2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok tesekkur ederm cnm insan rahatliycak bisiler duymak istiyor

Bende onu kullaniyorum. Hatta doktorum mideni rahatsiz ederse ciğneye bilir ya da seker gibi emebilirsin demisti.
Bana doktorum ekstra vitamin vermedi ama. Herkes kullaniyor sanirim.

Ağrıların böyle adet batma ağrıması gibi dimi. Magnorm magnezyum ilacı. Değerlerin düşük çıkmış sanırım. Ayy bulantı yapması kötü olmuş canım bulantıya sabır kalmadı artık. Ağrıların dayanılmaz acıda değilse böyle adet ağrısı gibi sızlamaysa batıyosa sıkıntı yoktur kuzum inşallah

Böyle igne batmasi gibi agrilar canim bulanti yapan hicbirseye tahammulum kalmadi icemicem bu vitamini o sebepten deger dusuklugunden degil canim benim degerlerim d vitamini haric iyi cikti aslinda ama magnezyum eksik oluncada kasilma vs yapabiliyormus ondan verdi sanirim doktorum. Birde ilac icmeyi normalde de hic sevmem oyle zor geliyorki su vitaminler vs. Falan

Ya durmadan yat diyor doktorum ama ben yatmaya da hic alisik degilim iste yuruyus yapayimmi diyorum yok diyor is yapma diyor vs.vs. Neyse insallah saglikla gelsinde bebis ben razıyım

Ben de sevmiyorum canım şu folik asiti içerken bile sabah mahvediyo beni. Ağrıların için garanti olsun sen yine de git canım doktora ama bence sıkıntı yoktur bende de hep oluyo ağrı normaldir diye düşündüm hep. Ama nolur nolmaz git yine de. Bulantı yapıyosa magnezyum ilacı doktora onu da söyle canım bence ekstra bulantı çekmek çok zor olur

Dün doktordaydim 9 gün sonra falanda ikili test var ondan bidaha gitmeyeyim dedim canim ilacida mesaj attim donecek insallah

Birsey oldugunu sanmiyorum dün detaylıca baktim dedi gaz agrisi olabilir dedi agriyi tarif ettim gelmek istersen gel bakalim dedi ama eşim sehir disinda simdi kimseyi telaslandirmak istemedim napsamda bilemedim valla

Sabah gidersin canım için rahat eder en azından.

ıyıyım canım :) arada bakıyorum bazen takıp edemıyorum.
sen nasılsınnnn sanırım artık daha iyisin :)
Çok şükür canim bulantılar baya hafifledi arada dürtuyor o kadar :) kasik agrilarimla basim dertte simdide onlara taktim ama ıyiyim seni goremiyorum hic yazmiyosunda bebis nasil kizin nasil ?

Çok şükür canim bulantılar baya hafifledi arada dürtuyor o kadar :) kasik agrilarimla basim dertte simdide onlara taktim ama ıyiyim seni goremiyorum hic yazmiyosunda bebis nasil kizin nasil ?
Okadar olur bak guzel beslendıgın zaman kendını daha iyi hıssedeceksın sahsen ben öyle dusunuyorum. Ben mesela baya oldu bulantım gecınce ve guzel beslenınce kendımı daha ıyı hıssedıyorum.
Canım ınan o agrılar bende de var sabah agrıyla uyandım bazen yedıklerımız ıctıklerımız vuruyor gazla karısıyor vs... hapsırıyorum ınan kasıklarım nasıl batıyor ama yapacak bır şey yok normal... 13hafta ve sonrası daha ıyı hıssedecegıne ınananıyorum.
Bebısım ıyıdır ınsallh bu hafta gıdıcem ozaman haber verırım:)

Ayyy masallah mutlaka donuste haber et :) bu sefer kesinlesecek seninde cinsiyet sanirim insallah evet birkac arkadas daha kasik agrisi yasiyorum diyince dedim tek bana olmuyor iyi doktorada gittim bir sıkıntı yok dedi ama bu batmalar gecmiyor evet canim 14. 15. Haftalar daha iyi gececek eminim bende :)

Bak arastır yazıları genelde normal oldugunu göreceksın. Ilerı kı haftalar bunlar basıt kalabılır sımdıden alış doktor hep NORMAL dıyecektır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…