2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canım ben nub teorisini bizzat doktordan dinledim :) aşağı doğru çıkıntısı var büyük ihtimal kız demişti birine. bunu videoda izledim. ve biz böyle tahmin yürütüyoruz demişti :)

Allahtan ben de elti yok,biz evlenince,bizim evlilik hayatımızı görünce “keşke kocamdan boşanmasaydım”diyen bir görümce var bende.İzinli olduğun bir gün çaya beklerim kuzu
yaa o ne öyle o da delirtir insanı valla ne diyim Allah sabır versin hepimize. inşallah hasarsız atlatırız bu dönemi
Kızlar aslında hepimiz doluyuz da boşverin :) kafaya tak tak nereye kadar
doğru diyosun canım napalım idare edicez bi şekilde.

bir erkek daha yaniiii maşallah kuzuya hadi bakalım

Hayırlı olsun canım bende bu gittiğimde video çekicem eşinede bian önce kavuşursum

aynen. yandan çekilen fotoda açı oluyo ondan tahmin yürütüyolar mesela benim uşağınki yukarıya bakıyo erkek olarak duruyo nuba göre hatta baya baya duruyo. bakalım merakla bekliyorum :)
Aynen bugün ultrasonu açtı ve o yukarı bakan nesneyi gördüm kesin erkek ama bi de ağzından duyayım dedim ve doktor da beni onayladı :)

Valla ne yalan söyleyeyim ilk başlarda üzülüyordum takıyordum ben de. Ama sonra bakış açımı değiştirdim. Artık kendimi nasıl kurtarırım onu hesaplıyorum:)
Aynen canım boşver hele benim ilk başlarda eşimde benden yana değildi şimdi şimdi farkında bazı şeylerin eş desteği çok önemli bu konuda :)

Gözün aydın canım❤
Saglikla kucagina alacaksin insallah.

Zaten önden gidiyorsa erkek oluyormuş canım. Benimde cuma gittiğimde sat’a göre 12+3 tü ultrasonda 13 çıktı. Bende sırf bu yüzden ilk zamanlar kız hissetsemde artık erkek hissediyorum.
Ben ekşi yiyorum zorlu başladı ilk 3 ay herkes kızdır dedi tatlı hala çok yiyemiyorum falan ama erkek çıktı çok şaşırdım inanmışım nedense. üRüyamda da hep erkek görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…