2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Neredeyse hepimiz yaşadık maalesef. Dinlenme ve progesteron takviyesi ile geçiyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah endişe etmemeye strese girmemeye çalışın
Insallah kasiklarmda hafif agrilar var kramp gbi ilk oldugu icin herseyden korkuyrm acaba ters bisimi oluyor diye

Benim kizim 2 yil benimle uyudu.gidisata gore mi yapsam acaba
6 ay da ayiririm demek tutmuyor bazen : )
Bosu bosuna odayi yapip bos bekletmekten daha dogru geliyor suan ama kararsizim hala
Ben tecrübeli değilim ama ilk başta sadece elzem olanları almayı düşünüyorum. Gerisi bebeğim geldikten sonra şekillenecek çünkü hem her şeyi öngöremeyebilirim hem de her gün yeni şeyler çıkıyor belki fikrim değişir diyorum :)

Hiç bişey yoktur Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut oğlunu da çıkarmakla iyi yapmışsın dışarısı hem soğuk hem herkes hasta daha kötü olurdu evde bı şekilde hallederler onlar birkaç saatlik sonuçta

Insallah kasiklarmda hafif agrilar var kramp gbi ilk oldugu icin herseyden korkuyrm acaba ters bisimi oluyor diye
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Benim de ilk bebeğim. Ara sıra dediğin gibi ağrılar da oluyor. Ama içimizi rahat tutmak için çaba sarfetmeliyiz. Annelik daha karnımızdayken başlıyor ve sanırım ömrümüz olduğu sürece hep onlar için endişe edeceğiz :) ben mesela bir görsem rahatlayacağım diyorum, gördükten iki gün sonra yine aynı şeyi söylüyorum :)

Ben sabah erkenden ac karnina iciyorum. 2 saat sonra kahvalti yapiyorum. Ayrica gunde 2 defa kullaniyorum. Degerlerim cok dusukmus.
Bende o ilaci yazar sandim hatta dahiliye doktoru ilac bitince gynoferro al dedi. Doktoruma tekrar sordum. Maltofere devam et dedi.
Folik asiti biraktim bende

Canım sana bi sorum olacak. Folik asiti bırakmışsın bana da dün doktorum yüksel dozu bırakıp düşük doza devam etmemi söyledi.
Senin kan pıhtılaşma durumun hangi gen lerindeydi biliyormusun MTHFR homozigot benim de aynımıydık seninle hatırlayamadım

Demir ilaci kullaniyorum canim. Onun icinde de folik asit takviyesi var. Genelde 12. haftada birakiliyor. Ama doktorun daha iyi bilir tabi.
MTHFR C677T homozigot. Aynı seninle canim.

Balon partimizin fotolarini instagrama koydum.bir arkadasim guzel dilekler dolu mesaj atmis.bebegide olmuyordu yani esi hic istemedi sonrada erken menapoza girdi heo mahrum heo uzgun oldu bu konuda.o kadar mahcup oldum ki fotolari gordugu icin : (

Hadi yaa bizim de 2 yıl olmadı o kadar iyi biliyorum ki o duyguyu ama senin niyetin kötü değildi sonuçta koyarken üzülme

Aynen canım idare eder inş beni arayıp ağlarsa ateşi çıkarsa diye endişeliyim hemen gidip gelmeye çalışıcam çıktım şimdi heycan bastı walla

Biz 11+3 te öğrendik kız olduğunu doktorun tecrübesi de farkediyor bence

Günaydın herkese, canım çok sıkkın dokunsanız ağlayabilirim, gece boyu ateşimi ölçtüm bi ara 39-40ı gördüm, ama şöyle bir durum var temassız ateş ölçer kullananlar bilir ben yorganın altında sıcağım ama ateş ölçer dışarda olduğundan, normalden fazla ölçtürünü düşündüm, of bilmiyorum ateşin bebeğe etkilerine bakma hatasında bulundum çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun canım hastaneye gittin mi?şimdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…