Kiz cocugunun nasil harika nasil muhtesem bir duygu oldugunu anlayamamis zavallilar nefret ediyorum ole insanlardan
Aradim hatun dogumdaymis daha dönmediO zaman umarım biran önce geçer diyorum canm ağrı ,sızı, kramp olmadan sağlıkla bitirelim 9 ayımızı..
Canm o zaman ne yapabilirsin kartı varsa doktorunu ara bazı doktorlar numarasını verip sorun olduğunda arayın ya da mesaj diyor ya..
Bakalim sansimizi deneyecegiz insallah gösterir :))2 hafta sonra belli etmeye başlar seninki de cinsiyeti. Kızlar geç belli eder diyorlar ama benimki 13'te tahmin edildi. 14'un ilk günü açtı bacakları zilli,3 çizgi oluyormuş kızlarda, doktor soyledi. Öksür ultrasonda biraz, açı degistiriyor
Bana da normal dedi ama cok rahatsiz ediyor yaBenimde oluyor.bazen hafif bazen yogun ama heo var.doktorum normal dedi
Benim 1 kere 1 pedi dolduracak kadar geldi ve durdu. 3 hafta yattım ve her gün iğne oldum. Bu 3 hafta içinde 1 kere daha oldu ilkinin yarısından da az geldi ve kesildi. Sonra ara ara kahverengi akıntı geldi ve 10-11. Haftalarda tamamen kesildi. Ben de çok korkmuştum ama gördüm ki çoğu hamilenin başına geliyor..Miktari bu şekilde azmiydi sizinde ilk gebeligim ve zorlu bi surec sonunda oldu cok korktum
Gözün aydın sağlıkla gelsin paşa mayıs anneleride çogunluk erkek.Kızlaarrr doktordan çıktım ikili test sonucumu alıp doktoruma gösterdim. Çok şükür iyirisk yok denecek kadar düşük dedi. umarım hepiniz böyle güzel sonuçlar alırsınız..
Vee bir erkek daha geliyorhem kendi doktorum hem ikili test detaylı ultrasonda erkek dendi..
ilk çocuğum olduğu için cinsiyeti hiç düşünmedim tek derdim sağlıklı olması testlerin sorunsuz çıkması oldu hep..
Yok canım tanışmıyoruz,tanışabiliriz ama :))sanal ortamdan bile enerjin iyi geliyor.Evet benim canim :)) tanisiyormuyuz yoksa :))
Bende aynı vitamini bugun aldim.aynı firmanin krill (omega 3) yazdi bide dr 100tl.muayeneden fazla para vercez her ay vitamine.çok pahalı gercektenDoktorum banada Mom vit diye bir vitamin verdi. Aldıktan kısa bir süre sonra ağzıma balık kokusu geliyor o yüzden hergün kusuyordum bıraktım şimdi onu. Onu kullanırken enfeksiyon olmuyordum şimdi yine sızlama yaşamaya başladım. Tekrar başlıcam sanırım. Şuanda Decavite devam :)) Fiyatı 82 tlydi.
Canım üşütmüş olabilirsin.yada idrar yolunda enfeksiyon.rahim büyüdügü icinde olabilir dr un normal dediyse.endişe etme benceKizlar merhaba ; benim gibi hic gecmeyen kasik agrilari yaşayanlar var mi ? Acaba doktora gittim bir sıkıntı görmediler magnezyum verdiler sadece ve bagirsak problemlerinden olabilir dediler ama gecmiyor bu dün gittim doktora sizce bidaha gideyim mi ? Bekleyeyim mi ?
Geçmiş olsun canım vitamine yüklen tez zamanda toparlarsin insallahBu arada çok hastayım kızlar 3 gündür yatıyorum, doktorum parol verdi sadece, etki etmezse gel serum takalım dedi, hangi bitki çaylarını içebiliyorduk beynim durdu
Öncellikle başın sagolsun.eger karyotip testleriniz de sen de ve eşinde sorun yoksa tekrarlama olasılığı çok çok düşük bir ihtimal dünya da bikaç tane örneği olması lazım.Daun sendromlu çoçuğu olan annelerin ondan sonrakı çocuklarıda Daun sendromlu doğuyormu?rica ederim bilgisi olanlar benimle bölüşün..2ci çoçuğum Daun doğdu.10aylikken kaybettim...şimdi yine Anne olmak istiyorum ama çok korkuyorum..
Vitamin ilacina bosuna okadar para vermeyin hepsinin icerigi ayni. Decaviti bana saglik ocagindan ucretsiz verdi hemsire. Telefon edip cagirio hatta seker ölcumu tansiyon falan hepsine bakiyor aklinizda bulunsunSenin ilacın adı ne bana da duosvit verdi 30 tablet 79 lira pahalı gibi biraz alternetif ne olabilir acaba içerik aynı olan
Canım benmkinde folik asit flnda var galiba değerlerime bakıp verdi doktor ben de bir bildiği vardır dedim ama dediğin gibi baya yüksek fiyatlarıVitamin ilacina bosuna okadar para vermeyin hepsinin icerigi ayni. Decaviti bana saglik ocagindan ucretsiz verdi hemsire. Telefon edip cagirio hatta seker ölcumu tansiyon falan hepsine bakiyor aklinizda bulunsun
Sağolasın canım benimm. İnşallah 12.hafta bitince geçer inşallah az önce arkadaşımla konuştum onun 16.haftada bitmiş. Benim azalmadı hiç durumum. Gece ağrıdan uyuyamama arada oluyo. Dün kendi kendimi işkenceyle zorla uyuttum resmen. Ertesi gün gitmeyecek olsam o kadar stres yapmazdım en azından öğleden sonra uyurdum. Haftaya yine rapor alırım bi iki gün muhtemelen. Bu şekilde hergün dışarı çıkmak biraz psikoloji bozucu. Gece canım niye uyuyamıyorsun karnın mı ağrıyorSenin de beni gecmediyse 11. Haftada olmasi lazim hala 11.haftada yaptiranda var ama bizimki ufakmis daha resmen senin içinde dua ediyorum canim cok zor çunku biliyorum. Hala tam gecmemis olmakla beraber daha iyiyim insallah 12. Haftaya birsey kalmaz artik ya :) gece ben hic uyuyamayanlardanim ama sen calisiyorsun uyuman gerek canim dikkat et kendine
Decavitin icinde de folic var. O dediginiz ilactan banada yazmisti doktor inceledim icerigi ayni o yuzden dedim. Devletin karsiladigi ilaclarda ayrica guvenilir geliyor bana.Canım benmkinde folik asit flnda var galiba değerlerime bakıp verdi doktor ben de bir bildiği vardır dedim ama dediğin gibi baya yüksek fiyatları
Ağzına balık kokusu geliyor mu seninde canım ?Gözün aydın sağlıkla gelsin paşa mayıs anneleride çogunluk erkek.
Yok canım tanışmıyoruz,tanışabiliriz ama :))sanal ortamdan bile enerjin iyi geliyor.
Bende aynı vitamini bugun aldim.aynı firmanin krill (omega 3) yazdi bide dr 100tl.muayeneden fazla para vercez her ay vitamine.çok pahalı gercekten
İçlerinde folat var folik asit degil o yuzden fiyatlari yüksek.
Canım üşütmüş olabilirsin.yada idrar yolunda enfeksiyon.rahim büyüdügü icinde olabilir dr un normal dediyse.endişe etme bence
Geçmiş olsun canım vitamine yüklen tez zamanda toparlarsin insallah
Öncellikle başın sagolsun.eger karyotip testleriniz de sen de ve eşinde sorun yoksa tekrarlama olasılığı çok çok düşük bir ihtimal dünya da bikaç tane örneği olması lazım.
Hayatta herkesin bir eksikligi hayatinda istemedigi sorunlari var kimi sagliktan ceker kimi ailesinden ceker kimi evlattan çeker onun icin hayirlisi olan buymuş demekki mahcup olmana üzülmene gerek yok canim insan bazi seylerin eksikligi ile yasamaya alisiyor zamanlaBalon partimizin fotolarini instagrama koydum.bir arkadasim guzel dilekler dolu mesaj atmis.bebegide olmuyordu yani esi hic istemedi sonrada erken menapoza girdi heo mahrum heo uzgun oldu bu konuda.o kadar mahcup oldum ki fotolari gordugu icin : (
İlk kez bu aksam içtim canim bilmem gelmedi şimdilikAğzına balık kokusu geliyor mu seninde canım ?
Benim kasik agrilarim var canim gecmiyor midemde arada bir de olsa dürtüyor şu balayı dönemini iple cekiyorum resmen 16. Hafta cok uzak ya o kadar uzamaz umarim senin ne agrin var canim midemi ? Birde ucretsiz izne cikma sansin yok mu ?Sağolasın canım benimm. İnşallah 12.hafta bitince geçer inşallah az önce arkadaşımla konuştum onun 16.haftada bitmiş. Benim azalmadı hiç durumum. Gece ağrıdan uyuyamama arada oluyo. Dün kendi kendimi işkenceyle zorla uyuttum resmen. Ertesi gün gitmeyecek olsam o kadar stres yapmazdım en azından öğleden sonra uyurdum. Haftaya yine rapor alırım bi iki gün muhtemelen. Bu şekilde hergün dışarı çıkmak biraz psikoloji bozucu. Gece canım niye uyuyamıyorsun karnın mı ağrıyor
Ayyy nasil sevindim bunu duyduğuma çok çok teşekkür ederim canim enerjimiz tutmuştur büyük ihtimal :)Gözün aydın sağlıkla gelsin paşa mayıs anneleride çogunluk erkek.
Yok canım tanışmıyoruz,tanışabiliriz ama :))sanal ortamdan bile enerjin iyi geliyor.
Bende aynı vitamini bugun aldim.aynı firmanin krill (omega 3) yazdi bide dr 100tl.muayeneden fazla para vercez her ay vitamine.çok pahalı gercekten
İçlerinde folat var folik asit degil o yuzden fiyatlari yüksek.
Canım üşütmüş olabilirsin.yada idrar yolunda enfeksiyon.rahim büyüdügü icinde olabilir dr un normal dediyse.endişe etme bence
Geçmiş olsun canım vitamine yüklen tez zamanda toparlarsin insallah
Öncellikle başın sagolsun.eger karyotip testleriniz de sen de ve eşinde sorun yoksa tekrarlama olasılığı çok çok düşük bir ihtimal dünya da bikaç tane örneği olması lazım.
Kasık ağrısından mı uyuyamıyosun canım. Ben mideden uyuyamıyorum. İki gündür baya kasık ağrım var batıyor ama doktor kanama olmadıkça normal dediydi. Hamileligin başında hafif hafif agriyodu şimdi baya ağrıyo. Rahim baya genişlemeye başladı ondan mı acaba. Ücretsiz izni çok araştırdım canım olsa saniyesinde ayrilcam ama öyle hakkım yokmuş malesefBenim kasik agrilarim var canim gecmiyor midemde arada bir de olsa dürtüyor şu balayı dönemini iple cekiyorum resmen 16. Hafta cok uzak ya o kadar uzamaz umarim senin ne agrin var canim midemi ? Birde ucretsiz izne cikma sansin yok mu ?
Offf ya nasil mecbur birakiyorlar insaniKasık ağrısından mı uyuyamıyosun canım. Ben mideden uyuyamıyorum. İki gündür baya kasık ağrım var batıyor ama doktor kanama olmadıkça normal dediydi. Hamileligin başında hafif hafif agriyodu şimdi baya ağrıyo. Rahim baya genişlemeye başladı ondan mı acaba. Ücretsiz izni çok araştırdım canım olsa saniyesinde ayrilcam ama öyle hakkım yokmuş malesef
Benim de öyle uyutmuyor hatta ve bütün gun gecmiyor bana magnorm verdi doktor ama icemiyorum bulanti yapiyor napcam bilmiyorumBugun magnezyuma baslayacagim.kac gecedir kramp girip duruyor ki normalde de bu kramp olayim vardi.ins ise yarar
Canım hamileliğimin başından beri bende kasık ağrısı yaşadım ama dinlenmek uzanmak bana çok iyi geliyordu şükür daha iyiyim şimdi normal yani ağrılar dinlenmeye çalış bol bol ayakta çok durunca daha da artıyorBenim kasik agrilarim var canim gecmiyor midemde arada bir de olsa dürtüyor şu balayı dönemini iple cekiyorum resmen 16. Hafta cok uzak ya o kadar uzamaz umarim senin ne agrin var canim midemi ? Birde ucretsiz izne cikma sansin yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?