- 3 Kasım 2018
- 178
- 167
- 18
- 38
Ben giderim bebeğimle de o da peşimden gelirse şaşırmam. Mahremiyet saygısı olmayan biri maalesef. Evime geldiği zamanlarda defalarca kapısını kapattığım odalara girip incelediğini gördüm. Yakalanınca da aaa kızım bu odaya böyle mi yaptınız şöyle mi yaptınız. Artık en kötü ihtimal dediğini yapıp odanın kapısını kilitlerimOdana gireceksin musadenizle emzirecegim diye.ee bebekte dakikada emmiyor micmic yavas yavas takil yarim saat 40 dakika odanda.
ye ekşiyi doğur ayşeyi derler bide :-Dİkisinde de ekşi yedim ikisi de erkek :)
İster canım ben daha erken yaptırmıştım hatta . İdrar ve kanda detaylı olarak bakıyorlar herşey açlık Şekeri,tiroid vs gibi önemli bunlar . Sağlık ocağımdan yaptırabiliyorsun :)Herkese merhaba. Ben de 12. haftamdayım. Aşırı mide bulantısından 3 kilo verdim şu ana kadar.
Haftaya Salı doktor randevum var, özel hastaneye gidiyorum. Tecrübeli arkadaşlar doktor benden bu haftada herhangi bir idrar,kan vs testi ister mi? İsteyecekse eğer devlette Cuma günü yaptırmak istiyorum. Bilenler cevap yazarsa çok mutlu olurum.
Bilmem. Kızlardan nehir, Nil isimlerini severimAklında birsey yok mu ? Fikir olsun :))
Kan tahlilleri önceden yapılmış olması lazımdı. 12.haftada ikili test yaptırabilirsinizHerkese merhaba. Ben de 12. haftamdayım. Aşırı mide bulantısından 3 kilo verdim şu ana kadar.
Haftaya Salı doktor randevum var, özel hastaneye gidiyorum. Tecrübeli arkadaşlar doktor benden bu haftada herhangi bir idrar,kan vs testi ister mi? İsteyecekse eğer devlette Cuma günü yaptırmak istiyorum. Bilenler cevap yazarsa çok mutlu olurum.
Kızlar kilo alamıyorum ben sizde durumlar nasıl 12 hafta daha hiç alamadım bulantım da Yok şükür ama kilo alamıyorum iyi mi kötü mü bilemiyorum
Rica ederim canım sağlıklı olsunlar da dediğin gibi gerisi önemli değil . Benim daha belli değil devlete gittiğimde 14+3 du söylemedi 10 gün sonra gene gidicem o zaman 16 yi geçmiş olucam söyler ler inşallah artıkÇok teşekkur ederim, cinsiyetten de önce önemli olan sağlıklı olmaları. İkili test insanı önemli oranda rahatlatıyor. Senin bebisin cinsiyet ne?
All
Allahım decavit berbat bişey kokusu beni mahvediyo doktor yazdı ama 1 kere atabildim sadece içemedim devamını
Ben de aynı durumdayim. Kontrol gunleri uyuyamiyorum bile stresten dr a soyledim. Ben buraya heyecandan cok stresle geliyorum diye. Monitorde kalbinin attigini gordugum an stresim anca geçiyor. Benim de bebegimin kalbi durmustu.Rabbim tekrar o gunleri yasatmasin. Cok zor...Daha önceden bebek kaybı yaşayanımız var mı aramızda? Benim iki kayıbım var ve bugün içime kurt düştü iyimi herşey yolunda mı ki diye endişe dolu geçiyor 3. Hamileliğim
bebeğimi çok merak ediyorum her kontrol yüreğim ağzımda gidiyorum doktorun ağzının içine bakıyorum herşey yolunda demesi için
Günaydın canım. Hayırlı olsun haftaya da biz gidicezKızlar günaydın herkese iyi haftalar dilerimDoktor kontrolün vardı büyük ihtimal kız dedi doktor ben de ona göre hazrlk yapmaya başlycam artık beşik bebek arabası dolap kıyafet her şey çok pahalı ne yapacağz bilemiyorum şimdilik fiyatlara bakyorm öyle.Bulantı ve kusmalarm halen devam ediyor maalesef Kilo alamadım aksine -3 deyim hala ben de durumlar bu sizler neler yapyosunz
Güzel haberlerle gel inşallah senn de haftaya cinsiyet kesinleşir .Valla bilemiuorm 2 aydr kusmaktan anam ağladı çok bunaldm bir de çalişyrm çok zor oluyor çalşrken sürekli lavaboda almak soluğu...Günaydın canım. Hayırlı olsun haftaya da biz gidicez
Valla sorma herşey pahalı
İlk 3 ayda zaten kilo almamak gerekiyor. 2.trimesterda çoğu kişinin bulantısı geçermiş. Senin de geçer inş bu aralar
Uyuyan varsa bize denk gelir inşallah:) oğlum 2 buçuk kilo doğdu benim de, arayı kapatmak için çok sık emzirdim sonra 1. Ay kontrolünde doktor bana kızdı sen böyle yaparsan bu bebeğin gazı 6 ay sürer diye, önce acaba dedim haklı olabilir mi, sonra amaan dedim sürerse sürsün çocuğu memeden en güvenli yerden mahrum edemem dedim ki 2. Aydan sonra gazımız hafifledi 3. Ayda tamamen bittiğini aynı doktorun ağzından duydum :)Uyuyunca uyuyanlar varda uyutmamak lazım :)) gündüz dediğin gibi bı süreden sonra ihh dese meme verir hale geliyorsun biz bı sure kuvezde kaldık orda 3 saatte birdi sonrasında da 3 ay o şekilde devam edin demişlerdi gece saat kurup kalktım hep
Hic bilmiyorum surekli her yerde goruyorum gercekten ise yarriyorsa bende alirim diyordum ama yakin cevremden biri kullanmis olsa tavsiye etse daha cok emin olacagimda yokBu gümüs kapak mi deniyor tam bilmiyorum ama herkes deli gibi onu öneriyor. Bu konuda hayat kurtariyor dediler ben onu almayi dusunmustum bir bilginiz varmi ?
benim bulanıtm olduğunda çok tatlı bi bebek getiriyordum gözümün önüne:)onu doğurduğumu filan düşünüyordum. iyi geliyordu.Güzel haberlerle gel inşallah senn de haftaya cinsiyet kesinleşir .Valla bilemiuorm 2 aydr kusmaktan anam ağladı çok bunaldm bir de çalişyrm çok zor oluyor çalşrken sürekli lavaboda almak soluğu...
Ozan erdem oluyor ama cift isim hic sevmiyorum : (Hem soyadi koy hem erdem koy ozaman bence :) uyuyorsa yanyana tabi
Teşekkür ederiz canım.Bir paşa haberi daha maşallah hic kız yok neredeyse grupta :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?