2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende çürütmeyi istiyorum açıkcası hep kızım olsun isterdim ama ne hikmetse hamile oldugumdan beri erkekmiş gbi geliyor bilemedim :):)
Banada öyle geliyor canım doktor büyük ihtimal kız ama kesin değil dediğinde nasıl mutlu oldum. Şimdide ne okusam sonu erkeğe çıkıyor :)) Hangisi bizim için hayırlıysa o olsun inşallah

Banada öyle geliyor canım doktor büyük ihtimal kız ama kesin değil dediğinde nasıl mutlu oldum. Şimdide ne okusam sonu erkeğe çıkıyor :)) Hangisi bizim için hayırlıysa o olsun inşallah

Aminn canım sağlıklı olsun da gerisinin hiç önemi yok sadece merak ediyoruzz işte :)

Aminn canım sağlıklı olsun da gerisinin hiç önemi yok sadece merak ediyoruzz işte :)
Ben çok kız istiyorum da ondan böyle çok araştırıyorum bu konuları :)) Birde doktorun ağzından kız lafını kesin olmasada duyduğum için baya bir umutlandım. O günden beri eşim sürekli kızım kızım Kumsal mı senin adın güzel kızım prensesim diye geziyor evde Şimdi gidince erkek dese hafif bir şok etkisi yaratır bu bende.

ayy ne güzel bi kız bi erkek maşallah onlara canım

Kızlar devlet hastanesinden 26 sina ancak randevu aldim ozaman 14+2 olucaz sizce ikili test icin geçmi kalmis olurum özele mi yaptirsam birde devlette 26 sinda gider gitmez ayni gün ikili testi yapmazsa doktor diye korkuyorum sizler nasil yaptirdiniz

11-14 haftaları arasında yapıyorlar canım 14+2 de 14 hafta dolmuş oluyor geç olabilir.. daha erken gitme şansın varsa daha erken git bence

aaa sendemi kumsal düşünüyorsun :)

Benimde kız olursa Kumsal Ada olucak inş.

Oh maşallah cinsiyetler öğreniliyor erkenden ben 20sinde gitcen ama öğrenemem diyodum şimdi biraz umutlandim

bende devlette yaptırdım normal muayene zamanımda 12 haftalıktı ikili zamanında gelmiş dedi doktorum ve ultrasonda bakılması için başka yere gönderdi orda ki sonuca göre de kan tahlili istedi.

daha erkene randevunu alabiliyorsan daha iyi olabilir ama aynı gün yapıyorlar :)

Canım geç kalırsın, sabah erk
Bir taşla iki minnoş kuş :)) masallah
Sağlıkla gelsinler canım

aaa sendemi kumsal düşünüyorsun :)

Benimde kız olursa Kumsal Ada olucak inş.
Biz eşimle daha sevgiliyken karar vermiştik her iki cinsiyet içinde isimleri belli :)) Çok sakin geliyor bana söylemesi falan birde 2 haftadır evde o isim söylendiği için çok benimsedim :))

devlette hemen yapar ama geç kalmış olursun sabahtan gidip randevu al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…