Çok şükür bebişlerimin ense kalınlıkları iyiymis biri 1.4 biri 1.3 dedi erkek olan kıpır kıpır alttaki daha ufak sürekli uyuyordu ne zaman gitsek ama tam kalkarken el sallar gibi hareket etmeye başladı ve pozisyon degistirdi sonuc tahmin ettiğim ve gönlümden geçen gibi minnoş bir kız oldugunu gösterdiÇok mutluyum hepimiz çok mutlu olalım
Biz eşimle daha sevgiliyken karar vermiştik her iki cinsiyet içinde isimleri belli :)) Çok sakin geliyor bana söylemesi falan birde 2 haftadır evde o isim söylendiği için çok benimsedim :))
Ooo çok iyi ya ben de almaya korkuyorum sonuçlarıense kactı canım bu arada ojene bayıldım
Merhaba kizlar. Hamileliğin başından beri takip ediyorum konuyu,bugün bebişimizin cinsiyeti kesinleşince yazmak kısmet oldu . 5-6 sene önce kadinlar kulübünde zayflamaz gruplarında vardım, şimdi Haziran anneleri kısmet oldu. Hepinize kocaman merhaba .
hoşgeldin aramıza hayırlı olsunn :):)
14 haftalık gebeyim ben de. Hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız inşallah
Kızlar folik asit kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Bugün aksam özelde kontrolüm var olmadi orda yaptiricam cnm11-14 haftaları arasında yapıyorlar canım 14+2 de 14 hafta dolmuş oluyor geç olabilir.. daha erken gitme şansın varsa daha erken git bence
her sene şubatta e bebek indirimi oluyormuş ben o zamanı beklemeyi düşünüyorumKızlar bebek arabasını yılbaşına girmeden alalım diyoruz çevreden hep fiyatlar artacak diyorlar. Sizin fikriniz ney . Renk olarak ben siyah gri falan düşünüyorum 2 cinsiyet içinde kullanılabilen .
Bakalım inş benim de iyi çıkar1.3 dü canım tam 11+6 da gitmiştim ama 12+3 çıkmıştı :):)
Teşekkür ederimm
Previt positive i ben de alıyorum ama doktor vermedi ben kendim başladım içeriği çol zengin ben hiç bişey yiyemediğim için takviye olsun diye başladımKola , abur cubur bu konuda ayniyiz asla canım istemez tadını bilmem desem yeri çocukluğumdan beri sevmem hazir icecekler... su icerim , meyve suyumu kendim sıkarım evlenmeden önce de böyleydi... fast food hiç aram yok :) aslında şöyle sebzeleri hafta da bir gün yememiz yeterliymis.
Yumurta da sevdiğin şeyi bulmaya çalış sade sevmiyorsan peynirli yap. Hep aynı şekilde yiyince sıkılıyoruz çünkü..
Vitamin mineral kullanıyorum previt positive , folik asit bitti bunu verdi doktorum destek kuvvet geliyor burdan..
tabi onceden bebek olmayınca ilgi alanıma girmiyordu.bebek indirimleri :) subati beklemeye değecek indirim olurmu acaba şubatta e bebekten bir şeyler alan indirimleri bilen var mı acabaher sene şubatta e bebek indirimi oluyormuş ben o zamanı beklemeyi düşünüyorum
Previt positive i ben de alıyorum ama doktor vermedi ben kendim başladım içeriği çol zengin ben hiç bişey yiyemediğim için takviye olsun diye başladım
tabi onceden bebek olmayınca ilgi alanıma girmiyordu.bebek indirimleri :) subati beklemeye değecek indirim olurmu acaba şubatta e bebekten bir şeyler alan indirimleri bilen var mı acaba
decavit vitamin mi kızlar ben omePa VM diye bi ilaç kullanıyorum bunu verdi doktorum başka kullanan var mı ?
Bakalım inş benim de iyi çıkar
Kızlaarrr doktordan çıktım ikili test sonucumu alıp doktoruma gösterdim. Çok şükür iyirisk yok denecek kadar düşük dedi. umarım hepiniz böyle güzel sonuçlar alırsınız..
Vee bir erkek daha geliyorhem kendi doktorum hem ikili test detaylı ultrasonda erkek dendi..
ilk çocuğum olduğu için cinsiyeti hiç düşünmedim tek derdim sağlıklı olması testlerin sorunsuz çıkması oldu hep..
Etken Maddeler 1 Kapsül %BRDMultivitamin ve mineral kombinasyonu yaziyor canim icindekiler icin resim yukluyorum karsilastir sendekiyle belki icerikleri aynidir.
ohh hadi gözün aydın bir erkek daha katıldı grubaKızlaarrr doktordan çıktım ikili test sonucumu alıp doktoruma gösterdim. Çok şükür iyirisk yok denecek kadar düşük dedi. umarım hepiniz böyle güzel sonuçlar alırsınız..
Vee bir erkek daha geliyorhem kendi doktorum hem ikili test detaylı ultrasonda erkek dendi..
ilk çocuğum olduğu için cinsiyeti hiç düşünmedim tek derdim sağlıklı olması testlerin sorunsuz çıkması oldu hep..
Kızlar kilo alamıyorum ben sizde durumlar nasıl 12 hafta daha hiç alamadım bulantım da Yok şükür ama kilo alamıyorum iyi mi kötü mü bilemiyorum
Yok canım biz henüz karar vermedik. Çünkü cinsiyeti bile belli değil ama teşekkür ederim yine de..Adıyla yaşasın inşallah çok güzel bir isim eylül gönlünce olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?