muhtemelen öyledir canım fiyatı naısl peki benim ilacım baya pahalı geldi bana çnkü..
Aynen bu kadar denk gelir :)) cinsiyet ogrendiniz siz sanirim ben daha ogrenemedim :)Bu kadar denk gelir :) Biz de kızımıza Nil,Defne veya Eylül ismini düşünüyoruz :)
İnşallah uç ay bitince geçer canm Allah kolaylık versnBenim de sadece ilacla geciyor canim
Ya aslinda imkan varsa yapilabilir ama ilk 6 ay park yatakta sizle uyur sanirim tecrubeli arkadaslar yazsa tabi daha iyi olur ama ben zamani gelince yapardim sanirim. Yani odasina gececegi zaman da yapilabilir bir kac arkadasta oyle yapacakti sanirim :)Gercekten ise yariyorsa dusunulebilinir o zaman ama o en son sirada suan : )
Ben hala sinema odasini bebek odasi yapsam mi yoksa odasini ayirana kadar park yatakla idare edip bosuna oda bekletmesem simdiden o zaman yapsam mi karar veremiyorum.
Ya o gecer gecerde benim hic gecmeyen kasik agrim var ya cok korkutuyor beniİnşallah uç ay bitince geçer canm Allah kolaylık versn
Kizin rüyasinda görmüs diye dedim ama ozan güzel bence de o tek olsun :)Ozan benim kendi soyadim: )alternatifsiz o olacak cift isim olmaz.
En başından beri çok rahat geçiyorum canım hicbirşey hissetmiyorum adet gunum gecmese kendimi hamile bilmiyorum en son cmt. doktordaydim kocaman olmuş maşallah doktor erkek dedi büyük ihtimalle değişmezse bu arada göğüs ucunu bende burda arkadaslara sormuştum benimde erken karardı pembeden kahverengi olduaa bizim günlerimiz aynıymış senin mide bulantısı kusma problemin varmı ne durumdasın cnm :)
Ayyy öyle bir sacmalik olabilir mi ya insanlar ne kadar vicdansiz olmusCanım bana kendi doktorum 12. Hafta da söyledi tahmin eden ediyor anlıyorlar da aslında ama garanti olsun diye 16. Hafta bekleniyor :) birde sanırım kız bebek kürtaj oranlarda artıs olmuş o sebeple cinsiyetleri erken söylememe kararı almislar tum doktorlar olarak okuduğumda çok üzülmüştüm buraya da yazmıştım hatta..
Anladim canim o zaman senin büyük ihtimalle haziranda olur :)Canım benim ilki sezeryan olduğu için 38+5 de alındı. Bu da öyle olacak tahminen 39. hafta içinde alınır. Benim doğum tarihi 3 temmuz ama beklemiyorlar sezeryanda okadar.
Teşekkür ederim canımİlk başlarda uzun süre pamuk + su kullanılıyor.
Bir de bebeğin cildi her marka ıslak mendili kabul etmiyor. Bez gibi ıslak mendil de pişik yapabiliyor. Tekli paketler deneyerek bebeğe uygun markayı tespit edebilirsiniz.
Hiç belli olmaz canm o.Benm ki de kız aşırı bulantı ve kusma oldu.Bunun sebebini doktorlar bilemiyor emin olBenim ilk kızım da 1 gün bile midem bulanmadı. Koku hassasiyeti olmadı. Şimdi 2. ye hamileyim koku duysam içim çıkıyor. Her gece çıkartıyorum sabah kendime gelemiyorum bulantıdan. Berbat durumdayım yani ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum. Özellikle su içememek canımı sıkıyor. İlk bebeğin tam tersi olunca bu erkek olur mu dersiniz??
Yakında alırsın ve mutlu günlerde giyersin inşallah canımmerhaba haziran anneleri biz 11+5 olduk pazartesi ikili test yaptıracağım cinsiyetini çok merak etmiyorum ama bebeğimin hareketlerini hissetmek için çok sabırsızlanıyorum ne zaman hissederiz acaba bide bende hiç kilo almadım bebeğim büyüsün göbüş çıksın hamile kıyafetleri alayım istiyorum hoş aldım da dolapta duruyor :)
Öncelikle geçmiş olsun, benim kasıklarım ani hareketlerde ağrıyor, Ağrı girdiğinde yerimden kalkamıyorumKizlar merhaba ; benim gibi hic gecmeyen kasik agrilari yaşayanlar var mi ? Acaba doktora gittim bir sıkıntı görmediler magnezyum verdiler sadece ve bagirsak problemlerinden olabilir dediler ama gecmiyor bu dün gittim doktora sizce bidaha gideyim mi ? Bekleyeyim mi ?
Merhabalar kasık ağrısı değilde 2 hafta önce inanılmaz karın ağrım vardı kıvranıp durdum.Kizlar merhaba ; benim gibi hic gecmeyen kasik agrilari yaşayanlar var mi ? Acaba doktora gittim bir sıkıntı görmediler magnezyum verdiler sadece ve bagirsak problemlerinden olabilir dediler ama gecmiyor bu dün gittim doktora sizce bidaha gideyim mi ? Bekleyeyim mi ?
Benim gecmiyor bazen belime bazen genital bolgeye vuruyor sanciÖncelikle geçmiş olsun, benim kasıklarım ani hareketlerde ağrıyor, Ağrı girdiğinde yerimden kalkamıyorum
Kizlar merhaba ; benim gibi hic gecmeyen kasik agrilari yaşayanlar var mi ? Acaba doktora gittim bir sıkıntı görmediler magnezyum verdiler sadece ve bagirsak problemlerinden olabilir dediler ama gecmiyor bu dün gittim doktora sizce bidaha gideyim mi ? Bekleyeyim mi ?
Bana da magnorm verdi kullaniyorum ama benim karin degil ya kasik agrisi bildigin daha henüz kahvalti disinda pek birsey yemedim. Gaz olabilir ama icim rahat degil dun doktordaydım bugün tekrar gitmekte istemedim. Napayim bilemiyorum. Bu arada agri sabit sol taraftaMerhabalar kasık ağrısı değilde 2 hafta önce inanılmaz karın ağrım vardı kıvranıp durdum.
Hastaneye gittiğimizde gaz sıkışması olabilir bir sorun yok demişti ki ondan önceki gün mercimek çorbası içmistim.
Ne zaman mercimek çorbarsı, kuru fasülye yesem karın ağrısından duramıyorum.
Sizde de böyle olabilir mi bir yediklerinizi gözden geçirin isterseniz. Bir de bana da karın ağrısından dolayı magnezyum vermişti.
(Magnorm) du adı. İnşallah sizinde şikayetiniz geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?