2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim esimde dedesinin adini koyma derdinde. 2 isim olsun diyor.
Sadece kulağa okunma fikri iyiymiş

Bu muhabbet her evde mi geçer ya, ilkinde tutturdu ismimi de koyacağım diye, saçmalama dedim ya bu ne narsistlik, çok şükür sonradan vazgeçti :)
Ayy sizdede mi oldu :) valla ben asla kendi ismim koyulsun istemem ne alaka yani ama bu erkekler niye böyle düşünüyo anlamadım :)

Benim esimde dedesinin adini koyma derdinde. 2 isim olsun diyor.
Sadece kulağa okunma fikri iyiymiş
Valla böyle kandırın eşleri iki isim en sevmediğim şey yarın bi gün okula başlıcaklar okulda herkesin iki ismi olucak belli şimdiden. O yüzden kulağa okunması mantıklı hem ahirettede kulağa hangi isim okunduysa o şekilde çağrılıcaz böyle diyebilirsin eşine kimlikte yazan sadece kağıttaki ismi ama kulağa okunan sonsuz ismi

Eşimin de 2 ismi var ve ona da dedesinin adını koymuşlar. Çok eski bir isim. Aynı seyi yavruma yaşatacak şaşkın.
Kimligi çıkartmaya ben gidecegim diyor bi de.
Bende senin gibi söyleyeyim. Umarım ikna olur.

İyi akşamlar herkese,haftasonu kontrolümüz vardı yazamadım . ve cinsiyetimiz kesinleşti bir oğluş daha geliyor.11 haftada ikili testi yapan dr kıza benzetmişti.yanılmış madam :) bir oğlum var, geçen sene kaybettigim bebegimde erkekti, bu da erkek.burda okumuştum 2 erkekten sonra kız olmaz diye birisinin dr u demişti.Vardır Rabbimin bir bildigi saglikla gelsin de kuzum

Benim oğlumun adı miraç eşimin halası hep sen 29 ekimde doğum yapçaksın diosu 29 ekimde doğum yaptım aonra da tutturdu ismini ata koyun ben zaten miraç a karar wermiştim 2 isimde sevmiyorum kulağına okutalım kimleğe sadece miraç yazdıralım dedik kulağına miraç ata okundu en iyi si böyle yoksa işin içinden çıkılmaz

Maşallah canım gözün aydın. Saglikla kucagina alıp buyutmek nasip olsun insallah.
Bu arada bir tanidigimin 2 oglu vardi. Ardindan ikiz kızları oldu

Biz isim konusunda hiç sıkıntı yaşamadık.Önceden eşimle kararlaştırmıştık,inşallah onu koyacağız ben hayatta ve aile büyüklerinin isimlerinin koyulmasına karşıyım.Kız olursa kaynanam benim ismini koyarsınız diyordu,sanki güzel bir ismi varmış gibi “Seninkini koyana kadar,anneminkini koyarım,ne güzel ismi var “demiştim.Ondan sonra sustu

İlk 3 ay 2-3 saatte bir besleme yapılmalı gecede dahil

Eşimin de 2 ismi var ve ona da dedesinin adını koymuşlar. Çok eski bir isim. Aynı seyi yavruma yaşatacak şaşkın.
Kimligi çıkartmaya ben gidecegim diyor bi de.
Bende senin gibi söyleyeyim. Umarım ikna olur.
İnşallah canım benim eşimde kız olursa annesinin ismini koyma taraftarıydı ama kayınvalidem dediki ben daha hamile değildim, büyüklerin ismi konulan çocuklar yaramaz oluyo kaderide benziyo koymamak lazım dedi onu duydu vazgeçti allahtan :) eğer ailesinden biri koyma oğlum nasılsa senin ismin falan derse anca öyle fikri değişebilir bence.

İlk 3 ay 2-3 saatte bir besleme yapılmalı gecede dahil
Çocuk doktorumuz 20 günden sonra arayı 3-4 saate çıkarabilirsin dedi, ama ben 2 saate bir uyandırdım 40 güne kadar bıraksam zaten 3-4 saate kendi uyanacakken bi süre sonra 2 saate hatta daha sık uyanmaya başladı, tabiki sabaha kadar uyusun demiyorum zaten de uyuyan bebek var mıdır bilmiyorum bu arada sadece gece beslenmesinden bahsediyorum, gündüz bazen yarım saate bir emdiği oluyordu zaten ne zaman istese veriyorsun saate bakmaksızın

Anaa halada varya tutturdu diye isim koymak istiyor valla kandırmak gibimi diyim ne diyim ama kırılmasınlar diye kulağına okunması cidden mantıklı. İki isim bide soyisim çok uzun oluyor bence. Bizim soyisim baya uzun çünkü:)

Merhaba kizlar. Hamileliğin başından beri takip ediyorum konuyu,bugün bebişimizin cinsiyeti kesinleşince yazmak kısmet oldu. 5-6 sene önce kadinlar kulübünde zayflamaz gruplarında vardım, şimdi Haziran anneleri kısmet oldu. Hepinize kocaman merhaba.
14 haftalık gebeyim ben de. Hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız inşallah

Hoşgeldin aramıza ,hayırlı olsun,cinsiyetiniz ne ?

Ne zaman gitcen canım sen daha çok varmı doktor kız dediyse kızdır ama ya değişmez heralde:)
20 aralık canım bu akşam eşime dedim kızım kızım deme öğrenene kadar diye Adam kapıdan giriyor hanimiş benim kızım diye.. Valla doktordan çok o soktu aklıma bu cinsiyeti :))

Saglikla gelsin kuzularimiz cnm benim önceki doktorum iki oğlum var deyince bakmadan buda erkektir dedi ve evet oda erkekti 17 haftalık canli doğdu kaybettim.simdi 4. Gebeligim ama cinsiyeti hala öğrenemedim bakalım kıza dönecek mi bende sabırsızlıkla bekliyorum

Hoşgeldin aramıza ,hayırlı olsun,cinsiyetiniz ne ?
Hosbulduk . Gönlümden geçen kizdi, kız geliyor kısmetse. Zilli olacak sanırım. 14.haftaya yeni girdim, doktor , öksür, dedi ultrasondan bakarken, bizim zilli kız açtı hemen bacaklari. Sanırım ilerde de eteğini kapatmadan oturacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…