2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kiz cocugunun nasil harika nasil muhtesem bir duygu oldugunu anlayamamis zavallilar nefret ediyorum ole insanlardan
Aradim hatun dogumdaymis daha dönmedi

B
Bakalim sansimizi deneyecegiz insallah gösterir :))

Miktari bu şekilde azmiydi sizinde ilk gebeligim ve zorlu bi surec sonunda oldu cok korktum
Benim 1 kere 1 pedi dolduracak kadar geldi ve durdu. 3 hafta yattım ve her gün iğne oldum. Bu 3 hafta içinde 1 kere daha oldu ilkinin yarısından da az geldi ve kesildi. Sonra ara ara kahverengi akıntı geldi ve 10-11. Haftalarda tamamen kesildi. Ben de çok korkmuştum ama gördüm ki çoğu hamilenin başına geliyor..

Gözün aydın sağlıkla gelsin paşa mayıs anneleride çogunluk erkek.

Evet benim canim :)) tanisiyormuyuz yoksa :))
Yok canım tanışmıyoruz,tanışabiliriz ama :))sanal ortamdan bile enerjin iyi geliyor.
Bende aynı vitamini bugun aldim.aynı firmanin krill (omega 3) yazdi bide dr 100tl.muayeneden fazla para vercez her ay vitamine.çok pahalı gercekten
İçlerinde folat var folik asit degil o yuzden fiyatlari yüksek.

Canım üşütmüş olabilirsin.yada idrar yolunda enfeksiyon.rahim büyüdügü icinde olabilir dr un normal dediyse.endişe etme bence

Bu arada çok hastayım kızlar 3 gündür yatıyorum, doktorum parol verdi sadece, etki etmezse gel serum takalım dedi, hangi bitki çaylarını içebiliyorduk beynim durdu
Geçmiş olsun canım vitamine yüklen tez zamanda toparlarsin insallah
Öncellikle başın sagolsun.eger karyotip testleriniz de sen de ve eşinde sorun yoksa tekrarlama olasılığı çok çok düşük bir ihtimal dünya da bikaç tane örneği olması lazım.

Senin ilacın adı ne bana da duosvit verdi 30 tablet 79 lira pahalı gibi biraz alternetif ne olabilir acaba içerik aynı olan
Vitamin ilacina bosuna okadar para vermeyin hepsinin icerigi ayni. Decaviti bana saglik ocagindan ucretsiz verdi hemsire. Telefon edip cagirio hatta seker ölcumu tansiyon falan hepsine bakiyor aklinizda bulunsun

Vitamin ilacina bosuna okadar para vermeyin hepsinin icerigi ayni. Decaviti bana saglik ocagindan ucretsiz verdi hemsire. Telefon edip cagirio hatta seker ölcumu tansiyon falan hepsine bakiyor aklinizda bulunsun
Canım benmkinde folik asit flnda var galiba değerlerime bakıp verdi doktor ben de bir bildiği vardır dedim ama dediğin gibi baya yüksek fiyatları

Sağolasın canım benimm. İnşallah 12.hafta bitince geçer inşallah az önce arkadaşımla konuştum onun 16.haftada bitmiş. Benim azalmadı hiç durumum. Gece ağrıdan uyuyamama arada oluyo. Dün kendi kendimi işkenceyle zorla uyuttum resmen. Ertesi gün gitmeyecek olsam o kadar stres yapmazdım en azından öğleden sonra uyurdum. Haftaya yine rapor alırım bi iki gün muhtemelen. Bu şekilde hergün dışarı çıkmak biraz psikoloji bozucu. Gece canım niye uyuyamıyorsun karnın mı ağrıyor

Canım benmkinde folik asit flnda var galiba değerlerime bakıp verdi doktor ben de bir bildiği vardır dedim ama dediğin gibi baya yüksek fiyatları
Decavitin icinde de folic var. O dediginiz ilactan banada yazmisti doktor inceledim icerigi ayni o yuzden dedim. Devletin karsiladigi ilaclarda ayrica guvenilir geliyor bana.

Ağzına balık kokusu geliyor mu seninde canım ?

G guluncani Teşekkür ediyorum.
Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalim yavrularımızı..kız erkek benim için faketmezdi isteyen herkesin gönlüne versin..

Balon partimizin fotolarini instagrama koydum.bir arkadasim guzel dilekler dolu mesaj atmis.bebegide olmuyordu yani esi hic istemedi sonrada erken menapoza girdi heo mahrum heo uzgun oldu bu konuda.o kadar mahcup oldum ki fotolari gordugu icin : (
Hayatta herkesin bir eksikligi hayatinda istemedigi sorunlari var kimi sagliktan ceker kimi ailesinden ceker kimi evlattan çeker onun icin hayirlisi olan buymuş demekki mahcup olmana üzülmene gerek yok canim insan bazi seylerin eksikligi ile yasamaya alisiyor zamanla

Benim kasik agrilarim var canim gecmiyor midemde arada bir de olsa dürtüyor şu balayı dönemini iple cekiyorum resmen 16. Hafta cok uzak ya o kadar uzamaz umarim senin ne agrin var canim midemi ? Birde ucretsiz izne cikma sansin yok mu ?

Ayyy nasil sevindim bunu duyduğuma çok çok teşekkür ederim canim enerjimiz tutmuştur büyük ihtimal :)

Kasık ağrısından mı uyuyamıyosun canım. Ben mideden uyuyamıyorum. İki gündür baya kasık ağrım var batıyor ama doktor kanama olmadıkça normal dediydi. Hamileligin başında hafif hafif agriyodu şimdi baya ağrıyo. Rahim baya genişlemeye başladı ondan mı acaba. Ücretsiz izni çok araştırdım canım olsa saniyesinde ayrilcam ama öyle hakkım yokmuş malesef

Offf ya nasil mecbur birakiyorlar insani benim doktorum agrilar icin normal dedi magnorm verdi ama bulanti yapiyor oda aradim dogumdaymis dönmedi bekliyorum. Agrilarim hic olmuyordu benim 2 gündür var ve gecmiyor huzursuz ediyor korkutuyor ya

kızlar konu haptan açılmışken söyliyim dedim bana maltofer fol yazmış bide decavit ben decavit atamıyorum maalesef kusasım geliyor maltofer fol kullanıyorum hiç koku,tat yok görüntüsü bile güzel çikolataya benzetmişler

Canım hamileliğimin başından beri bende kasık ağrısı yaşadım ama dinlenmek uzanmak bana çok iyi geliyordu şükür daha iyiyim şimdi normal yani ağrılar dinlenmeye çalış bol bol ayakta çok durunca daha da artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…