Ewet anne babayı geçtim halası bide oldum olası 2 ismi sevmemişimdir eşiminde iki ismi var ilkini kullanmıyor iş yerinde denk gelmiş biri ilk ismiyle seslenmiş bakmamış bile okadar benimseyememiş ismini sresmi dairelerdede ilk isimle hitap ediliyor çok tuhaf geliyor duyuncaAnaa halada varya tutturdu diye isim koymak istiyorvalla kandırmak gibimi diyim ne diyim ama kırılmasınlar diye kulağına okunması cidden mantıklı. İki isim bide soyisim çok uzun oluyor bence. Bizim soyisim baya uzun çünkü:)
Aa nasıl denk gelmiş anlamı :) bence dağhan olabilir anlamlı sizin için:)Benim eşimin adı oğuzhan ben de oğuz kaan ismini çok seviyorum açıkçası düşündüğüm isimler arasında
Bir de isim bakarken dağhan ın anlamı oğuzhanın oğlu demekmiş bunu görünce de bi mest oldu eşimbu iki isim olabilir belki, ayrıca batu mert ege kerem bunlrda fena değiller ama bakalm daha net bişey yok
Çok hoş canim ya anlamının açıklaması.Benim eşimin adı oğuzhan ben de oğuz kaan ismini çok seviyorum açıkçası düşündüğüm isimler arasında
Bir de isim bakarken dağhan ın anlamı oğuzhanın oğlu demekmiş bunu görünce de bi mest oldu eşimbu iki isim olabilir belki, ayrıca batu mert ege kerem bunlrda fena değiller ama bakalm daha net bişey yok
Eşim annesinin babasinin adını koymayı düşünüyor. Kayinvalidem de hayatta gıkını çıkarmaz. Artik alttan girip üsten çıkıp halledecegim bu durumu.İnşallah canım benim eşimde kız olursa annesinin ismini koyma taraftarıydı ama kayınvalidem dediki ben daha hamile değildim, büyüklerin ismi konulan çocuklar yaramaz oluyo kaderide benziyo koymamak lazım dedi onu duydu vazgeçti allahtan :) eğer ailesinden biri koyma oğlum nasılsa senin ismin falan derse anca öyle fikri değişebilir bence.
yiğit ve azadı rüyamda gördüm canım aklımda yoktu :) o yüzden koyabilirim bir işaret diye düşünüyorumBen de kızımın 2.adini kısmetse bulut koyucam. Kızlık soyadım Bulut, hala kullanıyorum. Kızım da kullansın. Azad yerine bence Bulut daha hoş
Onunda vay canına zaten demiEşim annesinin babasinin adını koymayı düşünüyor. Kayinvalidem de hayatta gıkını çıkarmaz. Artik alttan girip üsten çıkıp halledecegim bu durumu.
Ayyy hiç sormaOnunda vay canına zaten demibence birinin ismi konulduğu zaman huyu veya kaderi çekiyo gerçekten.
Yok canım, ki doktorada sordum nub teorisini inanmayın öyle şeylere diyip güldü :)canım sana nub yapılmışmıydı :)
Yok canım, ki doktorada sordum nub teorisini inanmayın öyle şeylere diyip güldü :)canım sana nub yapılmışmıydı :)
Vallaha canım doğrudur benim doktor pek inanmıyor öyle şeylere galiba :)canım ben nub teorisini bizzat doktordan dinledim :) aşağı doğru çıkıntısı var büyük ihtimal kız demişti birine. bunu videoda izledim. ve biz böyle tahmin yürütüyoruz demişti :)
Sağol canım benimHayırlı olsun canım bende bu gittiğimde video çekicem eşinede bian önce kavuşursum
Amin inşallah canımGözün aydın canım❤
Saglikla kucagina alacaksin insallah.
Allah razı olsun canımHayırlısı olsun inşallah kuzum gözün aydın
Ben bugün devlete kayit actirmaya gittim baktilar 11+2 olmus ikili icin daha ufak dediler 54 mm ne oyle birsey olmasi gerekiyormus en az 1 haftaya gel yapalim dediler ama ben ozele gidicem seni de yeniden cagirabilir evet. Bende ilaci birakmaya calisiyorum artik sadece geceleri bulaniyor benim seninde insallah azalma olur kuzum ya benimde insallah tam.olarak biter. Bende de düsük tansiyon vardi bulantidan yiyemezken cok rahatsiz oluyordum simdi biraz yiyebildigim icin o kadar etkilemiyor. Sen de bulantidan yiyip icemiyorsan o etkiliyodur tansiyonunu canimGittim bugün canım işe. Çok zor geçti. İki kere gözüm karardı. Bende düşük tansiyon var. Tansiyon ölçümlerim hep düşük çıkıyor. Bant pek işe yaramıyo canım ya bulandı tüm gün. Yani bence de mantıklı olan 12 de yapmak bence doktor beni yine çağıracak hissediyorum :)
Hep öyle olmazmi zaten ben de ikiliyi bekliyorum heyecanla :))Kız zaman geçmiyor gün 24 saat ya şu sıralar 72 falan oldu
Canim iki isim koysan bi onlarin istedigi bir senin istedigin gibi gerci buna da karisilir mi ya isimleri güzelmi hosuna gidiyormu ya da sevip anlasiyormusun bari ?Ayyy hiç sorma
Bir arkadasım bu isim mevzusu yüzünden erken dogum yapti.
Ortak yolu bulacagiz insallah.
Ooo ne güzel isimler düsünülmüs oğuz kaan.baya güzelmis bence ege ismini esim cok seviyor ben bi bunlarin icinde batuyu sevemedim niyeyse diğerlerinin yaninda sönük.kalmis o:))Benim eşimin adı oğuzhan ben de oğuz kaan ismini çok seviyorum açıkçası düşündüğüm isimler arasında
Canim ilk 3 ayini atlatmissin cok şukur bundan sonra birsey olmaz Allahin izniyle benim.ilk hamileligim.ama biz de korkuyor tedirgin oluyoruz birsey degismiyor sebep arastirildi mi onlem alindimi peki ?Daha önceden bebek kaybı yaşayanımız var mı aramızda? Benim iki kayıbım var ve bugün içime kurt düştü iyimi herşey yolunda mı ki diye endişe dolu geçiyor 3. Hamileliğim
bebeğimi çok merak ediyorum her kontrol yüreğim ağzımda gidiyorum doktorun ağzının içine bakıyorum herşey yolunda demesi için
Bu gümüs kapak mi deniyor tam bilmiyorum ama herkes deli gibi onu öneriyor. Bu konuda hayat kurtariyor dediler ben onu almayi dusunmustum bir bilginiz varmi ?Yara olacaksa oluyor bende hepsini kullandim ama oldu.en son annem ayva cekirdegini kaynatip jel haline gelince suruyordu da o biraz ehh istelik idare etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?