2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İlk hamileligimde decaviti bende icebilmrk için çok zorladim kendimi geç başladim ve başlayınca bulantım sona ermişti

Merrhaba hanımlar hayırlı sabahlar :)
Tecrübeli annelere sorum olacaktı.
Sol göğsümden sıvı geliyor nedir sizde normal bir durum mu hemen doktoruma yazdım cevap vermedi henüz sizlere de danşmak istedim

Gerçekten cantanizda dışarda kullanmak için pamuklu mendillerden alın ama evde en iyisi gerçek pamuk hemen ıslatıp temizlemek en guzeli

Merrhaba hanımlar hayırlı sabahlar :)
Tecrübeli annelere sorum olacaktı.
Sol göğsümden sıvı geliyor nedir sizde normal bir durum mu hemen doktoruma yazdım cevap vermedi henüz sizlere de danşmak istedim
Beyaz süt gibi mi geliyor canım? O prolaktin yani süt hormonu fazla olunca memeden akabiliyor bazen genç kızlarda oluyor ama bebek olmadan olunca hormon bozukluğu oluyor ama gebelikte kolostrum üretimindenmiş şimdi normal mi bilemedim öğrenince haber verir misin tatlım

Ya durmadan yat diyor doktorum ama ben yatmaya da hic alisik degilim iste yuruyus yapayimmi diyorum yok diyor is yapma diyor vs.vs. Neyse insallah saglikla gelsinde bebis ben razıyım
Herşey Bebişler için canım imkanın varsa yat dinlen mecbur ev işleri falan oluyor zaten istemesende sabretcez bakalım yolu yarılamasak da 3 de 1 ilk kısmı gitti bile

imrendim şuan :)

benim 1 aydır mide bulantısı istifra geçmiyor inş.dha da uzun sürmez bi an önce geçse rahatlicam :)

Allah Allah neden oyle bir takintisi varki merak ettim ? :))
ooo ne takıntı hem de.. isim koymaktan daha büyük sıkıntı yaşadım ben de bu türklük mevzusuyla ilgili, burası yeri değil, bir derdim var'a anlatmam lazım
biz türküz, isim de türkçe olacak mantığı işte

Günaydınnnn

Benim de bulantım oğlanda çoktan bitmişti ama şimdi bitmiyor

Günaydın, maalesef aynı durumdayız 16.haftaya kadar normal demişti doktorum ama çok uzun bi süre inş. burdaki diğer arkadaşlarımız gbi dha erkenden atlatırız mide bulantılarımızı..

canım geçmiş olsun öncelikle. iğne batması gibi ağrın var sanırım. ben rahmin büyümesinden kaynaklı diye biliyorum o ağrıları. ben de hamilelik belirtisi olarak yaşamıştım o iğne batmasını. araştırdığımda rahmin büyümesi olarak bulmuştum. korkma bişi olmaz ama doktora git yine tabi, maksat için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…