2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İlk haftalar aşırı erkek doğuyordu
Son 2-3 haftadır kıza döndüm :)

Evet maalesef kötü kokuyor ama ben zorla içmeye çalişiyom. Sende meyve veya buzlu cam şekerler olur ya ekşili falan sonrasında onlardan birtane ağzına at belki iyi gelir

Tahmin ettiydim bence de daha erken çünkü. Benim geç döllenme ya sata göre hesapladı ondan gel dedi sanırım ama sonuç çıkmaz böyle bence. Durumunun hafiflemesine çok sevindim canım. Haklısın belki ondan artık gözlerim kararıyor. Normal yiyip içemiyorum hala. Dün eve geldim zaten normalde asla olmaz bi uyumuşum vücut yorulmuş gece uyandım. Sonra ağrılar geri geldi bu sefer gece ayaktaydım :)))

Günaydın kızlar..

İsim koyma hakkının ilk olarak annede olduğunu düşünüyorum. Annenin koymak istemediği ismi koyma konusunda ısrar edenleri anneyi bunaltıp üzenleri kınıyorum.

Bende oğluma iki isim koydum ilk ismi babasının ismi ( hamileyken çok dua etmiştim babasına benzesin diye gerçekten yok böyle bir benzerlik :) )biz ikinci ismi kullanıyoruz, ama ilk ismini de biliyor. Okulda herhangi bir karışıklık yaşamıyoruz.

Hepimizin var canim
Benim 2
Senin de vr
Baskasinin 4
ama konusunu açtıkça moral bozuluyor
Ama artik güzel seyleeden konusalim
faydalı olabilecek bilgiler paylaşalım
Dedigin korku hepimizde var merak etme
İyiddusun

Kızlar kilo alamıyorum ben sizde durumlar nasıl 12 hafta daha hiç alamadım bulantım da Yok şükür ama kilo alamıyorum iyi mi kötü mü bilemiyorum

Kızlar kilo alamıyorum ben sizde durumlar nasıl 12 hafta daha hiç alamadım bulantım da Yok şükür ama kilo alamıyorum iyi mi kötü mü bilemiyorum
şu an için kilo almamak güzel bence.. ben 2 kilo aldım. ama burda hiç kilo almayan da var 6 kilo alan da var. biraz bünye ve beslenme tipiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.. sağlıklı ve düzenli beslenip kilo almıyorsan bu çok güzel

naçizane bu konuda fikrimi paylaşmak isterim. ikili tarama yaptırdınız diyelim.ve sonuç yüksek riskli grupta çıktı. bebeğinizi aldırma/aldırmama kararı size aittir. eğer ikili testte riskiniz yüksek çıkarsa amniyosentez ile sonuç netleştirilir, bebeğiniz down sendromlu veya değil şeklinde size kesin bilgi verilir. amniyosentez sonucu bebeğini downlu olduğu kesinleşirse yine de bebeğinizi aldırmak zorunda değilsiniz. ama bebek downluysa ve bunu doğduğunda öğrenirseniz daha kolay mı olacak zannediyorsunuz? bence kesinlikle hayır. bu bebeklerin bakımı ve eğitimi çok özen istiyor. bunlarla ilgili bilgi sahibi olmuş olacak ve daha iyi hazırlanabileceksiniz. doktorun sizinle tartışması hiç hoş değil tabi. bu testi yapıp yaptırmamak sizin kararınız tabi ki. ama yaptırmanızın sizin açınızdan hiçbir sakıncası yok. karar size kalmış.

seni 20.haftadan sonra da dinlemek isterim:) aniden alıyorsun. ben de o dönemde almamıştım kilo. şimdi 20. haftadayım. göbüş ilerde yol alıyorum, ceketlerim bile dar gelmeye başladı.

Rahim genişlediği için oluyor o hisler. 20. Haftadan önce bebeğin rahim duvarına çarpacak kadar kas gücü olmuyormuş. @Slnselinsln
ben yeni yeni hissetmeye başladım. özellikle akşamları otururken ve sırtüstü yatarken oluyor. bir iki kez pıt pıt vuruyor:)barsak hareketi değil çünkü daha üstte, göbek deliği civarında oluyor hareketler:)

O haftalarda zaten kilo alınmaması gerekiyor.. ben de hiç kilo almadım 1,5 kilo vermiştim onun 1 kilosu geri geldi sonra hep sabit kaldı.. doktor normal dedi gelişimi de iyi çok şükür.. hiç karnım yok herkesin vücut tipi bünye farklı önemli olan bebişler sağlıklı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…