E bana sıkıntı yok dedi 1 ay sonra 3lü test yapalım dedi ben de anlamadımEylül ismini ben de çok severim,ben Eylül doğumluyum ama annem koymamış bana .Canım ikili tarama testi sonucun iyi çıktıysa,üçlü tarama yaptırmıyorsun
Aynen canım ben tahta rengini hiç ama hiç sevmiyorum ya evimin bütün mobilyaları beyaz. Bebeğede beyaz yakışır genç odası olsa neyse ama bence bebek odası için beyaz daha uygun :) bende böyle parça parça almayı düşündüm hem inan daha uyguna geliyor çünkü bebek odaları 3buçuk 4ten başlıyor en ucuz.Dolap güzelmiş gerçekten hiç bakmadım tekzene Bi bakayım. Ben de sade yapıcam böyle bişi. Kız da olsa erkekte olsa böyle olacak. Ben aslında beyaz istiyorum eşim de beyaz sevmiyorum dedi ya tahta rengi olacak ya da beyaz..
Ama benim gönlüm beyazdan yana.. Hem başka markalardan kombin yapabilirsin rahatlıkla
kızlar size de oluyor mu
bebek için sürekli yararlı birseyler yeme derdindeyım
yogurt , meyve ,süt, kırmızı et,ceviz badem vs vs
artık yemek yeme gereğinden midem bulandı.
Ben hayatımda yumurta hıc yemedımEt yiyemiyorum kırmızı, beyaz hiç bir türlü yiyemiyorum onun harici dikkat ediyorum sebze vs.. bana da sütten fenalık gelmek üzeresabahları çay içememekten.. ama bir ara iştahsız dönemim oldu doktora sordum fazla kasma birşey olmaz depoların dolu dedi rahatım yiyemediklerim icin de...
Ben de 1 aya hissederim 2’şer 2’şer :)))ben yeni yeni hissetmeye başladım. özellikle akşamları otururken ve sırtüstü yatarken oluyor. bir iki kez pıt pıt vuruyor:)barsak hareketi değil çünkü daha üstte, göbek deliği civarında oluyor hareketler:)
Kola , abur cubur bu konuda ayniyiz asla canım istemez tadını bilmem desem yeri çocukluğumdan beri sevmem hazir icecekler... su icerim , meyve suyumu kendim sıkarım evlenmeden önce de böyleydi... fast food hiç aram yok :) aslında şöyle sebzeleri hafta da bir gün yememiz yeterliymis.Ben hayatımda yumurta hıc yemedım
doktor muhakkak yemem gerektiğini belirtti
haftada ıkı gun anca yıyıyorum
benım dr um da yememe özellikle 3 aydan snr dikkat etmem gerektiğini belirtti
et daha 3-4 kere yedım
ılk 3 ay balık haftada ıkı gun yedım
sütten bana da fenalık geldı 3 haftadır falan ıcmıyordum bugun yıne baslayacagım
meyve cok yıyorum düzenlı olarak
bunun yanında brokoli haftada ıkı kee yıyorum duzenlı olarak
yeşillik her aksam yemekte ılla yıyorum
ama çalıstıgım ıcın öğlen yemeklerınde hap sağlıklı bırseyler yemeye cıkıyorum ama gozumun önunden sacmasapan seyler gecınce onlara saldırıyorum:)
ben aburcubur hıc sevmem mesela
kola belkı 20 senedır ıcmıyordum
canım hep boyle cips kola sacmasapan seyler cekıyor ama yemıyorum
engel olamadıgım tek sey arada hamburger kacamagı yapıyorum , lahmacun döner falan
evde olsam onları da yemem ama öğlen yemege cıkınca mılletın masasında gorunce ben de dadanıyorum:)
Teşekkür ederim, cinsiyetleri yarın öğreneceğiz umarımtebrikler, sağlıkla gelsinler
cinsiyetler belli olmuştur heralde?
Ooo canım senin ki baya baya düşük yani.. Peki doktor 3lü test yapacak mı sana.. Ben haftaya 3lü teste gidicem sanırım
Iki isim olmasın diye gayret ediyorum canım. Tabi bu çekişmemiz erkek ismi için. Doktor erkege benziyor dedi. Bizde fazla moda girdik galibaCanim iki isim koysan bi onlarin istedigi bir senin istedigin gibi gerci buna da karisilir mi ya isimleri güzelmi hosuna gidiyormu ya da sevip anlasiyormusun bari ?
Gözün aydın canım her test ayrı bir endişe.Merhaba arkadaslar ikili test sonucumu aldim cok sukur riskli bi durum yokmus. Degerler yuksek diye Bosuna endişe etmisim
Benim eşimin ailesi de böyle çay konusundaOdanın kapısını kilitle,başkasının yanında emziremiyorum ,sütüme nazar değer diye
filan korkuyorum dersin.
Ben de zaten öyle yapıcam,bizim eşimin ailesinin tarafı yemeyi ve çay içmeyi çok severler.(çaydan nefret ettim sayelerinde,sabahtan çayı açıyorlar,taze demleme de yok,sabahtan akşama kadar içiriyorlar)bebeğimi emziricem,başkasının yanında emziremiyorum diye girerim odaya en az bir saat çıkmam.Onlara kendileri hazırlayıp yemek zor gelir diye düşünüyorum
bu dolap fiyatı ne kadarCanım ben ikeadan şu şifonyeri, tekzendende bu dolabı almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti bide ikeadan veya çilekten beşik almayı düşünüyorum böyle sade bi oda yapmayı düşündüm oğluş olunca süslü püslü oda yakışmaz bence.
Taktir ettim babanı. En dogrusunu yapmis.Ay kıyamam. Valla bu işlerde erkekler bulucak orta yolu. Benim doğduğumda annem annesinin ismini koymak istemiş anneannem vefat etmiş çünkü babannemde kendi adını koymak istemiş baya tartışma çıkmış. Babamda gitmiş adımın baş harfiyle bi künye almış ben kızıma eski isim koymam demiş, iki tane güncel isim sunmuş bu ikisi arasında karar verin şimdi demiş gitmiş :))
Canım iyiyim sen nasılsın ?berlin8982 naber nasılsın?
Adıyla yaşasın inşallah çok güzel bir isim eylül gönlünce olsun inşallahBilmem. Kızlardan nehir, Nil isimlerini severim
Erkeklerden Metehan, kuzey ilk aklıma gelenler
Ama net olarak bu çok güzel diyemiyorum.
Ha Bi de kızlardan eylül ismine bayılırım. Ama arkadaşlarım haziran da doğan çocuğa Eylül ismi verilir mi diyor
yaa hayırlı olsun canımm zaten ultrasonda problem yoksa kanı bile önermeyebiliyor doktorlar için rahat olsun güzel gelecek sonuçların inşaallahhKızlar bugün ikili test için gittim detaylıda bakıldı çok şükür ölçümler normal İnşâAllah kan sonuçlarımızda normal çıkar geçen hafta kendi doktorum erkek demişti bu hafta ki detaylıda ki doktor kız dedi :) ama bi kaç hafta daha bekle dedi tam net değil sağlıkla kucağımıza almayı Nasip etsin mevlam büyütebilmeyi deKız erkek hiç farketmez
Bu şifonyere bende bayıldım. Sade ve şık. Uzun sürede kullanılabilecek bir model.Canım ben ikeadan şu şifonyeri, tekzendende bu dolabı almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti bide ikeadan veya çilekten beşik almayı düşünüyorum böyle sade bi oda yapmayı düşündüm oğluş olunca süslü püslü oda yakışmaz bence.
1200 liraymış canım benimde hoşuma gitti.bu dolap fiyatı ne kadar
güzelmiş gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?