2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım kesin net bilgi veremem ama sanmıyorum. Bir arkadaşımın da 2. çocuğu down sendromlu oldu. İlk çocuk down değil, 2. de down sendromlu olmayacak diye bir durum yoksa, aksi durum da olamaz bence.
Çok sagolun canim...inşAllah hepimiz için hayirlisi olsun.Amin.Peki arkadaşinin down sendromlu çocuğundan sonra başka çocuğu oldumu?sağlammi?

Parol gripte ise yariyorbmu tam grip degilim bir onceki asama basim sinuzlerim kulaklarim patlayacak gibi egilip kalktikca sinuzlerim zonkluyor

imrendim şuan :)

benim 1 aydır mide bulantısı istifra geçmiyor inş.dha da uzun sürmez bi an önce geçse rahatlicam :)
İnşallah biran önce geçer canım bünyeden bünyeye değişiyor malesef benim annem erkek kardesimdede bendede 9 ay çıkarmış senin de zor geçer demişti ama bende tık yok çok şükür bana benzemiyorsun diyo artık dileğim en kisa zamanda balayı dönemine gecmen canım

@Tryingtobeminimalist ateşte ihmal etmemen daha iyi olur için de rahat olur bence de bı doktora görünsen iyi edersin
sassygirll çok geçmiş olsun canım dikkat et sen de kendine bol c vitamini düzenli sağlıklı beslenme su birkaç gün ekstra bi özen göster kendine ben de senin gibiyim sık hasta olurum o yüzden bu kış benim için de zorlu olacak sağlıkla atlatalım inşallah canım hepimiz

Merhaba kızlar 4 aydan itibaren çatlak için yağ kullanıcam öneriniz varmı acaba bio-oil almayi düşünüyorum

Eklentiler

• 92779295530682238605.webp
    6 KB · Görüntüleme: 25

saol canım benmde annem bana hamileyken 9 ay boyunca cok agır geçirmiş bana bakınca sen yine bana göre iyisin diyo kaç kere lavaboya giderdim ben günde dio :)
beterin beteri var ama işte az da olsa çok da olsa mide bulantısı kötü etkiliyor :)

Biz 11+3 te öğrendik kız olduğunu doktorun tecrübesi de farkediyor bence
Sizin de 12.haftanin içi. Çok doğru söylüyorsunuz. Kesin diyen doktorun ultrason aleti milattan öncesinden kalmaydi. Bazı doktorlar gerçekten kailteli, önlerinde saygıyla egiliyorum. Kadın doğum sıkıntılı bir is. Sıradayken bir bakıyorum, herkes hamile, hepsinin psikolojik durumu da başka. Allah yardımcılari olsun.

kızlar sımdı hastaneden geldim endonrolojiden ilk defa öğrendim birine faydası olur diye paylaşmak istedim. benim her zaman t3, t4 ve tsh ım normal değerlerde çıkıyordu. adetlerim düzenli ve kilo problemim hiç olmadı. fakat endokrolojiye gıttım yınede sureklı kanamam olunca doktor bana artı olarak anti tpo ve anti tg diye bişeye baktı 125 lerde çıktı sınır 5 yazıyor referansta suan 1000 lerde olmadıgı ve eutrhrox troıt ılacı kullandıgım ıcın (transferden önce düşükte olsa vermişlerdi çünkü tsh 2,5) çıkmıstı. bebeğe çok etki yapmamıstır dedi ama haşimato da düşük riski artıyormus. ılacımn dozunu yukselttık suan tsh 1.76 doktor iyi dedi ama iki ayda bir kontrol edilecek. bilginiz olsun. bazen gercekten bız okumadıkca sormadıkca pesıne düşmedikçe bazı seyler gozden kaçabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…