Folik asiti 2. Ayda bıraktım ama doktor demir hapı verdi içinde folik asit te varKızlar folik asit kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Benim erkek ama kararmadi.azcik bile rengi degismedi ki cok acik pembedir.kizimda ilk aylarda hemen karatmisti meselaKızlar erkek bebeklerde göğüs ucu kararırmiş cinsiyeti erkek olan ve kararan var mı yada cinsiyet kız ve göğüsler de kararma olan merak ettim
Hadi su gibi geçsin inşallah zaman :))Devlete gitmeyi düşünmüyorum canım. Eğer sabredemezsem kendi doktoruma da gidebilirim ama bekliyorum az kaldı zaten :))
Kızlar arkadaşımın bebeği oldu demiştim.Ona bohçasını hazırlıyorum.Elbiseyi ben ördüm ,bodyleri ben süsledim
Bende devlette yaptırıcam sanırım Pazartesi için randevu aldım şimdi doktora sorucam bi bakalım ne dicek.merhaba benim doktorum kendi muayenesinde yapiyor kontrolleri ozelde de dogum yaptiriyor ama detayli icin direk universite hastanesini onerdi perinatoloji bolumune. Ben universite hastanesinde yaptircam randevumu aldim bile.
Odana gireceksin musadenizle emzirecegim diye.ee bebekte dakikada emmiyor micmic yavas yavas takil yarim saat 40 dakika odanda.Ben sen muhtemelen öyle yapacağım. Bizim eve gelenlere de kapı girişinde rütbe takıyorlar, herkes yeni gelin gibi bir koltuğa kurulup hizmet bekliyorbeni düşündüren bir diğer nokta da mahremiyetimi koruma isteğim. Bu konuda fazlasıyla çekingenim, bilmiyorum belki Doğum sonrası önemsemem bu kadar ama ben onların yanında bebeğimi emzirmek filan istemiyorum mesela. Genelde şahit oluyorum yeni doğum yapanlarda herkes oturup izliyor yok doğru tutuyor musun yok çenesini destekle filan ben istemiyorum öyle şeyler ama nasıl mücadele ederim bir fikrim yok henüz, hiç görmesem bile hastaneye bebek görmeye gelecekler neticede. Ooof of
Ya ben bu cinsiyet takvimlerinde sata gore bakinca tabi 29 agustos yazdigimda agustosta hamile kalmisim gibi sonuc kiz diyordu 1 eylul yazinca eylulde hamile kaldigimdan erkek diyordu dogruymus demek : )Kızlar Eylül ayında hamile kalanların “erkek bebeklerinin olma olasılığı daha yüksekmiş.Hemen hemen hepimiz de eylül ayında hamile kaldıkTuğçe Işınsu bir tv programında söylemişti
12.haftanin sonuna kadar kullandım ben, doktor öyle dedi yani.Kızlar folik asit kaçıncı haftaya kadar kullandınız
İki farklı doktora gitmiştim. Geçen hafta ikili testte kız büyük ihtimalle dedi, bugün de başka doktor kesin kız, üçlü çizgisi göründü sen oksurunce dedi. Zaten cinsiyetleri belli artık iyice. İlk başta kızin da, erkeğin de tomurcuk şeklinde ama artık 14.haftada ayrım var.Kemik yapısından da anlıyorlar. İçine doğan ne? Benim tam tersi doğmuştuNe şanslısın ya
Benim dr 16 dan evvel söylemiyor
Hayırlı olsun
Hepimizin bebişi insallinsaglucakla gelsin, teşekkür ederimhayirli olsun saglikla gelsin insallah
Çok teşekkur ederim, cinsiyetten de önce önemli olan sağlıklı olmaları. İkili test insanı önemli oranda rahatlatıyor. Senin bebisin cinsiyet ne?Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin paşa:) ne kadar çok erkek oldu burada maşallah
Canım hoşgeldin inşallah rahat ve güzel gecer2 hamileliğin . Cinsiyeti kızmış hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsin insallah
Internet üzerinden araştırmadan almıştım randevuyu hüseyin özyurt muane olmuştum canım kalbini orda dinlemiştikÖnceden tıklım tıklım olurdu içerisi çok çok iyi oldu böyle olması doktor sadece seninle ilgileniyo çok şükür bu arada hangi doktora gittin
Ben de kızımın 2.adini kısmetse bulut koyucam. Kızlık soyadım Bulut, hala kullanıyorum. Kızım da kullansın. Azad yerine bence Bulut daha hoşkaynanamda dedi erkek olursa rüyanda gördüğünü koy.
bakalım erkek çıkarsa bulut,azad arasında gider geliriz büyük ihtimal :)
Teşekkür ederim canım amin.Bende ikiz olsun çok istemiştim kısmet :) doğru örnekleri var aslında olmaz diye kesin bir çizgi yok hayırlısı.Maşallah canım gözün aydın. Saglikla kucagina alıp buyutmek nasip olsun insallah.
Bu arada bir tanidigimin 2 oglu vardi. Ardindan ikiz kızları oldu
Sen mi yazmıştın cnm?Tesekkür ederim hayırlısı hakkında bence kızdır :) ögrenince yaz bizedeSaglikla gelsin kuzularimiz cnm benim önceki doktorum iki oğlum var deyince bakmadan buda erkektir dedi ve evet oda erkekti 17 haftalık canli doğdu kaybettim.simdi 4. Gebeligim ama cinsiyeti hala öğrenemedim bakalım kıza dönecek mi bende sabırsızlıkla bekliyorum
Sagolasın canım evet erkekler çogunlukta nüfusun dengesi bozulcak bu sene.Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin paşa:) ne kadar çok erkek oldu burada maşallah
Bu gidisle geleceği yok bebişinOooo bebıısss seveceksın ne guzelll
Allahım decavit berbat bişey kokusu beni mahvediyo doktor yazdı ama 1 kere atabildim sadece içemedim devamınıCanım benim 2 hafta önce bitince doktor decavit yazmıştı
Sağol canım benim :) evet ya tutturdu kendi ismimi koyucaz diye olmaz diyorum ikinizin ismi aynı olurmu hiç yok. Artık baktım adam ciddi ciddi küsücek kulağına okunsun madem senin ismin dedim napıyım kimlikte yazmıcak ama eşimin ismini kulağına okuncak allah izin verirse :))
Keçi Sütü evet ama keçi peyniri verebılıyoruz görmüşken yazayım dedımKızlar kaydedin,ilerde lazım olacak
Uyuyunca uyuyanlar varda uyutmamak lazım :)) gündüz dediğin gibi bı süreden sonra ihh dese meme verir hale geliyorsun biz bı sure kuvezde kaldık orda 3 saatte birdi sonrasında da 3 ay o şekilde devam edin demişlerdi gece saat kurup kalktım hepÇocuk doktorumuz 20 günden sonra arayı 3-4 saate çıkarabilirsin dedi, ama ben 2 saate bir uyandırdım 40 güne kadar bıraksam zaten 3-4 saate kendi uyanacakken bi süre sonra 2 saate hatta daha sık uyanmaya başladı, tabiki sabaha kadar uyusun demiyorum zaten de uyuyan bebek var mıdır bilmiyorum bu arada sadece gece beslenmesinden bahsediyorum, gündüz bazen yarım saate bir emdiği oluyordu zaten ne zaman istese veriyorsun saate bakmaksızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?