canım sana nub yapılmışmıydı :)Geldim ben canım doktora baya ısrar ettim yoksa söylemeye niyeti yoktu, yine 3 gün ilerde çıktı ve doktor kessin olmamakla beraber erkek dedi :) demekki doğruluk payı varmış
canım ben nub teorisini bizzat doktordan dinledim :) aşağı doğru çıkıntısı var büyük ihtimal kız demişti birine. bunu videoda izledim. ve biz böyle tahmin yürütüyoruz demişti :)Kızlar
Biz geldik doktordan 13+1 haftalığız.
Doktora baya ısrar ettim erken erken cinsiyet için diyip durdu ama pes etmedim ısrar ettim internette yazan nub teorilerine filan inanmayın dedi ama söyleyttirdim bi tahminim var ama kessin değil dedi erkek dedi
Kız olsa çok büyük şaşırırdım zaten erkek hissediyordum çok yoğun bi şekilde son 2/3 haftadır.Birde kız kardeşim videosunu çekti bebişin babamız doğuda bizim görevde ona atmak için her gittiğimde videosunu cekiyorum :)
yaa o ne öyle o da delirtir insanı vallaAllahtan ben de elti yok,biz evlenince,bizim evlilik hayatımızı görünce “keşke kocamdan boşanmasaydım”diyen bir görümce var bende.İzinli olduğun bir gün çaya beklerim kuzu
doğru diyosun canım napalım idare edicez bi şekilde.Kızlar aslında hepimiz doluyuz da boşverin :) kafaya tak tak nereye kadar
Kızlar
Doktora baya ısrar ettim erken erken cinsiyet için diyip durdu ama pes etmedim ısrar ettim internette yazan nub teorilerine filan inanmayın dedi ama söyleyttirdim bi tahminim var ama kessin değil dedi erkek dedi
Kız olsa çok büyük şaşırırdım zaten erkek hissediyordum çok yoğun bi şekilde son 2/3 haftadır.Birde kız kardeşim videosunu çekti bebişin babamız doğuda bizim görevde ona atmak için her gittiğimde videosunu cekiyorum :)
Bana da açıya bakıyorum dedi bugüncanım ben nub teorisini bizzat doktordan dinledim :) aşağı doğru çıkıntısı var büyük ihtimal kız demişti birine. bunu videoda izledim. ve biz böyle tahmin yürütüyoruz demişti :)
Hayırlı olsun canım bende bu gittiğimde video çekicem eşinede bian önce kavuşursumKızlar
aynen. yandan çekilen fotoda açı oluyo ondan tahmin yürütüyolar mesela benim uşağınki yukarıya bakıyo erkek olarak duruyo nuba göre hatta baya baya duruyo. bakalım merakla bekliyorum :)Bana da açıya bakıyorum dedi bugün
Eki Görüntüle 2213993 kızlar ikili testi kan sonucunda sadece bunlar var ne demek acaba bilen varmi
Aynen bugün ultrasonu açtı ve o yukarı bakan nesneyi gördümaynen. yandan çekilen fotoda açı oluyo ondan tahmin yürütüyolar mesela benim uşağınki yukarıya bakıyo erkek olarak duruyo nuba göre hatta baya baya duruyo. bakalım merakla bekliyorum :)
Aynen canım boşver hele benim ilk başlarda eşimde benden yana değildi şimdi şimdi farkında bazı şeylerin eş desteği çok önemli bu konuda :)Valla ne yalan söyleyeyim ilk başlarda üzülüyordum takıyordum ben de. Ama sonra bakış açımı değiştirdim. Artık kendimi nasıl kurtarırım onu hesaplıyorum:)
Yahu resmen ultrason uzmanı olduk :))Aynen bugün ultrasonu açtı ve o yukarı bakan nesneyi gördümkesin erkek ama bi de ağzından duyayım dedim ve doktor da beni onayladı :)
var mı ultrason kağıdı :)Aynen bugün ultrasonu açtı ve o yukarı bakan nesneyi gördümkesin erkek ama bi de ağzından duyayım dedim ve doktor da beni onayladı :)
Aynen ilkinde hiç bilmezdim burda geliştim sayenizde :)Yahu resmen ultrason uzmanı olduk :))
Var ama orda hiç belli değil ondan yüklemedimvar mı ultrason kağıdı :)
gördüğün böyle birşeymiydi :)Var ama orda hiç belli değil ondan yüklemedim
Gözün aydın canım❤Kızlar
Yarın doktordan aldığın cevabı buraya da yazarsan sevinirim cnm benim kontrole iki hafta varbenim sonucumdaki sayılar cok dha yüksek daha çok endişelendim şuan yarın sonuçları göstermeye gidicem doktora ama hakkımızda hayırlı olsun :/
Aynısıgördüğün böyle birşeymiydi :)
Ben ekşi yiyorum zorlu başladı ilk 3 ay herkes kızdır dedi tatlı hala çok yiyemiyorum falan ama erkek çıktı çok şaşırdım inanmışım nedense. üRüyamda da hep erkek görmüştümZaten önden gidiyorsa erkek oluyormuş canım. Benimde cuma gittiğimde sat’a göre 12+3 tü ultrasonda 13 çıktı. Bende sırf bu yüzden ilk zamanlar kız hissetsemde artık erkek hissediyorum.
canım bunlar tek başına hiç bişey ifade etmiyor grafiği var bi de onlar lazımEki Görüntüle 2213993 kızlar ikili testi kan sonucunda sadece bunlar var ne demek acaba bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?