2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
aslında bi de o konu var ya bebek için beni tek endişelendiren şeyler bunlar cidden doğum sonrası bi gerginlik yaşamak istemiyorum eşimin ameliyat zamanlarında baya gerilmiştik çnkü bakalım artık..
ya o kadar iyi yapmışsınki.. gerçekten hizmet bekliyorlar sinir oluyorum ben de. bi de eşimin ailesi çok yemeğe düşkündür yemeyi severler. ya Allah var ikramı da çok severler ama beni doğum sonrası çok korkutuyor.yaşadıklarımdan dolayı galiba ön bi tecrübe oldu bana. o yüzden ben direk anneme yerleşeceim 15 gün 1 ay orada kalmayı planlıyorum. tabi bunu daha eşimle paylaşmadım nasıl karşılar bilmiyorum. senin öyle bi imkanın yok mu , varsa sende git yerleş direk kafan rahat olur en azından. hayır şimdi benmde oğlum olcak nasipse ama cidden bu erkek aileleri ile kız aileleri arasında ciddi fark var.
eşim ameliyat oldu eve çıktık annem ablam mutfaktan çıkmadı , eşimin ailesi bebek gibi eşimin dibinden ayrılmadılar saçını fln okşuyorlardı dedim ya kopma nokta zaten görümcemi yatağıma eşimin yanında uzanmış görünce oldu patladım o zaman artık. şimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bi de görümcem cidden hadsiz bi insan ne dediğini ne yaptığını bilmez. çocuk desen 23 yaşında ama işte. mesela geçen diyor ki eğer kızınız olursa abimin 3 sevgilisi olcak sen ben o diyor.
işte sonra sürekli inşallah bana benzer diyip duruyor ben burda eşşek başıyım sanki. sinir oluyordum bu hareketlerine bakalım Allah sabır versin hepimize inşallah hasarsız atlatırız bu dönemleri. bi de eltim var ona hiç girmiyorum bebeğim erkek çıktı diye neredeyse ağlayacaktı kıskançlığından.

Benim bahanem kendiliğinden geldi eşim kendisi teklif etti 40 a kadar annende kalsak daha rahat eder misin diye :) inşallah gerilmeden geçsin de bebeklerimize odaklanabilelim saçma şeylerin derdine düşmek zorunda kalmayalım

S Serylady
Benim kontrolüm var canım 20 Aralıkta ikili testimi öndeki ay yaptırmıştım. Yanlış anlaşılma oldu sanırım :) Şimdi cinsiyeti öğrenicez inşallah belki 3lü test yapılır gidince görücez bakalım :)) Sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah insan stres oluyor sonucu beklerken ama güzel sonuçlar alalım hepimiz..

Bende bel ağrısı ve gögüs sertliği yalafım sonra hamile olduğumu öğrendiğim inşallah sende de öyle olur rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım 3’lü test yapılmaz artık sana,2’li test sonucu riskli çıkana yapılıyor.Sen şimdi cinsiyet için gidersin,20.haftadan sonra da ayrıntılı ultrasyon var

Çok şükür canım çok sevindim inan hep güzel haberler alalım inşallah

hamilelikten önce ara ara sancı giriyordu,
normalde yüzümde bi iki tane sivilce çıkardı adetten önce ama o ay kabar kabar bisürü küçük sivilce gbi şeyler çıktı :)
sivilcesi çok çıkanlarında tam tersi oldugunu okumuştum internetten.

kişiden kişiye belirtiler çok farklılık gösterebiliyor inş. güzel haberler alırsın :)

Ya bir de tecrübeli anneler göğüs ucu kremi konusunda yardım edermisiniz?1 ay önceden kullanmak gerekir mi ?Lansinosh arkadaşım da hiç fayda etmedi,15 gün oldu hala kanıyor.
Lansinoh u önceden kullanmadım ben ama bi iki kere çatladı doktor hematan krem verdi dönüşümlü kullandım bi de ayva çekirdeğini bi kase suya koymuştum bir gün kalınca jel oluyor o su onu da çok kullandım 2-3 güne geçmişti

Kızlar arkadaşımın bebeği oldu demiştim.Ona bohçasını hazırlıyorum.Elbiseyi ben ördüm ,bodyleri ben süsledim
Ya ne güzel bir elbise maşallah keşke benim de böyle bohça yapan tanıdığım olsa :)) bu örgü işini hiç denedim gösteren de yok cevrede yoksa yapmak isterdim . Bende kapı susumu nevresim takımlarımı lavanta kesesi falan kendim dikip susleyecegim inşallah. Sağlıkla bie cinsiyet belli olsunda

Kızlar
Biz geldik doktordan 13+1 haftalığız.
Doktora baya ısrar ettim erken erken cinsiyet için diyip durdu ama pes etmedim ısrar ettim internette yazan nub teorilerine filan inanmayın dedi ama söyleyttirdim bi tahminim var ama kessin değil dedi erkek dedi
Kız olsa çok büyük şaşırırdım zaten erkek hissediyordum çok yoğun bi şekilde son 2/3 haftadır. Birde kız kardeşim videosunu çekti bebişin babamız doğuda bizim görevde ona atmak için her gittiğimde videosunu cekiyorum :)

Lohusa kadının rahat olması çok önemli o ne öyle 10 kişi valla ben depresyona girerdim ilk kayınvalidem ve annem dönüşümlü kaldı benim ve ev işi ve yemekle uğraştılar bebeğin herşeyini kendim yapmaya çalıştım ama biz bize kalınca gerçek bir aile olduğumuzu hissettim

Gözleriniz aydın Allah sağlıkla babanıza da kavuştursun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…