Çoooook geçmis olsun canim. Bir an once iyi olmani dilerim.Bugün doktoruma gittim randevu almadım ama araya aldı sağolsun.
Minoset , boğaz spreyi felan verdi.Ates olursa kesinlikle gel dedi..
Birde bebeğe bakalım dedi kuzum kocaman olmuş 8 santim yüz üstü uzanmış elleride çenesindeydi resmen
Görüntü almadık bu sefer sadece sağlığı ne durumda diye baktı..
Ve kesin erkek dedi :)
Benim net degil ama erkek dedi doktorum. Gögüs ucum karardi. Ama cogunlukla oluyor sanirim.Kızlar erkek bebeklerde göğüs ucu kararırmiş cinsiyeti erkek olan ve kararan var mı yada cinsiyet kız ve göğüsler de kararma olan merak ettim
İmzanızda Ali Galip yazıyor :) aslında erkek isimleri çok güzel asıl kıza isim bulmak zor gibi. Sevdiğim erkek isimleri Mehmet Akif, Barış,Burak,yiğit,Ahmet klasik isimler :)Erkek olanlar ne isim düşünüyor
Beğenemiyorum hic bi isimi
bizimde bulut olcak büyük ihtimal baştan eşim dedi bulut olsun diye ben yiğit gördüm rüyamda 4 sene önce 1 ay önce de azad gördüm bakalıö hayırlısı :)Bizde hiç bi ismi beğenmiyoruz eşime ne desem kabul etmiyor. Eh bile demiyor direk hayır çok kötü diyor :/ daha saydığım yüzlerce isimde tek iyi dediği Bulut oldu sanırım biz Bulut koyucaz :)Mikan tasarimcibayan
Benim henüz kararmamışKızlar erkek bebeklerde göğüs ucu kararırmiş cinsiyeti erkek olan ve kararan var mı yada cinsiyet kız ve göğüsler de kararma olan merak ettim
Gittim bugün canım işe. Çok zor geçti. İki kere gözüm karardı. Bende düşük tansiyon var. Tansiyon ölçümlerim hep düşük çıkıyor. Bant pek işe yaramıyo canım ya bulandı tüm gün. Yani bence de mantıklı olan 12 de yapmak bence doktor beni yine çağıracak hissediyorum :)Senin ilac fayda etmemesi cok kötü oldu ya bant isine yariyodur insallah ise basladinmi bu hafta ? 11 de yapiliyor ya yaptiranlar vardi ama benim doktorum ben 12den once yapmiyorum dedi niye bilmem :)
Benimde erkek ama göğsün kararmadı kızlar yaTanı olarak kesin mi bilemem ama sanırım erkek bebeklerde gögüs kararma oluyor
Bulut çok güzel bir isim, erkekler böyle ilkinde baya hararetli tartışmıştık bu sefer kabul etti önerdiğim ismi ama sonradan bi gıcıklık yapmasından korkmuyor değilim :)Bizde hiç bi ismi beğenmiyoruz eşime ne desem kabul etmiyor. Eh bile demiyor direk hayır çok kötü diyor :/ daha saydığım yüzlerce isimde tek iyi dediği Bulut oldu sanırım biz Bulut koyucaz :)Mikan tasarimcibayan
Canım sen bebise alışmaya çalışıyorsun o da dünyaya. Benim yaşadığım iki büyük zorluk oldu biri memeyi çok zor tuttu diğeri sarılık olmuştu. Birde gaz sıkıntısı olayı var ben onu yaşamadım ama bu konuda tecrübeli olanlar baya baya zorlanmış lar. 3 aylıktan sonra daha rahat ettim. Şimdiden kafanda kurma ama inşallah sıkıntısiz bebeğin olur.İlk zamanlarin zorluklarini paylaşırmısiniz
Nasildi
Canım bende ıspartalıyım ama başka şehirdeyim geçende bende şehir hastanesinde muane oldum eşimi aldı içeri. Normalde yaşadığım yerde devlette alınmıyo eşler içeriBen ispartadayim Allaha şükür devlete gidiyorum eşim ve çocuğum giriyo tek kişi alıyor doktorum önceden burda da öyleydi iki dakika bakarlardi esin giremezdi bile şehir hastanesi olunca herşey çok iyi oldu
Mira,minel,meyra,ayzaKız için neler düşünüyorsun canım
Klasikler arasına girdi ama Efe istiyoruz. Nerdeyse 6 yıl önce karar vermistikErkek olanlar ne isim düşünüyor
Beğenemiyorum hic bi isimi
Bizimde muhammed alp olucak InşAllahBizde hiç bi ismi beğenmiyoruz eşime ne desem kabul etmiyor. Eh bile demiyor direk hayır çok kötü diyor :/ daha saydığım yüzlerce isimde tek iyi dediği Bulut oldu sanırım biz Bulut koyucaz :)Mikan tasarimcibayan
Alp ismini çok seviyorum :)) ama eşim onada karşı çıktı amin canımBizimde muhammed alp olucak InşAllahisimleri ile yaşasınlar InşAllah
Rüyada görülen isimlerin koyulması doğruymuş aslında ama ben hamile olduğumdan beri hamilelikle ilgili bir rüya bile görmedim çok ilginçtirki. Ama bulut bizimde içimize en sinen isim oldu odasınıda bulut konseptli yaparız diye düşündüm :))bizimde bulut olcak büyük ihtimal baştan eşim dedi bulut olsun diye ben yiğit gördüm rüyamda 4 sene önce 1 ay önce de azad gördüm bakalıö hayırlısı :)
Sağol canım benim :) evet ya tutturdu kendi ismimi koyucaz diye olmaz diyorum ikinizin ismi aynı olurmu hiç yok. Artık baktım adam ciddi ciddi küsücek kulağına okunsun madem senin ismin dedim napıyım kimlikte yazmıcak ama eşimin ismini kulağına okuncak allah izin verirse :))Bulut çok güzel bir isim, erkekler böyle ilkinde baya hararetli tartışmıştık bu sefer kabul etti önerdiğim ismi ama sonradan bi gıcıklık yapmasından korkmuyor değilim :)
Önceden tıklım tıklım olurdu içerisi çok çok iyi oldu böyle olması doktor sadece seninle ilgileniyo çok şükür bu arada hangi doktora gittinCanım bende ıspartalıyım ama başka şehirdeyim geçende bende şehir hastanesinde muane oldum eşimi aldı içeri. Normalde yaşadığım yerde devlette alınmıyo eşler içeri
Sağol canım benim :) evet ya tutturdu kendi ismimi koyucaz diye olmaz diyorum ikinizin ismi aynı olurmu hiç yok. Artık baktım adam ciddi ciddi küsücek kulağına okunsun madem senin ismin dedim napıyım kimlikte yazmıcak ama eşimin ismini kulağına okuncak allah izin verirse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?