Bu sonuçtan anlayan rkadaslar yorum yaparlarsa memnun olurum malum gebelik hep endişe demekEki Görüntüle 2213993 kızlar ikili testi kan sonucunda sadece bunlar var ne demek acaba bilen varmi
İkisinde de ekşi yedim ikisi de erkek :)Ben ekşi yiyorum zorlu başladı ilk 3 ay herkes kızdır dedi tatlı hala çok yiyemiyorum falan ama erkek çıktı çok şaşırdım inanmışım nedense. üRüyamda da hep erkek görmüştüm
Yarın doktordan aldığın cevabı buraya da yazarsan sevinirim cnm benim kontrole iki hafta var
Bu sonuçtan anlayan rkadaslar yorum yaparlarsa memnun olurum malum gebelik hep endişe demek
ciddi mi. bu ikili test sırasında aldığım kağıt ultrasonda pek dikkat etmedim ensesine bakıyodum yolda bakarken farkettm bendeAynısı
İnternetten baktım sonuçlara sadece bu vardı cnmcanım bunlar tek başına hiç bişey ifade etmiyor grafiği var bi de onlar lazım
Belki söylerler hayırlısı olsun insallah :)En son perşembe günü gittim yarında ikili testin sonucunu almaya gidicem :)
İlk açtı ve aynı bu şekilde yukarı doğruydu çıkıntı, ikili test sırasındaydı benimde, bu da erkek dedim yine de sorayım dedim çünkü oğlumu bu haftada söyledi, kız da olsa yanılmıyor pek :)ciddi mi. bu ikili test sırasında aldığım kağıt ultrasonda pek dikkat etmedim ensesine bakıyodum yolda bakarken farkettm bende
Aaaa pardon ben niye oyle anladim acaba :)) hadi cinsiyeti bekliyoruz o zaman senden insallah söyler :) insallah hayirlisiyla alalim hepimiz sonuclari canimS Serylady
Benim kontrolüm var canım 20 Aralıkta ikili testimi öndeki ay yaptırmıştım. Yanlış anlaşılma oldu sanırım :) Şimdi cinsiyeti öğrenicez inşallah belki 3lü test yapılır gidince görücez bakalım :)) Sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah insan stres oluyor sonucu beklerken ama güzel sonuçlar alalım hepimiz..
hastaneden gidip al canım internete yüklenmemiştir grafik oluyor orda birsürü değer varİnternetten baktım sonuçlara sadece bu vardı cnm
Aslında eşime yansıtmadım ben birçoğunu eşeklik ettim o yüzden garibimin haberi bile yok :) eşin farkındaysa boşver zaten. Sen eşin bebeğiniz yetersiniz birbirinize Allah’ın izniyle :)Aynen canım boşver hele benim ilk başlarda eşimde benden yana değildi şimdi şimdi farkında bazı şeylerin eş desteği çok önemli bu konuda :)
Canim ben hastanenin sonuc bolumundan baktim. Grafik olarak gosteriyor ve sonuc yaziyor. Bu sekilde net yorum yapmak cok zor.Bu sonuçtan anlayan rkadaslar yorum yaparlarsa memnun olurum malum gebelik hep endişe demek
valla benim doktor katı 16ya kadar söylemiyo. hatta hareketliydi amuda kalkmıştı dedm hocam bari enseyi göremiyosunuz cinsiyet tahmin edin görmüyo musun durdurana aşk olsun pozisyonundan bacakları dahi görünmüyo dediİlk açtı ve aynı bu şekilde yukarı doğruydu çıkıntı, ikili test sırasındaydı benimde, bu da erkek dedim yine de sorayım dedim çünkü oğlumu bu haftada söyledi, kız da olsa yanılmıyor pek :)
Oooofff Of..ya buna ben de cvp yazmak istiyorum aynı şeyi ben de düşünüyorum.. benim eşimin ailesi de tam olarak bahsettiğin şeyi yapabilecek insanlar. benim eşim bi kaza geçirmişti biz 4 aylık fln evliyken hastane bi kayınvalidem bi görümcem bizimle kaldı eve geldik bizdelerdi hep. hayır olmaları neyse ama ben eşimle ilgilenemedim bile yemek temizlikle uğraştım kimse doğru düzgn yardım etmedi ve dışardan gelip mutfağa dalıyolardı açız diye çok sinirlerim bozulmuştu o zaman. annem babam market alışverişimi yapıyolardı bunlar sormuyordu kaldıkları halde eksik var mı die. kız ailesiyle erkk ailesi çok farklı cidden. şimdi doğum olursa da bunlar bebeği alıp severler ben yemekle fln uğraşırım kesin o halimle çok korkuyorm bundan. o yüzden doğumdan sonra 1 ay fln direk gidip annemde kalacağım annem bana da bakar bebeğe de. onlarda görmek isterlerse gelsin orda sevsinler . hatta kayınvalidem geçen ben seninle kalırım hastanede dedi dedim ben rahat edemem annem ya da teyzem kalcak dedim. görümcem zaten çok fena bi kız. yeğenim bana düşkün olcak beni sevcek oooy annem fln diyor. annem ne demek yani saçma sapan konuşma fln diyorm. eşim hastayken bi gün yatıyordu bi girdim yatak odamızda uzanmış eşimin yanına yüzünü fln okşuyo.. ben de aksine biraz mesafeyi severim bunlarda tam tersi o zaman çok yıpranmıştm, şimdi aynı şeylerin olmasından çok korkuyorum açıkçası. bakalım artık ... bunların dışında Allah var gelip gitmezler evimizden çıkmamazlık gibi durum yok şuan. ama o zaman çok zorlanmışlardı beni . benim ön tecrübem olmuştu resmen çocuk için şimdi temkinli davranmaya çalışacağım artık.
Ağlıyorum şuanGeldim ben canım doktora baya ısrar ettim yoksa söylemeye niyeti yoktu, yine 3 gün ilerde çıktı ve doktor kessin olmamakla beraber erkek dedi :) demekki doğruluk payı varmış
Hemen yazıcam buraya canım büyük ihtimal kız dedi ama Burdada yazanlara bakarsak resmen erkek :)) Hayatımda hiçbir şeyi bu derece merak etmedim heralde :))Aaaa pardon ben niye oyle anladim acaba :)) hadi cinsiyeti bekliyoruz o zaman senden insallah söyler :) insallah hayirlisiyla alalim hepimiz sonuclari canim
Söyler inşallah, ben de meraktan çatlatacaktım söylemese :)valla benim doktor katı 16ya kadar söylemiyo. hatta hareketliydi amuda kalkmıştı dedm hocam bari enseyi göremiyosunuz cinsiyet tahmin edin görmüyo musun durdurana aşk olsun pozisyonundan bacakları dahi görünmüyo dedi
ısrar etmedim ama eğer bu son gidişimde yine bakmazsa sırf cinsiyet için başka doktora bile gidebilirim
valla ısrar edecem elimden geldikçe. ısrar edilmedikçe bakmıyorum diyo içimden dedim sen görürsün ısrarıSöyler inşallah, ben de meraktan çatlatacaktım söylemese :)
Kızlar arkadaşımın bebeği oldu demiştim.Ona bohçasını hazırlıyorum.Elbiseyi ben ördüm ,bodyleri ben süsledim
Oooofff Of..İnsanlar neden bu kadar kötü, düşüncesiz....
Ağlıyorum şuan
Hemen yazıcam buraya canım büyük ihtimal kız dedi ama Burdada yazanlara bakarsak resmen erkek :)) Hayatımda hiçbir şeyi bu derece merak etmedim heralde :))
Hayırlısı olsun inşallah kuzum gözün aydınKızlar
Biz geldik doktordan 13+1 haftalığız.
Doktora baya ısrar ettim erken erken cinsiyet için diyip durdu ama pes etmedim ısrar ettim internette yazan nub teorilerine filan inanmayın dedi ama söyleyttirdim bi tahminim var ama kessin değil dedi erkek dedi
Kız olsa çok büyük şaşırırdım zaten erkek hissediyordum çok yoğun bi şekilde son 2/3 haftadır.Birde kız kardeşim videosunu çekti bebişin babamız doğuda bizim görevde ona atmak için her gittiğimde videosunu cekiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?