- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
benden 9. haftada istedi tahlilleri ben aile hekiminde yaptırdımHerkese merhaba. Ben de 12. haftamdayım. Aşırı mide bulantısından 3 kilo verdim şu ana kadar.
Haftaya Salı doktor randevum var, özel hastaneye gidiyorum. Tecrübeli arkadaşlar doktor benden bu haftada herhangi bir idrar,kan vs testi ister mi? İsteyecekse eğer devlette Cuma günü yaptırmak istiyorum. Bilenler cevap yazarsa çok mutlu olurum.
Bendede var canım kan uyuşmazlığı benim Arh- eşimin Arh+Eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mi benim gibi. Benim 0rh- esimin Arh+
Ay kıyamam. Valla bu işlerde erkekler bulucak orta yolu. Benim doğduğumda annem annesinin ismini koymak istemiş anneannem vefat etmiş çünkü babannemde kendi adını koymak istemiş baya tartışma çıkmış. Babamda gitmiş adımın baş harfiyle bi künye almış ben kızıma eski isim koymam demiş, iki tane güncel isim sunmuş bu ikisi arasında karar verin şimdi demiş gitmiş :))Ayyy hiç sorma
Bir arkadasım bu isim mevzusu yüzünden erken dogum yapti.
Ortak yolu bulacagiz insallah.
İnşallah canım evet hiç söylemedi haftaya bekliyoruz cinsiyeti o da gösterirse tabiGüzel haberlerle gel inşallah senn de haftaya cinsiyet kesinleşir .Valla bilemiuorm 2 aydr kusmaktan anam ağladı çok bunaldm bir de çalişyrm çok zor oluyor çalşrken sürekli lavaboda almak soluğu...
Ben çok sabirsizim öğrendigim gün ucurdum annemeHahah ben sabırlıyımdır kız hamile olduğumu öğrendim kimseye söylemedim 2 ay falan anneme bile
Canım ben ikeadan şu şifonyeri, tekzendende bu dolabı almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti bide ikeadan veya çilekten beşik almayı düşünüyorum böyle sade bi oda yapmayı düşündüm oğluş olunca süslü püslü oda yakışmaz bence.Kızlaaar bebeğine oda yapmayı düşünenler..
Ben normalde ikea dan yapacaktım ama çilek mobilya güzel indirime girmiş. İkeayla fiyatlar eşitlenmiş neredeyse.. O yüzden bu aralar indirim bitmeden ani bir oda yapabilirim.
Düşünenler de Bi göz atsın sayfaya
Olsun Eylül de hamile kaldık hatırası varBilmem. Kızlardan nehir, Nil isimlerini severim
Erkeklerden Metehan, kuzey ilk aklıma gelenler
Ama net olarak bu çok güzel diyemiyorum.
Ha Bi de kızlardan eylül ismine bayılırım. Ama arkadaşlarım haziran da doğan çocuğa Eylül ismi verilir mi diyor
Tabi canım insallah yeterki guzel uyusunlar 3. Aydan sonra hareketlenme başladığı içinde genelde bitmiş oluyor gaz sikintilari inşallah onlarida yasamayizUyuyan varsa bize denk gelir inşallah:) oğlum 2 buçuk kilo doğdu benim de, arayı kapatmak için çok sık emzirdim sonra 1. Ay kontrolünde doktor bana kızdı sen böyle yaparsan bu bebeğin gazı 6 ay sürer diye, önce acaba dedim haklı olabilir mi, sonra amaan dedim sürerse sürsün çocuğu memeden en güvenli yerden mahrum edemem dedim ki 2. Aydan sonra gazımız hafifledi 3. Ayda tamamen bittiğini aynı doktorun ağzından duydum :)
O zaman kızın tutma ihtimali daha yüksek, merakla bekliyorumİlk haftalar aşırı erkek doğuyordu
Son 2-3 haftadır kıza döndüm :)
Güzel haberlerle gel inşallah senn de haftaya cinsiyet kesinleşir .Valla bilemiuorm 2 aydr kusmaktan anam ağladı çok bunaldm bir de çalişyrm çok zor oluyor çalşrken sürekli lavaboda almak soluğu...[/QUOT
Geçmedi mi daha ya 13. Haftada bitti
galiba bazı arkadaslarda dimi
Ooo canım senin ki baya baya düşük yani.. Peki doktor 3lü test yapacak mı sana.. Ben haftaya 3lü teste gidicem sanırımMerhaba arkadaslar ikili test sonucumu aldim cok sukur riskli bi durum yokmus. Degerler yuksek diye Bosuna endişe etmisim
hadi gözün aydın canım rahatlanmışsındır şimdiMerhaba arkadaslar ikili test sonucumu aldim cok sukur riskli bi durum yokmus. Degerler yuksek diye Bosuna endişe etmisim
Odanın kapısını kilitle,başkasının yanında emziremiyorum ,sütüme nazar değer diyeBen giderim bebeğimle de o da peşimden gelirse şaşırmam. Mahremiyet saygısı olmayan biri maalesef. Evime geldiği zamanlarda defalarca kapısını kapattığım odalara girip incelediğini gördüm. Yakalanınca da aaa kızım bu odaya böyle mi yaptınız şöyle mi yaptınız. Artık en kötü ihtimal dediğini yapıp odanın kapısını kilitlerim
Aaa hakikaten bak bunu hiç düşünmemiştimOlsun Eylül de hamile kaldık hatırası varben de Eylül’ü seviyorum nasip bakalım zor iş isim bulmak
Dun aksam agladim bildigin o kdr korkmustum papp degerleri fln internettekilerine gore cok yuksek diye :))hadi gözün aydın canım rahatlanmışsındır şimdi
Eylül ismini ben de çok severim,ben Eylül doğumluyum ama annem koymamış bana .Canım ikili tarama testi sonucun iyi çıktıysa,üçlü tarama yaptırmıyorsunAaa hakikaten bak bunu hiç düşünmemiştimdoğru dedin dur bunu Bi değerlendireyim
inşallah yaO zaman kızın tutma ihtimali daha yüksek, merakla bekliyorum
Dolap güzelmiş gerçekten hiç bakmadım tekzene Bi bakayım. Ben de sade yapıcam böyle bişi. Kız da olsa erkekte olsa böyle olacak. Ben aslında beyaz istiyorum eşim de beyaz sevmiyorum dedi ya tahta rengi olacak ya da beyaz..Canım ben ikeadan şu şifonyeri, tekzendende bu dolabı almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti bide ikeadan veya çilekten beşik almayı düşünüyorum böyle sade bi oda yapmayı düşündüm oğluş olunca süslü püslü oda yakışmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?