Benim de gec dollenme 16 eylül sat benimde bir hafta falan oynuyor benimde doktor zamanla yakalar haftasini dedi senin de oyle olur inşallah canim :) hepsi saglikla gelsinler insallah bebislerinHoşbulduk canım. Çok teşekkür ederim senin ve tüm bebiş bekleyenlerin hayırlı olsun inşallah. Hepimiz sağ salim kavuşuruz umarım. Benim aslında SAT 27 Ağustostu yani bebişimin şuan 16 haftalık olması gerek ama benim geç yumurtlama olmuş yani olması gereken tarihden tam 4 hafta sonra yumurtlamışım. 2 senedir de istiyordum olmuyordu. Aşılama bile yaptırdım olmadı. Ama kendinden geliverdi imkansız bebişim.
Teşekkür ederim canım seninde inşallahHoşgeldin canım hayırlı olsunn :)
Hoşbulduk canım. Çok teşekkür ederim senin ve tüm bebiş bekleyenlerin hayırlı olsun inşallah. Hepimiz sağ salim kavuşuruz umarım. Benim aslında SAT 27 Ağustostu yani bebişimin şuan 16 haftalık olması gerek ama benim geç yumurtlama olmuş yani olması gereken tarihden tam 4 hafta sonra yumurtlamışım. 2 senedir de istiyordum olmuyordu. Aşılama bile yaptırdım olmadı. Ama kendinden geliverdi imkansız bebişim.
Etken Maddeler 1 Kapsül %BRD
Balık Yağı:
Omega3
DHA
EPA
500mg
350mg
250mg
75mg
-
VİTAMİN C 40mg 50
Demir 16mg 114.29
Vitamin B3 16mg NE 100
Çinko 10mg 100
Vitamin B5 6mg 100
Vitamin B6 1.4mg 100
Vitamin B2 1.4mg 100
Vitamin B1 1.1mg 100
Manganez 1mg 50
Bakır 1000mcg 100
Vitamin B12 1000mcg 40000
Folik Asit 400mcg 200
İyot 150mcg 100
Selenyum 50mcg 91
Biotin 50mcg 100
Vitamin D 10mcg 200
BRD : Beslenme Referans Değeri
benmkide böyle canım heralde aynı
ohh hadi gözün aydın bir erkek daha katıldı gruba
Benim 4 hafta nasıl yakalar kiBenim de gec dollenme 16 eylül sat benimde bir hafta falan oynuyor benimde doktor zamanla yakalar haftasini dedi senin de oyle olur inşallah canim :) hepsi saglikla gelsinler insallah bebislerin
Benim de sadece ilacla geciyor canimNe güzel öyle düşünebiliyosan canm ben naparsam yapım geçmiyor
Dimi yaAhahahahhaha sen süpersin ya :)) yap valla ne istiyorsan onu koy ohh olsun
Aynen bütün zorlugu biz cekelim ismi onlar koysun olmaz :))Dimi yaBenim bi de tüp bebek. Bütün zorlugu ben cektim. İsim koyma hakkı benimdir
Sag ol canimMaşallah paşaya yine bir erkek haberi bu sene erkek senesi sanırım :)) saglikla geldin canim cok sevindim temiz cikmasina darisi basima insallah :)
Benim de 24 eylüldü galiba o civarlardaydi yani :) bi yerden sonra yakalar dedi bende bilmiyorum. Saglikli olsunda tek dilegim o benim dogum icin 2 temmuz dedi ama haziran sonuda gelebilir dedi sana birsey dedimi :))Benim 4 hafta nasıl yakalar kiaslında doktorum çok da önemli olmadığını söyledi. sonuçta kalp atışını duyduk ve takiplerde ilerlemesi kg boyu vs olması gerektiği gibi gidiyor. Sadece SAT a göre hesaplamadı. Bebeğin gelişiminden geriye doğru kendisi bir adet tarihi belirledi o da 27 Eylül..
Ayyy insallah canim su temiz haberleri bende duyayim insallah :) insallah ikilide bize de cinsiyet soler bizde merak etmeye basladik ufaktan hele burda ogrenenler arttikca daha cok meraklaniyor insan :)) Gelenegi bozmus senin oglan :))Sag ol canimDualarım hepinizle inşallah sende güzel seyler duyup bizimle paylasacaksin.. Evet canım bana supriz oldu vallahi kız olur diye düşündüm hep.
Bizde gelenek şöyle anneannem tek kız ilk çocuk Annem ilk çocuk tek kız.. ben ilk çocuk tek kız... Bende geleneği bozmam sanıyordum ilk çocuğum kız olur diye düşünüyordum..
Canım benim ilki sezeryan olduğu için 38+5 de alındı. Bu da öyle olacak tahminen 39. hafta içinde alınır. Benim doğum tarihi 3 temmuz ama beklemiyorlar sezeryanda okadar.Benim de 24 eylüldü galiba o civarlardaydi yani :) bi yerden sonra yakalar dedi bende bilmiyorum. Saglikli olsunda tek dilegim o benim dogum icin 2 temmuz dedi ama haziran sonuda gelebilir dedi sana birsey dedimi :))
Hoş geldin canımMerhaba bende geldim. 4 yaşında bir kızım var. Kardeş gelicek nasipse listeye beni de eklermisiniz?
ilk üç ayda bulantı olması iyi bişey. benim 15.haftadan sonra azalarak kayboldu.merak etme yakında geçerNe güzel öyle düşünebiliyosan canm ben naparsam yapım geçmiyor
Benim ilk kızım da 1 gün bile midem bulanmadı. Koku hassasiyeti olmadı. Şimdi 2. ye hamileyim koku duysam içim çıkıyor. Her gece çıkartıyorum sabah kendime gelemiyorum bulantıdan. Berbat durumdayım yani ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum. Özellikle su içememek canımı sıkıyor. İlk bebeğin tam tersi olunca bu erkek olur mu dersiniz??
hayırlı olsun canım seninde önce sağlıklı olsunda ama erkek evlatta tatmak istiyor insan merak işteBenim tam tersi ilki erkek rahattı, bu sizin gibi zor geçiyor kız dendi :) olabilir yani
hayırlı olsun canım seninde önce sağlıklı olsunda ama erkek evlatta tatmak istiyor insan merak işte
Teşekkür ederim canım birazdan bakarım insallahben de bi kaç kişiden duydum bunu
http://www.alisverisrehberi.com/kampanya/ebebek_subat_indirimleri_basladi.47516.html
bu sitede geçen seneki indirim oranlar var canım bi bak bakalım
Canım çok sevindim güzel sonuçlar almana . Erkekler bastı burayıKızlaarrr doktordan çıktım ikili test sonucumu alıp doktoruma gösterdim. Çok şükür iyirisk yok denecek kadar düşük dedi. umarım hepiniz böyle güzel sonuçlar alırsınız..
Vee bir erkek daha geliyorhem kendi doktorum hem ikili test detaylı ultrasonda erkek dendi..
ilk çocuğum olduğu için cinsiyeti hiç düşünmedim tek derdim sağlıklı olması testlerin sorunsuz çıkması oldu hep..
Bende canim 2 haftadır balayindayimÇok teşekkür ederim çok şükür hersey yolunda gayet keyifli suan umarım böyle de devam eder, balayı dedikleri dönem dedikleri gibi varmış bulantısız bas donmesizsenin de hersey yolundadır umarım
Merhaba bende geldim. 4 yaşında bir kızım var. Kardeş gelicek nasipse listeye beni de eklermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?