2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bizde hiç bi ismi beğenmiyoruz eşime ne desem kabul etmiyor. Eh bile demiyor direk hayır çok kötü diyor :/ daha saydığım yüzlerce isimde tek iyi dediği Bulut oldu sanırım biz Bulut koyucaz :) Mikan tasarimcibayan

Çoooook geçmis olsun canim. Bir an once iyi olmani dilerim.
Bebisin keyfi yerindeymis masallah
Kesin oldugunu bilmek ne güzel.
Erkek nüfus patlaması olacak

bizimde bulut olcak büyük ihtimal baştan eşim dedi bulut olsun diye ben yiğit gördüm rüyamda 4 sene önce 1 ay önce de azad gördüm bakalıö hayırlısı :)

Kızlar göğüs yaraları için gümüş kalkanlar varmış yorumlar aşırı iyi 2 marka satılıyo internette doğumdan 1 hafta önce falan sanırım kullanılmaya başlanıyomuş. Benim canım tatlı bi de o kadar curcuna içinde kendi acımı da düşünmek istemiyorum. Fiyat 300e var 200e var bi markayı kesinlikle almayı düşünüyorum bilgisi olan var mı

Senin ilac fayda etmemesi cok kötü oldu ya bant isine yariyodur insallah ise basladinmi bu hafta ? 11 de yapiliyor ya yaptiranlar vardi ama benim doktorum ben 12den once yapmiyorum dedi niye bilmem :)
Gittim bugün canım işe. Çok zor geçti. İki kere gözüm karardı. Bende düşük tansiyon var. Tansiyon ölçümlerim hep düşük çıkıyor. Bant pek işe yaramıyo canım ya bulandı tüm gün. Yani bence de mantıklı olan 12 de yapmak bence doktor beni yine çağıracak hissediyorum :)

Bulut çok güzel bir isim, erkekler böyle ilkinde baya hararetli tartışmıştık bu sefer kabul etti önerdiğim ismi ama sonradan bi gıcıklık yapmasından korkmuyor değilim :)

İlk zamanlarin zorluklarini paylaşırmısiniz
Nasildi
Canım sen bebise alışmaya çalışıyorsun o da dünyaya. Benim yaşadığım iki büyük zorluk oldu biri memeyi çok zor tuttu diğeri sarılık olmuştu. Birde gaz sıkıntısı olayı var ben onu yaşamadım ama bu konuda tecrübeli olanlar baya baya zorlanmış lar. 3 aylıktan sonra daha rahat ettim. Şimdiden kafanda kurma ama inşallah sıkıntısiz bebeğin olur.

Ben ispartadayim Allaha şükür devlete gidiyorum eşim ve çocuğum giriyo tek kişi alıyor doktorum önceden burda da öyleydi iki dakika bakarlardi esin giremezdi bile şehir hastanesi olunca herşey çok iyi oldu
Canım bende ıspartalıyım ama başka şehirdeyim geçende bende şehir hastanesinde muane oldum eşimi aldı içeri. Normalde yaşadığım yerde devlette alınmıyo eşler içeri

Bizimde muhammed alp olucak InşAllah isimleri ile yaşasınlar InşAllah

bizimde bulut olcak büyük ihtimal baştan eşim dedi bulut olsun diye ben yiğit gördüm rüyamda 4 sene önce 1 ay önce de azad gördüm bakalıö hayırlısı :)
Rüyada görülen isimlerin koyulması doğruymuş aslında ama ben hamile olduğumdan beri hamilelikle ilgili bir rüya bile görmedim çok ilginçtirki. Ama bulut bizimde içimize en sinen isim oldu odasınıda bulut konseptli yaparız diye düşündüm :))

Bulut çok güzel bir isim, erkekler böyle ilkinde baya hararetli tartışmıştık bu sefer kabul etti önerdiğim ismi ama sonradan bi gıcıklık yapmasından korkmuyor değilim :)
Sağol canım benim :) evet ya tutturdu kendi ismimi koyucaz diye olmaz diyorum ikinizin ismi aynı olurmu hiç yok. Artık baktım adam ciddi ciddi küsücek kulağına okunsun madem senin ismin dedim napıyım kimlikte yazmıcak ama eşimin ismini kulağına okuncak allah izin verirse :))

Canım bende ıspartalıyım ama başka şehirdeyim geçende bende şehir hastanesinde muane oldum eşimi aldı içeri. Normalde yaşadığım yerde devlette alınmıyo eşler içeri
Önceden tıklım tıklım olurdu içerisi çok çok iyi oldu böyle olması doktor sadece seninle ilgileniyo çok şükür bu arada hangi doktora gittin

Bu muhabbet her evde mi geçer ya, ilkinde tutturdu ismimi de koyacağım diye, saçmalama dedim ya bu ne narsistlik, çok şükür sonradan vazgeçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…