2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
benden 9. haftada istedi tahlilleri ben aile hekiminde yaptırdım

Ayyy hiç sorma
Bir arkadasım bu isim mevzusu yüzünden erken dogum yapti.
Ortak yolu bulacagiz insallah.
Ay kıyamam. Valla bu işlerde erkekler bulucak orta yolu. Benim doğduğumda annem annesinin ismini koymak istemiş anneannem vefat etmiş çünkü babannemde kendi adını koymak istemiş baya tartışma çıkmış. Babamda gitmiş adımın baş harfiyle bi künye almış ben kızıma eski isim koymam demiş, iki tane güncel isim sunmuş bu ikisi arasında karar verin şimdi demiş gitmiş :))

Güzel haberlerle gel inşallah senn de haftaya cinsiyet kesinleşir .Valla bilemiuorm 2 aydr kusmaktan anam ağladı çok bunaldm bir de çalişyrm çok zor oluyor çalşrken sürekli lavaboda almak soluğu...
İnşallah canım evet hiç söylemedi haftaya bekliyoruz cinsiyeti o da gösterirse tabi
Ayy zor valla canım. Ben o kadar kusmadım, işyernde 1 sefer kustum. Genelde aç kalmamaya çalışıyorum. Tuzlu çubuk oluyor elimin altında

Canım ben ikeadan şu şifonyeri, tekzendende bu dolabı almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti bide ikeadan veya çilekten beşik almayı düşünüyorum böyle sade bi oda yapmayı düşündüm oğluş olunca süslü püslü oda yakışmaz bence.

Eklentiler

• 456623A4-1A1B-4810-ABCE-849323585C90.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 137
  • 297D5490-2357-481A-868E-FDFE0CF4D21D.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 76
kızlar size de oluyor mu
bebek için sürekli yararlı birseyler yeme derdindeyım
yogurt , meyve ,süt, kırmızı et,ceviz badem vs vs
artık yemek yeme gereğinden midem bulandı.

Olsun Eylül de hamile kaldık hatırası var ben de Eylül’ü seviyorum nasip bakalım zor iş isim bulmak

Tabi canım insallah yeterki guzel uyusunlar 3. Aydan sonra hareketlenme başladığı içinde genelde bitmiş oluyor gaz sikintilari inşallah onlarida yasamayiz

Odanın kapısını kilitle,başkasının yanında emziremiyorum ,sütüme nazar değer diye
filan korkuyorum dersin.
Ben de zaten öyle yapıcam,bizim eşimin ailesinin tarafı yemeyi ve çay içmeyi çok severler.(çaydan nefret ettim sayelerinde,sabahtan çayı açıyorlar,taze demleme de yok,sabahtan akşama kadar içiriyorlar)bebeğimi emziricem,başkasının yanında emziremiyorum diye girerim odaya en az bir saat çıkmam.Onlara kendileri hazırlayıp yemek zor gelir diye düşünüyorum

Dolap güzelmiş gerçekten hiç bakmadım tekzene Bi bakayım. Ben de sade yapıcam böyle bişi. Kız da olsa erkekte olsa böyle olacak. Ben aslında beyaz istiyorum eşim de beyaz sevmiyorum dedi ya tahta rengi olacak ya da beyaz..
Ama benim gönlüm beyazdan yana.. Hem başka markalardan kombin yapabilirsin rahatlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…