Var cnm 9 haftalik var
Siz de şanslılardansınız desene :)Devletten devlete değişiyor Demekki biz kalp atış sesini eşimle birlikte duymuştuk (devlette )
İnş burda da öyle olur tez zamandaaEvet burda da öyleydi önceden şimdi daha iyi oldu çok şükür ama detaylı devlette bakılıyor muydu hiç hatırlamıyorum bende
Bende sürekli video izliyorum YouTubeda :)Aynen ilkinde hiç bilmezdim burda geliştim sayenizde :)
Dr da kıza benzetmisti. Sağol cnm teşekkür ederimCok tatliymis :) bi kiz tatliligi var ama
ama çok küçük burda
Bugunden baska yok sanirsam foto
Neyse bi sonakinde öğrenicez gibi
Kız hissettiğim için erkeğe hiç düşünmedim ama oğlumda selimhan,bartu,mirza ve miraç bulmuştum ve miraçta karar kıldık erkek olursa araştırırım yineErkek olanlar ne isim düşünüyor
Beğenemiyorum hic bi isimi
Kötü demeyelım de ılk gunler o bolge ve kasıkta kı dıkısle bırlesınce egılmek zorlasıyor ilk haftadan sonra normale donuyor. Ee sonucta bır amelıyat var normalSpinalin kotu yani neydi
Bizim dr danda sabirli ciktin o bari 15 hafta dediCanım genelde cinsiyet belli olanlara doktorlar hep tahmin demiş detaylı ultrasona girilsin kesinleşsin öyle eklicem acele etmeyin
çıkıntı pek net değil canım kıza benzettim allah gönlüne göre versinHayırlı akşamlar hanimlar
Ultrason fotosuna bakar mısınız cinsiyet ne olabilir
Benimde 2. 25 cikti da dr sorun yok dedi o yüzden merak ettim3.5 canım
Kıza benzıyor nub hayırlısı olsunHayırlı akşamlar hanimlar
Ultrason fotosuna bakar mısınız cinsiyet ne olabilir
Kız için neler düşünüyorsun canımKız hissettiğim için erkeğe hiç düşünmedim ama oğlumda selimhan,bartu,mirza ve miraç bulmuştum ve miraçta karar kıldık erkek olursa araştırırım yine
Sağlıkla gelsin minik paşaBugün doktoruma gittim randevu almadım ama araya aldı sağolsun.
Minoset , boğaz spreyi felan verdi.Ates olursa kesinlikle gel dedi..
Birde bebeğe bakalım dedi kuzum kocaman olmuş 8 santim yüz üstü uzanmış elleride çenesindeydi resmen
Görüntü almadık bu sefer sadece sağlığı ne durumda diye baktı..
Ve kesin erkek dedi :)
Benim erkek ama öyle olmadı ucu sivrileşti amaKızlar erkek bebeklerde göğüs ucu kararırmiş cinsiyeti erkek olan ve kararan var mı yada cinsiyet kız ve göğüsler de kararma olan merak ettim
Burda da 300-700₺ arası değişiyormuş ben de çok kararsızımKızlar özele gidip detaylı ultrasonu devlette yaptırmayı düşünenler varmı? Burda detaylı ultrasonda iyi bi radyoloji uzmanı varmış benim doktorda onu öneriyor ama 300 tlye bakıyomuş muane ücretide 150 tl 450 lira vericem hem doktora hemde usg’ye. Acaba doktoruma gidip devlette yaptırmak istediğimi mi söylesem bilemedim devlet güzel bakarmı kafam çok karışık eşime söylesem direk doktorun önerdiğine gidelim boşver ne kadar tutarsa tutsun der ama bana fazla geldi nedense.
Benimde öylee minik bir topum varBir de top gibi karın çıkıyor,benim önümde resmen küçük bir top var.Kalça ya da belde herhangi bir değişiklik yok,senin nasıl karnın ?
Bende hiç bulamıyorummErkek olanlar ne isim düşünüyor
Allah kısmet ederse Özgür koyacağız :)Erkek olanlar ne isim düşünüyor
Hahah ben sabırlıyımdır kız hamile olduğumu öğrendim kimseye söylemedim 2 ay falan anneme bileBizim dr danda sabirli ciktin o bari 15 hafta dedi
Kız zaman geçmiyor gün 24 saat ya şu sıralar 72 falan oldubi an once git ögren gel
Çok fazla ya ben eğer eşim kabul ederse devlette yaptırmayı düşünüyorum.Sağlıkla gelsin minik paşa
Benim erkek ama öyle olmadı ucu sivrileşti ama
Burda da 300-700₺ arası değişiyormuş ben de çok kararsızım
Benimde öylee minik bir topum var
Bende hiç bulamıyorumm
Ne zaman gitcen canım sen daha çok varmı doktor kız dediyse kızdır ama ya değişmez heralde:)Kız zaman geçmiyor gün 24 saat ya şu sıralar 72 falan oldu
Ben de cevap vereyim buna ilk zamanlar uykusuzluk oluyor biraz 40 güne kadar yaşadım ben ama biraz benim hatamdan oğluşum uyanmazdı ben zorla uyandırırdım emzirmek için ilk 15 gün uyandırmak gerekiyor ama sonra bebeğin ihtiyacına bırakmak lazım bi de gaz sancısı oldu tabi ağlama krizine girerdi Allah tan çok uzun sürmezdi gazını sadece eşim çıkartabilirdiİlk zamanlarin zorluklarini paylaşırmısiniz
Nasildi
Benim doktorum burda detaylı bakmam mümkün değil yoğunluk dolayısıyla 20. Haftada devlete yönlendiriyorum gebelerimi dedi. Ben de öyle yapıcam mecburKızlar özele gidip detaylı ultrasonu devlette yaptırmayı düşünenler varmı? Burda detaylı ultrasonda iyi bi radyoloji uzmanı varmış benim doktorda onu öneriyor ama 300 tlye bakıyomuş muane ücretide 150 tl 450 lira vericem hem doktora hemde usg’ye. Acaba doktoruma gidip devlette yaptırmak istediğimi mi söylesem bilemedim devlet güzel bakarmı kafam çok karışık eşime söylesem direk doktorun önerdiğine gidelim boşver ne kadar tutarsa tutsun der ama bana fazla geldi nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?