2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım hayırlı olsun ikiz hamilelik nasıl gidiyor:) benim esiminde hayaliydi ikiz ama nasip olmadı. Valla ikisini de aynı andan tadıcan2 hem erkek hem kız maşallah . Sağlıkla doğsunlar insallan

Çok teşekkür ederim çok şükür hersey yolunda gayet keyifli suan umarım böyle de devam eder, balayı dedikleri dönem dedikleri gibi varmış bulantısız bas donmesiz senin de hersey yolundadır umarım

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah paşa :)

Hic bilmiyorum surekli her yerde goruyorum gercekten ise yarriyorsa bende alirim diyordum ama yakin cevremden biri kullanmis olsa tavsiye etse daha cok emin olacagimda yok
Benim yakin cevremden 3 kisi tavsiye etti hayat kurtarici dediler ama ben yine de kararsizim almakta biraz tuzlu bir fiyati var çünkü

Ya bence de beyaz ama şimdi tek başıma karar vermiyim bozuluyor sonra.. İkna etmeye çalışırım yine de
Aynen ikea bile 3 bini buluyo ama çilek indirimde şuan
2 kapılı dolaplı set 2.675
3 kapılı dolaplı set 3.210
3 kapılı pencereli dolaplı set 3.343
Büyüyen beşik değil yalnız bunlar. Normal beşik, çamaşırlık ve dolap.. Ben bu şekilde 3lü set yapıcam

Eylül ve nil favori isimlerimden birde defne bunlardan birini istiyorum aslında erkek olarak civan ata ve ali kemal begendiklerim ama esimle anlasamiyoruz bu konuda :)

Senin de beni gecmediyse 11. Haftada olmasi lazim hala 11.haftada yaptiranda var ama bizimki ufakmis daha resmen senin içinde dua ediyorum canim cok zor çunku biliyorum. Hala tam gecmemis olmakla beraber daha iyiyim insallah 12. Haftaya birsey kalmaz artik ya :) gece ben hic uyuyamayanlardanim ama sen calisiyorsun uyuman gerek canim dikkat et kendine

Eylül ve nil favori isimlerimden birde defne bunlardan birini istiyorum aslında erkek olarak civan ata ve ali kemal begendiklerim ama esimle anlasamiyoruz bu konuda :)
Ay Bi de eşle ortak isim var tabi.. Eşim de illa Türkçe isim olacak diye sınırlıyo. İsimler Türkçe kökenli mi diye araştırıyorum Bi de

Maşallah paşaya yine bir erkek haberi bu sene erkek senesi sanırım :)) saglikla geldin canim cok sevindim temiz cikmasina darisi basima insallah :)

Hosgeldin canim hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah :) haftamiz ayniymiş :)
Hoşbulduk canım. Çok teşekkür ederim senin ve tüm bebiş bekleyenlerin hayırlı olsun inşallah. Hepimiz sağ salim kavuşuruz umarım. Benim aslında SAT 27 Ağustostu yani bebişimin şuan 16 haftalık olması gerek ama benim geç yumurtlama olmuş yani olması gereken tarihden tam 4 hafta sonra yumurtlamışım. 2 senedir de istiyordum olmuyordu. Aşılama bile yaptırdım olmadı. Ama kendinden geliverdi imkansız bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…