2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Odana gireceksin musadenizle emzirecegim diye.ee bebekte dakikada emmiyor micmic yavas yavas takil yarim saat 40 dakika odanda.
Ben giderim bebeğimle de o da peşimden gelirse şaşırmam. Mahremiyet saygısı olmayan biri maalesef. Evime geldiği zamanlarda defalarca kapısını kapattığım odalara girip incelediğini gördüm. Yakalanınca da aaa kızım bu odaya böyle mi yaptınız şöyle mi yaptınız. Artık en kötü ihtimal dediğini yapıp odanın kapısını kilitlerim

Herkese merhaba. Ben de 12. haftamdayım. Aşırı mide bulantısından 3 kilo verdim şu ana kadar.
Haftaya Salı doktor randevum var, özel hastaneye gidiyorum. Tecrübeli arkadaşlar doktor benden bu haftada herhangi bir idrar,kan vs testi ister mi? İsteyecekse eğer devlette Cuma günü yaptırmak istiyorum. Bilenler cevap yazarsa çok mutlu olurum.

İster canım ben daha erken yaptırmıştım hatta . İdrar ve kanda detaylı olarak bakıyorlar herşey açlık Şekeri,tiroid vs gibi önemli bunlar . Sağlık ocağımdan yaptırabiliyorsun :)

Aklında birsey yok mu ? Fikir olsun :))
Bilmem. Kızlardan nehir, Nil isimlerini severim
Erkeklerden Metehan, kuzey ilk aklıma gelenler
Ama net olarak bu çok güzel diyemiyorum.
Ha Bi de kızlardan eylül ismine bayılırım. Ama arkadaşlarım haziran da doğan çocuğa Eylül ismi verilir mi diyor

Kan tahlilleri önceden yapılmış olması lazımdı. 12.haftada ikili test yaptırabilirsiniz

Kızlaaar bebeğine oda yapmayı düşünenler..
Ben normalde ikea dan yapacaktım ama çilek mobilya güzel indirime girmiş. İkeayla fiyatlar eşitlenmiş neredeyse.. O yüzden bu aralar indirim bitmeden ani bir oda yapabilirim.
Düşünenler de Bi göz atsın sayfaya

Kızlar günaydın herkese iyi haftalar dilerim Doktor kontrolün vardı büyük ihtimal kız dedi doktor ben de ona göre hazrlk yapmaya başlycam artık beşik bebek arabası dolap kıyafet her şey çok pahalı ne yapacağz bilemiyorum şimdilik fiyatlara bakyorm öyle.Bulantı ve kusmalarm halen devam ediyor maalesefKilo alamadım aksine -3 deyim hala ben de durumlar bu sizler neler yapyosunz

Çok teşekkur ederim, cinsiyetten de önce önemli olan sağlıklı olmaları. İkili test insanı önemli oranda rahatlatıyor. Senin bebisin cinsiyet ne?
Rica ederim canım sağlıklı olsunlar da dediğin gibi gerisi önemli değil . Benim daha belli değil devlete gittiğimde 14+3 du söylemedi 10 gün sonra gene gidicem o zaman 16 yi geçmiş olucam söyler ler inşallah artık

All

Allahım decavit berbat bişey kokusu beni mahvediyo doktor yazdı ama 1 kere atabildim sadece içemedim devamını

Bilmem bana o kadar kötü gelmedi . Kokusunu da almadım . Sadece hap biraz fazla büyük bazen hemen yutamiyorum boğazımdan geri geliyor o zaman migdem bulanıyor ağzımda kötü tat oluyor 1 tane şeker atıyorum ağzıma geçiyor insallah

Ben de aynı durumdayim. Kontrol gunleri uyuyamiyorum bile stresten dr a soyledim. Ben buraya heyecandan cok stresle geliyorum diye. Monitorde kalbinin attigini gordugum an stresim anca geçiyor. Benim de bebegimin kalbi durmustu.Rabbim tekrar o gunleri yasatmasin. Cok zor...

Günaydın canım. Hayırlı olsun haftaya da biz gidicez
Valla sorma herşey pahalı
İlk 3 ayda zaten kilo almamak gerekiyor. 2.trimesterda çoğu kişinin bulantısı geçermiş. Senin de geçer inş bu aralar

Günaydın canım. Hayırlı olsun haftaya da biz gidicez
Valla sorma herşey pahalı
İlk 3 ayda zaten kilo almamak gerekiyor. 2.trimesterda çoğu kişinin bulantısı geçermiş. Senin de geçer inş bu aralar
Güzel haberlerle gel inşallah senn de haftaya cinsiyet kesinleşir .Valla bilemiuorm 2 aydr kusmaktan anam ağladı çok bunaldm bir de çalişyrm çok zor oluyor çalşrken sürekli lavaboda almak soluğu...

Uyuyan varsa bize denk gelir inşallah:) oğlum 2 buçuk kilo doğdu benim de, arayı kapatmak için çok sık emzirdim sonra 1. Ay kontrolünde doktor bana kızdı sen böyle yaparsan bu bebeğin gazı 6 ay sürer diye, önce acaba dedim haklı olabilir mi, sonra amaan dedim sürerse sürsün çocuğu memeden en güvenli yerden mahrum edemem dedim ki 2. Aydan sonra gazımız hafifledi 3. Ayda tamamen bittiğini aynı doktorun ağzından duydum :)

Bu gümüs kapak mi deniyor tam bilmiyorum ama herkes deli gibi onu öneriyor. Bu konuda hayat kurtariyor dediler ben onu almayi dusunmustum bir bilginiz varmi ?
Hic bilmiyorum surekli her yerde goruyorum gercekten ise yarriyorsa bende alirim diyordum ama yakin cevremden biri kullanmis olsa tavsiye etse daha cok emin olacagimda yok

Güzel haberlerle gel inşallah senn de haftaya cinsiyet kesinleşir .Valla bilemiuorm 2 aydr kusmaktan anam ağladı çok bunaldm bir de çalişyrm çok zor oluyor çalşrken sürekli lavaboda almak soluğu...
benim bulanıtm olduğunda çok tatlı bi bebek getiriyordum gözümün önüne:)onu doğurduğumu filan düşünüyordum. iyi geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…