2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya ben burdaki devlet hastanesine hayatta güvenmiyorum iki dk baktı ikili için içeri de 5 kişi alıyorlar
Seninki kötüymüş canım benim gittiğim hastane bize yakın ve bi doktora gittim bi kaç kere doktora ne kadar saçma soru sorduysam hepsine cevap verdi. Hatta 9 haftalıkken falan bebek sağdamı soldamı sağ ise erkek sol ise kız oluyomuş dedim güldü yok artık daha neler inanma böyle şeylere dedi gülerek bunu başka yerde söylesen demediğini bırakmaz. O doktora güveniyorum en iyisi oraya gitmek

Ya ben burdaki devlet hastanesine hayatta güvenmiyorum iki dk baktı ikili için içeri de 5 kişi alıyorlar
Ben ispartadayim Allaha şükür devlete gidiyorum eşim ve çocuğum giriyo tek kişi alıyor doktorum önceden burda da öyleydi iki dakika bakarlardi esin giremezdi bile şehir hastanesi olunca herşey çok iyi oldu

Hayırlı akşamlar hanimlar

Ultrason fotosuna bakar mısınız cinsiyet ne olabilir

Eklentiler

• 15444594153391555424111.webp
    47 KB · Görüntüleme: 131
Devletteki mi bu kadar iyi :) valla git o zaman

Ben ispartadayim Allaha şükür devlete gidiyorum eşim ve çocuğum giriyo tek kişi alıyor doktorum önceden burda da öyleydi iki dakika bakarlardi esin giremezdi bile şehir hastanesi olunca herşey çok iyi oldu
Eşimi içeri almadı zaten onu söylemeye bile gerek duymadım hatta birinin eşi girdi bağırdılar adamcağıza:) o kadar iyise çok sanslısınız

Spinalin kotu yani neydi

iyi aksamlar kizlar

carsamba randevum var bi aydir bebegimi gormuyorum umarim hersey yolundadır meraktan catliycam ya catliycam zaman gecmek bilmedi bir türlü

Eşimi içeri almadı zaten onu söylemeye bile gerek duymadım hatta birinin eşi girdi bağırdılar adamcağıza:) o kadar iyise çok sanslısınız
Devletten devlete değişiyor Demekki biz kalp atış sesini eşimle birlikte duymuştuk (devlette )

Evet burda da öyleydi önceden şimdi daha iyi oldu çok şükür ama detaylı devlette bakılıyor muydu hiç hatırlamıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…