Bulut en begendiğim isimlerden :))kaynanamda dedi erkek olursa rüyanda gördüğünü koy.
bakalım erkek çıkarsa bulut,azad arasında gider geliriz büyük ihtimal :)
Aklında birsey yok mu ? Fikir olsun :))Kızlar valla isim konusunda çok şanslıyım. Eşimin babası vefat etmiş. Ben hiç tanımadım Bi 5 sene falan olmuş sanırım. Ona rağmen babasının ismini koymak istemiyor. Hoş gerçi biz henüz cinsiyeti öğrenmedik ama erkek te olsa farketmez.
Tek şartı isim Türkçe olmalı. E tamam dedim ben de.. Cinsiyet belli olsun seçeriz yavaştan
Hem soyadi koy hem erdem koy ozaman bence :) uyuyorsa yanyana tabiBenim kendi soyadim ayni zamanda erkek ismi oldugundan esimin isim secme tavsiye etme durumu olmadi ne olacagi belli : )
Kiz olsaydi da ablasi koyacaktı müdahele etmeden ona birakmaya karar vermistik.
Ama kizim anne ruyamda kardesime erdem diye sesleniyordum diyor ne alaka bilemedim hic gecmeyen bir isim
9.haftamda doktorum multivitamin verdi onun icinde oldugundan biraktirdi. Hamilelikten 3 4 ay once kullanmaya baslamistim ben canimKızlar folik asit kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Yaaa yenir ki oHosbulduk. Gönlümden geçen kizdi, kız geliyor kısmetse. Zilli olacak sanırım. 14.haftaya yeni girdim, doktor , öksür, dedi ultrasondan bakarken, bizim zilli kız açtı hemen bacaklari . Sanırım ilerde de eteğini kapatmadan oturacak .
Bir paşa haberi daha maşallah hic kız yok neredeyse grupta :))İyi akşamlar herkese,haftasonu kontrolümüz vardı yazamadım . ve cinsiyetimiz kesinleşti bir oğluş daha geliyor.11 haftada ikili testi yapan dr kıza benzetmişti.yanılmış madam :) bir oğlum var, geçen sene kaybettigim bebegimde erkekti, bu da erkek.burda okumuştum 2 erkekten sonra kız olmaz diye birisinin dr u demişti.Vardır Rabbimin bir bildigi saglikla gelsin de kuzum
Allah yardımcısı olsun canım...Bu gidisle geleceği yok bebişin
Dün geceden bu yana 2 cm açıklığı var , sancı da yok. Hastane yatış verdi. Allah yardımcısı olsun .
En yakin arkadasim bu ay dogum yapti oda bu ismi koydu isimleriyle yasasinlar saglikla gelsinler insallahBizimde muhammed alp olucak InşAllahisimleri ile yaşasınlar InşAllah
Karbonatli suyla silip direk emziriyormuydunuz karbonat bebise zarar vermezmi ? Nasil oluyor ? Bilmedigimden soruyorummerhabaaa
göğüs yarası oluşmaması için ben emzirmeden karbonatlı su ile silerdim
emzirdikten sonra da Lansinoh krem sürerdim
ilk günler elbette ucu acıdı ama yaram olmadı elhamdülillah
her emzirmede yaptım acısı geçene kadar
bebeği emzirdikçe göğüs ucunuz çıkacak ve alışacak göğsünüz
umarım kolayca atlatılır bu süreç de
sürüp sildirirdim suyuKarbonatli suyla silip direk emziriyormuydunuz karbonat bebise zarar vermezmi ? Nasil oluyor ? Bilmedigimden soruyorum
Bir yerde daha okumustum bunun cok iyi geldigini canim orda soramamistim sana kısmet oldu tesekkur ederim canim boyle bilgiler acemiler icin altin degerindesürüp sildirirdim suyu
sonra emzirirdim
o zamanlar bebeğin ağzındaki pamukçuk oluşumunu engellediğini de duymuştum
ama sulu sulu vermiyordum memeyi bebeğe canım
ben çok faydasını görmüştümBir yerde daha okumustum bunun cok iyi geldigini canim orda soramamistim sana kısmet oldu tesekkur ederim canim boyle bilgiler acemiler icin altin degerinde
Canım benim 4 gebeliğim. İlki doğduktan 9 ay sonra vefat etti. Diğer ikisi peşpeşe kimyasal ve düşükle sonuçlandı. İçini ferah tut rabbine sığın dua etDaha önceden bebek kaybı yaşayanımız var mı aramızda? Benim iki kayıbım var ve bugün içime kurt düştü iyimi herşey yolunda mı ki diye endişe dolu geçiyor 3. Hamileliğim
bebeğimi çok merak ediyorum her kontrol yüreğim ağzımda gidiyorum doktorun ağzının içine bakıyorum herşey yolunda demesi için
Demekki değişkenlik yapıyomuşBenim erkek ama kararmadi.azcik bile rengi degismedi ki cok acik pembedir.kizimda ilk aylarda hemen karatmisti mesela
Evet canım hatta eşim o günden beri dağhan geliyor diyip duruyor bakalım artıkAa nasıl denk gelmiş anlamı :) bence dağhan olabilir anlamlı sizin için:)
Çookk teşekkürler kuzumÇok hoş canim ya anlamının açıklaması.
Ayrıcı party resimleriniz muazzam bunu da ayrıca belirtmek isterim.
Ooo ne güzel isimler düsünülmüs oğuz kaan.baya güzelmis bence ege ismini esim cok seviyor ben bi bunlarin icinde batuyu sevemedim niyeyse diğerlerinin yaninda sönük.kalmis o:))
Derin bir nefes al Agzına attığın anda nefes alma ve hemen su iç kokuyu hissetmessin bende kokusuna dayanamıyorum miğdem bulanıyor böyle içiyorum tatlımAll
Allahım decavit berbat bişey kokusu beni mahvediyo doktor yazdı ama 1 kere atabildim sadece içemedim devamını
Ay ne güzel maşallah isimlerine sahip çıksınlarEn yakin arkadasim bu ay dogum yapti oda bu ismi koydu isimleriyle yasasinlar saglikla gelsinler insallah
Zaten yazarken doktorum tembihlemişti bunu kullanamazsan devit 3 damlana devam edebilirsin diye. Muanemde tartısı 1.5 kilo fazla ölçüyormuş üstümdeki kıyafetlerle de 3 kilo almış göründüm 1 kilo aldığım halde 3 kilo gibi kabul etti doktorum dikkatli ol dedi. Eve gelip decaviti attım aninda çıkarmaya başladım heralde doktor bana bu hapı zayıflayayım diye verdi dedimDerin bir nefes al Agzına attığın anda nefes alma ve hemen su iç kokuyu hissetmessin bende kokusuna dayanamıyorum miğdem bulanıyor böyle içiyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?