2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de gec dollenme 16 eylül sat benimde bir hafta falan oynuyor benimde doktor zamanla yakalar haftasini dedi senin de oyle olur inşallah canim :) hepsi saglikla gelsinler insallah bebislerin

canı istediğinde gelmeye karar vermiş demekki bebişin

Vallahi bir oh çektim testten sonra
Evet bir oğluş geliyormus sağlıkla gelsinler hayatımıza çok teşekkür ediyorum

Benim de gec dollenme 16 eylül sat benimde bir hafta falan oynuyor benimde doktor zamanla yakalar haftasini dedi senin de oyle olur inşallah canim :) hepsi saglikla gelsinler insallah bebislerin
Benim 4 hafta nasıl yakalar ki aslında doktorum çok da önemli olmadığını söyledi. sonuçta kalp atışını duyduk ve takiplerde ilerlemesi kg boyu vs olması gerektiği gibi gidiyor. Sadece SAT a göre hesaplamadı. Bebeğin gelişiminden geriye doğru kendisi bir adet tarihi belirledi o da 27 Eylül..

Maşallah paşaya yine bir erkek haberi bu sene erkek senesi sanırım :)) saglikla geldin canim cok sevindim temiz cikmasina darisi basima insallah :)
Sag ol canim Dualarım hepinizle inşallah sende güzel seyler duyup bizimle paylasacaksin.. Evet canım bana supriz oldu vallahi kız olur diye düşündüm hep.
Bizde gelenek şöyle anneannem tek kız ilk çocuk Annem ilk çocuk tek kız.. ben ilk çocuk tek kız... Bende geleneği bozmam sanıyordum ilk çocuğum kız olur diye düşünüyordum..

Benim de 24 eylüldü galiba o civarlardaydi yani :) bi yerden sonra yakalar dedi bende bilmiyorum. Saglikli olsunda tek dilegim o benim dogum icin 2 temmuz dedi ama haziran sonuda gelebilir dedi sana birsey dedimi :))

Ayyy insallah canim su temiz haberleri bende duyayim insallah :) insallah ikilide bize de cinsiyet soler bizde merak etmeye basladik ufaktan hele burda ogrenenler arttikca daha cok meraklaniyor insan :)) Gelenegi bozmus senin oglan :))

Benim de 24 eylüldü galiba o civarlardaydi yani :) bi yerden sonra yakalar dedi bende bilmiyorum. Saglikli olsunda tek dilegim o benim dogum icin 2 temmuz dedi ama haziran sonuda gelebilir dedi sana birsey dedimi :))
Canım benim ilki sezeryan olduğu için 38+5 de alındı. Bu da öyle olacak tahminen 39. hafta içinde alınır. Benim doğum tarihi 3 temmuz ama beklemiyorlar sezeryanda okadar.

Benim ilk kızım da 1 gün bile midem bulanmadı. Koku hassasiyeti olmadı. Şimdi 2. ye hamileyim koku duysam içim çıkıyor. Her gece çıkartıyorum sabah kendime gelemiyorum bulantıdan. Berbat durumdayım yani ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum. Özellikle su içememek canımı sıkıyor. İlk bebeğin tam tersi olunca bu erkek olur mu dersiniz??

Benim tam tersi ilki erkek rahattı, bu sizin gibi zor geçiyor kız dendi :) olabilir yani

ben de bi kaç kişiden duydum bunu
http://www.alisverisrehberi.com/kampanya/ebebek_subat_indirimleri_basladi.47516.html
bu sitede geçen seneki indirim oranlar var canım bi bak bakalım
Teşekkür ederim canım birazdan bakarım insallah

Canım çok sevindim güzel sonuçlar almana . Erkekler bastı burayı bakalim belki benden de gelir erkek haberi . Saglikli olsunlar da .Sağlıkla sıhhatle doğur insallah

Çok teşekkür ederim çok şükür hersey yolunda gayet keyifli suan umarım böyle de devam eder, balayı dedikleri dönem dedikleri gibi varmış bulantısız bas donmesiz senin de hersey yolundadır umarım
Bende canim 2 haftadır balayindayim rutinime döndüm sayılır yemek iş konusunda kendimi dr ıyi hissediyorum çok şükür . Birde cinsiyetini öğrensem tam olacak . :)
Merhaba bende geldim. 4 yaşında bir kızım var. Kardeş gelicek nasipse listeye beni de eklermisiniz?

Canım hoşgeldin hayırlı olsun . Umarım güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağına alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…