2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Haklisin simdiden badanasindan halisina perdesine oda yapip ne kadar sure sonra yatacagi belirsz sekilde bos bekletmeye gerek yok.
Bir anne yani yetecek gidisata gorede yapilir ileride.
Evett benimde fikrim kesin degisir bu oda bos duracagina bekleyip bunu alsaydim diyecegim seyler cikabilir : )fikrin icin tesekkurler

Canım ateş olunca doktorlar hemen gelin diyorlar. Ateşin olduğunu hissediyorsan hastaneye git canım nolur nolmaz

Günaydın kızlar ;
Dün bütün geceyi acil de geçirdik.Eşim çok fena üşütmüş.Gece tekrar kalbim ağrıyor diyince acile gittik.Ekg filan çekildi.Allaha çok şükür birşey çıkmadı.Evde ikimizde yatıyoruz.Maske filan taktım ama aynı evin içinde fayda etmezki.Ve ben her sene grip aşısı olurdum.Gribim zor geçerdi.Benim için bu kış çok zor geçecek

Çok geçmiş olsun canım yaa kışı buyüzden sevmiyorum inş toparlarsınız bir an önce

bence hemen doktora git. ben d egeçn hafta hastaydım doktor ateş çok önemli arttığı an doktora git parolla fln düşürmen lazım dedi grip nezle önemli değil ama ateş çok önemli canm hemen git durma bi dk bile

Acile mi gitmeliyim peki, bi de şu an 37.4 bu yükseğe girer mi

Yaa çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
Bol bol su iç, yat dinlen, eşinden uzak dur
C vitamini al, öğünlerini atlama

Çok geçmiş olsun... sen önlemini al bence ıhlamur, portkal vs meyve ye bol bol... benımde kızım bıraz öyle bende hapsırıyorum sadece insallah olmassın dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…