2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tebrikler canımm ,belli miydi bu zamana kadar cinsiyeti

Yaaa yerim kocaman olmus ne cabuk buyuyorlar benimki daha ufacik :)) saglikla gelsin paşanız :)

Kızlar erkek bebeklerde göğüs ucu kararırmiş cinsiyeti erkek olan ve kararan var mı yada cinsiyet kız ve göğüsler de kararma olan merak ettim

Kızlar özele gidip detaylı ultrasonu devlette yaptırmayı düşünenler varmı? Burda detaylı ultrasonda iyi bi radyoloji uzmanı varmış benim doktorda onu öneriyor ama 300 tlye bakıyomuş muane ücretide 150 tl 450 lira vericem hem doktora hemde usg’ye. Acaba doktoruma gidip devlette yaptırmak istediğimi mi söylesem bilemedim devlet güzel bakarmı kafam çok karışık eşime söylesem direk doktorun önerdiğine gidelim boşver ne kadar tutarsa tutsun der ama bana fazla geldi nedense.

Şuan iki aya yakın devlet hastanesinde kadın doğum yok malesef ve gittiğim özel hastanedeki dr da başka yerde tahlil ve sonuçları yapıp ona göstermeyi kabul etmiyor o zaman gelince ne yapacam bilemiyorum

Canım bence özele git bikere vereceksin en azından her şeyine baksın için rahat etsin. Burda belki biz diycez şu ayrıntısına baktı,devletteki bakmamış olacak senin aklında kalcak :)

Şuan iki aya yakın devlet hastanesinde kadın doğum yok malesef ve gittiğim özel hastanedeki dr da başka yerde tahlil ve sonuçları yapıp ona göstermeyi kabul etmiyor o zaman gelince ne yapacam bilemiyorum
Ne saçmaymış ben daha önce başka özel hastanelerede gittim tahlil istiyolardı devlette yaptırabilirmiyim diye sorunca tabiki diyolardı seninki neden bakmıyor anlamadım

Kızlar erkek bebeklerde göğüs ucu kararırmiş cinsiyeti erkek olan ve kararan var mı yada cinsiyet kız ve göğüsler de kararma olan merak ettim
Benimkiler karardı ben daha önce yazmıştım hatta buraya ,8 haftadan sonra uçları çıktı ve karardı

Ne saçmaymış ben daha önce başka özel hastanelerede gittim tahlil istiyolardı devlette yaptırabilirmiyim diye sorunca tabiki diyolardı seninki neden bakmıyor anlamadım
Bende anlam veremiyorum malesef hayır burda tedavi görüyorsan burda yaparsın dedi kabul edemem dedi ve şuan başka dr da olmadıpı için mecburum

Nerdeyse bir Bebek mama sandalyesi fiyatında;hem özele gidiyorum,hem devlete gidiyorum.Özelde gittiğim hastane resmen 5 yıldızlı otel gibi sadece konforuna gidiyorum,Doğum yaparsam rahat ederim diye.Onun dışında Hacettepeye gidiyorum ama oradaki cihazlar bana daha iyi geldi.Hacettepedeki ultrasyon kalitesi daha iyi.Benim kendi kişisel görüşüm ,bulunduğun şehri biliyorum.Sen de büyük şehirdesin mutlaka ünv Hastanesi vardır.Git orda yaptır,gerçekten çok ilgililer ve herşeyi ince eleyip sık dokuyorlar.Oraya ver 150 lira geriye kalan 300 lirayla da bebeğinin ihtiyacını alırsın

Bende anlam veremiyorum malesef hayır burda tedavi görüyorsan burda yaparsın dedi kabul edemem dedi ve şuan başka dr da olmadıpı için mecburum
Çok üzüldüm valla istediğin gibi doktor ve hastane bulman çok zor gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Burda üni hastanesi için randevu almak çok zor ama devlet hastanesi bize çok yakın bende arada bi oraya gittim erkek bi doktora çokta güler yüzlü detaylı ultrason için gitsemmi gerçekten çok fazla yani 15-20 dklık bi işlem için :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…