- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Aman gelmesin canım kendini çok zinde hissettiriyor ama decavit kullanıyordum ben ona geçince bir iyilik geldi :))İlk kez bu aksam içtim canim bilmem gelmedi şimdilik
Cok tesekkur ederm cnm insan rahatliycak bisiler duymak istiyorBenim 1 kere 1 pedi dolduracak kadar geldi ve durdu. 3 hafta yattım ve her gün iğne oldum. Bu 3 hafta içinde 1 kere daha oldu ilkinin yarısından da az geldi ve kesildi. Sonra ara ara kahverengi akıntı geldi ve 10-11. Haftalarda tamamen kesildi. Ben de çok korkmuştum ama gördüm ki çoğu hamilenin başına geliyor..
Banada magnimore verdi bugun ilk defa ictim bakalim ise yarar yan etkisiz umarimBenim de öyle uyutmuyor hatta ve bütün gun gecmiyor bana magnorm verdi doktor ama icemiyorum bulanti yapiyor napcam bilmiyorum
Bende onu kullaniyorum. Hatta doktorum mideni rahatsiz ederse ciğneye bilir ya da seker gibi emebilirsin demisti.kızlar konu haptan açılmışken söyliyim dedim bana maltofer fol yazmış bide decavit ben decavit atamıyorum maalesef kusasım geliyor maltofer fol kullanıyorum hiç koku,tat yok görüntüsü bile güzel çikolataya benzetmişler
Ağrıların böyle adet batma ağrıması gibi dimi. Magnorm magnezyum ilacı. Değerlerin düşük çıkmış sanırım. Ayy bulantı yapması kötü olmuş canım bulantıya sabır kalmadı artık. Ağrıların dayanılmaz acıda değilse böyle adet ağrısı gibi sızlamaysa batıyosa sıkıntı yoktur kuzum inşallahOfff ya nasil mecbur birakiyorlar insanibenim doktorum agrilar icin normal dedi magnorm verdi ama bulanti yapiyor oda aradim dogumdaymis dönmedi bekliyorum. Agrilarim hic olmuyordu benim 2 gündür var ve gecmiyor huzursuz ediyor korkutuyor ya
Böyle igne batmasi gibi agrilar canim bulanti yapan hicbirseye tahammulum kalmadi icemicem bu vitamini o sebeptenAğrıların böyle adet batma ağrıması gibi dimi. Magnorm magnezyum ilacı. Değerlerin düşük çıkmış sanırım. Ayy bulantı yapması kötü olmuş canım bulantıya sabır kalmadı artık. Ağrıların dayanılmaz acıda değilse böyle adet ağrısı gibi sızlamaysa batıyosa sıkıntı yoktur kuzum inşallah
Benim bunyem hassas sana birsey yapmaz umarim canimBanada magnimore verdi bugun ilk defa ictim bakalim ise yarar yan etkisiz umarim
Ya durmadan yat diyor doktorum ama ben yatmaya da hic alisik degilim iste yuruyus yapayimmi diyorum yok diyor is yapma diyor vs.vs. Neyse insallah saglikla gelsinde bebis ben razıyımCanım hamileliğimin başından beri bende kasık ağrısı yaşadım ama dinlenmek uzanmak bana çok iyi geliyordu şükür daha iyiyim şimdi normal yani ağrılar dinlenmeye çalış bol bol ayakta çok durunca daha da artıyor
Ben de sevmiyorum canım şu folik asiti içerken bile sabah mahvediyo beni. Ağrıların için garanti olsun sen yine de git canım doktora ama bence sıkıntı yoktur bende de hep oluyo ağrı normaldir diye düşündüm hep. Ama nolur nolmaz git yine de. Bulantı yapıyosa magnezyum ilacı doktora onu da söyle canım bence ekstra bulantı çekmek çok zor olurBöyle igne batmasi gibi agrilar canim bulanti yapan hicbirseye tahammulum kalmadi icemicem bu vitamini o sebeptendeger dusuklugunden degil canim benim degerlerim d vitamini haric iyi cikti aslinda ama magnezyum eksik oluncada kasilma vs yapabiliyormus ondan verdi sanirim doktorum. Birde ilac icmeyi normalde de hic sevmem oyle zor geliyorki su vitaminler vs. Falan
Dün doktordaydim 9 gün sonra falanda ikili test var ondan bidaha gitmeyeyim dedim canim ilacida mesaj attim donecek insallahBen de sevmiyorum canım şu folik asiti içerken bile sabah mahvediyo beni. Ağrıların için garanti olsun sen yine de git canım doktora ama bence sıkıntı yoktur bende de hep oluyo ağrı normaldir diye düşündüm hep. Ama nolur nolmaz git yine de. Bulantı yapıyosa magnezyum ilacı doktora onu da söyle canım bence ekstra bulantı çekmek çok zor olur
Aradim hatun dogumdaymis daha dönmedi
Birsey oldugunu sanmiyorum dün detaylıca baktim dedi gaz agrisi olabilir dedi agriyi tarif ettim gelmek istersen gel bakalim dedi ama eşim sehir disinda simdi kimseyi telaslandirmak istemedim napsamda bilemedim vallaCanım durum nedir haber aldın mı doktordan ?
Birsey oldugunu sanmiyorum dün detaylıca baktim dedi gaz agrisi olabilir dedi agriyi tarif ettim gelmek istersen gel bakalim dedi ama eşim sehir disinda simdi kimseyi telaslandirmak istemedim napsamda bilemedim valla
ıyıyım canım :) arada bakıyorum bazen takıp edemıyorum.@ParteMoralll napiyorsun canim sesin soluğun çıkmiyor ?
Çok şükür canim bulantılar baya hafifledi arada dürtuyor o kadar :) kasik agrilarimla basim dertte simdide onlara taktim ama ıyiyim seni goremiyorum hic yazmiyosunda bebis nasil kizin nasil ?ıyıyım canım :) arada bakıyorum bazen takıp edemıyorum.
sen nasılsınnnn sanırım artık daha iyisin :)
Okadar olur bak guzel beslendıgın zaman kendını daha iyi hıssedeceksın sahsen ben öyle dusunuyorum. Ben mesela baya oldu bulantım gecınce ve guzel beslenınce kendımı daha ıyı hıssedıyorum.Çok şükür canim bulantılar baya hafifledi arada dürtuyor o kadar :) kasik agrilarimla basim dertte simdide onlara taktim ama ıyiyim seni goremiyorum hic yazmiyosunda bebis nasil kizin nasil ?
Ayyy masallah mutlaka donuste haber et :) bu sefer kesinlesecek seninde cinsiyet sanirim insallah evet birkac arkadas daha kasik agrisi yasiyorum diyince dedim tek bana olmuyor iyi doktorada gittim bir sıkıntı yok dedi ama bu batmalar gecmiyor evet canim 14. 15. Haftalar daha iyi gececek eminim bende :)Okadar olur bak guzel beslendıgın zaman kendını daha iyi hıssedeceksın sahsen ben öyle dusunuyorum. Ben mesela baya oldu bulantım gecınce ve guzel beslenınce kendımı daha ıyı hıssedıyorum.
Canım ınan o agrılar bende de var sabah agrıyla uyandım bazen yedıklerımız ıctıklerımız vuruyor gazla karısıyor vs... hapsırıyorum ınan kasıklarım nasıl batıyor ama yapacak bır şey yok normal... 13hafta ve sonrası daha ıyı hıssedecegıne ınananıyorum.
Bebısım ıyıdır ınsallh bu hafta gıdıcem ozaman haber verırım:)
Bak arastır yazıları genelde normal oldugunu göreceksın. Ilerı kı haftalar bunlar basıt kalabılır sımdıden alış doktor hep NORMAL dıyecektır :)Ayyy masallah mutlaka donuste haber et :) bu sefer kesinlesecek seninde cinsiyet sanirim insallah evet birkac arkadas daha kasik agrisi yasiyorum diyince dedim tek bana olmuyor iyi doktorada gittim bir sıkıntı yok dedi ama bu batmalar gecmiyor evet canim 14. 15. Haftalar daha iyi gececek eminim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?