Seninki kötüymüş canım benim gittiğim hastane bize yakın ve bi doktora gittim bi kaç kere doktora ne kadar saçma soru sorduysam hepsine cevap verdi. Hatta 9 haftalıkken falan bebek sağdamı soldamı sağ ise erkek sol ise kız oluyomuş dedim güldü yok artık daha neler inanma böyle şeylere dedi gülerek bunu başka yerde söylesen demediğini bırakmaz. O doktora güveniyorum en iyisi oraya gitmek
Ben ispartadayim Allaha şükür devlete gidiyorum eşim ve çocuğum giriyo tek kişi alıyor doktorum önceden burda da öyleydi iki dakika bakarlardi esin giremezdi bile şehir hastanesi olunca herşey çok iyi oldu
Seninki kötüymüş canım benim gittiğim hastane bize yakın ve bi doktora gittim bi kaç kere doktora ne kadar saçma soru sorduysam hepsine cevap verdi. Hatta 9 haftalıkken falan bebek sağdamı soldamı sağ ise erkek sol ise kız oluyomuş dedim güldü yok artık daha neler inanma böyle şeylere dedi gülerek bunu başka yerde söylesen demediğini bırakmaz. O doktora güveniyorum en iyisi oraya gitmek
Ben ispartadayim Allaha şükür devlete gidiyorum eşim ve çocuğum giriyo tek kişi alıyor doktorum önceden burda da öyleydi iki dakika bakarlardi esin giremezdi bile şehir hastanesi olunca herşey çok iyi oldu
Benım annem az uzak ıstanbul oldugu ıcın trafık vs annem gıtmeden kalmayı tercıh etmıstı ama cok kalmadı belkı 15 gun sonra bazen bır ıkı gunluk geldı gıttı...
Ben lohusa depresyonuna vs gırmedım ama asla annemden baskasını yanımda ıstemezdım öyle de oldu resmen zulum..
yahu zaten memeyı zor verdım mucadelenın dıbıne vurmusum kı basardım :) kımseyle ugrasamazdım.
Ben belden ıgne oldugum halde ılk hafta doktor cagırdı benı mesela hem bebegı de çağırmıslardı korsemı taktım sacımı falan yaptım guzel gttık...
Hastaneden cıkıp eve geldık ınan bır kere yatmadım spinalın kötü yanı varmıydı vardı sadece onlar benı etkıledı ama cok sukur ustesınden gelmıstım.
Sen nasıl ıstıyorsan öyle yap kımseyle kalmana falan gerek yok tavrını bellı et cunku ıstemedıgın o durum senı depresyona bıle sokabılır aman
Benim de aksine aklıma geldikçe o zor ilk zamanlar gözümde o kadar büyüyor ki. İyiki daha vakit var diyorum hiç hazır hissetmiyorum hatta direk 3 aylık doğursam ahahaha