2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gercekten ise yariyorsa dusunulebilinir o zaman ama o en son sirada suan : )
Ben hala sinema odasini bebek odasi yapsam mi yoksa odasini ayirana kadar park yatakla idare edip bosuna oda bekletmesem simdiden o zaman yapsam mi karar veremiyorum.
Ya aslinda imkan varsa yapilabilir ama ilk 6 ay park yatakta sizle uyur sanirim tecrubeli arkadaslar yazsa tabi daha iyi olur ama ben zamani gelince yapardim sanirim. Yani odasina gececegi zaman da yapilabilir bir kac arkadasta oyle yapacakti sanirim :)

aa bizim günlerimiz aynıymış senin mide bulantısı kusma problemin varmı ne durumdasın cnm :)
En başından beri çok rahat geçiyorum canım hicbirşey hissetmiyorum adet gunum gecmese kendimi hamile bilmiyorum en son cmt. doktordaydim kocaman olmuş maşallah doktor erkek dedi büyük ihtimalle değişmezse bu arada göğüs ucunu bende burda arkadaslara sormuştum benimde erken karardı pembeden kahverengi oldu

Ayyy öyle bir sacmalik olabilir mi ya insanlar ne kadar vicdansiz olmus ben sordum doktoruma aci yakalarsak belki soyleyebiliriz dedi :)

Hiç belli olmaz canm o.Benm ki de kız aşırı bulantı ve kusma oldu.Bunun sebebini doktorlar bilemiyor emin ol

Yakında alırsın ve mutlu günlerde giyersin inşallah canım

Kizlar merhaba ; benim gibi hic gecmeyen kasik agrilari yaşayanlar var mi ? Acaba doktora gittim bir sıkıntı görmediler magnezyum verdiler sadece ve bagirsak problemlerinden olabilir dediler ama gecmiyor bu dün gittim doktora sizce bidaha gideyim mi ? Bekleyeyim mi ?

Öncelikle geçmiş olsun, benim kasıklarım ani hareketlerde ağrıyor, Ağrı girdiğinde yerimden kalkamıyorum

Merhabalar kasık ağrısı değilde 2 hafta önce inanılmaz karın ağrım vardı kıvranıp durdum.
Hastaneye gittiğimizde gaz sıkışması olabilir bir sorun yok demişti ki ondan önceki gün mercimek çorbası içmistim.
Ne zaman mercimek çorbarsı, kuru fasülye yesem karın ağrısından duramıyorum.
Sizde de böyle olabilir mi bir yediklerinizi gözden geçirin isterseniz. Bir de bana da karın ağrısından dolayı magnezyum vermişti.
(Magnorm) du adı. İnşallah sizinde şikayetiniz geçer :)

Canım eğer bağırsak ile ilgili bir sıkıntı var ise kefir iç bol bol inanılmaz iyi geliyor.
Onun dışında sancı bende de var ama doktorum normal dedi.

Bana da magnorm verdi kullaniyorum ama benim karin degil ya kasik agrisi bildigin daha henüz kahvalti disinda pek birsey yemedim. Gaz olabilir ama icim rahat degil dun doktordaydım bugün tekrar gitmekte istemedim. Napayim bilemiyorum. Bu arada agri sabit sol tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…