2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Eylül ismini ben de çok severim,ben Eylül doğumluyum ama annem koymamış bana .Canım ikili tarama testi sonucun iyi çıktıysa,üçlü tarama yaptırmıyorsun
E bana sıkıntı yok dedi 1 ay sonra 3lü test yapalım dedi ben de anlamadım
Aaa Eylül de doğursam kesin Eylül derdim

Aynen canım ben tahta rengini hiç ama hiç sevmiyorum ya evimin bütün mobilyaları beyaz. Bebeğede beyaz yakışır genç odası olsa neyse ama bence bebek odası için beyaz daha uygun :) bende böyle parça parça almayı düşündüm hem inan daha uyguna geliyor çünkü bebek odaları 3buçuk 4ten başlıyor en ucuz.

kızlar size de oluyor mu
bebek için sürekli yararlı birseyler yeme derdindeyım
yogurt , meyve ,süt, kırmızı et,ceviz badem vs vs
artık yemek yeme gereğinden midem bulandı.

Et yiyemiyorum kırmızı, beyaz hiç bir türlü yiyemiyorum onun harici dikkat ediyorum sebze vs.. bana da sütten fenalık gelmek üzere sabahları çay içememekten.. ama bir ara iştahsız dönemim oldu doktora sordum fazla kasma birşey olmaz depoların dolu dedi rahatım yiyemediklerim icin de...

Ben hayatımda yumurta hıc yemedım
doktor muhakkak yemem gerektiğini belirtti
haftada ıkı gun anca yıyıyorum

benım dr um da yememe özellikle 3 aydan snr dikkat etmem gerektiğini belirtti
et daha 3-4 kere yedım
ılk 3 ay balık haftada ıkı gun yedım
sütten bana da fenalık geldı 3 haftadır falan ıcmıyordum bugun yıne baslayacagım
meyve cok yıyorum düzenlı olarak
bunun yanında brokoli haftada ıkı kee yıyorum duzenlı olarak
yeşillik her aksam yemekte ılla yıyorum

ama çalıstıgım ıcın öğlen yemeklerınde hap sağlıklı bırseyler yemeye cıkıyorum ama gozumun önunden sacmasapan seyler gecınce onlara saldırıyorum:)

ben aburcubur hıc sevmem mesela
kola belkı 20 senedır ıcmıyordum
canım hep boyle cips kola sacmasapan seyler cekıyor ama yemıyorum
engel olamadıgım tek sey arada hamburger kacamagı yapıyorum , lahmacun döner falan
evde olsam onları da yemem ama öğlen yemege cıkınca mılletın masasında gorunce ben de dadanıyorum:)

Ben de 1 aya hissederim 2’şer 2’şer :)))

Kola , abur cubur bu konuda ayniyiz asla canım istemez tadını bilmem desem yeri çocukluğumdan beri sevmem hazir icecekler... su icerim , meyve suyumu kendim sıkarım evlenmeden önce de böyleydi... fast food hiç aram yok :) aslında şöyle sebzeleri hafta da bir gün yememiz yeterliymis.
Yumurta da s
evdiğin şeyi bulmaya çalış sade sevmiyorsan peynirli yap. Hep aynı şekilde yiyince sıkılıyoruz çünkü..
Vitamin mineral kullanıyorum previt positive , folik asit bitti bunu verdi doktorum destek kuvvet geliyor burdan..

Canim iki isim koysan bi onlarin istedigi bir senin istedigin gibi gerci buna da karisilir mi ya isimleri güzelmi hosuna gidiyormu ya da sevip anlasiyormusun bari ?
Iki isim olmasın diye gayret ediyorum canım. Tabi bu çekişmemiz erkek ismi için. Doktor erkege benziyor dedi. Bizde fazla moda girdik galiba

Kızlar nasılsınız ben 2 haftadır çok hastayım hep yatıyorum bağışıklık sistemim çökmüş tam iyileştim diye dün ise gittim akşam yine boğazım acımaya başladı raporumun bitmesine 2 gün kaldı hep yatıyorum hiç kalkmak istemiyorum ilk zamanlardaki iştahım da yok sırf bebek ac kalmasın diye zorla yiyorum canım birşey istemiyor midem bulanmıyor ama hep kalkık mutfağa kadar şu içmeye gidince bile yoruluyorum nefes nefese kalıyorum Benim ilk zamanlar çok rahat geçmişti son 2 haftadır çok zor geçiyor aldigim kiloyu da geri verdim benim gibi olan var mı bu haftalarda 13 haftalık olduk

Benim eşimin ailesi de böyle çay konusunda
haftasonu eşimle evdeyken eşim günde 3 demlik çay demler
bana fenalık basar
tabi yanında da yıyecek olacak
bazen ben yaparım bazen hazır alır ya da girer kendi yapar
eve cay almaktan caydanlık yıkamaktan makınaya cay bardagı dizmekten fenalık geldi
ne buluyorlar anlamıyorum

bu dolap fiyatı ne kadar
güzelmiş gercekten

Taktir ettim babanı. En dogrusunu yapmis.
Kimse istemedigi bir isimle evladina seslenmek istemez. Anne babadan baska birininde müdahale etmesi hoş olmuyor. Bebisler doğana kadar güzelce hallederiz insallah

Kızlar bugün ikili test için gittim detaylıda bakıldı çok şükür ölçümler normal İnşâAllah kan sonuçlarımızda normal çıkar geçen hafta kendi doktorum erkek demişti bu hafta ki detaylıda ki doktor kız dedi :) ama bi kaç hafta daha bekle dedi tam net değil sağlıkla kucağımıza almayı Nasip etsin mevlam büyütebilmeyi de Kız erkek hiç farketmez

Adıyla yaşasın inşallah çok güzel bir isim eylül gönlünce olsun inşallah

yaa hayırlı olsun canımm zaten ultrasonda problem yoksa kanı bile önermeyebiliyor doktorlar için rahat olsun güzel gelecek sonuçların inşaallahh

Bu şifonyere bende bayıldım. Sade ve şık. Uzun sürede kullanılabilecek bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…