2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ciddi mi. bu ikili test sırasında aldığım kağıt ultrasonda pek dikkat etmedim ensesine bakıyodum yolda bakarken farkettm bende
İlk açtı ve aynı bu şekilde yukarı doğruydu çıkıntı, ikili test sırasındaydı benimde, bu da erkek dedim yine de sorayım dedim çünkü oğlumu bu haftada söyledi, kız da olsa yanılmıyor pek :)

Aaaa pardon ben niye oyle anladim acaba :)) hadi cinsiyeti bekliyoruz o zaman senden insallah söyler :) insallah hayirlisiyla alalim hepimiz sonuclari canim

Aynen canım boşver hele benim ilk başlarda eşimde benden yana değildi şimdi şimdi farkında bazı şeylerin eş desteği çok önemli bu konuda :)
Aslında eşime yansıtmadım ben birçoğunu eşeklik ettim o yüzden garibimin haberi bile yok :) eşin farkındaysa boşver zaten. Sen eşin bebeğiniz yetersiniz birbirinize Allah’ın izniyle :)

valla benim doktor katı 16ya kadar söylemiyo. hatta hareketliydi amuda kalkmıştı dedm hocam bari enseyi göremiyosunuz cinsiyet tahmin edin görmüyo musun durdurana aşk olsun pozisyonundan bacakları dahi görünmüyo dedi
ısrar etmedim ama eğer bu son gidişimde yine bakmazsa sırf cinsiyet için başka doktora bile gidebilirim

Oooofff Of.. İnsanlar neden bu kadar kötü, düşüncesiz....
Geldim ben canım doktora baya ısrar ettim yoksa söylemeye niyeti yoktu, yine 3 gün ilerde çıktı ve doktor kessin olmamakla beraber erkek dedi :) demekki doğruluk payı varmış
Ağlıyorum şuan
Aaaa pardon ben niye oyle anladim acaba :)) hadi cinsiyeti bekliyoruz o zaman senden insallah söyler :) insallah hayirlisiyla alalim hepimiz sonuclari canim
Hemen yazıcam buraya canım büyük ihtimal kız dedi ama Burdada yazanlara bakarsak resmen erkek :)) Hayatımda hiçbir şeyi bu derece merak etmedim heralde :))

Söyler inşallah, ben de meraktan çatlatacaktım söylemese :)

Bugün doktoruma gittim randevu almadım ama araya aldı sağolsun.
Minoset , boğaz spreyi felan verdi.Ates olursa kesinlikle gel dedi..
Birde bebeğe bakalım dedi kuzum kocaman olmuş 8 santim yüz üstü uzanmış elleride çenesindeydi resmen
Görüntü almadık bu sefer sadece sağlığı ne durumda diye baktı..
Ve kesin erkek dedi :)

Hayırlısı olsun inşallah kuzum gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…