Doktorunu arayabiliyorsan bi ara istersenBenim gecmiyor bazen belime bazen genital bolgeye vuruyor sancicok huzursuz etti beni
Kefir icemiyorum tiksinme donemini gecemedim daha süt ve türevi peynir onlara benzeyen kefir falan hicbirini tuketemiyorum kusacak gibi oluyorum ;( vitaminimin icinde bagirsak duzenleyici var ama oda fayda etmiyor sanirimCanım eğer bağırsak ile ilgili bir sıkıntı var ise kefir iç bol bol inanılmaz iyi geliyor.
Onun dışında sancı bende de var ama doktorum normal dedi.
Anladım benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor doktora sorduğumda rahim genişlediği için ağrı olması normal demişti. Doktorunuz birşey demediyse içiniz rahat olsunBana da magnorm verdi kullaniyorum ama benim karin degil ya kasik agrisi bildigin daha henüz kahvalti disinda pek birsey yemedim. Gaz olabilir ama icim rahat degil dun doktordaydım bugün tekrar gitmekte istemedim. Napayim bilemiyorum. Bu arada agri sabit sol tarafta
Amin inşallah canımMerhaba hanımlar bende varım :))
Yalnız benım Mayıs sonu Haziran başı dedi bakalım ne zaman gelicek bizim kuzucuk :)
Oğluşum olucak inşallah benimde :)
Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah :)))
Çok geçmiş olsun canım sıcak tut kendini bende aynı durumdayımBu arada çok hastayım kızlar 3 gündür yatıyorum, doktorum parol verdi sadece, etki etmezse gel serum takalım dedi, hangi bitki çaylarını içebiliyorduk beynim durdu
Oluyormus vallahi canım ne kadar uzucu olsada... Doktorlar anlıyorlar erkekse cikintidan vs... umarım gönlüne göre olurAyyy öyle bir sacmalik olabilir mi ya insanlar ne kadar vicdansiz olmusben sordum doktoruma aci yakalarsak belki soyleyebiliriz dedi :)
Sana da çok geçmiş olsun, valla bi ateş basıyor bi üşüyorumÇok geçmiş olsun canım sıcak tut kendini bende aynı durumdayım
14 haftalıkken öğrendim, siz de öğrenirsiniz yakın zamanda :)Aynen bu kadar denk gelir :)) cinsiyet ogrendiniz siz sanirim ben daha ogrenemedim :)
Aradim donecekler dogumdaymis bide dün gittim sorun yoktu ama tereddutteyimDoktorunu arayabiliyorsan bi ara istersen
Oluyormus vallahi canım ne kadar uzucu olsada... Doktorlar anlıyorlar erkekse cikintidan vs... umarım gönlüne göre olurhaberlerini bekliyorum
Gecmeyen agri diye takiliyorum ben ara ara olsa takilmicam hicAnladım benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor doktora sorduğumda rahim genişlediği için ağrı olması normal demişti. Doktorunuz birşey demediyse içiniz rahat olsun
İyi yapmışsın için rahatlar en azındanAradim donecekler dogumdaymis bide dün gittim sorun yoktu ama tereddutteyim
9-10 lira gibi bir şey canım sanırım. 20 lira vermiştik biz ama muayne ücretlerin de içinde demişti.
Doktorum banada Mom vit diye bir vitamin verdi. Aldıktan kısa bir süre sonra ağzıma balık kokusu geliyor o yüzden hergün kusuyordum bıraktım şimdi onu. Onu kullanırken enfeksiyon olmuyordum şimdi yine sızlama yaşamaya başladım. Tekrar başlıcam sanırım. Şuanda Decavite devam :)) Fiyatı 82 tlydi.
canım decaviti sigorta karşılıyor ben eczaneye 18 lira ödedim bugün nekadarı ilaç nekdrı başka kesinti bilmiyorum :)
Benimde aynı canım sat 22 ağustos 29 mayıs demşşti doktorum ama geç döllenme oldu yavaş yavaş kapatıyor farkını bakalım :)Merhaba hanımlar bende varım :))
Yalnız benım Mayıs sonu Haziran başı dedi bakalım ne zaman gelicek bizim kuzucuk :)
Oğluşum olucak inşallah benimde :)
Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah :)))
Çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç 2 bardağı geçme ama ballı sıcak süt iç portakal suyu ve bol kivi ye kivide baya c vitamini varmış.. ve en önemlisi dinlen bol bol ateşine çok dikkat etBu arada çok hastayım kızlar 3 gündür yatıyorum, doktorum parol verdi sadece, etki etmezse gel serum takalım dedi, hangi bitki çaylarını içebiliyorduk beynim durdu
Çok teşekkür ederim canım, dediklerini deneyeceğim :)Decavitin fiyatı çok iyiymiş kızlar benim aldığkm 90₺ ne farkı var anlamadım bile çok yüksek geldi bana da
Benimde aynı canım sat 22 ağustos 29 mayıs demşşti doktorum ama geç döllenme oldu yavaş yavaş kapatıyor farkını bakalım :)
Çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç 2 bardağı geçme ama ballı sıcak süt iç portakal suyu ve bol kivi ye kivide baya c vitamini varmış.. ve en önemlisi dinlen bol bol ateşine çok dikkat et
Benim de oldu, dinlenmek yani yatmak+iğne. Başka çözümü yok bunun. genelde 3 ay içinde olup bitiyor. geçmiş olsun..Yeni
Kizlar 9+2 haftalik hamileyim carsamba gunu iki damla kanamam oldu igne oldum dinlendim bugun kontrlm vardi doktoe hersey normal ddi aksam ustu tekrar peceteye nokta kadar kan geldi cok korktumyasayan var mi aranizda
Gittigin doktordan aklın da soru işareti olarak çıktıysan sana faydası olmadıysa başka doktora daha git canım. Ara ara ise normal deniyor ama geçmeyen ise git.Kizlar merhaba ; benim gibi hic gecmeyen kasik agrilari yaşayanlar var mi ? Acaba doktora gittim bir sıkıntı görmediler magnezyum verdiler sadece ve bagirsak problemlerinden olabilir dediler ama gecmiyor bu dün gittim doktora sizce bidaha gideyim mi ? Bekleyeyim mi ?
Miktari bu şekilde azmiydi sizinde ilk gebeligim ve zorlu bi surec sonunda oldu cok korktumBenim de oldu, dinlenmek yani yatmak+iğne. Başka çözümü yok bunun. genelde 3 ay içinde olup bitiyor. geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?