Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin paşa:) ne kadar çok erkek oldu burada maşallahİyi akşamlar herkese,haftasonu kontrolümüz vardı yazamadım . ve cinsiyetimiz kesinleşti bir oğluş daha geliyor.11 haftada ikili testi yapan dr kıza benzetmişti.yanılmış madam :) bir oğlum var, geçen sene kaybettigim bebegimde erkekti, bu da erkek.burda okumuştum 2 erkekten sonra kız olmaz diye birisinin dr u demişti.Vardır Rabbimin bir bildigi saglikla gelsin de kuzum
Merhaba kizlar. Hamileliğin başından beri takip ediyorum konuyu,bugün bebişimizin cinsiyeti kesinleşince yazmak kısmet oldu . 5-6 sene önce kadinlar kulübünde zayflamaz gruplarında vardım, şimdi Haziran anneleri kısmet oldu. Hepinize kocaman merhaba .
14 haftalık gebeyim ben de. Hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız inşallah
Ne şanslısın yaHosbulduk. Gönlümden geçen kizdi, kız geliyor kısmetse. Zilli olacak sanırım. 14.haftaya yeni girdim, doktor , öksür, dedi ultrasondan bakarken, bizim zilli kız açtı hemen bacaklari . Sanırım ilerde de eteğini kapatmadan oturacak .
Canım benim 2 hafta önce bitince doktor decavit yazmıştıKızlar folik asit kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Doktor bana 12.haftaya kadar kullan sonraKızlar folik asit kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Kız devletten al bi randevu git hiçmi merak etmiyon benim 28 aralıktaydı randevum dayanamıcam diye önümüzdeki pazartesi devletten randevu aldım20 aralık canım bu akşam eşime dedim kızım kızım deme öğrenene kadar diyeAdam kapıdan giriyor hanimiş benim kızım diye.. Valla doktordan çok o soktu aklıma bu cinsiyeti :))
Kızlar folik asit kaçıncı haftaya kadar kullandınız
ben 3 ay bıtene kadar kullandım 14. haftada denir ılacıyla elevit diye bi vitamine başladımKızlar folik asit kaçıncı haftaya kadar kullandınız
hayirli olsun saglikla gelsin insallahHosbulduk. Gönlümden geçen kizdi, kız geliyor kısmetse. Zilli olacak sanırım. 14.haftaya yeni girdim, doktor , öksür, dedi ultrasondan bakarken, bizim zilli kız açtı hemen bacaklari . Sanırım ilerde de eteğini kapatmadan oturacak .
Benim hala multivitaminimin içinde var. 16 haftayım.Kızlar folik asit kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Dr kız dedi ama zaten alt göbeğim vardı şimdi biraz daha fazla çıktı anlıycagın tam nasıl bende anlamadım şimdilikBir de top gibi karın çıkıyor,benim önümde resmen küçük bir top var.Kalça ya da belde herhangi bir değişiklik yok,senin nasıl karnın ?
Devlete gitmeyi düşünmüyorum canım. Eğer sabredemezsem kendi doktoruma da gidebilirim ama bekliyorum az kaldı zaten :))Kız devletten al bi randevu git hiçmi merak etmiyon benim 28 aralıktaydı randevum dayanamıcam diye önümüzdeki pazartesi devletten randevu aldım
Evet canım özel hastaneÖzel hastane mi canım
Amin inşallah canım yapcak şuanlık bişey malesefÇok üzüldüm vallaistediğin gibi doktor ve hastane bulman çok zor gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
merhaba benim doktorum kendi muayenesinde yapiyor kontrolleri ozelde de dogum yaptiriyor ama detayli icin direk universite hastanesini onerdi perinatoloji bolumune. Ben universite hastanesinde yaptircam randevumu aldim bile.Kızlar özele gidip detaylı ultrasonu devlette yaptırmayı düşünenler varmı? Burda detaylı ultrasonda iyi bi radyoloji uzmanı varmış benim doktorda onu öneriyor ama 300 tlye bakıyomuş muane ücretide 150 tl 450 lira vericem hem doktora hemde usg’ye. Acaba doktoruma gidip devlette yaptırmak istediğimi mi söylesem bilemedim devlet güzel bakarmı kafam çok karışık eşime söylesem direk doktorun önerdiğine gidelim boşver ne kadar tutarsa tutsun der ama bana fazla geldi nedense.
+Elevit’te de folic asit varben 3 ay bıtene kadar kullandım 14. haftada denir ılacıyla elevit diye bi vitamine başladım
Yara olacaksa oluyor bende hepsini kullandim ama oldu.en son annem ayva cekirdegini kaynatip jel haline gelince suruyordu da o biraz ehh istelik idare ettiYa bir de tecrübeli anneler göğüs ucu kremi konusunda yardım edermisiniz?1 ay önceden kullanmak gerekir mi ?Lansinosh arkadaşım da hiç fayda etmedi,15 gün oldu hala kanıyor.
12.haftada multivitamine gectim ama tabi yine icinde az olsada varKızlar folik asit kaçıncı haftaya kadar kullandınız
kaynanamda dedi erkek olursa rüyanda gördüğünü koy.Rüyada görülen isimlerin koyulması doğruymuş aslında ama ben hamile olduğumdan beri hamilelikle ilgili bir rüya bile görmedim çok ilginçtirki. Ama bulut bizimde içimize en sinen isim oldu odasınıda bulut konseptli yaparız diye düşündüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?