2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin paşa:) ne kadar çok erkek oldu burada maşallah

Canım hoşgeldin inşallah rahat ve güzel gecer2 hamileliğin . Cinsiyeti kızmış hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsin insallah

Ne şanslısın ya
Benim dr 16 dan evvel söylemiyor
Hayırlı olsun

20 aralık canım bu akşam eşime dedim kızım kızım deme öğrenene kadar diye Adam kapıdan giriyor hanimiş benim kızım diye.. Valla doktordan çok o soktu aklıma bu cinsiyeti :))
Kız devletten al bi randevu git hiçmi merak etmiyon benim 28 aralıktaydı randevum dayanamıcam diye önümüzdeki pazartesi devletten randevu aldım

hayirli olsun saglikla gelsin insallah

Bir de top gibi karın çıkıyor,benim önümde resmen küçük bir top var.Kalça ya da belde herhangi bir değişiklik yok,senin nasıl karnın ?
Dr kız dedi ama zaten alt göbeğim vardı şimdi biraz daha fazla çıktı anlıycagın tam nasıl bende anlamadım şimdilik

Kız devletten al bi randevu git hiçmi merak etmiyon benim 28 aralıktaydı randevum dayanamıcam diye önümüzdeki pazartesi devletten randevu aldım
Devlete gitmeyi düşünmüyorum canım. Eğer sabredemezsem kendi doktoruma da gidebilirim ama bekliyorum az kaldı zaten :))

merhaba benim doktorum kendi muayenesinde yapiyor kontrolleri ozelde de dogum yaptiriyor ama detayli icin direk universite hastanesini onerdi perinatoloji bolumune. Ben universite hastanesinde yaptircam randevumu aldim bile.

Ya bir de tecrübeli anneler göğüs ucu kremi konusunda yardım edermisiniz?1 ay önceden kullanmak gerekir mi ?Lansinosh arkadaşım da hiç fayda etmedi,15 gün oldu hala kanıyor.
Yara olacaksa oluyor bende hepsini kullandim ama oldu.en son annem ayva cekirdegini kaynatip jel haline gelince suruyordu da o biraz ehh istelik idare etti

Benim kendi soyadim ayni zamanda erkek ismi oldugundan esimin isim secme tavsiye etme durumu olmadi ne olacagi belli : )
Kiz olsaydi da ablasi koyacaktı müdahele etmeden ona birakmaya karar vermistik.
Ama kizim anne ruyamda kardesime erdem diye sesleniyordum diyor ne alaka bilemedim hic gecmeyen bir isim

Kızlar valla isim konusunda çok şanslıyım. Eşimin babası vefat etmiş. Ben hiç tanımadım Bi 5 sene falan olmuş sanırım. Ona rağmen babasının ismini koymak istemiyor. Hoş gerçi biz henüz cinsiyeti öğrenmedik ama erkek te olsa farketmez.
Tek şartı isim Türkçe olmalı. E tamam dedim ben de.. Cinsiyet belli olsun seçeriz yavaştan

kaynanamda dedi erkek olursa rüyanda gördüğünü koy.
bakalım erkek çıkarsa bulut,azad arasında gider geliriz büyük ihtimal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…