2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Taktir ettim babanı. En dogrusunu yapmis.
Kimse istemedigi bir isimle evladina seslenmek istemez. Anne babadan baska birininde müdahale etmesi hoş olmuyor. Bebisler doğana kadar güzelce hallederiz insallah
İnşallah canım anneler çekiyor bütün zorluğu isim hakkınında onlarda olması lazım

Merhaba arkadaşlar uni bayb ıslak mendil gitti gidiyorda 150 tl 24 paket 56 yaprak daha 6 ay var erken mi acaba o zamana kadar kurur mu siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 382182310_tn30_0.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 33
Gözün aydın canım her test ayrı bir endişe.
Gercekten oyle kuzenim down sendromlu asigim resmen ona bi sure gormesem cok ozluyorum ama zorluklarini kucucuk olmasina rahmen gecirdigi ameliyatlari cok yakindan gordugum icin Allah’ım herkese saglikli bebek nasip etsin ins

Merhaba arkadaşlar uni bayb ıslak mendil gitti gidiyorda 150 tl 24 paket 56 yaprak daha 6 ay var erken mi acaba o zamana kadar kurur mu siz ne düşünüyorsunuz

ıslak mendil bende geçen marketten aldım 3 lü yenidoğan için uygundu fiyatı ama endişede kaldım açıkçası kururmu diye oyuzden başka almayı düşünmüyorum bu kdr çoklu paket alıp riske atmayın bence nolur nolmaz, bebek bezleri falan denk geldikçe bakılabilir ama :):)

Teşekkür ederim canım

Kızlar erkek bebeklerde göğüs ucu kararırmiş cinsiyeti erkek olan ve kararan var mı yada cinsiyet kız ve göğüsler de kararma olan merak ettim

aa bende merak ettim şuan benimde uçları koyulaştı baya erkek mi acaba :):)
biyerde de sağ gögüs daha dolgun ve büyükse erkektir diyordu ona göre de erkek olabilir benm ama cinsiyet bilmiyorum henüz

Çok şükür bebişlerimin ense kalınlıkları iyiymis biri 1.4 biri 1.3 dedi erkek olan kıpır kıpır alttaki daha ufak sürekli uyuyordu ne zaman gitsek ama tam kalkarken el sallar gibi hareket etmeye başladı ve pozisyon degistirdi sonuc tahmin ettiğim ve gönlümden geçen gibi minnoş bir kız oldugunu gösterdi Çok mutluyum hepimiz çok mutlu olalım

İlk başlarda uzun süre pamuk + su kullanılıyor.

Bir de bebeğin cildi her marka ıslak mendili kabul etmiyor. Bez gibi ıslak mendil de pişik yapabiliyor. Tekli paketler deneyerek bebeğe uygun markayı tespit edebilirsiniz.

biyerde de sağ gögüs daha dolgun ve büyükse erkektir diyordu ona göre de erkek olabilir benm ama cinsiyet bilmiyorum henüz
Benimde koyulaştı ve sağ göğsüm daha büyük ve dolgun. Ama bu teorileri inşallah çürütücem ben :))

Benim oğlumda gerçekten çok bariz çok koyuydu. Şimdi nerdeyse hiç değişmedi rengi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…