2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
merhaba benim doktorum kendi muayenesinde yapiyor kontrolleri ozelde de dogum yaptiriyor ama detayli icin direk universite hastanesini onerdi perinatoloji bolumune. Ben universite hastanesinde yaptircam randevumu aldim bile.
Bende devlette yaptırıcam sanırım Pazartesi için randevu aldım şimdi doktora sorucam bi bakalım ne dicek.

Odana gireceksin musadenizle emzirecegim diye.ee bebekte dakikada emmiyor micmic yavas yavas takil yarim saat 40 dakika odanda.

Kızlar Eylül ayında hamile kalanların “erkek bebeklerinin olma olasılığı daha yüksekmiş.Hemen hemen hepimiz de eylül ayında hamile kaldık Tuğçe Işınsu bir tv programında söylemişti
Ya ben bu cinsiyet takvimlerinde sata gore bakinca tabi 29 agustos yazdigimda agustosta hamile kalmisim gibi sonuc kiz diyordu 1 eylul yazinca eylulde hamile kaldigimdan erkek diyordu dogruymus demek : )

Ne şanslısın ya
Benim dr 16 dan evvel söylemiyor
Hayırlı olsun
İki farklı doktora gitmiştim. Geçen hafta ikili testte kız büyük ihtimalle dedi, bugün de başka doktor kesin kız, üçlü çizgisi göründü sen oksurunce dedi. Zaten cinsiyetleri belli artık iyice. İlk başta kızin da, erkeğin de tomurcuk şeklinde ama artık 14.haftada ayrım var.Kemik yapısından da anlıyorlar. İçine doğan ne? Benim tam tersi doğmuştu

Çok teşekkur ederim, cinsiyetten de önce önemli olan sağlıklı olmaları. İkili test insanı önemli oranda rahatlatıyor. Senin bebisin cinsiyet ne?

Önceden tıklım tıklım olurdu içerisi çok çok iyi oldu böyle olması doktor sadece seninle ilgileniyo çok şükür bu arada hangi doktora gittin
Internet üzerinden araştırmadan almıştım randevuyu hüseyin özyurt muane olmuştum canım kalbini orda dinlemiştik

kaynanamda dedi erkek olursa rüyanda gördüğünü koy.
bakalım erkek çıkarsa bulut,azad arasında gider geliriz büyük ihtimal :)
Ben de kızımın 2.adini kısmetse bulut koyucam. Kızlık soyadım Bulut, hala kullanıyorum. Kızım da kullansın. Azad yerine bence Bulut daha hoş

Maşallah canım gözün aydın. Saglikla kucagina alıp buyutmek nasip olsun insallah.
Bu arada bir tanidigimin 2 oglu vardi. Ardindan ikiz kızları oldu
Teşekkür ederim canım amin.Bende ikiz olsun çok istemiştim kısmet :) doğru örnekleri var aslında olmaz diye kesin bir çizgi yok hayırlısı.

Sen mi yazmıştın cnm?Tesekkür ederim hayırlısı hakkında bence kızdır :) ögrenince yaz bizede

Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin paşa:) ne kadar çok erkek oldu burada maşallah
Sagolasın canım evet erkekler çogunlukta nüfusun dengesi bozulcak bu sene.

Benim eşimin adı oğuzhan ben de oğuz kaan ismini çok seviyorum açıkçası düşündüğüm isimler arasında
Bir de isim bakarken dağhan ın anlamı oğuzhanın oğlu demekmiş bunu görünce de bi mest oldu eşim bu iki isim olabilir belki, ayrıca batu mert ege kerem bunlrda fena değiller ama bakalm daha net bişey yok

Uyuyunca uyuyanlar varda uyutmamak lazım :)) gündüz dediğin gibi bı süreden sonra ihh dese meme verir hale geliyorsun biz bı sure kuvezde kaldık orda 3 saatte birdi sonrasında da 3 ay o şekilde devam edin demişlerdi gece saat kurup kalktım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…