen bır ıkı gunluk geldı gıttı...
Ben lohusa depresyonuna vs gırmedım ama asla annemden baskasını yanımda ıstemezdım öyle de oldu resmen zulum..
yahu zaten memeyı zor verdım mucadelenın dıbıne vurmusum kı basardım :) kımseyle ugrasamazdım.

Ben belden ıgne oldugum halde ılk hafta doktor cagırdı benı mesela hem bebegı de çağırmıslardı korsemı taktım sacımı falan yaptım guzel gttık...
Hastaneden cıkıp eve geldık ınan bır kere yatmadım spinalın kötü yanı varmıydı vardı sadece onlar benı etkıledı ama cok sukur ustesınden gelmıstım.
Sen nasıl ıstıyorsan öyle yap kımseyle kalmana falan gerek yok tavrını bellı et cunku ıstemedıgın o durum senı depresyona bıle sokabılır aman

Bence tek kıstas bacak arası doktorda öyle deri benim lokumumun bacak arası boştu teyzeleri sonradan ordan bir şey pırtlama ihtimali bence yok

Kusura bakmayın benim yaptığım alıntılar farklı kişilerde çıkıyo anlamadım nedenini ama şimdi de farklı bi arkadaşa yapmışım görünüyor ay lütfen kusura bakmayın

Tahinin üstüne çıkan yağı war ya o çok işe yarıyo diyorlar ben denemedim ama çok kişide işe yaramış canım ben dönüşümlü tahinin yağını ve lansinoh kremi kullanıcam ilkte çok yara olmuştu kanamalar çok fenaydı inş bu sefer rahat atlatırım

Aaaa o da nasıl bı sok olur ben mesela hazırladım kendimi oğluşum oğluşum diyip duruyorum kız derlerse adapte olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…