2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Canım hayırlı olsun ikiz hamilelik nasıl gidiyor:) benim esiminde hayaliydi ikiz ama nasip olmadı. Valla ikisini de aynı andan tadıcan2 hem erkek hem kız maşallah . Sağlıkla doğsunlar insallan

Kızlar bebek arabasını yılbaşına girmeden alalım diyoruz çevreden hep fiyatlar artacak diyorlar. Sizin fikriniz ney . Renk olarak ben siyah gri falan düşünüyorum 2 cinsiyet içinde kullanılabilen .

Biz eşimle daha sevgiliyken karar vermiştik her iki cinsiyet içinde isimleri belli :)) Çok sakin geliyor bana söylemesi falan birde 2 haftadır evde o isim söylendiği için çok benimsedim :))

yaa kendimi gördüm resmen bizde evlenmeden önce söylemiştik birbirimize hem kız hem erkek isimleri belliydi :):)
oyuzden isim telaşımız olmicak aslında şanslıyız :)

Kızlar folik asit kaçıncı haftaya kadar kullandınız

12. haftam şuan.. folik asit yerine decavite başlattı bugün doktorum :)

Kızlar bebek arabasını yılbaşına girmeden alalım diyoruz çevreden hep fiyatlar artacak diyorlar. Sizin fikriniz ney . Renk olarak ben siyah gri falan düşünüyorum 2 cinsiyet içinde kullanılabilen .
her sene şubatta e bebek indirimi oluyormuş ben o zamanı beklemeyi düşünüyorum

decavit vitamin mi kızlar ben omePa VM diye bi ilaç kullanıyorum bunu verdi doktorum başka kullanan var mı ?

Previt positive i ben de alıyorum ama doktor vermedi ben kendim başladım içeriği çol zengin ben hiç bişey yiyemediğim için takviye olsun diye başladım

Previt positive i ben de alıyorum ama doktor vermedi ben kendim başladım içeriği çol zengin ben hiç bişey yiyemediğim için takviye olsun diye başladım

Doktoruna sor ama yine de.. zararı olacağını sanmam ama için rahat eder en azından. hiç birşey yemesek de içeriği bizi idare eder içim o yüzden rahat..

decavit vitamin mi kızlar ben omePa VM diye bi ilaç kullanıyorum bunu verdi doktorum başka kullanan var mı ?

Multivitamin ve mineral kombinasyonu yaziyor canim icindekiler icin resim yukluyorum karsilastir sendekiyle belki icerikleri aynidir.

Eklentiler

• 8DED78BF-3256-4AA9-A2A8-5D1969652BD7.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlaarrr doktordan çıktım ikili test sonucumu alıp doktoruma gösterdim. Çok şükür iyi risk yok denecek kadar düşük dedi. umarım hepiniz böyle güzel sonuçlar alırsınız..
Vee bir erkek daha geliyor hem kendi doktorum hem ikili test detaylı ultrasonda erkek dendi..
ilk çocuğum olduğu için cinsiyeti hiç düşünmedim tek derdim sağlıklı olması testlerin sorunsuz çıkması oldu hep..

Hayırlı olsun canım çok sevindimm

Multivitamin ve mineral kombinasyonu yaziyor canim icindekiler icin resim yukluyorum karsilastir sendekiyle belki icerikleri aynidir.
Etken Maddeler 1 Kapsül %BRD
Balık Yağı:
Omega3
DHA
EPA
500mg
350mg
250mg
75mg

-
VİTAMİN C 40mg 50
Demir 16mg 114.29
Vitamin B3 16mg NE 100
Çinko 10mg 100
Vitamin B5 6mg 100
Vitamin B6 1.4mg 100
Vitamin B2 1.4mg 100
Vitamin B1 1.1mg 100
Manganez 1mg 50
Bakır 1000mcg 100
Vitamin B12 1000mcg 40000
Folik Asit 400mcg 200
İyot 150mcg 100
Selenyum 50mcg 91
Biotin 50mcg 100
Vitamin D 10mcg 200
BRD : Beslenme Referans Değeri

benmkide böyle canım heralde aynı

ohh hadi gözün aydın bir erkek daha katıldı gruba

Kızlar kilo alamıyorum ben sizde durumlar nasıl 12 hafta daha hiç alamadım bulantım da Yok şükür ama kilo alamıyorum iyi mi kötü mü bilemiyorum

zaten 12 haftaya kadar kilo almayı önermiyorlar canım,
bende başladığımla aynı kilodayım en sağlıklısının bu oldugunu söyledi doktorum.
bu haftadan snra kilo alımına ufak ufak başlarmışız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…