Ya çok tatlı canım güle güle giysin minikKızlar arkadaşımın bebeği oldu demiştim.Ona bohçasını hazırlıyorum.Elbiseyi ben ördüm ,bodyleri ben süsledim
aslında bi de o konu var ya bebek için beni tek endişelendiren şeyler bunlar cidden doğum sonrası bi gerginlik yaşamak istemiyorum eşimin ameliyat zamanlarında baya gerilmiştik çnkü bakalım artık..Ben sen muhtemelen öyle yapacağım. Bizim eve gelenlere de kapı girişinde rütbe takıyorlar, herkes yeni gelin gibi bir koltuğa kurulup hizmet bekliyorbeni düşündüren bir diğer nokta da mahremiyetimi koruma isteğim. Bu konuda fazlasıyla çekingenim, bilmiyorum belki Doğum sonrası önemsemem bu kadar ama ben onların yanında bebeğimi emzirmek filan istemiyorum mesela. Genelde şahit oluyorum yeni doğum yapanlarda herkes oturup izliyor yok doğru tutuyor musun yok çenesini destekle filan ben istemiyorum öyle şeyler ama nasıl mücadele ederim bir fikrim yok henüz, hiç görmesem bile hastaneye bebek görmeye gelecekler neticede. Ooof of
ya o kadar iyi yapmışsınki.. gerçekten hizmet bekliyorlar sinir oluyorum ben de. bi de eşimin ailesi çok yemeğe düşkündür yemeyi severler. ya Allah var ikramı da çok severler ama beni doğum sonrası çok korkutuyor.yaşadıklarımdan dolayı galiba ön bi tecrübe oldu bana. o yüzden ben direk anneme yerleşeceim 15 gün 1 ay orada kalmayı planlıyorum. tabi bunu daha eşimle paylaşmadım nasıl karşılar bilmiyorum. senin öyle bi imkanın yok mu , varsa sende git yerleş direk kafan rahat olur en azından. hayır şimdi benmde oğlum olcak nasipse ama cidden bu erkek aileleri ile kız aileleri arasında ciddi fark var.Hislerime tercüman olmuşsun resmen,ağzına sağlık.Ben ilk zamanlarda buzdolabını açamıyordum,kokusundan nefret etmiştim.Annem benim yemeğimi yapıyordu,tencerelerle babam bırakıyordu.Görümcem bir akşam beni aradı,akşam çay içmeye geleceğim diye.Ben de “buyur gel “dedim.Eşimden önce geldi,eşim işten geldi.Yemeğini hazırladım,yemek yiyeceğiz.Geldi kızıyla birlikte sofraya oturdu.Yenilenin,içilenin asla hesabını yapmam.İnstgram sayfamda arkadaşlar ekli,benim kadar misafir ağırlayan hiç kimse yok.Ama ben 2 senedir evliyim,2 sene içerisinde beni bir kere bile yemeğe çağırmadı.Hep ben,hep ben kendimi enayi gibi hissediyorum.Ve yemeklerini yiyorlar,bulaşıklara bile yardım etmiyorlar.Oturup ayağına çay bekliyor.Ben de çok sinirlendim,çay filan koymadım.Kalktı,gitti.Eşime de dedim.”bak ablan Bebek doğunca,bize her gün gelecekmiş,benim yeni doğan bebeğim kimsenin oyuncağı değil,ben lohusa halimle onun yemeğiyle de,çayıyla da uğraşamam “dedim.Şimdi ararsa da açmıyorum.Bana yardımı olmayan bir insanın,benim hayatımda da yeri yok.
Allahtan ben de elti yok,biz evlenince,bizim evlilik hayatımızı görünce “keşke kocamdan boşanmasaydım”diyen bir görümce var bende.İzinli olduğun bir gün çaya beklerim kuzu
Ya sen ne tatlı bi arkadaşmışsınKızlar arkadaşımın bebeği oldu demiştim.Ona bohçasını hazırlıyorum.Elbiseyi ben ördüm ,bodyleri ben süsledim
Kızlar aslında hepimiz doluyuz da boşverin :) kafaya tak tak nereye kadar
Benim bahanem kendiliğinden geldi eşim kendisi teklif etti 40 a kadar annende kalsak daha rahat eder misin diye :) inşallah gerilmeden geçsin de bebeklerimize odaklanabilelim saçma şeylerin derdine düşmek zorunda kalmayalımaslında bi de o konu var ya bebek için beni tek endişelendiren şeyler bunlar cidden doğum sonrası bi gerginlik yaşamak istemiyorum eşimin ameliyat zamanlarında baya gerilmiştik çnkü bakalım artık..
ya o kadar iyi yapmışsınki.. gerçekten hizmet bekliyorlar sinir oluyorum ben de. bi de eşimin ailesi çok yemeğe düşkündür yemeyi severler. ya Allah var ikramı da çok severler ama beni doğum sonrası çok korkutuyor.yaşadıklarımdan dolayı galiba ön bi tecrübe oldu bana. o yüzden ben direk anneme yerleşeceim 15 gün 1 ay orada kalmayı planlıyorum. tabi bunu daha eşimle paylaşmadım nasıl karşılar bilmiyorum. senin öyle bi imkanın yok mu , varsa sende git yerleş direk kafan rahat olur en azından. hayır şimdi benmde oğlum olcak nasipse ama cidden bu erkek aileleri ile kız aileleri arasında ciddi fark var.
eşim ameliyat oldu eve çıktık annem ablam mutfaktan çıkmadı , eşimin ailesi bebek gibi eşimin dibinden ayrılmadılar saçını fln okşuyorlardı dedim ya kopma nokta zaten görümcemi yatağıma eşimin yanında uzanmış görünce oldu patladım o zaman artık. şimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bi de görümcem cidden hadsiz bi insan ne dediğini ne yaptığını bilmez. çocuk desen 23 yaşında ama işte. mesela geçen diyor ki eğer kızınız olursa abimin 3 sevgilisi olcak sen ben o diyor.
işte sonra sürekli inşallah bana benzer diyip duruyor ben burda eşşek başıyım sanki. sinir oluyordum bu hareketlerine bakalım Allah sabır versin hepimize inşallah hasarsız atlatırız bu dönemleri. bi de eltim var ona hiç girmiyorum bebeğim erkek çıktı diye neredeyse ağlayacaktı kıskançlığından.
Geldim ben canım doktora baya ısrar ettim yoksa söylemeye niyeti yoktu, yine 3 gün ilerde çıktı ve doktor kessin olmamakla beraber erkek dedi :) demekki doğruluk payı varmışAnladım canım :)) çok ilgileniyorum şuan bu duyumlarla :)
Bende bel ağrısı ve gögüs sertliği yalafım sonra hamile olduğumu öğrendiğim inşallah sende de öyle olur rabbim gönlüne göre versin inşallahHerkese merhaba arkadaşlar hamile olmak istiyorum ve şuan adetime 7 gün var ama geçen son bı haftadır belimde ve sol kasigimda aşırı ağrı var sizce hamilemiyimdir lütfen yardımcı olun ve başına böyle bir durum gelip hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı?
İnşallah hamileyimdir.
Canım 3’lü test yapılmaz artık sana,2’li test sonucu riskli çıkana yapılıyor.Sen şimdi cinsiyet için gidersin,20.haftadan sonra da ayrıntılı ultrasyon varS Serylady
Benim kontrolüm var canım 20 Aralıkta ikili testimi öndeki ay yaptırmıştım. Yanlış anlaşılma oldu sanırım :) Şimdi cinsiyeti öğrenicez inşallah belki 3lü test yapılır gidince görücez bakalım :)) Sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah insan stres oluyor sonucu beklerken ama güzel sonuçlar alalım hepimiz..
Çok şükür canım çok sevindim inan hep güzel haberler alalım inşallah@mirkett @papatya0612 T Temmuz07 @LovefooL @kralice86havvaku @Jazzquell @Erolummm S Serylady Çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız gerçekten
Drdan geliorm şimdi bebek gayet iyiydi kese etrafında kanama da yokmuş, kanamam da kahverengi die çok korkulcak bir durum yok gibi ama yine de her kanama düşük tehdidir dedi. Progrestana devam edicm ve 1 hafta rapor aldım dinleneceğim bol bol bakalım
Valla ne yalan söyleyeyim ilk başlarda üzülüyordum takıyordum ben de. Ama sonra bakış açımı değiştirdim. Artık kendimi nasıl kurtarırım onu hesaplıyorum:)Kızlar aslında hepimiz doluyuz da boşverin :) kafaya tak tak nereye kadar
Herkese merhaba arkadaşlar hamile olmak istiyorum ve şuan adetime 7 gün var ama geçen son bı haftadır belimde ve sol kasigimda aşırı ağrı var sizce hamilemiyimdir lütfen yardımcı olun ve başına böyle bir durum gelip hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı?
İnşallah hamileyimdir.
Kızlar arkadaşımın bebeği oldu demiştim.Ona bohçasını hazırlıyorum.Elbiseyi ben ördüm ,bodyleri ben süsledim
Lansinoh u önceden kullanmadım ben ama bi iki kere çatladı doktor hematan krem verdi dönüşümlü kullandım bi de ayva çekirdeğini bi kase suya koymuştum bir gün kalınca jel oluyor o su onu da çok kullandım 2-3 güne geçmiştiYa bir de tecrübeli anneler göğüs ucu kremi konusunda yardım edermisiniz?1 ay önceden kullanmak gerekir mi ?Lansinosh arkadaşım da hiç fayda etmedi,15 gün oldu hala kanıyor.
Ya ne güzel bir elbise maşallah keşke benim de böyle bohça yapan tanıdığım olsa :)) bu örgü işini hiç denedim gösteren de yok cevrede yoksa yapmak isterdim . Bende kapı susumu nevresim takımlarımı lavanta kesesi falan kendim dikip susleyecegim inşallah. Sağlıkla bie cinsiyet belli olsundaKızlar arkadaşımın bebeği oldu demiştim.Ona bohçasını hazırlıyorum.Elbiseyi ben ördüm ,bodyleri ben süsledim
Lohusa kadının rahat olması çok önemli o ne öyle 10 kişi valla ben depresyona girerdim ilk kayınvalidem ve annem dönüşümlü kaldı benim ve ev işi ve yemekle uğraştılar bebeğin herşeyini kendim yapmaya çalıştım ama biz bize kalınca gerçek bir aile olduğumuzu hissettimParte şimdi sen de okuyunca içim biraz rahatladı.Ne de olsa sen bizden tecrübelisin.Bizim ilk,çok acemiyiz.Ben annemle çok yakınım,5 dakikalık mesafede oturuyorum.Bir hafta yanımda kalması yeterli olur mu?Ya arkadaşım Doğum yaptı,40’ına kadar kızı yalnız bırakmıyorlar.Kaynanası,teyzesi,annesi ev de en az yatılı 10 kişi var.Ben kalabalığı hiç sevmem.Evlendiğim günden beri de evde yalnızım zaten,yalnızlığa çok alıştım.Kaynanam,görümcem filan tabiki de gelecekler onların da torunu,sevmesem de asla birşey demem.Ama 40 gün boyunca yanımda da kalmalarını istemem.Bunun için önerilerin nelerdir?Normal Doğum yaptığın için mi çabuk toparladın?Kusura bakma uzun oldu ,ama dertliyim bu konuda@ParteMoralll
Gözleriniz aydın Allah sağlıkla babanıza da kavuştursun inşallah :)Kızlar
Biz geldik doktordan 13+1 haftalığız.
Doktora baya ısrar ettim erken erken cinsiyet için diyip durdu ama pes etmedim ısrar ettim internette yazan nub teorilerine filan inanmayın dedi ama söyleyttirdim bi tahminim var ama kessin değil dedi erkek dedi
Kız olsa çok büyük şaşırırdım zaten erkek hissediyordum çok yoğun bi şekilde son 2/3 haftadır.Birde kız kardeşim videosunu çekti bebişin babamız doğuda bizim görevde ona atmak için her gittiğimde videosunu cekiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?