2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aklında birsey yok mu ? Fikir olsun :))

Hem soyadi koy hem erdem koy ozaman bence :) uyuyorsa yanyana tabi

Bir paşa haberi daha maşallah hic kız yok neredeyse grupta :))

merhabaaa

göğüs yarası oluşmaması için ben emzirmeden karbonatlı su ile silerdim
emzirdikten sonra da Lansinoh krem sürerdim

ilk günler elbette ucu acıdı ama yaram olmadı elhamdülillah
her emzirmede yaptım acısı geçene kadar
bebeği emzirdikçe göğüs ucunuz çıkacak ve alışacak göğsünüz
umarım kolayca atlatılır bu süreç de

Karbonatli suyla silip direk emziriyormuydunuz karbonat bebise zarar vermezmi ? Nasil oluyor ? Bilmedigimden soruyorum

Karbonatli suyla silip direk emziriyormuydunuz karbonat bebise zarar vermezmi ? Nasil oluyor ? Bilmedigimden soruyorum
sürüp sildirirdim suyu
sonra emzirirdim
o zamanlar bebeğin ağzındaki pamukçuk oluşumunu engellediğini de duymuştum
ama sulu sulu vermiyordum memeyi bebeğe canım

sürüp sildirirdim suyu
sonra emzirirdim
o zamanlar bebeğin ağzındaki pamukçuk oluşumunu engellediğini de duymuştum
ama sulu sulu vermiyordum memeyi bebeğe canım
Bir yerde daha okumustum bunun cok iyi geldigini canim orda soramamistim sana kısmet oldu tesekkur ederim canim boyle bilgiler acemiler icin altin degerinde

Canım benim 4 gebeliğim. İlki doğduktan 9 ay sonra vefat etti. Diğer ikisi peşpeşe kimyasal ve düşükle sonuçlandı. İçini ferah tut rabbine sığın dua et

Aa nasıl denk gelmiş anlamı :) bence dağhan olabilir anlamlı sizin için:)
Evet canım hatta eşim o günden beri dağhan geliyor diyip duruyor bakalım artık
Çok hoş canim ya anlamının açıklaması.
Ayrıcı party resimleriniz muazzam bunu da ayrıca belirtmek isterim.
Çookk teşekkürler kuzum
Ooo ne güzel isimler düsünülmüs oğuz kaan.baya güzelmis bence ege ismini esim cok seviyor ben bi bunlarin icinde batuyu sevemedim niyeyse diğerlerinin yaninda sönük.kalmis o:))
Oğuz kaan benimde çok sevdiğim bi isim eşimle aynı olmasıda hoşuma gidiyor açıkçası bakalım artık

All

Allahım decavit berbat bişey kokusu beni mahvediyo doktor yazdı ama 1 kere atabildim sadece içemedim devamını
Derin bir nefes al Agzına attığın anda nefes alma ve hemen su iç kokuyu hissetmessin bende kokusuna dayanamıyorum miğdem bulanıyor böyle içiyorum tatlım

En yakin arkadasim bu ay dogum yapti oda bu ismi koydu isimleriyle yasasinlar saglikla gelsinler insallah
Ay ne güzel maşallah isimlerine sahip çıksınlar biz anne baba olarak çocuklarımızın eğitimi ve ilgisi sevgisi dışında en önemli şey onlara güzel bi isim bırakmak bunu layığı ile yapabilenlerden olalım InşAllah

Derin bir nefes al Agzına attığın anda nefes alma ve hemen su iç kokuyu hissetmessin bende kokusuna dayanamıyorum miğdem bulanıyor böyle içiyorum tatlım
Zaten yazarken doktorum tembihlemişti bunu kullanamazsan devit 3 damlana devam edebilirsin diye. Muanemde tartısı 1.5 kilo fazla ölçüyormuş üstümdeki kıyafetlerle de 3 kilo almış göründüm 1 kilo aldığım halde 3 kilo gibi kabul etti doktorum dikkatli ol dedi. Eve gelip decaviti attım aninda çıkarmaya başladım heralde doktor bana bu hapı zayıflayayım diye verdi dedim hapı attıktan sonra o kokusu ağzımdan asla geçmedi afedersin idrarım dahi o koku vardı çok su ictigim halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…