Ayyy insallah canim su temiz haberleri bende duyayim insallah :) insallah ikilide bize de cinsiyet soler bizde merak etmeye basladik ufaktan hele burda ogrenenler arttikca daha cok meraklaniyor insan :)) Gelenegi bozmus senin oglan :))
Canım bana kendi doktorum 12. Hafta da söyledi tahmin eden ediyor anlıyorlar da aslında ama garanti olsun diye 16. Hafta bekleniyor :) birde sanırım kız bebek kürtaj oranlarda artıs olmuş o sebeple cinsiyetleri erken söylememe kararı almislar tum doktorlar olarak okuduğumda çok üzülmüştüm buraya da yazmıştım hatta..
Çok teşekkür ederim çok şükür hersey yolunda gayet keyifli suan umarım böyle de devam eder, balayı dedikleri dönem dedikleri gibi varmış bulantısız bas donmesiz senin de hersey yolundadır umarım
Benim ilk kızım da 1 gün bile midem bulanmadı. Koku hassasiyeti olmadı. Şimdi 2. ye hamileyim koku duysam içim çıkıyor. Her gece çıkartıyorum sabah kendime gelemiyorum bulantıdan. Berbat durumdayım yani ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum. Özellikle su içememek canımı sıkıyor. İlk bebeğin tam tersi olunca bu erkek olur mu dersiniz??
Gercekten ise yariyorsa dusunulebilinir o zaman ama o en son sirada suan : )
Ben hala sinema odasini bebek odasi yapsam mi yoksa odasini ayirana kadar park yatakla idare edip bosuna oda bekletmesem simdiden o zaman yapsam mi karar veremiyorum.
Benim ilk kızım da 1 gün bile midem bulanmadı. Koku hassasiyeti olmadı. Şimdi 2. ye hamileyim koku duysam içim çıkıyor. Her gece çıkartıyorum sabah kendime gelemiyorum bulantıdan. Berbat durumdayım yani ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum. Özellikle su içememek canımı sıkıyor. İlk bebeğin tam tersi olunca bu erkek olur mu dersiniz??
merhaba haziran anneleri biz 11+5 olduk pazartesi ikili test yaptıracağım cinsiyetini çok merak etmiyorum ama bebeğimin hareketlerini hissetmek için çok sabırsızlanıyorum ne zaman hissederiz acaba bide bende hiç kilo almadım bebeğim büyüsün göbüş çıksın hamile kıyafetleri alayım istiyorum hoş aldım da dolapta duruyor :)
Eylül ve nil favori isimlerimden birde defne bunlardan birini istiyorum aslında erkek olarak civan ata ve ali kemal begendiklerim ama esimle anlasamiyoruz bu konuda :)
aa bende merak ettim şuan benimde uçları koyulaştı baya erkek mi acaba :):)
biyerde de sağ gögüs daha dolgun ve büyükse erkektir diyordu ona göre de erkek olabilir benm ama cinsiyet bilmiyorum henüz
Çok şükür bebişlerimin ense kalınlıkları iyiymis biri 1.4 biri 1.3 dedi erkek olan kıpır kıpır alttaki daha ufak sürekli uyuyordu ne zaman gitsek ama tam kalkarken el sallar gibi hareket etmeye başladı ve pozisyon degistirdi sonuc tahmin ettiğim ve gönlümden geçen gibi minnoş bir kız oldugunu gösterdi Çok mutluyum hepimiz çok mutlu olalım
Doktorum banada Mom vit diye bir vitamin verdi. Aldıktan kısa bir süre sonra ağzıma balık kokusu geliyor o yüzden hergün kusuyordum bıraktım şimdi onu. Onu kullanırken enfeksiyon olmuyordum şimdi yine sızlama yaşamaya başladım. Tekrar başlıcam sanırım. Şuanda Decavite devam :)) Fiyatı 82 tlydi.
Kızlar bugün ikili test için gittim detaylıda bakıldı çok şükür ölçümler normal İnşâAllah kan sonuçlarımızda normal çıkar geçen hafta kendi doktorum erkek demişti bu hafta ki detaylıda ki doktor kız dedi :) ama bi kaç hafta daha bekle dedi tam net değil sağlıkla kucağımıza almayı Nasip etsin mevlam büyütebilmeyi de Kız erkek hiç farketmez