2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gittigin doktordan aklın da soru işareti olarak çıktıysan sana faydası olmadıysa başka doktora daha git canım. Ara ara ise normal deniyor ama geçmeyen ise git.
Cok az oldu gecen hafta iki damla bugunde bi nokta kadar doktorm bugun hersey normal desi kese etrafinda kanamada yok dedi

Ayyy öyle bir sacmalik olabilir mi ya insanlar ne kadar vicdansiz olmus ben sordum doktoruma aci yakalarsak belki soyleyebiliriz dedi :)
Doktorlar kemik yapısından da cinsiyeti erken tahmin edebiliyorlarmis. Benim 13.haftada yapılan tahmin bu sebeple tuttu. Bir de en nihayetinde çocuğun sağlıklı olması onenlu, sonrasında da insanın gönlünde bir cinsiyet yatıyor. Kız olacak diye ailecek havalara uçtuk biz. Nasıl bir zihniyettir ki, kızsa aldiralim diyorlar, aklım almıyor.

Benim kizim 2 yil benimle uyudu.gidisata gore mi yapsam acaba
6 ay da ayiririm demek tutmuyor bazen : )
Bosu bosuna odayi yapip bos bekletmekten daha dogru geliyor suan ama kararsizim hala

Bugun magnezyuma baslayacagim.kac gecedir kramp girip duruyor ki normalde de bu kramp olayim vardi.ins ise yarar

Benim kizim 2 yil benimle uyudu.gidisata gore mi yapsam acaba
6 ay da ayiririm demek tutmuyor bazen : )
Bosu bosuna odayi yapip bos bekletmekten daha dogru geliyor suan ama kararsizim hala
Yaaa ben onu misalen dedim 6 ay olur 2 yil olur bizimki en az 1.5 sene bizle kalacak mesela zamani gelince yapmak bana daha mantikli geliyor ama tabi uzman degilim bu konuda benim ki sadece bir fikir :)

Bu ara onun ruyalar surekli degisken ruya ile hayali istekleride karistiriyor olabilir beni kandiracak pehh diyorum sen giderken ben dönüyordum bakayim bi gozlemleyip bu ruya gercekcilerden mi : ))
Aaaa ben hemen yedim gördün mü ? Tecrübeli insanin hali baska :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…