Haklisin simdiden badanasindan halisina perdesine oda yapip ne kadar sure sonra yatacagi belirsz sekilde bos bekletmeye gerek yok.Ben tecrübeli değilim ama ilk başta sadece elzem olanları almayı düşünüyorum. Gerisi bebeğim geldikten sonra şekillenecek çünkü hem her şeyi öngöremeyebilirim hem de her gün yeni şeyler çıkıyor belki fikrim değişir diyorum :)
O taraflara gelmeye baslar bence :))))Burda yağmur var Eyüp tarafındayım
Hadi yaa bizim de 2 yıl olmadı o kadar iyi biliyorum ki o duyguyu ama senin niyetin kötü değildi sonuçta koyarken üzülme
İyi düşünmüşsün canım. Doktor geri döndü mü mesajaDün doktordaydim 9 gün sonra falanda ikili test var ondan bidaha gitmeyeyim dedim canim ilacida mesaj attim donecek insallah
Canım ateş olunca doktorlar hemen gelin diyorlar. Ateşin olduğunu hissediyorsan hastaneye git canım nolur nolmazGünaydın herkese, canım çok sıkkın dokunsanız ağlayabilirim, gece boyu ateşimi ölçtüm bi ara 39-40ı gördüm, ama şöyle bir durum var temassız ateş ölçer kullananlar bilir ben yorganın altında sıcağım ama ateş ölçer dışarda olduğundan, normalden fazla ölçtürünü düşündüm, of bilmiyorum ateşin bebeğe etkilerine bakma hatasında bulundum çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım, şu an daha iyiyim gece de kendimi çok kötü hissetmiyordum aslında, gitmedim hastaneye o yüzdenÇok geçmiş olsun canım hastaneye gittin mi?şimdi nasılsın
Şu an ateşim yok, gece ilk yatarken de 36,5 la yattım sonra ısındıkça mı arttı bilmiyorumCanım ateş olunca doktorlar hemen gelin diyorlar. Ateşin olduğunu hissediyorsan hastaneye git canım nolur nolmaz
Şimdi iyisin dimi canım. Belki gece komşular kombi açtıysa ondan da sıcaklamış olabilirsin. Geçen gece ben de çok yandım gece oda çok ısınmıştı. Hasta değilsen sorun yoktur canımŞu an ateşim yok, gece ilk yatarken de 36,5 la yattım sonra ısındıkça mı arttı bilmiyorum
Yaaaa artsın iyice çok artsın pendik taraflarına da gelsin lütfeennİstanbul a Kar lapa lapaa yagıyor
Çok geçmiş olsun canım yaa kışı buyüzden sevmiyorum inş toparlarsınız bir an önceGünaydın kızlar ;
Dün bütün geceyi acil de geçirdik.Eşim çok fena üşütmüş.Gece tekrar kalbim ağrıyor diyince acile gittik.Ekg filan çekildi.Allaha çok şükür birşey çıkmadı.Evde ikimizde yatıyoruz.Maske filan taktım ama aynı evin içinde fayda etmezki.Ve ben her sene grip aşısı olurdum.Gribim zor geçerdi.Benim için bu kış çok zor geçecek
bence hemen doktora git. ben d egeçn hafta hastaydım doktor ateş çok önemli arttığı an doktora git parolla fln düşürmen lazım dedi grip nezle önemli değil ama ateş çok önemli canm hemen git durma bi dk bileGünaydın herkese, canım çok sıkkın dokunsanız ağlayabilirim, gece boyu ateşimi ölçtüm bi ara 39-40ı gördüm, ama şöyle bir durum var temassız ateş ölçer kullananlar bilir ben yorganın altında sıcağım ama ateş ölçer dışarda olduğundan, normalden fazla ölçtürünü düşündüm, of bilmiyorum ateşin bebeğe etkilerine bakma hatasında bulundum çok korkuyorum
Teşekkür ederim canım;oğluşuna da çok geçmiş olsun .Umarım sen de güzel haberlerle gelirsin,belki cinsiyetini de söylerÇok geçmiş olsun canım yaa kışı buyüzden sevmiyorum inş toparlarsınız bir an önce
Sende saol canım . Ay inş yaa bekliyorum bakalım 2,3 kişi kaldı önümdeTeşekkür ederim canım;oğluşuna da çok geçmiş olsun .Umarım sen de güzel haberlerle gelirsin,belki cinsiyetini de söyler
Acile mi gitmeliyim peki, bi de şu an 37.4 bu yükseğe girer mibence hemen doktora git. ben d egeçn hafta hastaydım doktor ateş çok önemli arttığı an doktora git parolla fln düşürmen lazım dedi grip nezle önemli değil ama ateş çok önemli canm hemen git durma bi dk bile
Sende saol canım . Ay inş yaa bekliyorum bakalım 2,3 kişi kaldı önümde
Sabah görunce kızımla evın ıcınde koşturdukYaaaa artsın iyice çok artsın pendik taraflarına da gelsin lütfeenn
Günaydın kızlar ;
Dün bütün geceyi acil de geçirdik.Eşim çok fena üşütmüş.Gece tekrar kalbim ağrıyor diyince acile gittik.Ekg filan çekildi.Allaha çok şükür birşey çıkmadı.Evde ikimizde yatıyoruz.Maske filan taktım ama aynı evin içinde fayda etmezki.Ve ben her sene grip aşısı olurdum.Gribim zor geçerdi.Benim için bu kış çok zor geçecek
Çok geçmiş olsun... sen önlemini al bence ıhlamur, portkal vs meyve ye bol bol... benımde kızım bıraz öyle bende hapsırıyorum sadeceGünaydın kızlar ;
Yaaa çok sevimliiiSabah görunce kızımla evın ıcınde koşturduko kar gördü ama geçen sene çok bekledı kar kar dıye oyuzden cok sevındıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?