- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Fıto bebegın totosuna super ıyı gelıyoren iyi göğüs ucu kremi fito kremdir
Valla bence gerçekten hayal kırıklığı bu. O duruma düşmek istemezdim 20. Haftaya kdar hayl kuruyosun sonra değişiyor düşünseneYa ne tatlı konuşuyorsun sen öyleBirisi anlatmıştı burda doktor erkek demiş kadın doktora tekme atmış falan hahaha Hiç demeseydi bir şey beni böyle heveslendirdi resmen doktor. Erkek derse hani kızdı diyormuşum Allahım evlerden ırak :))
Valla az öncd aynı şeyi yazdınAaaa o da nasıl bı sok olur ben mesela hazırladım kendimi oğluşum oğluşum diyip duruyorum kız derlerse adapte olamam
Uykucu ben , evin yükünü göğüsleyen de ben :))Bilmemmm öyle ayıramıcam kızım 3,5 yasında bana göre halaa bal kaymakk
Annem ılk haftalar bende kaldı sonra gitti zaten gerek yoktu sen bakabılıyorsun canım merak etme elıne alınca herseyı yapabılceksın.
hee uykucu olan sensın anlasıldıcocukların sevmıyor hahaa neyse ki öyle derdim yok
Ayni gün giriyoruz ikiliye ikimizde temiz haberlerle dönelim insallah :)Benimde 20 Aralıkta bakalım :)) 3 lü test falan olucak heralde o ne zaman bakalım gidince öğrenicez.
2.derece yanığa bile iyi geliyo daha neye iyi gelmesinFıto bebegın totosuna super ıyı gelıyor
Parte şimdi sen de okuyunca içim biraz rahatladı.Ne de olsa sen bizden tecrübelisin.Bizim ilk,çok acemiyiz.Ben annemle çok yakınım,5 dakikalık mesafede oturuyorum.Bir hafta yanımda kalması yeterli olur mu?Ya arkadaşım Doğum yaptı,40’ına kadar kızı yalnız bırakmıyorlar.Kaynanası,teyzesi,annesi ev de en az yatılı 10 kişi var.Ben kalabalığı hiç sevmem.Evlendiğim günden beri de evde yalnızım zaten,yalnızlığa çok alıştım.Kaynanam,görümcem filan tabiki de gelecekler onların da torunu,sevmesem de asla birşey demem.Ama 40 gün boyunca yanımda da kalmalarını istemem.Bunun için önerilerin nelerdir?Normal Doğum yaptığın için mi çabuk toparladın?Kusura bakma uzun oldu ,ama dertliyim bu konuda@ParteMoralll
Ben de almadım ama aynen kafamda hepsini tasarlıyorumValla az öncd aynı şeyi yazdınoğluşa çok adapte ettim kendimi hiç bişey almadım ama odasını nasıl yaparım nasıl kıyafetler alırım hep aklımda :))
Ee ne yemegı ne temızlıgı cekılceksın odana kım neyle ılgılenıyorsa ılgılensın normalde misafire asla yapacagım sey degıl ama her gun saygısızlık yapıp mutfaga dalana yapacagım bu olur.ya buna ben de cvp yazmak istiyorum aynı şeyi ben de düşünüyorum.. benim eşimin ailesi de tam olarak bahsettiğin şeyi yapabilecek insanlar. benim eşim bi kaza geçirmişti biz 4 aylık fln evliyken hastane bi kayınvalidem bi görümcem bizimle kaldı eve geldik bizdelerdi hep. hayır olmaları neyse ama ben eşimle ilgilenemedim bile yemek temizlikle uğraştım kimse doğru düzgn yardım etmedi ve dışardan gelip mutfağa dalıyolardı açız diye çok sinirlerim bozulmuştu o zaman. annem babam market alışverişimi yapıyolardı bunlar sormuyordu kaldıkları halde eksik var mı die. kız ailesiyle erkk ailesi çok farklı cidden. şimdi doğum olursa da bunlar bebeği alıp severler ben yemekle fln uğraşırım kesin o halimle çok korkuyorm bundan. o yüzden doğumdan sonra 1 ay fln direk gidip annemde kalacağım annem bana da bakar bebeğe de. onlarda görmek isterlerse gelsin orda sevsinler . hatta kayınvalidem geçen ben seninle kalırım hastanede dedi dedim ben rahat edemem annem ya da teyzem kalcak dedim. görümcem zaten çok fena bi kız. yeğenim bana düşkün olcak beni sevcek oooy annem fln diyor. annem ne demek yani saçma sapan konuşma fln diyorm. eşim hastayken bi gün yatıyordu bi girdim yatak odamızda uzanmış eşimin yanına yüzünü fln okşuyo.. ben de aksine biraz mesafeyi severim bunlarda tam tersi o zaman çok yıpranmıştm, şimdi aynı şeylerin olmasından çok korkuyorum açıkçası. bakalım artık ... bunların dışında Allah var gelip gitmezler evimizden çıkmamazlık gibi durum yok şuan. ama o zaman çok zorlanmışlardı beni . benim ön tecrübem olmuştu resmen çocuk için şimdi temkinli davranmaya çalışacağım artık.
Doktor sadece pişik olunca onerdı memesıne süreni hıc duymadım. Baya etkılı bır krem bebegın agzına gelır yan etkı yapar dıye dusunurdum. Doktor onerıyorsa tabı dogrudur2.derece yanığa bile iyi geliyo daha neye iyi gelmesin
evet canım eşimin hastalığında malesef bişey diyemiyordum tamam benim eşim onlarında evladı ama cidden o kdr fark vardıki benim babam geliyordu doğalgaza bakıp kartı alıp yükleme yapıyordu onlarsa yiyip tabakları bırakıp gidiyolardı. bi de millet geçmiş olsuna geliyordu akrabaları fln bi de onlarla uğraşıyordum çok zor bi dönemdi benim için. şimdi o yüzden hiç evime geçmeyi düşünmüyorum direk anneme giderim diyorum. benim için ciddi bi tecrübe oldu o dönem açıkçası.Ee ne yemegı ne temızlıgı cekılceksın odana kım neyle ılgılenıyorsa ılgılensın normalde misafire asla yapacagım sey degıl ama her gun saygısızlık yapıp mutfaga dalana yapacagım bu olur.
Bebeğimi onlara verıp gidip yemek yapcak halım yok hıc ısım olmaz. Acım dıyene yenı dogum yaptım bebekle mı ılgıleneyım sızle mı derdım! Konu bebegımse hıc ayarım yoktur kırılan kırılsın
Böyle saygısız ınsanlar bunu hakedıyor
Oooo bebıısss seveceksın ne guzelllUykucu ben , evin yükünü göğüsleyen de ben :))
Görüncem e yatış vermişler , sanırım akşama taze bir bebiş seveceğim
Ben sen muhtemelen öyle yapacağım. Bizim eve gelenlere de kapı girişinde rütbe takıyorlar, herkes yeni gelin gibi bir koltuğa kurulup hizmet bekliyorevet canım eşimin hastalığında malesef bişey diyemiyordum tamam benim eşim onlarında evladı ama cidden o kdr fark vardıki benim babam geliyordu doğalgaza bakıp kartı alıp yükleme yapıyordu onlarsa yiyip tabakları bırakıp gidiyolardı. bi de millet geçmiş olsuna geliyordu akrabaları fln bi de onlarla uğraşıyordum çok zor bi dönemdi benim için. şimdi o yüzden hiç evime geçmeyi düşünmüyorum direk anneme giderim diyorum. benim için ciddi bi tecrübe oldu o dönem açıkçası.
Hislerime tercüman olmuşsun resmen,ağzına sağlık.Ben ilk zamanlarda buzdolabını açamıyordum,kokusundan nefret etmiştim.Annem benim yemeğimi yapıyordu,tencerelerle babam bırakıyordu.Görümcem bir akşam beni aradı,akşam çay içmeye geleceğim diye.Ben de “buyur gel “dedim.Eşimden önce geldi,eşim işten geldi.Yemeğini hazırladım,yemek yiyeceğiz.Geldi kızıyla birlikte sofraya oturdu.Yenilenin,içilenin asla hesabını yapmam.İnstgram sayfamda arkadaşlar ekli,benim kadar misafir ağırlayan hiç kimse yok.Ama ben 2 senedir evliyim,2 sene içerisinde beni bir kere bile yemeğe çağırmadı.Hep ben,hep ben kendimi enayi gibi hissediyorum.Ve yemeklerini yiyorlar,bulaşıklara bile yardım etmiyorlar.Oturup ayağına çay bekliyor.Ben de çok sinirlendim,çay filan koymadım.Kalktı,gitti.Eşime de dedim.”bak ablan Bebek doğunca,bize her gün gelecekmiş,benim yeni doğan bebeğim kimsenin oyuncağı değil,ben lohusa halimle onun yemeğiyle de,çayıyla da uğraşamam “dedim.Şimdi ararsa da açmıyorum.Bana yardımı olmayan bir insanın,benim hayatımda da yeri yok.ya buna ben de cvp yazmak istiyorum aynı şeyi ben de düşünüyorum.. benim eşimin ailesi de tam olarak bahsettiğin şeyi yapabilecek insanlar. benim eşim bi kaza geçirmişti biz 4 aylık fln evliyken hastane bi kayınvalidem bi görümcem bizimle kaldı eve geldik bizdelerdi hep. hayır olmaları neyse ama ben eşimle ilgilenemedim bile yemek temizlikle uğraştım kimse doğru düzgn yardım etmedi ve dışardan gelip mutfağa dalıyolardı açız diye çok sinirlerim bozulmuştu o zaman. annem babam market alışverişimi yapıyolardı bunlar sormuyordu kaldıkları halde eksik var mı die. kız ailesiyle erkk ailesi çok farklı cidden. şimdi doğum olursa da bunlar bebeği alıp severler ben yemekle fln uğraşırım kesin o halimle çok korkuyorm bundan. o yüzden doğumdan sonra 1 ay fln direk gidip annemde kalacağım annem bana da bakar bebeğe de. onlarda görmek isterlerse gelsin orda sevsinler . hatta kayınvalidem geçen ben seninle kalırım hastanede dedi dedim ben rahat edemem annem ya da teyzem kalcak dedim. görümcem zaten çok fena bi kız. yeğenim bana düşkün olcak beni sevcek oooy annem fln diyor. annem ne demek yani saçma sapan konuşma fln diyorm. eşim hastayken bi gün yatıyordu bi girdim yatak odamızda uzanmış eşimin yanına yüzünü fln okşuyo.. ben de aksine biraz mesafeyi severim bunlarda tam tersi o zaman çok yıpranmıştm, şimdi aynı şeylerin olmasından çok korkuyorum açıkçası. bakalım artık ... bunların dışında Allah var gelip gitmezler evimizden çıkmamazlık gibi durum yok şuan. ama o zaman çok zorlanmışlardı beni . benim ön tecrübem olmuştu resmen çocuk için şimdi temkinli davranmaya çalışacağım artık.
Teşekkür ederim, darısı size :)Hayirli olsunn ne güzel erkenden ogrenmissin sende :)
Ellerinize sağlık çok güzeller sağlıkla giysin prenses inşallah :)Kızlar arkadaşımın bebeği oldu demiştim.Ona bohçasını hazırlıyorum.Elbiseyi ben ördüm ,bodyleri ben süsledim
bana doktor önerdi doğuma yakın yazmıştı doğumdan sonra kullan diyeDoktor sadece pişik olunca onerdı memesıne süreni hıc duymadım. Baya etkılı bır krem bebegın agzına gelır yan etkı yapar dıye dusunurdum. Doktor onerıyorsa tabı dogrudur
Kızlar arkadaşımın bebeği oldu demiştim.Ona bohçasını hazırlıyorum.Elbiseyi ben ördüm ,bodyleri ben süsledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?