2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende onu kullaniyorum. Hatta doktorum mideni rahatsiz ederse ciğneye bilir ya da seker gibi emebilirsin demisti.
Bana doktorum ekstra vitamin vermedi ama. Herkes kullaniyor sanirim.
ben mide hastası olduğum için tok karnına atıyorum şükür beni rahatsız etmedi başka birşey kullanmıyorum bende.
ben sanmıştımki gynoferro yazar ama yazmadı hayret her hastaya onu yazardı çünkü bu arada folik asiti atmıyosun demi? ben atmıyorum içinde var okudum çünkü

Günaydın kızlar
Sabah bulantısı yaşamıyordum ne zamandır. Yine başladı artı kasık ağrım var. Şu balayı dönemi ne zaman başlıyor
13. haftada ben de değişimler beklemiştim, mide bulantım olmuştu. Gerçi benim mide bulantısı şikayetim pek olmadı, ama halsizlik ve uyku hali beni yormuştu.
artık o da yavaştan geçiyor. Biraz daha sabret geçecek inşallah seninde

İlk hamileligimde decaviti bende icebilmrk için çok zorladim kendimi geç başladim ve başlayınca bulantım sona ermişti
mümkünatı yok atamıyorum ağzıma daha atmadan kokusu burnuma çarpıyo. yoksa benim haplarla sıkıntım yok

Balon partimizin fotolarini instagrama koydum.bir arkadasim guzel dilekler dolu mesaj atmis.bebegide olmuyordu yani esi hic istemedi sonrada erken menapoza girdi heo mahrum heo uzgun oldu bu konuda.o kadar mahcup oldum ki fotolari gordugu icin : (
senin fotoğraflarını görmüş, sessiz kalmak, kötü düşünmek yerine sana güzel mesajlar yollamış. Bu onun için de çok güzel bişi aslında. Kalbi güzel bir insanmış. ne mucizeler duyuyoruz, Allah inş ona da nasip etsin.

Canım kesin net bilgi veremem ama sanmıyorum. Bir arkadaşımın da 2. çocuğu down sendromlu oldu. İlk çocuk down değil, 2. de down sendromlu olmayacak diye bir durum yoksa, aksi durum da olamaz bence.

Merrhaba hanımlar hayırlı sabahlar :)
Tecrübeli annelere sorum olacaktı.
Sol göğsümden sıvı geliyor nedir sizde normal bir durum mu hemen doktoruma yazdım cevap vermedi henüz sizlere de danşmak istedim
Canım benim bilgim yok fakat kullandığım programda bu haftada bunu yazmıştı olabilir diye bunu paylasmak istedim seninle

Geçmiş olsun oğlusuna canım güzel haberlerle gel inşallah :)
Saol canım benim ateşi çıkıcak gibi eşimin babannesini çağırdım bitek o müsait dışarı çıkarmıyım diye kar yağıyo burda çok soğuk inş bakabilir aklım kalıcak çok doktorun işi çıkmış randevuyu 12 ye aldılar içimde korkuda var 1 buçuk aydan beri gitmedim doktora inş bişiyi yoktur miniğimin

Güzel fikir :) bizimkiler hizmet beklerler oturdukları yerden hep. Hizmet olduğu sürece çay kahve meşrubat hiç ayrım yapmazlar maşallah :) şimdiden eşime söylüyorum ben de, benim yaşayacağım her stres ve olumsuzluk bebeğimizi de etkiler dikkat etmemiz lazım filan diye. İnşallah aklında kalır bu söylediklerim :)

Yeni
Kizlar 9+2 haftalik hamileyim carsamba gunu iki damla kanamam oldu igne oldum dinlendim bugun kontrlm vardi doktoe hersey normal ddi aksam ustu tekrar peceteye nokta kadar kan geldi cok korktum yasayan var mi aranizda
Neredeyse hepimiz yaşadık maalesef. Dinlenme ve progesteron takviyesi ile geçiyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah endişe etmemeye strese girmemeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…