- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Cok gecmiş olsun canim. Cocuklar hic hasta olmasa keşke.Oğlum üşütmüş sanırım uyuyamıyor birtürlü burnu akıyo çeşme gibi 1:30 randevum war çok heycanlıyım bu arada
Insallah kasiklarmda hafif agrilar var kramp gbi ilk oldugu icin herseyden korkuyrm acaba ters bisimi oluyor diyeNeredeyse hepimiz yaşadık maalesef. Dinlenme ve progesteron takviyesi ile geçiyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah endişe etmemeye strese girmemeye çalışın
Ben tecrübeli değilim ama ilk başta sadece elzem olanları almayı düşünüyorum. Gerisi bebeğim geldikten sonra şekillenecek çünkü hem her şeyi öngöremeyebilirim hem de her gün yeni şeyler çıkıyor belki fikrim değişir diyorum :)Benim kizim 2 yil benimle uyudu.gidisata gore mi yapsam acaba
6 ay da ayiririm demek tutmuyor bazen : )
Bosu bosuna odayi yapip bos bekletmekten daha dogru geliyor suan ama kararsizim hala
Hiç bişey yoktur Allah'ın izniyle gönlünü ferah tutSaol canım benim ateşi çıkıcak gibi eşimin babannesini çağırdım bitek o müsait dışarı çıkarmıyım diye kar yağıyo burda çok soğuk inş bakabilir aklım kalıcak çok doktorun işi çıkmış randevuyu 12 ye aldılar içimde korkuda var 1 buçuk aydan beri gitmedim doktora inş bişiyi yoktur miniğimin
Guzel haberlerini bekliyoruz canimGünaydın
Öğlene doğru ikili testim var, güzel haberlerle gelirim inşallah
Günaydın
Öğlene doğru ikili testim var, güzel haberlerle gelirim inşallah
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Benim de ilk bebeğim. Ara sıra dediğin gibi ağrılar da oluyor. Ama içimizi rahat tutmak için çaba sarfetmeliyiz. Annelik daha karnımızdayken başlıyor ve sanırım ömrümüz olduğu sürece hep onlar için endişe edeceğiz :) ben mesela bir görsem rahatlayacağım diyorum, gördükten iki gün sonra yine aynı şeyi söylüyorum :)Insallah kasiklarmda hafif agrilar var kramp gbi ilk oldugu icin herseyden korkuyrm acaba ters bisimi oluyor diye
Ben sabah erkenden ac karnina iciyorum. 2 saat sonra kahvalti yapiyorum. Ayrica gunde 2 defa kullaniyorum. Degerlerim cok dusukmus.ben mide hastası olduğum için tok karnına atıyorum şükür beni rahatsız etmedi başka birşey kullanmıyorum bende.
ben sanmıştımki gynoferro yazar ama yazmadı hayret her hastaya onu yazardı çünkübu arada folik asiti atmıyosun demi? ben atmıyorum içinde var okudum çünkü
Ben sabah erkenden ac karnina iciyorum. 2 saat sonra kahvalti yapiyorum. Ayrica gunde 2 defa kullaniyorum. Degerlerim cok dusukmus.
Bende o ilaci yazar sandim hatta dahiliye doktoru ilac bitince gynoferro al dedi. Doktoruma tekrar sordum. Maltofere devam et dedi.
Folik asiti biraktim bende
Oğluş bence :))
Demir ilaci kullaniyorum canim. Onun icinde de folik asit takviyesi var. Genelde 12. haftada birakiliyor. Ama doktorun daha iyi bilir tabi.Canım sana bi sorum olacak. Folik asiti bırakmışsın bana da dün doktorum yüksel dozu bırakıp düşük doza devam etmemi söyledi.
Senin kan pıhtılaşma durumun hangi gen lerindeydi biliyormusun MTHFR homozigot benim de aynımıydık seninle hatırlayamadım
Çok saol canım ewet valla onlar hasta olunca hayat duruyo resmenCok gecmiş olsun canim. Cocuklar hic hasta olmasa keşke.
Güzel haberler al insallah.
Balon partimizin fotolarini instagrama koydum.bir arkadasim guzel dilekler dolu mesaj atmis.bebegide olmuyordu yani esi hic istemedi sonrada erken menapoza girdi heo mahrum heo uzgun oldu bu konuda.o kadar mahcup oldum ki fotolari gordugu icin : (
Aynen canım idare eder inş beni arayıp ağlarsa ateşi çıkarsa diye endişeliyim hemen gidip gelmeye çalışıcam çıktım şimdi heycan bastı wallaHiç bişey yoktur Allah'ın izniyle gönlünü ferah tutoğlunu da çıkarmakla iyi yapmışsın dışarısı hem soğuk hem herkes hasta daha kötü olurdu evde bı şekilde hallederler onlar birkaç saatlik sonuçta
Biz 11+3 te öğrendik kız olduğunu doktorun tecrübesi de farkediyor bence2 hafta sonra belli etmeye başlar seninki de cinsiyeti. Kızlar geç belli eder diyorlar ama benimki 13'te tahmin edildi. 14'un ilk günü açtı bacakları zilli,3 çizgi oluyormuş kızlarda, doktor soyledi. Öksür ultrasonda biraz, açı degistiriyor
Burda yağmur var Eyüp tarafındayımİstanbul a Kar lapa lapaa yagıyor
Çok geçmiş olsun canım hastaneye gittin mi?şimdi nasılsınGünaydın herkese, canım çok sıkkın dokunsanız ağlayabilirim, gece boyu ateşimi ölçtüm bi ara 39-40ı gördüm, ama şöyle bir durum var temassız ateş ölçer kullananlar bilir ben yorganın altında sıcağım ama ateş ölçer dışarda olduğundan, normalden fazla ölçtürünü düşündüm, of bilmiyorum ateşin bebeğe etkilerine bakma hatasında bulundum çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?