Evet, sıkıntılı süreç atlatmissin, çok geçmiş olsun. İnşallah yolunda gider her şey.Aynen okuldan gelir gelmez yatiyorum ama iste ilk gebelik ve 8 ay bekledik kimyasal gebelik oldum ck yiprandim cok sukur oldu insallah sag saglim dogar
Valla oncelik saglik tabiki benimde ama gonlumdeki hep kızdı niyeyse :) bunu yapanlari asla anlamayacagim o cocugun gunahina nasil giriyorlar cinayet bu resmenDoktorlar kemik yapısından da cinsiyeti erken tahmin edebiliyorlarmis. Benim 13.haftada yapılan tahmin bu sebeple tuttu. Bir de en nihayetinde çocuğun sağlıklı olması onenlu, sonrasında da insanın gönlünde bir cinsiyet yatıyor. Kız olacak diye ailecek havalara uçtuk biz. Nasıl bir zihniyettir ki, kızsa aldiralim diyorlar, aklım almıyor.
Ergenlik geliyor malum tetikte yasiyorum kurt oldum yemin ederim : )Aaaa ben hemen yedim gördün mü ? Tecrübeli insanin hali baska :)
Amin canim hepimizin insallahEvet, sıkıntılı süreç atlatmissin, çok geçmiş olsun. İnşallah yolunda gider her şey.
Önemli bir durum, Allah kimseyi bu durumun olumsuzu ile karsilastirmasin inşallah, gönlünü ferah tut, geçti bitti bu kısım da çok şükür
İnsan o kadar rahatlıyor ki çok şükür ilgin cevabın için çok teşekkürler
Kiz cocugunun nasil harika nasil muhtesem bir duygu oldugunu anlayamamis zavallilar nefret ediyorum ole insanlardanValla oncelik saglik tabiki benimde ama gonlumdeki hep kızdı niyeyse :) bunu yapanlari asla anlamayacagim o cocugun gunahina nasil giriyorlar cinayet bu resmen
Canim aslinda hic soru isareti ile cikmadim cunku vajinama bakti akintima bakti bebisi inceledi bir sıkıntı görmedi ama agrimda yok dün bugün hic gecmedi amaGittigin doktordan aklın da soru işareti olarak çıktıysan sana faydası olmadıysa başka doktora daha git canım. Ara ara ise normal deniyor ama geçmeyen ise git.
Aminnn canım benim aynen öyle 2. Hamileliğim ama İnan tüm duygular sil baştan yaşıyorum rabbim hayırlıca sağlıklıca kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin inşallahÖnemli bir durum, Allah kimseyi bu durumun olumsuzu ile karsilastirmasin inşallah, gönlünü ferah tut, geçti bitti bu kısım da çok şükür
Senin ilacın adı ne bana da duosvit verdi 30 tablet 79 lira pahalı gibi biraz alternetif ne olabilir acaba içerik aynı olan
Canım kramplar magnezyum eksikliğinden ben seneler evvel evli değildim kramp yüzünden doktora gittim ve magnezyum eksikliği sade maden suyu iç hergün iki tane dedi.. Hamilelikte sakıncası yok günde bir tane maden suyu içebilirsin.Bugun magnezyuma baslayacagim.kac gecedir kramp girip duruyor ki normalde de bu kramp olayim vardi.ins ise yarar
Benimde oluyor.bazen hafif bazen yogun ama heo var.doktorum normal dediKizlar merhaba ; benim gibi hic gecmeyen kasik agrilari yaşayanlar var mi ? Acaba doktora gittim bir sıkıntı görmediler magnezyum verdiler sadece ve bagirsak problemlerinden olabilir dediler ama gecmiyor bu dün gittim doktora sizce bidaha gideyim mi ? Bekleyeyim mi ?
2 hafta sonra belli etmeye başlar seninki de cinsiyeti. Kızlar geç belli eder diyorlar ama benimki 13'te tahmin edildi. 14'un ilk günü açtı bacakları zilli,3 çizgi oluyormuş kızlarda, doktor soyledi. Öksür ultrasonda biraz, açı degistiriyorValla oncelik saglik tabiki benimde ama gonlumdeki hep kızdı niyeyse :) bunu yapanlari asla anlamayacagim o cocugun gunahina nasil giriyorlar cinayet bu resmen
Allah isteyen hiç kimsenin beşiğini boş bırakmasın. Balon partisi nedir?Balon partimizin fotolarini instagrama koydum.bir arkadasim guzel dilekler dolu mesaj atmis.bebegide olmuyordu yani esi hic istemedi sonrada erken menapoza girdi heo mahrum heo uzgun oldu bu konuda.o kadar mahcup oldum ki fotolari gordugu icin : (
Aynen benim cok olur yazin daha fazla olur ara ara kullanirdim.Canım kramplar magnezyum eksikliğinden ben seneler evvel evli değildim kramp yüzünden doktora gittim ve magnezyum eksikliği sade maden suyu iç hergün iki tane dedi.. Hamilelikte sakıncası yok günde bir tane maden suyu içebilirsin.
Amin.gerci sonra düşündüm kizimlada bir cok fotograf paylaşıyorum zaten.Allah isteyen hiç kimsenin beşiğini boş bırakmasın. Balon partisi nedir?
Aynen benim cok olur yazin daha fazla olur ara ara kullanirdim.
Simdi yazdi doktor anlattim.
Maden suyu iciyorum aksam yemeklerinde her gun.
Canm o zaman ne yapabilirsin kartı varsa doktorunu ara bazı doktorlar numarasını verip sorun olduğunda arayın ya da mesaj diyor ya..Canim aslinda hic soru isareti ile cikmadim cunku vajinama bakti akintima bakti bebisi inceledi bir sıkıntı görmedi ama agrimda yok dün bugün hic gecmedi ama
Canım valla benimde bi kaç arkadaşımın bebeği olmuyor tedavi görüyor ben çok üzülüyorum hatta geçen ilk kez attım foto utanarak attım bende senin gibi ama biz atmasak başkaları atmıyormu sanki allah herkese nasip etsin inşallah kendini kötü hissetme sakın..Balon partimizin fotolarini instagrama koydum.bir arkadasim guzel dilekler dolu mesaj atmis.bebegide olmuyordu yani esi hic istemedi sonrada erken menapoza girdi heo mahrum heo uzgun oldu bu konuda.o kadar mahcup oldum ki fotolari gordugu icin : (
Ya bende sonradan dedim ki kendime hadi bunu atmasam kizimla zaten paylasiyorum o da cocuk bu da yeni bebek olunca iste bir an uzuldum.Canım valla benimde bi kaç arkadaşımın bebeği olmuyor tedavi görüyor ben çok üzülüyorum hatta geçen ilk kez attım foto utanarak attım bende senin gibi ama biz atmasak başkaları atmıyormu sanki allah herkese nasip etsin inşallah kendini kötü hissetme sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?