2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu arada çok hastayım kızlar 3 gündür yatıyorum, doktorum parol verdi sadece, etki etmezse gel serum takalım dedi, hangi bitki çaylarını içebiliyorduk beynim durdu

Canım eğer bağırsak ile ilgili bir sıkıntı var ise kefir iç bol bol inanılmaz iyi geliyor.
Onun dışında sancı bende de var ama doktorum normal dedi.
Kefir icemiyorum tiksinme donemini gecemedim daha süt ve türevi peynir onlara benzeyen kefir falan hicbirini tuketemiyorum kusacak gibi oluyorum ;( vitaminimin icinde bagirsak duzenleyici var ama oda fayda etmiyor sanirim agri sabit ayni yerde mi bele de vuruyor mu ?

Anladım benimde ara ara kasık ağrılarım oluyor doktora sorduğumda rahim genişlediği için ağrı olması normal demişti. Doktorunuz birşey demediyse içiniz rahat olsun

Ayyy öyle bir sacmalik olabilir mi ya insanlar ne kadar vicdansiz olmus ben sordum doktoruma aci yakalarsak belki soyleyebiliriz dedi :)
Oluyormus vallahi canım ne kadar uzucu olsada... Doktorlar anlıyorlar erkekse cikintidan vs... umarım gönlüne göre olur haberlerini bekliyorum

9-10 lira gibi bir şey canım sanırım. 20 lira vermiştik biz ama muayne ücretlerin de içinde demişti.

canım decaviti sigorta karşılıyor ben eczaneye 18 lira ödedim bugün nekadarı ilaç nekdrı başka kesinti bilmiyorum :)

Decavitin fiyatı çok iyiymiş kızlar benim aldığkm 90₺ ne farkı var anlamadım bile çok yüksek geldi bana da

Benimde aynı canım sat 22 ağustos 29 mayıs demşşti doktorum ama geç döllenme oldu yavaş yavaş kapatıyor farkını bakalım :)

Bu arada çok hastayım kızlar 3 gündür yatıyorum, doktorum parol verdi sadece, etki etmezse gel serum takalım dedi, hangi bitki çaylarını içebiliyorduk beynim durdu
Çok geçmiş olsun canım ıhlamur iç 2 bardağı geçme ama ballı sıcak süt iç portakal suyu ve bol kivi ye kivide baya c vitamini varmış.. ve en önemlisi dinlen bol bol ateşine çok dikkat et

Çok teşekkür ederim canım, dediklerini deneyeceğim :)

Yeni
Kizlar 9+2 haftalik hamileyim carsamba gunu iki damla kanamam oldu igne oldum dinlendim bugun kontrlm vardi doktoe hersey normal ddi aksam ustu tekrar peceteye nokta kadar kan geldi cok korktum yasayan var mi aranizda

Yeni
Kizlar 9+2 haftalik hamileyim carsamba gunu iki damla kanamam oldu igne oldum dinlendim bugun kontrlm vardi doktoe hersey normal ddi aksam ustu tekrar peceteye nokta kadar kan geldi cok korktum yasayan var mi aranizda
Benim de oldu, dinlenmek yani yatmak+iğne. Başka çözümü yok bunun. genelde 3 ay içinde olup bitiyor. geçmiş olsun..

Gittigin doktordan aklın da soru işareti olarak çıktıysan sana faydası olmadıysa başka doktora daha git canım. Ara ara ise normal deniyor ama geçmeyen ise git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…